Grattis på farsdag min fina pappa, tack för allt du gör för oss och för allt du kämpar för! Älskar dig !

Förutom att ha firat farsdag med min pappa nu på
Kvällen så firade vi också min fina systerdotter som i onsdags blev 8 år!! Alltså när blev du 8 år Clara, My god tiden flyger iväg. Jag minns när jag kom till sjukhuset dagen du föddes du var 3 timmar gammal och det absolut sötaste jag mött. Tog stal mitt hjärta där och då!
Moster älskar dig för alltid !!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på dig! Hur mår du?
Med mig är det bra fullt upp som vanligt!
Vad tycker ni om det mysiga vädret vi haft dom senaste dagarna haha! Jag måste ju erkänna att jag tycker det är otroligt mysigt och väldigt vackert. Jag hade som alla andra problem att ta mig hem i onsdag och i torsdag men man får försöka se det positivt, för min del kunde jag vända till jobbet och sova där hah!
Ska jobba vidare nu, har ett möte strax som jag måste förbereda så vi hörs sen :)

Jag har en Canon 13000D men dom här bilderna tog jag faktiskt med min iPhone och jag tycker dom blev himla bra!
Ha en fin dag!

Likes

Comments

Resan jag gjorde till Washington och New York var den absolut bästa resan jag någonsin gjort. Jag hade jobbat stenhårt hela hösten för att kunna unna mig precis vad jag ville när jag väl var där!

Likes

Comments

Hej alla fina! Lägger upp dessa två fina bilder som faktiskt tillhör min vision board, mitt mål är att äga ett vackert hus att bli gammal i haha!
Hoppas ni mår bra, jag ber om ursäkt för frånvaron på bloggen. Har nyligen startat en business som tagit lite av min tid haha!
Hur var allas Halloween ? Jag gjorde faktiskt inget speciellt förutom att jobba men ska förbi kyrkogården på fredag faktiskt och tända ett ljus för alla man förlåt men behåller i minnet!
Ha en fin dag så hörs vi sen !

Likes

Comments

God morgon mina änglar! Hur har ni haft det?
Jag har inte varit inne här på några dagar och anledningen stavas jobb..
Har startat en sido business som håller på att ta fart så har lagt stor fokus på det!
Igår hade jag först ett möte med min mentor Patrik och sen hade jag ett möte med en kund!

Likes

Comments

Hej min vän! Har din fredag varit bra? Min har varit toppen faktiskt. Slutade rätt så tidigt och hann göra massa saker man annars inte hinner göra. Idag hade jag och min teampartner ett möte som gick så otroligt bra, kan inte nämna mer än så ännu men kanske längre fram!
Ska sätta på en serie nu som jag är helt såld på, (The Fosters på viaplay, ni måste se den) och sen försöka somna!
Vi hörs mer imorgon! Kram

Likes

Comments

God morgon alla fina!
Äntligen är de fredag och helg, min helg kommer vara rätt så lugn förutom att jag jobbet ett pass på lördagen men det är bara kul!
Nu till en annan sak, igår kom mina efterlängtade #fuckcancer armband, beställde ett med orginalpärlorna och ett med rosa pärlor, så fina!
Har förlorat många människor till den hemska sjukdomen så om jag kan göra något för att bidra till forskning osv så gör jag det! Alla borde försöka bidra till att forskningen går framåt!

Likes

Comments

Hello guys !
Har precis dödat ett pass på gymmet och nu har jag spaghetti armar.. shit vad hårt vi körde undra hur jag kommer må imorn kommer ju inte ens kunna sätta upp håret haha!
Healthy is the new skinny !!

Inte mycket folk idag så otroligt skönt!!

Likes

Comments

God morgon alla fina där ute!
En kort presentation om mig själv då. Alexandra heter jag och är 25 år gammal bor mitt i hjärtat av Stockholm håller på med en hel del olika saker som kallas för jobb! Här inne hos mig får ni följa med på en otrolig resa som innehåller bl.a. Resor, träning & hälsa, familj, jobb osv osv!
Kul att du hitta just in hit!
Ha en härlig dag så hörs vi om ett tag :)

Ville bara slänga upp den här fina bilden på mig och en liten sötnos som heter Rio

Likes

Comments

Hej fina du! Hoppas du haft en bra dag och att du hann göra allt du vill göra. Jag själv tycker ju då att dygnets alla timmar inte räcker till för allt man vill hinna göra haha! Plus att det här höstmörkret ajo de kan ju vara mysigt ibland med jag är nog skapt för värme och sol!
Nu är jag iallafall på väg hem och ska snabbt byta om för att röra mig mot gymmet! Idag är det bröst och axlar som står på schemat!! Hejja hejja...

Så mörkt och trist, men å andra sidan så bjuder denna höst på massa roligheter så man kan fokusera på de :)
Ses sen!

Likes

Comments