Header

Te, jag verkligen äääälskar te och framförallt när man dricker det med stil. Har letat efter liknande muggar såå länge och äntligen lyckades jag hitta dom HÄR. Endast 20kr/st med 49kr i frakt, precis vad du får ge för en mugg i nästan alla butiker (förutom frakten så klart). Inte nog med att det är billigt, jag älskar designen på den! Så stilren och riktigt fint med guld efter kanterna, dessa muggar kommer bli en stor favorit hos mig!

Likes

Comments

Här sitter jag på en köksstol, nyvaken och njuter av en kopp varm té. Jag känner mig inte alls pigg, vet inte om jag bara är trött eller om det är något kroppsvirus på gång. Har som sagt väldigt lätt för att bli sjuk när det kommer till minusgrader och kyla, men man kan inte göra så mycket mer än avvakta och se. Som tur är så nalkas det ledigt även under morgondagen, så kan passa på att vila lite extra.


HÄR hittar ni bilderna från dagens höstfotografering.

KRAAM, A

Likes

Comments

Var verkligen länge sen jag åt något så gott på morgonen. Orkar inte alltid hålla på böka i köket när man ska jobba, vill bara kunna sitta ner och ta det lugnt innan bussen går. Därför passar jag på och lyxa till det lite extra när man är ledig och har hela morgonen på sig, en brak frukost och du är redo för allt vad dagen har att erbjuda.


Väntar på den sista maskinen och sen ska jag ta med mig min kamera ut på en promenad, det är väldigt frestande att fota nya höstbilder när solen skiner så vackert utanför fönstret och frosten skimrar på backen. Börjar märka av en liten bildbrist så då passar det ännu bättre.

Ooops, nu börjar det sina i koppen. Dags för påtår!

KRAAM, A

Likes

Comments

0 motivation till bloggen, 0 motivation till att fota nya bilder, 0 motivation till precis allt.
Jag vet inte vart detta är på väg och kan inte lova att det kommer hålla i all framtid, men en sak vet jag - det är tack vare mina underbara läsare som jag orkar kämpa på trots att denna svacka känns grövre och grövre. Även fast jag märkt att mitt antal följare minskat lite grann så väljer jag ändå att fortsätta, för dom som faktiskt stannar kvar är dom som visar sitt stöd och det är jag evigt tacksam för! <3


Goooodmorgon!
Måndag och en ny vecka har precis dragit igång. Konstigt nog så älskar jag måndagar, har inte riktigt förstått varför då jag alltid ser fram emot fredagar. I detta hus så sover vi inte längre än till 05 verkar det som - jobb som ledig. Sambon däremot han kan sova till sena eftermiddagen om han så vill. En själv känner lite pensionärsvarning, tidiga mornar och tidiga kvällar. Åldern börjar ta sin plats, hehe!

Tvättstuga står på morgonens agenda (7-12), därefter tänkte jag eventuellt försöka ta mig ut en sväng. Måste samla krafter till att städa känner jag, är visserligen ledig imorgon också så skulle kunna ta det då. Hmm, det får bli en gåta till för att lösas under morgondagen.

Hejsan hoppsan, gud så klockan drar iväg. Dags för mig att kila och sortera tvätt, sen agera väckarklocka åt en trött sambo som ska till YKA.

Vad har ni för planer idag? Hur startar du din vecka på bästa sätt?

KRAAM, A

Likes

Comments