Gjorde denna snygga avant garde håruppsättning idag. Använde mig av teknikerna twist, inbakadfläta och sedan använde jag en volymtång för att få till frissigheten i resterande hår innan jag tuperade det. Matchade det med en rosa och en guldig eyeliner från suva beauty.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag gjorde jag en sminkning med Suva beauty's otroligt fina sea breeze shimmer. Gjorde en lätt brun sotning med thebalms palett meet matt(e) nude. Applicerade sedan sea breeze på mitten av ögat, la på ett par fina fransar och resultatet blev så fint. Älskar att vi går mot sommar och man blir mer inspirerad att använda ljusare färger.

Likes

Comments

​Igår ​köpte jag tre ​hydra liners ​från ​suva beauty​. Dom är väldigt pigmenterade och sitter som sten. Köpte tre färger som framhäver mina blåa ögon, kommer absolut att köpa fler. Den rosa heter ​scrunchie​ och är även en UV färg, hur häftigt? Den guldiga heter ​gold digger, ​och den gröna ​fantasy eyeland. ​För er som gillar att använda färg så är dom här perfekta. Köpt mina på ​gloss of sweden. 

Likes

Comments

​Är ​helt besatt av dessa liquid lipsticks från ​the balm. ​Har två stycken och dom är i färgerna ​charming,  ​som är ljusare och håller aningen bättre enligt mig själv. ​Och ​adoring  ​är den mörkare färgen. Båda färgerna är superfina och torkar matt på läpparna så man behöver inte oroa sig för att det försvinner under dagen. Båda finns att köpa på många webbshoppar för ett bra pris. 

Likes

Comments

​På ​helgen brukar jag skämma bort min hy lite extra. Använder mig av dessa två produkter från ​the body shop. Den orangea flaskan innehåller en skrubb som är väldigt finkornig och gör huden helt silkeslen. Sedan använder jag deras ansiktsmask som jag låter torka innan jag sköljer av den med varmt vatten. Skrubben använder jag max två gånger i veckan och ansiktsmasken endast en gång. Använder dom såklart i kombination med mina andra hudvårdsprodukter som jag visat. 

Likes

Comments

Denna palett från MORPHE är en stor favorit hos mig. Innehåller många fina färger och är väldigt prisvärd. Detta märke säljer även borstar som väldigt populära. Dom testar inte på djur och alla borstar är av syntetiskt hår. Rätta mig om jag har fel information.. Finns säkert massor mer att säga om deras ögonskuggor, men jag säger bara testa!

Likes

Comments

​Igår ​köpte jag denna produkt från ​revlon professional. Har pratat om att prova rosa hår huuur länge som helst och äntligen tog jag tag i det. Man ska alltså blanda ut den rosa färgen med balsam, fick beskrivningen 1 på 5 av det rosa. Men tyckte att det inte gav så stor effekt så jag satte ungefär lite mindre än hälften av den mängd balsam jag tog. Blev en superfin rosa färg, men "tyvärr" så har jag för "bra" hår och färgen ville inte fästa överallt. Dock blev det ändå bra då det bara var närmast rötterna färgen inte fäste så det ser ut som en ombre/slingor. Denna produkt köpte jag endast för att prova om jag senare vågar färga håret. Ska känna efter några dagar till innan jag bokar tid hos frisören. 

Likes

Comments

Dessa hudvårdsprodukter är de enda jag använder. Alla produkter från tvål skincare är handgjorda på ekologiska ingredienser, vilket är väldigt bra och skonsamt för huden. Det ni ser på bilden är de produkter jag använder mig av hemma. Cucumber aloe toner som rengör och lugnar huden. Golden olive face serum ger näring, fukt och syre till huden. Den använder jag alltid innan jag lägger på en fetare kräm på huden inför natten, den hjälper även att dra ner hudkrämen på djupet. Produkten jag använder då heter salve-ation. Och för att rengöra huden från smink och andra produkter så använder jag deep cleansing oil. Sedan använder jag även rengöringsmjölken och fuktighetskrämen light & airy på makeup-skolan då vi sminkar en hel del. Då är det bra att ha ordentliga produkter som lugnar huden. Alla dessa produkter går att köpa på tvål skincares hemsida, eller i butik. Köpte mina produkter på gloss i umeå.

Likes

Comments