Hej!

Bloggade inte igår pga att jag BARA pluggade politik.. kul. Fanns liksom ingenting att blogga om, men nu är det över. Vi hade debatt om det idag som gick bra! Idag har det allmänt vari ten good day. Jag hade sovmorgon, hade rättså roliga lektioner och jag fick reda på att Drake kommer till Sverige?!?! Skakar typ fortfarande, jag höll på att börja grina i ett ögonblick när jag fick reda på det. För er som känner mig så ÄLSKAR jag drake, detta behövde jag verkligen. Kan fortfarande inte fatta? Biljetterna släpps iallafall om 4 dagar, på fredag och jag ska köpa Golden Circle, alltså närmast scen. Vad gör man inte för honom? Kan verkligen alla hans låtar och längtar redan så mycket!!! Gillar ni också Drake?

Puss o kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er,

Hur mår ni? Helt ärligt mår jag bra, iallafall i nuläget. Idag är det lördag, yeeyyy! Så efterlängtat och skönt med helg. Idag var det så kallt! Helt sjukt. Frös till och med på dagen, när jag hade både på mig jacka, mössa och hade på mig uggs. Men jag trotsade kylan och åkte och träffade mina saknade vänner, vilket var extremt skönt och roligt eftersom man inte sett de på ett tag. Först var jag i stan en sväng och försökte hitta någon ny mössa (vilket gick inte bra hehe),och sedan åkte vi till Ekerö och träffade fler. Kvällen spenderade jag i Bromma, and that was fun!!!! Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag har haft en underbar dag. Imorgon kommer jag spendera dagen hemma, alternativt instängd i mitt rum och plugga... Har debatt om politik på måndag som jag måste förbereda mig inför. Vi ses imorgon!

Puss o kram


​Det snygga skalet hittar du HÄR !

Likes

Comments

Tjena!!!

Idag är det fredag! Hur tagg? Känner verkligen att livet rullar på rätt spår just nu när det gäller skolan och är så nöjd över mina insatser! Idag hade vi dock prov i spanska, vilket inte är mitt starkaste ämne, som gick sådär. Kunde verkligen ansträngt mig mer när jag pluggade så kunde det gått bättre men what to do, när det redan är gjort. Jag har iallafall haft en ur-mysig fredag med slöjd som sista lektion. Konstigt nog lyssnade vi på julmusik, 7 oktober. Härlig stämning hade vi iallafall! Efter skolan var jag med några kompisar och bara hade det härligt. Fredagar är alltid härliga, vad som än händer. Imorgon ska jag iväg och träffa några saknade kompisar, men det får ni förhoppningsvis se i nästa blogginlägg. Ska verkligen försöka blogga mycket nu när jag har motivationen, men som sagt min mobil är trögare än Trump, ärligt talat. Behöver verkligen en ny. Hoppas ni hade en underbar fridayyy!

Puss o kram

​Min extremt snygga bästavän!!! Jag dör, checka hennes instagram HÄR 

Likes

Comments

Hallo,

Ja, som ni ser tänkte jag testa på med blogg-livet. Här kommer jag ge er för det mest life updates, men även mycket annat! Är faktiskt enormt taggad & se om detta kommer fungera som jag tror det kommer, så håll gärna tummarna för mig! Vad vill ni egentligen vet om mig? Det känns bara så tråkigt att skriva en text om vem jag är, eftersom det är svårt att veta vad ni redan vet om mig och vill veta om mig. Skriv gärna i kommentarerna! Ni kan också skriva vad ni vill läsa om på min blogg förutom mitt liv, om ni vill. <3

Tråkigt första inlägg men vad ska man göra åt det, vi hörs i nästa inlägg hörni!

Puss o kram

Likes

Comments