Hei folkens! Vær forberedt på å se syke bilder av meg. Fra da jeg både visste at brynene mine så helt jævlige ut og da jeg trodde de faktisk så bra ut.

Som de fleste jenter i min alder kjenner seg igjen i så var det en humpete og lang vei til suksess. Vi rakk desverre ikke å vokse opp i generasjonen som fikk servert oppskrift på bra klesstil og fine bryn på sølvfat. Derfor har vi mye mer å le av når vi ser gjennom gamle bilder (vet noen gråter da, men).


Hvordan det hele begynte:

Det hele startet i 7.klasse da alle satt på nettby i fire-fem timer i strekk hver eneste dag. Dere vet når man etterhvert som man vokser oppdager slike smådetaljer ved seg selv som typ "så små ører jeg har, så store armer, så jævla lange fortenner" and so on. Jeg fikk hvertfall min åpenbaring om bryn da jeg så ei jente på nettby som var heelt clean under brynene. Ingen hår. Når jeg tenker tilbake så tror jeg hun hadde brukt voks eller nappa brynene sine. Som barn tenker så tenkte jeg med en gang at hun har mest sannsynlig barbert siden det ikke var noe hår der. Tror dere skjønner hva som skjer videre i historien. Gjett om jeg tok den første barberhøvvelen jeg så og kjørte den over brynet mitt da. Det var forresten rett før Drageid (før jeg skulle slute rundt med alle boysa). Heldigvis tok jeg bare halve brynet, den streken nærmest øret, om dere skjønner. Så smart som jeg var så tenkte jeg mer på at det skulle se likt ut enn at det så helt forjævlig ut. Så jeg tok det andre brynet også. Jei. Er skikkelig lei meg for å fortelle dere at jeg desverre ikke har noe bilde fra så tidlig i evolusjonen min...


Så etterhvert begynte jeg å eksprimentere med blyanter og tegning. Desverre i trynet mitt. Og slik holdt jeg på fram til ca. 10.klasse til jeg hadde ordentlig spart ut brynene mine, hvertfall trodde jeg det:

Dette var faktisk et bilde til bloggen jeg hadde på den tiden i 2010.


Det som skjedde rett før nyttår i tiende var at jeg og venninna mi Maiken skulle få nappa brynene våre profesjonelt så vi så fine ut til nyttårsballet.

Ble bra ja:

Skulle saksøkt hun som gjorde det.


Så jeg reiste på ferie slik og var fullstendig uviten over hvordan jeg så ut


Også kom sommeren 2011 og ungdomsskole-avslutningen: lekkkerrr


Skjerpa meg litt høsten 2011 i forhold til de over:


Og mista det igjen tidlig vinter 2012. Men det kom seg litt sommeren og høsten samme året:


Tidlig vinter 2013, sommeren og høsten:


Hadde bare bilder fra tidlig vinter 2014 og ikke noe fra 2015 desverre:

Som dere (og jeg forsåvidt) ser så har jeg nesten alltid hatt tynne bryn. Bare for noen måneder siden så bestemte jeg meg for å seriøst begynne å spare. Og det er en veldig lang prosess fordi de områdene jeg har nappa på oppgjennom alle årene har sikkert ikke noen hårsekker igjen, min teori. Så vi får se hvordan det blir etterhvert, men til de blir så tykke og fyldige som jeg ønsker så fyller jeg bare inn med sminke og smører meg med tålmodighet.

Her er hvordan brynene mine ser ut nå med hverdagslig sminke og festsminke: fortsatt ganske tynne i forhold til hvordan jeg vil ha de.

Dette var gøy! Kanskje noen av dere ble sjokka. Håper det.

Vi blogggges

Likes

Comments

Dere vet når man drar på shopping uten noe form for penger, og bare gaper og elsker alt man kommer over. Ja, det skjedde meg med denne jakken. Enten det eller kjærlighet ved første blikk. Jeg snudde meg og bare "wtffff victoria shiieee" skulle likt å sett blikket mitt, hvor intenst det var. Og da jeg tok den på meg fikk jeg den instant følelsen av at "ja, dette er meg". Den fysisk viser verden hvem jeg er. Det er serr sjeldent jeg opplever det så det var pretty extraordinary. Jeg er vanligvis et romvesen på shopping ifølge ei venninne, og jeg er enig.

"Ska bare.."

Kjøpte den på Høyer i strørrelse xs. Merket er Lempeluis.

Meg i sosialt sammenheng i nye jakka

Hjelpen er på vei, en eller annen plass over Atlanterhavet atm. Bestilte et produkt mot uren hud som jeg skal teste ut og være prøvekanin for, så får vi se om det funker på meg når jeg får det!


Behind scenes:

Liker å late som jeg sover, spesielt i sollys.


Tudelluuuuu! Make shit happen today!

Likes

Comments

Hei alle neglebitere. Fortvil ikke.
Jeg kan nemlig hjelpe deg om du vil bli kvitt smertene og eventuelt tvangshandlingene.


