Header

Igår var vi och såg Svartviksspelets "Bricken på Svartvik". Regi: Helena Svartling, Manus baserat på Vibecke Olssons böcker : Therese Söderberg.

Det är alltid lika underbart med ideella krafter som skapar tillsammans. Jag har inte läst böckerna men det var en fin föreställning! Det är alltid roligt när man känner någon/några som spelar med. Väldigt fin musik av Eric Skarby!

För er som inte brukar gå på teater så ofta eller alls, gör det! Det är så himla stor skillnad mot att se en film. "Live-Bio" som en klasskompis sa när han hade sett oss spela. Lovar att tipsa om bra föreställningar här i bloggen! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll! Sitter just nu med en ansiktsmask på mig. Fick ett sånt bra tips av den andra sommarjobbaren på jobbet. Enkelt, billigt och snabbt! Huden blir jättemjuk och fin! Den består av Gurkmeja, yoghurt och honung. Gurkmeja är en superkrydda (enligt flertalet källor på internätet) och har används som naturläkemedel mot hudproblem, inflammationer, leversjukdomar mm.

Blanda alla tre och smeta på ansiktet, klart! Har man inte yoghurt funkar det bra med bara gurkmeja och honung. Man kan bli lite gul av det så ett tips är att göra det på kvällen, annars tar olja bort färgen. Det är väldigt drygt så blandar man för mycket så är det bara att ställa i kylen och använda igen!

Nu ska jag duscha bort den sen blir det sängen. Godnatt på er!

Likes

Comments

Godkväll! Första dagen tillbaka på jobbet idag, det kändes ändå bra och det var roligt att vara tillbaka! Kanske för att jag vet att det är sista veckan men ändå. Ser fram emot skolan också, att få styra sina egna tider och träffa alla härliga människor.

Tog en liten kvällstur runt Sidsjön förut, kände att jag måste ta vara på dom ljusa kvällarna innan dom försvinner!

Likes

Comments

Idag tog vi farväl av Medeltidsveckan! En sista dag på marknaden, en sista medeltidslunch och sista dagen i dom sköna kläderna. Eftersom vi ska köra imorgon så avslutade vi dagen med en roadtrip ner mot södra Gotland. Hela ön är verkligen så fin.

Här kommer lite bilder från dagen!

Likes

Comments

Godmorgon! Ännu en härlig dag på Gotland har passerat! Nu har vi vaknat upp till vår sista dag här, känns jättetråkigt, det har gått så fort!

Igår blev det en heldag nere på stan. Vi kollade på lite Gyckel, sedan en väldigt rolig impro-show, åt god mat på Isola Bella och gick vidare för att se föreställningen Ronja av Bastsrdus SaNs. Riktigt bra! Sedan avslutade vi kvällen med lite mjöd på Kapitelhusgården.

Likes

Comments

Godmorgon! Eller ja för oss är det morgon, det blev en sen kväll igår!

Igår var det så fint väder så vi började dagen på stranden, sedan en underbart god lunch på Prima Gård. Den ligger på norra Gotland och kan verkligen rekommendera det ifall ni nån gång är här.

Här kommer lite bilder från dagen och från Pyrox eldshow som vi var och kollade på.

Likes

Comments

Hej! Idag blev det en heldag inne i Visby. Vi hängde på marknaden i flera timmar och tittade, åt, tog in och bara var. Människorna, dofterna, musiken, stämningen, ja allt här är så himla härligt. Bilderna ger verkligen inte en rättvis bild av hur det faktiskt är här på plats men hoppas ni tycker dom är fina ändå!

Likes

Comments

Godmorgon! Vi har nu vaknat till ännu en fin dag, strålande sol och värme så nu ska vi snart bege oss ner på marknaden.

Igår hann vi med mycket, fika på Rute, sola och bada och en härlig kväll nere på stan.

Likes

Comments

Bildbomb​ från resan och första dagen här i Visby. Det är så otroligt fint här. Allting är precis som jag hade hoppats på och mer!

Likes

Comments

Godmorgon! Klockan är bara 07:30 men vi är redan i Stockholm, resan startade 03:00 från Sundsvall. Vi är påväg till Gotland och Medeltidsveckan för en veckas semester! Äntligen lite ledigt! Jag ska försöka uppdatera bra i veckan med mycket bilder från Visby.

Nu sitter vi alla och gäspar i bilen. Det var lite svårt att somna i tid igår så jag satt uppe och sydde lite på min Ovve. Den måste ju bli lite fin inför hösten. För er som inte vet vad en Ovve är så kan ni läsa här men kortfattat är det studentfestklädsel.

Nu ska jag återgå till att hålla chauffören vaken.

Likes

Comments