Header

I onsdags hade vi julfest med min härliga klass! Jag har nästan inga bilder alls från festen så det var en bra kväll haha! Julklappsleken, knytis och massa roliga lekar!

Efter att ha ätit 15 olika godsaker från knytisen fick jag massa härlig julbaksinspiration så till veckan blir det mycket bak...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag blev det en liten paus i pluggandet med lite julbak. En bra start på första December med lite nybakta lussebullar och fudge! I år ska jag försöka baka mycket och inte bara sötsaker, kanske lite julbröd med? Lite skorpor?

Likes

Comments

Igår firade vi Arvid! Riktig finmiddag med grabbarna och sedan en härlig festkväll som ledde till Nationen. Middagen var jättegod och det är alltid kul att få klä upp sig lite. Speciellt när hela sällskapet gör det tillsammans! 

Likes

Comments

Grattis Stina på födelsedagen! Igår hade Stina födelsedagsfest på Nationen med tema "Titanic". Ett väldigt roligt men lite svårt tema. Det var många fina resenärer, isberg och arbetare på plats igår.

Likes

Comments

Jag jobbar endel med att få in fler tjejer på det tekniska spåret. Att få tjejer att inse hur roligt teknik är och att det inte alls är så tråkigt och svårt som det kan låta. Teknik är kreativt och riktigt coolt! Två ashärliga tjejer från Ö-vik har ett projekt som heter "teknikbussen" där dom "kidnappar" tjejer och åker runt med dom till olika tekniska företag, föreningar eller skolor. Ifredags kom 20 högstadietjejer på besök på Miun och vi gjorde vårt bästa för att imponera på dom. Jag själv blev imponerad över den forskning som bedrivs här, jag hade ingen aning om hur stort det var!

Jag fick vara i laserlabbet där dom forskar på laser och att genom laser kunna ha skärmar på papper. Det var precis som i Harry Potter! Vision är bland annat att kunna ha rörliga bilder i t.ex. en tidning.

Nu ska jag tjata på våra programansvariga att vi också ska få göra studiebesök på alla coola forskningsavdelningar :)

Likes

Comments

Nu har vi äntligen fått körkort på fräsen vi har på skolan! Nu är det bara hoppas på att vi får det lite lugnare efter jul så att man har tid att leka lite mer i verkstaden. Vi har så många bra verktyg och maskiner i verkstaden som man borde utnyttja mer!

Man kanske hinner få till nån fin julklapp?

Likes

Comments

Äntligen snö! Riktigt fluffig snö! Trots jobb i helgen så hinner man med mycket annat kul. Tommy Körberg på torget t.ex, så himla fint!

Förutom jobb och Tommy bestod helgen av utbildning, vår underbara teaterförening erbjuder ju även x-antal utbildningar för oss ledare. Jag älskar det och det var en riktigt bra utbildning, den handlade om problem i grupper, gruppdynamik och problemlösning.

Idag är det torsdag och då blir det teater med ungdomarna, bästa dagen i veckan!

Likes

Comments

Några dagar sent... Men i lördags anordnades det årliga Halloweeneventet på Nationen! Det började med Mytecs sittning och sedan fest och det blev en riktigt lyckad kväll! Mycket folk, galet bra utklädnader och bra DJ:s. Det är synd att jag inte fotade så mycket för det fanns så många bra dräkter, men det är väl ett tecken på att vi hade väldigt roligt. Här är lite bilder i alla fall!

Likes

Comments

Dom bästa dagarna i veckan är teaterdagarna. Dom bästa teaterdagarna är torsdagarna med ungdomarna! Det är så givande, lärorikt, utmattande, energifylld, kreativt, spännande och så roligt! Till våren har även ni chansen att få se detta fantastiska gäng på scenen. Mer info kommer...

Likes

Comments

Femte dagen i rad på nya jobbet. Har blivit väldigt välkomnad och alla är väldigt trevliga! Det går också förvånansvärt bra att kliva upp 04:30 på morgonen för att hinna ut i tid. Förhoppningsvis kommer det vara värt då studentkassan utökas lite varje månad.

Likes

Comments