Jeg kan ikke garantere å magisk kurere deg for tvangshandlinger, men å sette opp en fysisk barriere er jeg i stand til å gjøre! Om du er gutt så ikke freake ut, fordi det er ikke så ille som det høres ut til å være.


Behandling?
Det jeg gjør er å legge blank akryl oppå dine naturlige negler. Det vil synes minimalt og kjennes veldig naturlig ut.

Hvordan fungerer behandlingen?
Etterhvert som neglene vokser, så vil huden foran neglene bli presset ned. Og sakte, men sikkert så vil den naturlige- og akrylneglen legge seg over den bobla av hud. Etter omtrent fire måneder vil neglesengen (det rosa) ha vokst tilbake til sin orginale lengde og da er behandlingen fullført. Det vil dessuten hindre deg i å bite på neglene fordi det ligger hard akryl oppå! 

Hvor lenge varer behandlingen?
Vil man ha optimal effekt så anbefales det å etterfylle og ha på materialet sammenhengende i minimum 3-4 måneder (avhengig av hvor ille det er), for at hele neglesengen (det rosa) skal vokse fint ut, bli sterkt og friskt igjen.

Ett sett akryl holder i omtrent 1 mnd før man må etterfylle eller profesjonelt fjerne det skånsomt.


Hva koster det?
350,- for nytt sett og 250,- for etterfyll. Begge tar omtrent 1,5 time.


De to øverste bildene er uten akryl, de to nederste er med akryl. Eneste forskjellen er at de er et snev tykkere og blankere, men det er mulig å unngå blankheten ved å ikke polere de til slutt.(Beklager for dårlig fokus på bildene)

Ta kontakt på Facebook om du vil avtale time. Du er hjertelig velkommen!
Gjerne tipse noen du kjenner som er neglebiter.

​Link til Facebook-siden min
her

Likes

Comments

Heiii igjen!

Jeg har egentlig aldri vært nå særlig glad i de kalde årstidene, men de siste to-tre årene har ikke vært like ille. Det er jeg fordi jeg har en helt annen innstilling til de enn jeg hadde tidligere. Slik ser jeg på høsten nå:

♡ Etter en kald gåtur fra en venn, butikken eller jobben er det alltid godt å komme inn i varmen, sette på te eller lage kakao og rulle seg inn i varme pledd. Det er spesielt deilig om man er to!

♡ Det er ekstra skummelt å se skrekkfilm når det er fullstendig mørkt ute og inne i huset. Alltid så god stemning da!

♡ Den herlige vinterlukta man kjenner av og til, spesielt tidlig på morgenen. Etter mange måneder uten får man mange flashbacks med gode minner!

♡ Så utrolig mange fine farger. Jeg synes høsten rett og slett er nydelig! Det er så godt å ha noe pent å se på hvor enn man går.

På vei til å kjøpe ny vinterjakke! Nå vet jeg hva kjærlighet ved første blikk betyr, opplevde det igår. Dere får se den i morgen.


♡ Jeg vet ikke om det bare er meg, men det er en ny og lettere stemning i luften. Virker som folk gleder seg litt over at det endelig er en ny årstid og noe nytt å glede seg fram til som feks. Halloween og jul.

♡ Å gå med vinterjakka mi. Er du ikke glad i vinterjakka di så kjøpt deg en ny en. Jeg mener det er veldig viktig å være glad i vinterjakka si (og skoene forsåvidt) fordi man bruker den så og si hver eneste dag i hvertfall fire måneder.

♡ Resturantbesøk er herlig om høsten! Når man kommer inn som en frossenpinne og bestiller god mat i godt selskap, med levende lys rundt deg og det er mørkt ute (og du vet det er kaldt ute så du koser deg ekstra).

♡ Pepperkaker og julebrus. For min del blir det ikke noe julebrus i år, men herregud hvor mange minner man har med den jævla brusen! Bare lukten av den bringer fram tusen minner av da jeg og Maiken tilbrakte hver lørdagskveld med smågodt, julebrus og Guitarhero/Sims (hehe still lovin' it).

♡ For min del virker jeg mer fokusert om høsten fordi det er så lite som skjer. Så jeg får kommet i ordentlig rutine med trening og det som burde gjøres.

♡ Sover som en stein! Når man slipper de drømmene om at man ligger hos tannlegen, deretter våkner med sola mitt i fleisen, og i tillegg i en badsue. Nå har man deilig frisk luft og det er mørkt helt til man våkner av seg selv (de fleste hvertfall). Og det beste er å sovne til lyden av regn.

Smoothie on the go.

Vi snakkes!

Likes

Comments

Halla!


I dag har jeg gjort masse forskjellig. Blant annet hatt kunde, lagt ny gelelakk på meg selv som ble awesome (du ser den på snapchaten min), shoppet og trent med søstra mi. Helt til slutt spontan-kjøpte jeg en smoothie-maskin og vi måtte jo seff teste den ut når vi kom hjem. Så vi dro innom Kiwi og kjøpte forskjellige poser med både grønnsaker, frukt og bær. Skjønner ikke at jeg ikke har en mixer fra før, det er jo så genialt. Perfekt kveldsmat som er lett men fortsatt metter.

