Outfits

Alltså har blivit så förälskad i Calvin Kleins underkläder, så otroligt sköna menar verkligen det. Ett vitt ställ står med på önskelistan iår

Likes

Comments

365 dagar

Gomorron på er hjärtisar!! idag är det torsdag äntligen!! har väntat sååå länge haha mest för skolan & alla saknade vänner. Har inte varit i skolan sen i fredags det känns som evigheter. Det är så himla skönt att vara frisk. Hoppas jag håller mig frisk nu ett bra tag till iallafall.

Puss på er så hörs vi sen <3

oj, märkte inte att jag hade kvar ugg's lådan kvar i sängen förens nu haha ops

Likes

Comments

365 dagar, Mixed, Outfits

Hej hjärtisar!!! hur mår ni? Med mig är allt jättebra har nyss blivit frisk hade feber i måndags & tisdags samt ont i halsen och huvudet. För ett tag sen beställde jag ett par UGG's , ja de är ganska överskattade men det behövdes verkligen!! (är typ kär, alltså bokstavligen!! <3) haha, nu ska jag äta lite och duscha. Sen packa inför helgen då jag ska spendera den med mina älskade vänner & även dra på fest!! Tagga

Likes

Comments

365 dagar, Personligt

Eftersom jag har en hel del nya följare här på bloggen tänkte jag passa på att göra en get-to-know-me-tag. Då får ni veta lite allmänna saker om mig som kanske kan vara intressant, haha. Fortsätt läsa om ni är intresserade!


Vad är ditt fullständiga namn? Alexandra Madalina Ziman

Hur gammal är du? Jag är 17 år.

När är du född? Den 19 januari år 1999!

Vart bor du? Jag bor i lilla Unnaryd/ Hyltebruk uppe i Halland.

Vad gör du om dagarna? Är med kompisar eller familj, bloggar, tittar film/serier, tittar på youtube-klipp och sånt där, haha.

Vem bor du tillsammans med? Just nu bor jag min mamma&min lilla syster.

Bor du i hus eller lägenhet? Lägenhet.

Har du något jobb? nej inte ett riktigt jobb men praktiserar på Twilfit varje onsdag ahaha :/ j!

När går du upp på morgonen? Ungefär två timmar innan jag börjar skolan Är jag ledig brukar jag kliva upp så sent jag kan, haha.


Har du många vänner? Jag känner väl en del människor men har några få vänner som jag verkligen kan litar på och som jag älskar!!

Har du en pojk-/flickvän? nej

Vilken är din favoritdryck? Coca-Cola och O.boy.

Vilken är din favoritfärg? Förutom svart eller? Haha, tycker om de flesta färgerna.

Föredrar du en lugn hemmakväll eller en vild utekväll? Jag är en riktig mystjej så lugna hemmakvällar är det bästa! Men det är riktigt trevligt med utekvällar också.

Är du hund eller kattmänniska? Måste jag välja mellan katt och hund så väljer jag hund.

Vad längtar du till? Julafton & Nyår!

Likes

Comments

365 dagar, Mixed

Kollade NA-KD's hemsida nyss och gud så jäkla snygga kölder de har fått in! det finns så otroligt mycket saker jag skulle vilja ha därifrån just nu, bland annat kläderna i collaget. Måste verkligen börja spara pengar

Likes

Comments

365 dagar

Åh har glömt berätta att det är snö här jag bor, alltså i Hylte!!?? Det är så sjukt att det kom så tidigt iår men samtidigt så himla mysigt! Älskar.

Likes

Comments

365 dagar

Hej babes, har nyss varit & tränat fotboll har inte spelat på ungefär 4 månader så det kändes ganska skönt att vara tillbaka. Det gick verkligen jättebra <3 har faktiskt inte gjort så mycket idag har bara varit hemma och latat mig ahah orkade inte dra till praktiken så stannade hemma och pluggade lite på bilkörkortet och även städat mitt rum. Just nu sitter jag framför tvn och äter popcorn, ska nog sätta på gårdagens ph avsnitt!, puss på er!!

Likes

Comments

365 dagar, Outfits

heej hjärtisar. Är i skolan nu sitter och väntar på att vi ska börja, så otroligt segt att bara sitta här men men!! Senare efter skolan ska jag vara med Tuva & måste även plugga, åh detta med skola </3

Idag har jag på mig en vanlig grå stickad tröja/Jacka/ svarta jeans/ stövlar

Likes

Comments

Instagram@alexandraziiman