Bikini - BIKBOK | flowercrown - Forever21

Förgyller mitt flöde med lite midsommar inspirerade bilder trots att jag inte ens kommer spendera midsommar i Sverige detta året. Jag har missat midsommar en gång förut och tro det eller ej men det är ändå en sån högtid som man helst är hemma på.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hoodie - Q | pants - Q | gold accessorie - forever 21 | shoes - Nike | bodysuit - forever 21

Hittade denna sweatsuit inne på Q på westfield i Culver city, önskar lowkey att den var svart men jag gillar den starkt ändå trots den gammelrosa färgen!

Likes

Comments

Var på El Matador beach i lördags och hade en photoshoot med en ny fotograf som min förra fotograf (AJ) rekommenderade. Han har jobbat för honom förut.

El Matador beach är sjukt fint men jag hade tyvärr inte tid att stanna och ta bilder på omgivningen, ska möjligtvis tillbaks dit denna lördagen så kanske kan lyckas få lite naturbilder då!

Likes

Comments

Var på CVS igårkväll och köpte mousse, olja och wet look gel för att skapa en wet look till en photoshoot jag gjorde idag. Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet, dock kändes det lite udda att håret ser blött ut trots att det är torrt men jag gillade det.

Kommer köra på denna looken på några framtida poolpartyn!

Förövrigt gick photshooten bra, vi var och fotade på el matador beach vilket är en sjukt fin plats i Malibu, och vi kommer antagligen åka tillbaka dit för att ta några extra bilder vi ej hann med idag.

Likes

Comments

Jacket - prestej | bodysuit - forever21 | pants - forever21 | shoes - NIKE | shades - Aldo

Spring break är nästan över, och jag har för det mesta tagit det lugnt. Har gjort två photoshoots än så länge och har möjligtvis en kvar på lördag. Detta lovet var verkligen välbehövligt men det ska bli skönt att komma tillbaks till skolan och avsluta vad jag påbörjat.

Vill ni att jag ska posta mer vad som händer i skolan samt framgångar/motgångar med fashionshowen?

Likes

Comments

Boots - DinSko | Hooded top - forever 21 | skirt - forever 21

Mötte upp Kishon efter skolan i Torsdags för att ta några nya outfit bilder. Hittade denna hoodie samt kjolen på forever 21 och jag älskar den verkligen! Så bekväm och så fin.

Jag håller på att fixa min kollektion och den börjar komma samman, kommer uppdatera om kollektionen här så småningom.

Xx

Likes

Comments

Jacket - forever 21 | shoes - Nike | black bikini - Victorias Secret | red bikini - Forever 21


Jag har funderat på att börja Vlogga på min youtube kanal om att flytta till LA, hur man går till väga, saker att tänka på, hur det är att bo här osv. Länkar kanalen så fort första Vloggen är uppe! För övrigt gör jag en del tutorials så om ni är intresserade av makeup så får ni jättegärna börja följa min youtube kanal, har en del att fixa innan jag är redo att dela den men jag kommer länka här på bloggen så fort det är klart.

Don't forget to follow me on Instagram

Xx

Likes

Comments

Jacket - forever 21 | top - urban outfitters | shorts - Charlotte russe | shoes Nike air Max

Var en snabbis på skolan idag och hängde med en killkompis som också går på SMC efteråt. Jag har SÅ mycket att göra just nu alltså ni anar inte har typ ingen fritid alls at the moment. I'm staying busy! Men det är kul och det är bättre att ha massa saker att göra och projekt igång än att känna att man inte gör någonting alls.

Klockan är 4.30 på morgonen här just nu, jag har typ inte sovit nästan alls på en hel vecka och jag måste dra mig till skolan vid 8 vilket betyder att jag får ca 2.5 h sömn inatt. Men allt är bättre än inget.

Xx

Likes

Comments

LA street style, jacket from H&M, top balmain x H&M, shoes Adidas and jeans are brand new from dr.denim

Jag har inte haft den bästa starten på detta året, men jag är ändå så sjukt taggad och motiverad på vad våren har att erbjuda!

Mitt schema är ganska fullspäckat just nu och kommer att vara det antagligen ända tills terminen är slut men det är kul. Tycker det är så skönt när man håller sig sysselsatt speciellt när man jobbar mot att åstadkomma något.

Om jag ska vara helt ärlig är jag ganska över festlivet här i LA. Det är klart att det fortfarande är kul att dra ut i mellan åt men just nu ligger fokuset på helt andra saker.

Xx

Likes

Comments

Var på Third street och köpte denna röda bomberjacka för några dagar sen. Såg den på H&M i downtown för någon vecka sedan men köpte aldrig den där & när jag såg den på Third street var jag bara tvungen. Inte nog med att den är snygg, den är så himla varm och bekväm också!

Det är fortfarande inte särskilt fint väder här, har varit väldigt tråkigt väder i en ganska lång period nu.

Jag tar en fashion show kurs just nu och håller på med min egna kollektion. Jag är väldigt taggad faktiskt! Något ni kommer se i min kollektion är röda och gula färger. Jag är inget stort fan av mönster av något slag (förutom grafiska) så det lär ni inte se mycket av. Jag tycker det är viktigt att hålla sig till något man kan relatera till när det gäller att designa kläder, jag skulle inte vilja designa något jag inte själv skulle vilka ha på mig. Jag gillar att ha en outfit i en basfärg (ex svart/vit/grå etc) och sedan addera en färg t.ex i en accessoar för att skapa kontrast. Just den röda färgen är väldigt LA också vilket är en av anledningarna till att jag vill ha just den färgen i min kollektion.

Likes

Comments