Lördagen avslutades helt i min smak, jag och Jonna satte oss på orangeriet vid 22.00 tiden, strax efter fick vi sällskap av några kompisar och där satt vi tills det stängde.

Idag är det söndag, och vanligtvis gillar jag att försöka hinna med saker på söndagar men idag har jag gjort absolut ingenting, och vet ni? Det har varit så skönt. Tror också det har varit nödvändigt med tanke på att det enda jag har gjort i veckan är att plugga inför NP matte vilket jag nu har bockat av!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Frukost, Elite Hotel Mimer

Äntligen lördag, och min lördag har hittills varit mycket bra. Startade dagen med att hämta upp Julia för att ta en frukost/lunch innan shopping varpå jag köpte nya skor vilket alltid är kul. Fyfan alltså, vem köper sommar skor i december? Jo, en människa som egentligen var ute efter vinterskor. Fick också träffa Maja när jag kom hem, vi gick en prommis för att vakna till vilket var, trots vädret, väldigt mysigt!

Likes

Comments

Måndagen spenderades till stor det på körskolan då jag bockade av riskettan. Annars så har jag till mestadels pluggat som vanligt, har också varit extremt upprörd över att januari månad snart är slut vilket betyder att 1 månad av det nya året snart är slut. Vet inte vart tiden tar vägen, vilket skrämmer mig ibland. Bokade en weekend i Stockholm med Julia och Elina i mitten av februari eftersom att Julia fyller 18 och det ska såklart firas!😊

Likes

Comments

Helgen startade med att man blev bjuden på middag av denna pingla!

Annars har jag inga speciella planer för helgen, försöka vila ut, va med kompisar och slappa bara. Väldigt skönt och behövligt känner jag!😊

Likes

Comments

Plugg, plugg och mer plugg. Försöker att inte klaga, inte stressa och bara slappna av. Skulle behöva vår och lite ljus, massa promenader i solen och lite tunnare jacka innan det är möjligt.

Likes

Comments

Blev bjuden på super god mat efter skolan igår av min syster, så lyxigt! Kvällen blev som vanligt fylld med sex and the city, ostbricka och massa prat.

Blev verkligen bortskämd när man sedan vaknar upp morgonen därpå till en god frukost. Bäst är hon, min storasyster.

Likes

Comments

Påväg till ännu en körlektion tidigare idag!

Det här jullovet har, till största del, varit väldigt lugnt och skönt men har också haft många roliga kvällar! Längtar dock tillbaka till skolan en aning. Ser verkligen inte fram emot tidiga mornar och sena pluggkvällar men däremot känns det skönt att komma tillbaka till rutiner, att dagarna redan är planerade och att helgerna blir mer uppskattade.

Likes

Comments

Lunch på Rost, favoritmaten!!!

Fina Umeå som jag klagar för mycket på ibland

För första gången någonsin satt jag bakom ratten idag! Hade nämligen två stycken körlektioner idag. Tycker att det var förvånansvärt kul, var inte alls lika svårt och stressande som jag hade trott att det skulle vara. Ett utav mina nyårslöften är nämligen att ta körkortet när jag fyller 18, dvs i slutet av april.

Ett annat nyårslöfte är att bli bättre på att ta bilder till bloggen, först och främst mer vardagsbilder men vill även försöka få in en och annan outfitbild, är inte super bekväm med att ta sådana bilder men försöka ska man väl kunna göra!

Likes

Comments

Tävlade i Paris i mars och tog dessutom guld! Detta var en av det absolut bästa resorna i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma

Ett mysigt besök till Jonnas stuga i Hemavan

Valborg med mina tjejer!!!!!!

Brännbollsyran, var extremt dålig på att ta bilder båda kvällarna... får bli bättre på det i år!

Såg Twenty One Pilots's konsert på Red Rocks amfiteater, CO, med...

...Teresa! Min favorit som jag besökte i 6 veckor i somras och som förövrigt kommer hit till sommaren. yaaay

Spenderade tid med min älskade storasyster som flyttade hem till Umeå i mars efter 10år i södra Sverige

Två stora förändringar till hösten, slutade i cheerleading och bytte klass. Så nu spenderar jag mina dagar med dessa solstrålar!

Halloooo!!!

Sist men inte minst så firade jag in det nya året med massa fina kompisar, bla med denna pärla!

Har försökt sammanfatta 2016 med lite bilder men känns som jag missat mycket. En av de största förändringarna i år var väl som sagt att jag slutade med cheerleadingen som har varit en sån stor och viktig del av mitt liv under en väldigt lång tid, vi får väl se om jag kommer tillbaka någon dag. Den bästa förändringen 2016 måste jag säga var att jag valde att bli vegetarian i januari/februari, känns verkligen inte som att det var nästan 1år sedan!

Summan av kardemumman så har 2016 varit ett bra år, det bästa hittills skulle jag vilja säga, men det blev inte alls som jag hade tänkt mig! Väldigt många spontana beslut som jag, nu i efterhand, är väldigt nöjd med. Många roliga dagar och oförglömliga kvällar.

Hoppas att ni också har haft ett bra 2016, kram!!!!

Likes

Comments