Igår vart vi på det sista poolpartyt för denna säsongen på W hotel. Alltså det var så nice. Tycker det är så härligt med poolpartyn, alla är på så bra humör & det är skön musik, sköna människor, goda drinkar/champagne. Sångaren från LMFAO var också där och han blonda killen från one direction. Lite tråkigt att de inte ska ha några fler förrän nästa sommar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var och åt på the butchers daughter på Abbot Kinney är i Venice i lördags med dessa härliga tjejerna! Det var så himla mysigt & vi fick verkligen det bästa bordet också med brasan och allting! Maten var också väldigt god, en riktigt bra kväll alltså.

Likes

Comments

Spenderade gårdagen på W hotels poolparty med två av Mina roomies. Väldigt trevlig dag. Hela helgen har faktiskt varit väldigt bra! I lördags var future på 1OAK, det är alltid SÅ mycket folk när det är kändisar där men det var kul. Idag ska jag försöka få gjort mina läxor & vila upp mig inför veckan.

Likes

Comments

Glömde helt bort detta inlägg. För några veckor sedan drog vi till Malibu. Det var första gången jag var där. Det var mysigt, väldigt fint, kändes ganska litet dock. Först gick vi ut på piren, sen solade vi x antal timmar & sedan avslutade vi med att gå till Malibu farm och åt där. Perfekt dag med andra ord.

Likes

Comments

Efter cykelturen igår fixade vi oss och drog till Roku för att äta med Philip & några andra tjejer, sen vidare till blind dragon. Det var första gången jag var där faktiskt, men det var kul! Musiken var lite annorlunda där än de vanliga klubbarna. Efter blind dragon åkte vi hem till Philips kompis & satt och pratade några timmar, sen åkte vi och åt & till slut tog vi en uber hem. En väldigt trevlig kväll med andra ord.

Likes

Comments

Igår cyklade jag och min roomie runt i Santa Monica, venice & marina del Rey. Så himla skönt att bara cykla runt, det är så himla fint överallt. Vi cyklade först till skolan så Anna kunde fixa sitt student id & jag kunde aktivera mitt gamla (trodde jag skulle få ett nytt haha, besvikelsen...) sen cyklade vi ner mot venice & hängde lite vid stranden/skateparken ett tag, och sen till sist vidare mot marina del Rey & åt på cheesecake factory.

Likes

Comments

I fredags tog jag det lugnt, Netflix & chill. Kände att det behövdes efter dom här veckorna haha. Igår drog jag till bootsy där Ty dolla sign uppträdde, älskar hans musik så det var kul. Innan bootsy åt vi tacos tillsammans, mina roomies & deras kompisar som är på besök från Sverige. Idag har jag bara tagit det lugnt, tror jag vaknade vid kl 1 så det kändes lite som waste of time men ibland behöver man sova ut, känns som att det börjar bli dags att vända tillbaka dygnet.

Likes

Comments

Jag är på 1OAK i princip varje tisdag, jag tycker att det är bästa dagen att vara där. I tisdags när vi var där hamnade vi vid ett bord med några unga killar från Dubai som studerade i canada som var här på semester. Sen när vi skulle till efterfesten så ville de att vi skulle följa med de i BMWn på bilderna här nedanför, tydligen så ville jag efter alla drinkar på klubben hellre ta uber haha, men det slutade med att vi åkte med de ändå, de var väldigt trevliga så det var väldigt kul ändå faktiskt, det kändes lite taskigt när de inte kom in på efterfesten dock, men vi gick ju såklart in ändå. Det är alltid svårare för killar att komma in, i många fall är det "tre tjejer på en kille" alltså en kille behöver ha med sig tre tjejer för att få komma in, både på klubbarna & på efterfesterna. 

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att inte skriva om förra veckan då jag vill ha bloggen mer öppen för att visa livsstilen här & inte så personlig. Men mina nya roomies är i alla fall helt underbara! Alltså det kunde verkligen inte bli bättre. Det är väldigt fint väder här också atm. Ikväll ska vi kanske ut på Hyde igen, vi var där igår och åt middag och festade, det blev en ganska kort men trevlig kväll. Hyde är lite mer som en lounge, de spelar inte direkt hiphop där som på de andra klubbarna heller och det är ju kul med något utöver det vanliga ibland. Har börjat hänga mer vid poolen också, känner att det är dags att fixa brännan innan skolan drar igång!

Likes

Comments

Jag kom ju tillbaka till LA för lite mer än en vecka sen. Tiden har gått så sjukt fort & jag har verkligen inte haft tid att göra något inlägg förrän nu, alltså har varit med om så mycket sen jag kom hit förra tisdagen så det är helt sjukt. All positive tho. Jag tänker inte skriva ut allt men tänkte slänga ihop det mesta i ett inlägg lite senare, kanske imorgon. Bjuder på en poolbild sålänge då det är där jag spenderat hela denna eftermiddagen! 

Likes

Comments