• Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Ni som letar efter tips för vad ni kan ge mig för julklapp, tyvärr hamnade ni helt fel! Detta är ingen '' Jag vill ha den där jackan BLAHBLAH'' lista, detta är nog mer avancerad och mycket mer dyrare än en jacka.

Jag har alltid haft många drömmar, oftast var det såna drömar som jag bara la på hyllan lite senare för jag har helt enkelt glömt det (?!) eller så gav jag upp. Men detta året har lärt mig Sk*t mycket om mig själv och vad som är bra för MIG.

♦ Resa till Polen och stanna där i 2 veckor. En roadtrip från Gdansk - Warszawa - Krakow - Wroclaw - Szczecin.

♦ Spara pengar till en MacBook eller iMac. Många säger att det är RENT SLÖSERI. Men jag vill ha någon som är enkelt att bestiga när det gäller dator kunskaper hahaha..

♦ Börja dansa igen. Jag har under min uppväcks dansat i 6 år. Jag dansade Salsa, Cha-Cha, Tango, Walz, Breakdance. Men sen så hade jag ingen tid för detta. Och jag var tvungen att flytta så min danspartner blev kvar i Polen. Men vi har vunnit väldigt fina priser i Pardans så detta var en fantastik sak att uppleva tillsammans med han!!

♦ Fortsätta att skriva. Jag har alltid drömt om att släppa en bok. Under detta året har jag tagit det mer seriöst, alltså jag har faktiskt börjat skriv och inte bara drömma om att börja. Jag hoppas jag kommer bli klar med min novell år 2018.

♦ Jag vill spara mina pengar så jag kan flytta och kunna bo på min egen hand. Detta är väl ingen nyhet om att man vill flyta någon dag.

♦ Jag vill ha en Jeep. Detta är nog den mest DYRASTE saken jag önskar mig. Om man tänker att pengarna ska betalas på en gång. ( Jag vet att jag kan ta det på delbetalning). Jag har varit en Jeep freak i slutet av förra året och det håller sig och jag komemr alltid att vara förälskad i en Jeep Wrangler Sahara.

♦ Tatuera, tatuera och tatuera. Jag vill tatuera mig mer helt enkelt.

♦ Orka jobba. Jag har jobbat sen jag var 14? Jag menar inte att jag har jobbat varje dag hela året. Men jag har alltid försökt att ha en sommarjobb och en deltidsjobb. Just nu är jag väldigt taggad på att gå till jobbet och framför allt att tjäna pengar. Jag har bra motivation om jag får säga så.

Om man tänker så så borde allting vara enkelt att fixa om jag bara tjänar pengar. Men jag har också lärt mig att tiden gå så mycket snabbare när man har roligt. Det har just jag, jag har skit kul hela tiden. Jag har också fullt upp hela tiden. Jag går i skolan, jag umgås med mina vänner, jag jobbar när jag kan, jag är i en ungdom verksamhet som är i Försvarsmakten, jag ska danska från och med februari nästa år, jag försöker träna när jag kan, jag försöker vara hemma tillräckligt mycket.

Tiden går och jag behöver fånga den.


Likes

Comments

1922

 

Eftersom jag älskar själv boken så tycker jag att filmer är värd att se. Det är Kriminaldrama/ thriller

Dirty Grandpa

 

Komedi? Fräckisar? Generationer? Jag rekommenderar starkt

The Martian

 

Spännande

The Revenant

 

I just love Leoanardo okay?

Forrest Gump

 

klassiken

Likes

Comments

Nu är Vintern här, och det känns precis som jag har önskat mig. Jag älskar det, kanske för att jag är född i Februari? Iallafall, julen är snart här och mitt rum är redan pyntad (jag ÄLSKAR julen okej?). Jag LÄNGTAR till alla pepparkakor och clementiner, jag och min pappa kan äta upp till 10 kg clementiner per dag/varje dag.
Idag ska jag faktiskt gå till mitt jobb som jag har fått förra veckan! Med tanken på att jag pluggar fortfarande så valde jag att jobba Helgar och kvällar. Det är skönt att ha inkomst som inte är just Studiebidrag..

Likes

Comments

Igår den 16:e augusti dagen före skolan gick jag och Emil ut och käkade på Harrys och det var super gott, super mysigt, super fint, och super extra mer mat än vad jag var bered på. Men vad ska jag gnälla för? Ni ser ju själva hur gott allting ser ut! Och desserten var för två personen, men det ser ut som för 4.. känns likadant. Men som sagt, gott var det!

Tack Älskling ♥


Nu går vi också sista året på gymnasiet och jag är så taggad!

Likes

Comments

Idag har fikat med 3 söta tjejer, det var mysigt men jag var inte beredd på mängden av kaffet i min mugg. Jag säger inte att det är dåligt, men om jag hade vetat det innan så hade jag sagt '' En liten mugg av Vit mocka latte tack!''..

Men det var super gott, och choklad cheescake'n var också väldigt bra! Det var en bra dag helt enkelt. ( thanks girls♥)
BULLET JOURNAL

Ni kanske inte riktigt vet vad det är så ni kan helst söka det på internet för jag är dålig på att förklara..

...Vet ni nu? bra! Det jag vill säga är att jag har precis köp min bullet journal och börjar fylla i den! Men jag behöver speciella pennor men vet inte riktigt vilka som passar bäst.. Jag vill inte att det ska synas genom pappret och jag vill ha minimum 0,3 och max 0,8 i olika färger. Om ni vet några bra så tipsa gärna!

BÖCKER

Jag har börjat läsa/ titta på Kampen om järntronen och jag älskar det! Jag tittar på några avsnitt och läser ikapp så jag kan komma ihåg vad som händer och se allting framför mig. Jag är helt kär i Daenerys som många säkerligen är..

Hur kan man vara SÅ vacker???


Idag satt jag i parken och började läsa och det var hur mysigt som helst!


Likes

Comments