Hej min vän! Har din fredag varit bra? Min har varit toppen faktiskt. Slutade rätt så tidigt och hann göra massa saker man annars inte hinner göra. Idag hade jag och min teampartner ett möte som gick så otroligt bra, kan inte nämna mer än så ännu men kanske längre fram!
Ska sätta på en serie nu som jag är helt såld på, (The Fosters på viaplay, ni måste se den) och sen försöka somna!
Vi hörs mer imorgon! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

God morgon alla fina!
Äntligen är de fredag och helg, min helg kommer vara rätt så lugn förutom att jag jobbet ett pass på lördagen men det är bara kul!
Nu till en annan sak, igår kom mina efterlängtade #fuckcancer armband, beställde ett med orginalpärlorna och ett med rosa pärlor, så fina!
Har förlorat många människor till den hemska sjukdomen så om jag kan göra något för att bidra till forskning osv så gör jag det! Alla borde försöka bidra till att forskningen går framåt!

  • 4 readers

Likes

Comments

Hello guys !
Har precis dödat ett pass på gymmet och nu har jag spaghetti armar.. shit vad hårt vi körde undra hur jag kommer må imorn kommer ju inte ens kunna sätta upp håret haha!
Healthy is the new skinny !!

Inte mycket folk idag så otroligt skönt!!

  • 4 readers

Likes

Comments

God morgon alla fina där ute!
En kort presentation om mig själv då. Alexandra heter jag och är 25 år gammal bor mitt i hjärtat av Stockholm håller på med en hel del olika saker som kallas för jobb! Här inne hos mig får ni följa med på en otrolig resa som innehåller bl.a. Resor, träning & hälsa, familj, jobb osv osv!
Kul att du hitta just in hit!
Ha en härlig dag så hörs vi om ett tag :)

Ville bara slänga upp den här fina bilden på mig och en liten sötnos som heter Rio

  • 10 readers

Likes

Comments

Hej fina du! Hoppas du haft en bra dag och att du hann göra allt du vill göra. Jag själv tycker ju då att dygnets alla timmar inte räcker till för allt man vill hinna göra haha! Plus att det här höstmörkret ajo de kan ju vara mysigt ibland med jag är nog skapt för värme och sol!
Nu är jag iallafall på väg hem och ska snabbt byta om för att röra mig mot gymmet! Idag är det bröst och axlar som står på schemat!! Hejja hejja...

Så mörkt och trist, men å andra sidan så bjuder denna höst på massa roligheter så man kan fokusera på de :)
Ses sen!

  • 6 readers

Likes

Comments

God morgon min vän!
Idag är jag uppe med tuppen känns det som, usch jag längtar tills att ett sidoprojekt jag har kickar igång ordentligt så man kan livnära sig på de, då kan jag slippa dessa tidiga mornar iallafall haha!
Så vad händer idag då gott folk :)?
Jag ska förutom att jobba så är jag barnvakt en sväng till två helt underbara killar och efter de är de träning igen, idag blir de bröst och axlar.. wish me luck!!
Hörs sen min vän..

Älskar dessa höst färger, inget slår en solig höst, så fint!!

  • 8 readers

Likes

Comments

Hej min vän! Hoppas din dag har varit bra! Jag har en liten lunchrast på jobbet så tänkte passa på att titta in här och säga hej till dig!
Min dag är en så länge lugn men väldigt kreativ och i eftermiddag väntar ett hårt träningspass med min fina vän! Ska klunka i mig kaffet nu så hörs vi mer senare ! Kram

  • 8 readers

Likes

Comments