Header

Hejsan!
Ja idag har vi haft lika behandlings dag på skolan...
Inte jättekul men viktigt. Området denna gång var HBTG- frågor. Kanske kul ändå nu när jag tänker efter. Vi fick diskutera lite frågor och komma på någon aktivitet vi ville göra någon dag och budgeten vi hade var 10.000 kr. Inte helt fel om du frågar mig. Vi kom på en bra plan men ja vi får se om den blir framröstad eller inte :)
Men ja efter skolan har jag inte gjort något speciellt somnade, gick ut och gick, pluggade till en redovisning imorgon och åt. Roligare kväll än så har jag faktist inte haft.
Men nu ska jag sova med tanke på att jag faktist mår illa.
Vi ses hoppas alla haft en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det äntligen Oktober!
Det är 81 dagar kvar tills jag fyller 18 och ja det är så jävla underbart!
Just nu vill jag bara fylla 18, ta körkort!

Likes

Comments

Hejsan hoppsan alla glada!
Ja idag börjar jag klockan tio med seminarium alltså prov. Så nu har jag två timmar på mig att läsa igenom set sista och visa vad jag kan. Men ja sen efter det så är det bara idrott och engelska,riktigt lugnt och trevlig dag måste jag säga. Dessutom imorse när jag vaknade kände jag mig så glad om någon anledning. På fredag åker jag äntligen hem till Jämtland igen. Ska dock lämna Ozzy och det känns ju lite tråkigt men men. Sen så fyller även Niklas år på torsdag så vi ska fira han på lördag är det tänk. Jaja men nu måste jag försöka plugga lite.
Hoppas att alla får en bra dag!

Likes

Comments

Ligger just nu på sängen och ja helt enkelt håller på att frysa ihjäl. Har tänt 400 ljus och har allt som kan tänkas ge lite värme på. Förstår inte hur man kan vara tvungen att betala en massa i hyra när man inte gör något annat än fryser. All energi man har går alltså åt till att värma upp mig själv..
Så jävla värdelöst..
Detta är mitt roliga liv just nu!

Likes

Comments

Välkommen September och grattis mamma på födelsedagen!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tåg nummer två mot Stockholm med lillasyster och hennes klass. Just nu går det bra iallafall och det ska bli så kul att få komma bort och umgås med syrran och hennes klass. Idag blir det grönan med en massa karuseller. Jaja nu måste jag ha koll på mina ungar och plugga lite, hoppas alla har en bra dag!

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget hem igen!
Ska bli så skönt att komma hem även fast jag har lite plugg att göra men vad gör väll det när man ska till Stockholm om två dagar?
Sen så måste jag bara berätta om dagens goda gärning! Eller ja det var inte jag som gjorde den men ändå.
Busschauffören körde mig ner till Tågstationen så jag slapp springa ner till tåget på sex minuter som jag annars måste göra. Så sjukt snällt av han måste jag säga! Riktigt skönt att veta att man skulle hinna med tåget för en gångs skull. Dem flesta busschaufförer brukar säga nej men inte denna och ja det gjorde helt enkelt min dag! ❤️
Tusen tack till denna man! 🌹

Likes

Comments

I lördags när jag var i stan köpte jag alltså ett par nya löparskor då jag kände att det var dax för nya.. (Se bild). Jag älskar dem bokstavligen, så sköna och snygga! Sen så var dem på rea också vilket gör att jag tyckte om dem lite extra!

Likes

Comments

Dagen gick ju absolut inte som planerat kan jag ju säga iallafall. Skulle plugga men efter tacosen på skolan somnade jag och vaknade för inte så länge sedan. Känns inte så stabilt om jag får säga det själv. Men men det är ju en dag imorgon också som sagt!

Just nu längtar jag som in i bomben tills på fredag då jag ska till Stockholm med lillasyster. Ja hennes klass ska på klassresa så jag följer med som vuxen då det ej fanns någon annan som kunde. Ska ta hand om tre tjejer som är väldigt glada över att dem har fått mig som vuxen, vilket känns skönt. Sen så är jag ändå nervös för jag är rädd för att göra fel. Men det ska nog gå bra får man hoppas!

Likes

Comments

Dikter går verkligen inte att tvinga fram har jag märkt nu efter tre timmar utan något resultat. Har dock skrivit en av två dikter men problemet är att båda ska vara klara imorgon. Då ska dem dessutom vara bearbetade också.
Säger bara såhär att poesi är inte riktigt min grej. Eller hinder var det när jag var mindre då jag älskade att skriva dikter och gjorde inget annat ett tag, men då var det kul och inget måste som det är nu. Men det löser sig väll på något sätt får man koppas.
Men tänkte försöka med att plugga något annat så kanske det kommer fram en dikt efter ett tag, vem vet det kanske funkar.Ja bilden ska vara suddig för ni får inte se vad jag har skrivit^^

Likes

Comments