Har klätt ut mig till en fågelskrämma, för är med i squad trollkarlen i Oz 😜

Hörs mer senare

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag ska jag in till stan och fixa ett ID kort. Har alltid haft passport men inget ID kort. Jag kan inte säga att jag ser fram emot det med tanke på att jag ser ut som en gris varje gång jag ska ta en profil bild... Min sminkning är on fleek så vi får väl hoppas på bättre bild den här gången.

Likes

Comments

Copy this; Halloween party!
My favorite celebration of the year, besides Christmas

Likes

Comments

Har äntligen fått tid till att skriva igen. woop! Är just nu så himla upptagen med att skriva låtar och arbeta med min musik att jag inte har lagt någon tid här på nouw. Men tänkte att förr eller senare när jag känner mig redo då lägger jag upp de, så att alla kan lyssna på de. Måste bara hitta en producent som skapat något bra så jag kan fortsätta med mina idéer.

Anywayz, idag så spelade jag på Nya Aulan med låten jag hade jobbat lite extra med. Har lovat mig själv att vara mer aktiv när det gäller framträdanden i 3:an, för jag känner mig mer seriös med det jag gör. Jag har även fört in en "nyttigare lifestyle". "hah" brukar ofta säga den meningen, men den här gången har jag verkligen tagit tag i det. Mitt mål är att se bomb asfuck ut på min bal. Om ni ser att jag bryter mot löftet får ni gärna typ ge mig en liten svag box.ok?:)))) 

Likes

Comments

Träffade Ellen idag på Starbucks. Vi tog igen allt som vi missat. Har verkligen saknat denna tjejen!  Vi pratade och fikade och efter två timmar kom Boris in och sen gick vi lite i stan och kollade på kläder. Har tyvärr inte några bilder för glömde. Nu ska jag fortsätta att packa där hemma för åker om 2 dagar. 

Likes

Comments

​Sorry peeps, har varit så himla MIA på sistone för att jag har haft så fullt upp. I fredags gick jag till Klaras fest som var hur bra som helst men det slutade med att jag fick värsta huvudvärken dagen därpå. Och missade därefter festen hos Alex på lördag, unfortunately.. 

Mina farföräldrar åkte i söndags så hela måndagen har jag varit upptagen med att städa huset själv.. huset är INTE litet! Iaf jag gjorde det som en god gärning. Mina föräldrar tyckte då ge mig en present för det. Så de köpte en resa till Polen nu på fredag! Vi skulle ändå åka dit, fast nästa vecka. Så jag kommer vara där en vecka tidigare, vilket betyder "doing some things when my parents arent around" Partyyy! <3  Också bachelorette party för min kusin gifter sig veckan efter jag kommer! Excited.. 

Likes

Comments

Igår åkte jag och tjejgänget till Sabina. Elin kunde inte följa med för att hon skulle göra någonting annat, men resten av oss träffades och åt middag och sen efterrätt. Efteråt satt vi och kollade på tv och snackade lite till 10. Med tanke på att mina farföräldrar är hemma och jag inte hinner spendera tid med de som andra får så stannade jag inte utan åkte tidigare.

Idag har jag bara suttit ute och solat så fort det blev fint väder med min farmor. Vi är typ sol fanatiker ( sol addicted) :). Men Jag menar, vad är det för väder? Det regnar 24/7 och sen är det typ sol i en halvtimme varje dag. Och detta kallas för svensk sommar.
Förutom det så har jag skrivit lite musik idag och kommit rätt långt! Vilket får mig att känna mig så bra! Tror jag har hittat det som är ämnat för mig.

Likes

Comments

Sov inte en enda timme inatt för att jag inte kunde och nu måste jag vänta tills kvällen så att jag vänjer mig vid den svenska tiden så snabbt som möjligt. Men har redan druckit två koppar kaffe och spelade Playstation när mina föräldrar sov under natten så känner mig så himla trött. Som en zombie, no kidding!

Idag kom mina farföräldrar från Polen och de ska stanna här i två veckor! Men måste också hinna träffa mina kompisar innan jag åker igen om typ 3 veckor. Ska försöka först att omställa mig haha.

Likes

Comments

Gör ett inlägg nu efter att ha varit i NY i en vecka. Vi gjorde så många saker att jag inte hade tid att blogga. Är fortfarande i jetlag med tanke på att det är så många timmar skillnad mellan länderna. I alla fall så är jag så himla nöjd över resan! Jag såg hur mycket som helst och shoppade märkeskläder så att min resväska var svår att stänga! Vem älskar inte det liksom?

Vi såg hela Manhattan förutom Harlem hights men det gör inget för är säker på att jag kommer tillbaka haha. Det bästa med NY resan var nog Chicago Broadway showen och folket. Har hört många gånger att NY Borna är väldigt kalla men Gud vad härliga de är!! Åkte dit med mina föräldrar så obviously var vi inte snåla utan vi åt på restauranger med otrolig mat. Har nog inget dåligt att säga om staden.
Vi köpte en CityPass så vi fick se rätt mycket. Vi gick in i flera museer och två skyskrapor och båten runt lower Manhattan. Så jag rekommenderar passet!

Likes

Comments

Kan inte förstå folk som äter rester från middagen eller onyttiga saker till frukost! jag gillade aldrig gröt när jag var liten men min mamma tvingade praktiskt taget mig till att äta det med lite bär, och idag gillar jag det. Men vi alla kan göra gröt så det lägger Jag inte upp här. Men nu när vi är i Kanada så passar jag på att prova deras frukost. Jag trodde att de åt värre med tanke på de saker man har hört, men hade verkligen fel!

Här är havrepankakor med bär och pulver linser. Alltså "mosade" linser. De använder förvisso lite sirap för att göra det sött. Men man behöver inte använda hur mycket som helst :) provar ni på så hoppas jag att det smakar!

Likes

Comments