Igår den 16:e augusti dagen före skolan gick jag och Emil ut och käkade på Harrys och det var super gott, super mysigt, super fint, och super extra mer mat än vad jag var bered på. Men vad ska jag gnälla för? Ni ser ju själva hur gott allting ser ut! Och desserten var för två personen, men det ser ut som för 4.. känns likadant. Men som sagt, gott var det!

Tack Älskling ♥


Nu går vi också sista året på gymnasiet och jag är så taggad!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har fikat med 3 söta tjejer, det var mysigt men jag var inte beredd på mängden av kaffet i min mugg. Jag säger inte att det är dåligt, men om jag hade vetat det innan så hade jag sagt '' En liten mugg av Vit mocka latte tack!''..

Men det var super gott, och choklad cheescake'n var också väldigt bra! Det var en bra dag helt enkelt. ( thanks girls♥)
BULLET JOURNAL

Ni kanske inte riktigt vet vad det är så ni kan helst söka det på internet för jag är dålig på att förklara..

...Vet ni nu? bra! Det jag vill säga är att jag har precis köp min bullet journal och börjar fylla i den! Men jag behöver speciella pennor men vet inte riktigt vilka som passar bäst.. Jag vill inte att det ska synas genom pappret och jag vill ha minimum 0,3 och max 0,8 i olika färger. Om ni vet några bra så tipsa gärna!

BÖCKER

Jag har börjat läsa/ titta på Kampen om järntronen och jag älskar det! Jag tittar på några avsnitt och läser ikapp så jag kan komma ihåg vad som händer och se allting framför mig. Jag är helt kär i Daenerys som många säkerligen är..

Hur kan man vara SÅ vacker???


Idag satt jag i parken och började läsa och det var hur mysigt som helst!


Likes

Comments

HAVREGRYN BANAN PANNKAKA ! ! !


ingredienser: för 3 medelstora pannkakor

1 BANAN

2 ÄGG

1 tsk BAKPULVER

1 tsk vaniljsocker / kanel eller båda

1 dl HAVREGRYN ( jag använde mig av 3 dl för tjockare och större pannkakor)


GÖR SÅ HÄR:

1. Mosa bananen med en gaffel i en bunke eller skål.

2. Tillsätt ägget, bakpulvret, kryddan och havregrynen.

3. Blanda med gaffeln

4. Stek på medelvärme, smörj stekpannan så det inte fastnar!

5. Servera på en gång! Garnera gärna med några bär efter smaken!


Likes

Comments

Jag vaknar och ser solen skina. Ja!- tänker jag. Tar på mig min klänning och sminkar mig fint, kastar mig mot fönstret. Det haglar.-- Jag minns inte om jag hade nån sommar överhuvudtaget...

JO! Det hade jag. Två veckor efter skolans slut så har det varit SÅÅ fint och varmt ute. Jag har också varit varm, med täcke, feber och illamående i magen. Det var nog den värsta sommaren om jag ska vara ärlig, om jag jobbar så är andra lediga och när jag är ledig så jobbar andra.. #livetleker

Kan vi bara uppskatta mina ögon på denna bilden? Jag har alltid hattat mina ögon för de inte är blåa och stora nog ( för mig) men jag tror de har sina dagar ändå, vad tycks??

Likes

Comments

Det är redan augusti, sista veckan på sommarlovet.

UGH..

Var hamnar jag efter 3:an? Vad kommer att hända i 2018? Det är mina stora frågor. Men jag är inte så stressad som jag kanske borde vara, och jag vet inte vad det beror på. Jag tar det som det kommer? eller gör jag inte det?

Jag har varit väldigt aktiv på Pinterest och det där med färgen Gult.. Alla mina närmsta vänner borde ha fattat att jag hatar gult. Men just nu så kan jag inte leva utan den?

Likes

Comments

Sommarjobbet kommer att ta slut snart. Vilket betyder att jag kommer få 11 dagar sommarlov innan skolan börjar, och det är ju iallafall 11 dagar. Jag får utnyttja dem till 110%!!

Likes

Comments