Header

Igår var en lång dag för oss. Vi åkte fram och tillbaka till Stockholm för ett besök på KTH. Om några månader har vi ett stort beslut att ta, att göra vår master i Sundsvall eller i Stockholm... Det var en intensiv men rolig och lärorik dag!  Campusområdet är jättefint och vi fick träffa mycket trevligt folk och inspiratörer!

Vi får se till våren hur detta slutar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sommaren 2014 fick jag vara med om en fantastisk äventyr. Men kort varsel hoppade jag på ett projekt som jag inte riktigt visste vad det innebar men jag är så glad att jag gjorde det! Under en intensiv vecka fick jag jobba tillsammans men två fantastiska tjejer, Louise och Sara, och jag är så tacksam att jag fick lära känna dom! Dom var inte bara två härliga tjejer dom är dessutom grym på det dom gör.

Jag var med och spelade i Louise Åslunds kortfilm "Jag har alltid haft en vild fantasi" och nu, 3 år senare, finns den på Youtube för allmänheten. En delvis självbiografisk film om en flickas styrka under hennes jobbigaste tid i livet. 

Här är några av Louises egna ord om filmen:

"How can one even let go of a project?
This little film has been such a big part of my life for five years. It has been finished for two years, and if I don't release it now I don't know if I'll ever feel like I am ready to. Even though I am extremely proud of what we've made, there is also a lot of insecurities connected to JHAHEVF. However, in the end it all comes down to why I made this film in the first place. For the ones who have to suffer the effects of chemotherapy and all the awkward situations that comes with cancer, this one is for you."

Tack igen tjejer för en härlig sommar!

Likes

Comments

En kväll med en lång fin ceremoni, frackar, höghattar, musik, underhållning, prisutdelningar, god mat, mer musik, tal och dans.

Akademisk högtid är det tillfälle när nya professorer, hedersdoktorer och doktorer installeras och promoveras. Allt avslutades på Södra Berget med middag och fest.

Jag är så glad att jag fick gå som Davids plus ett på detta fina event! Vi hade en jättetrevlig kväll, allt var så mycket bättre än jag trodde det skulle vara! 

Likes

Comments

Hej! Några dagar senare men tänkte berätta lite om vår söndag.

Det började med hotellfrukost (höjdpunkt nr1) sedan spenderade vi dagen Solna.

Det blev en kort shoppingtur innan vi gick på en IMax-bio (höjdpunkt nr2)! Det var så sjukt häftigt, vi såg Blade Runner och filmen var bra men upplevelsen var väldigt bra! Rekomenderar att prova detta nån gång om ni gillar film.

Sedan åt vi middag på Flippin' Burgers. Hade väldigt höga förväntningar då jag fått höra: "det är dom bästa hamburgarna som finns!".

Trots mina höga förväntningar var det den godaste hamburgaren jag ätit utan tvekan (höjdpunkt nr3)! Jag kanske inte har testat jättemånga burgare men det var riktigt bra. Längtar redan tillbaka till en ny!

Likes

Comments

I morse tog jag tåget ner till Stockholm för att möta upp pv som har jobbat här nere i veckan. Det är hans födelsedag och vi har haft en jättemysig eftermiddag med middag och musikal. Det var inte vilken musikal som helst utan den fantastiske Andrew Lloyd Webbers föreställning Cats!

Fantastiskt musik visste vi ju redan att vi skulle få men vilken show! Otroligt skickliga dansare, sångare och skådespelare. Liveorkester var det dessutom!

Rekomenderar starkt att se den om ni får möjlighet.

Nu har vi bäddat ner oss i Hotellrummet. Godnatt!

Likes

Comments

Trots att livet går från 100-0 var 5:e sekund på universitetet är ändå studentlivet det bästa som finns. Är så tacksam för min härliga klass och vill aldrig att det här året ska ta slut!

Om 2 veckor ska vi tävla i kursen "Konstruktion 2". Snabbaste farkosten på 5meter, här är min grupps design. Nej det är inte en tampong. Uppdaterar närmare om vår konstruktion. Heja grupp 4!

Likes

Comments

Godkväll! Idag var första riktiga dagen ute på teatern för den här terminen, så himla kul att vara igång nu! Kan inte beskriva hur mycket glädje och inre ro jag känner efter en kväll ute på teatern.

Det blir troligtvis en uppsättning på Sveateatern i Sundsvall till våren så uppdaterar om detta då det närmar sig!

Nu säger jag godnatt, ha en fin kväll!

Likes

Comments

2 år med min fina Eric. Det har gått så otroligt fort samtidigt som det känns som att vi har känt varandra hur länge som helst!

En perfekt lugn och mysig kväll, Dolcetto, vin, hemmakvällsgodis och Disney ❤️ Kan inte bli bättre!

Likes

Comments

Trots att man är student så måste man vardagsunna sig lite! Igår blev det middag på Grekiska kolgrillen, jättegott! Trevlig personal och supergod mat!

Likes

Comments

Igår var det pub-onsdag! Men det blev inte så mycket pub utan mer en redig fest! Min förening anordnande "oktoberfest" på nationen och det blev väldigt lyckat! Nästan lite för lyckat haha. 2 timmar städning mitt i natten på en onsdag är väl mindre roligt... Men så värt det, allt som gynnar studentlivet ❤️ Här är lite fina bilder från förberedelserna, vi jobbade nämligen i baren/köket under hela kvällen så inget party för oss.

Likes

Comments