Header


Hello sugar hearts <3

Hoppas eran helg varit i toppklass. Jag har haft magont all day everyday hela helgen förutom ett svettigt pass på gymmet. Men jag gillar att få vara hemma ibland, ta det lugnt och bara göra sådant som jag vill. Idag färgade jag bryn och fransar samt hade en intensiv hårinpackning med oljor i håret. Ägnat helgen åt mig själv och det var så skönt.
Idag svängde jag förbi min syster en snabbis gullade med Edvin och pratade lite. Alltid skönt right??
Sedan blev det en söndagsmiddag i högklass.

Likes

Comments

Saknar Key west lite extra idag.

Ligger och kollar runt efter platser att upptäcka i höst. Längtar bort till något som inte är här. Är så uttråkad, fastän jag aldrig varit lyckligare än vad jag är just nu så saknas det något i mitt liv, ett mål inför något. Därför ligger jag och försöker planera mitt liv och hur det ska se ut det kommande halv året. Annars så finns det just nu inte så mycket som håller glöden vid liv, jag vägrar nöja mig med lagom. Vill ha ALLT. Tänker inte nöja mig förrens jag har det.

Likes

Comments


Jag och min kusin trotsade kylan och hennes förkylning och gick ut för att äta en riktigt god måltid. Hamburgaren var riktigt god men sötpotatis pommesen var något av det godaste jag ätit!! Wow. Sen att det fanns söta servitriser gjorde ju det hela mycket roligare.
Tycker det är så mysigt att äta ute, borde göra det oftare men jag är mer för att dricka drinkar istället haha.
Snart är det helg igen och den tänker jag spendera med min bästis.
Puss

Likes

Comments

Vi vaknade båda upp utvilade och Gabriella mycket bättre än igår, så vi fixade en rejäl frukost innan vi ska göra oss redo för att gå runt i stan. Så mysigt här, myyys.
Igår stekte vi pannkakor och hade fuldans, saknades bara lite vin så hade drt varit perfekt haha.

Likes

Comments


Idag ringde klockan 05:20 och jag skuttade upp från min varma och goa säng. Varför, har ni säkert redan förstått av rubriken. Hamburg! Min kusin flyttade hit i januari för att jobba och bo sambo med sin bästavän. Hur kul? Så mysigt att få uppleva en annan stad med sin närmsta vän. Jelly!

I alla fall, hon fyller 20 år idag. Bästa människan som finns. Älskar dig skruttfia. Så självklart kommer jag hit för att få fira henna ordentligt. Synd att hon blivit sjuk men vi ska göra det bästa av situationen ändå. Nu ligger hon och sover och jag ligger brevid och skrollar runt på alla sociala medier jag kan komma på.


Det är så sjukt kallt här. Så glad att jag valde att ta med mig en mössa annars hade nog öronen trillat av haha..


Lite sightseeing, tycker bron med lås på är så fint. Skulle också vilja hängs upp ett lås ihop med någon behöver inte vara en partner utan vän. Fint sätt att visa kärlek.<3


Grattis till dig igen, min kusin, vän och syster. Att få ha tre band till en och samma person är något alldeles extra, för du är min kusin men kommer alltid stå mig närmst som en syster och alltid vän. <3

Likes

Comments


Är inne i en sång period i livet där jag verkligen inte vet vad jag vill göra med framtiden. Vilket är sö frustrerande.
Jag är en person som gillar att planera och veta vad som händer. Just nu kan jag varken planera eller veta för jag kan knappast bestämma mig vad det är jag vill göra.
Jag vet att det är bra att se tiden an och låta saker och ting vara, men samtidigt vill jag hinna med så mycket av livet som jag bara kan innan jag börjar plugga, ja som sagt det är en bryt punkt i livet just nu som jag behöver ta mig över helt enkelt.

Idag fick jag kramat och pratat av mig med Alice över en fika, lika behövligt och bra som vanligt. Kan inte förstå att jag är blessed med så fantastiska vänner? Jag behöver verkligen inget mer så länge jag har dom.
YUM. Love the feeling.

Likes

Comments


I fredags efter jobbet åkte jag ner till mina fina morföräldrar för att spendera en natt där med dem, äta gott och baka lite. Tycker det är så skönt att få komma dit och tanka lite energi och kärlek.
tyvärr blev jag förkyld igen, i fredags så ligger här nu på söndag kväll helt död.
Var och såg på filmen Split igår, otroligt bra!! Kanske lite överdriven i slutet haha, men den byggde på en bra story och gillar man psykologi(vilket jag älskar!) så är detta en bra film.
Nu ska jag ta en tupplur och ladda upp inför en vecka med jobb. Pust

Likes

Comments


Eftersom att både jag och min älskade Emma fyllt 20 nu i januari så tänkte vi, varför inte fest? Och varför inte slå till med en hemmafest. Like the good old days. Det var så kul och vi gick all in med dekorationen oc satsade på att köpa led-lampor vilket gjorde det hela mycket roligare, härligt folk var det och mycket dans, drama och skratt haha. Vad mer kan man önska sig?
Ha en fin söndag allesammans

Likes

Comments

Fina hjärtat <3

Idag var det julgranspyntning och lite minijul hemma hos oss, min syster och hennes familj ska åka till fjällen(?) över jul :(.. hur mys. Vi fick alltså passa på att fira idag, det blev lite julfika och utdelning av paket. En mysig tisdag, imorgon är det julavslutning på jobbet. Ska även det bli mysigt. Börjar få liite julfeeling nu tror jag "haha"..

Likes

Comments


Min fredag bjöd på julbord hemma hos Emilia med gänget, så otroligt rolig kväll. Bjöd på allt, god mat, mycket skratt, dans, sång och såklart en och annan snapsvisa<3 Emilia hade dukat så fint!!

Likes

Comments

Instagram@alexandrasvea