På treninga kjørte vi noen armøvelser også rumpe. I just luv it! Seriøst, jeg bare elsker å gå opp en trapp og kjenne det river i setemusklene. Best feel evah, spesielt når det er godt isolert. Også viste Victoria meg en helt syyk tøyemetode! Den skal jeg dele med dere senere, for den funka såå bra. Jeg ble instant sprekere.

Den posen vi brukte i kveld inneholdt banan, mandarin, grønnkål, spinat og ingefær. Også kjørte vi på med litt lett kokosmelk og egg.

Første gangen jeg drikker egg i hele mitt liv tror jeg. Måtte dokumenteres.

The real mix-master (hun er proff).

Men i dag var det nesten umulig å trene sammen fordi vi lo av alt. Jeg holdt på å klikka til slutt. Det ble nesten litt plagsomt. But I still love it.

Need mah proteinz tho.

Victoria var sykt ninja og bare fletta en jævla bilbane på hodet mitt før vi dro ut tidligere. Creds til å være første gangen, den ble dritbra. (Kjøpte forresten blåshampo idag, thank God.)

Natta! Sleep tight.

Likes

Comments

To the real deal.

Nå begynner hjemmesalongen min sakte, men sikkert å komme på plass. Jeg går bare å knir med i hendene og venter som en sulten ulv til det siste jeg har bestilt kommer i posten. It's gonna be LIT.

​Ta kontakt på facebook om prisliste.

Ha en super dag videre!

Likes

Comments

Hei folkens!

Det jeg skriver om i innlegget her betyr veldig mye for meg og jeg skriver rett fra sjela, så det kan være litt brutalt for de som can't handle me.


Jeg har aldri vært noe særlig til drømmer. Hele livet mitt har jeg kun sett for meg et fint hus, en bra mann og kids. En jobb som ikke føles ut som en jobb og nok penger til å handle på Meny og reise dit jeg vil. Er ikke det alle vi strever etter? Vel, jeg gjorde det. Når jeg tenker på hvordan jeg pleide å tenke syns jeg det er helt absurd.

I mine øyne så virker det som om folk ikke engang tenker på suksess lengre. Vi har blitt avvent hele den tanken om å bli steinrike og suksessfulle. Det er virkelig få mennesker som prater om det nå til dags. I can’t find you guys.

Jeg har hele tiden benektet meg selv suksess, fram til nå. Et stort og moderne hus, en sexy bil og mann og penger i banken er ikke dårlig det. Men hvorfor legge lista der? Er det virkelig mitt fulle potensiale? Hvorfor skal jeg slå meg til ro og si meg fornøyd når jeg har oppnådd disse tingene?

Jeg har kjent smaken av et eksklusivt liv takket være foreldrene mine. Jeg vet hva jeg går til, og det gjør meg enda mer gira på å ta det jeg fortjener.


Det er ikke nok for meg. Jeg vil ha absolutt alt jeg har lyst på, og jeg har bestemt meg for å ta det. Hva er det som stopper meg fra å ha eget privatfly, så mye penger at jeg ikke rekker å telle de og mange villaer rundt omkring i verden? Hvorfor faen skal ikke jeg kunne ha det? Det er ingen som ikke fortjener suksess.

”Du må være realistisk da” sier folk. Åja, tenker jeg da. Du hadde ikke hatt den jævla Iphonen du prater gjennom til meg om Steve Jobs skulle vært såkalt realistisk. Virkelig suksessfulle mennesker skaper sin egen virkelighet og driter langt i hva alle andre sier er realistisk eller ikke. Bare se på alle kjendisene og teknologien vi har. Mange er redd for å bli skuffa over å ikke klare å nå sine mål og oppfylle sine forventninger, men da spør jeg deg; blir du mer skuffa over å ikke ha nådd målene dine eller sitte der 50 år gammel å tenke på at du ikke engang prøvde? Jeg tror du vet svaret. Du tør jo ikke å prøve engang!

Jeg nekter å ha et liv hvor andre forteller meg hva jeg skal gjøre også deretter ta ferie fra det for å kose meg. Hører du hvor idiotisk det er? Det er en grunn til at jeg ikke har kastet meg på bølgen og gitt etter for stresset over å må utdanne meg til noe. Jeg nekter å gjøre det andre ber meg om om jeg ikke føler for det selv. Ingen ligger på dødsleia si og er kjempeglad for å ha gjort alt det andre folk har bedt de om. Hah!
Jeg oppfordrer alle til å gjøre det dere selv vil og føler er rett for dere. Og hvis du ikke vet hva det er, så er det din oppgave å finne ut av hva du vil i livet ditt og tørre å go for it
.

Sweet life. I'm gonna make you my bitch.

Og hvorfor skal du ta ferie for å komme deg bort fra hverdagen? Hvorfor ikke skape et sinnsykt vilt og innholdsrikt liv som du bare elsker å leve?! Hvor du bruker deg selv 100% og blir verdsatt for dine egenskaper og ideer, hvor du hele tiden kan utvikle deg og gjøre nye ting. Ikke minst være totalt uavhengig og sterk som idivid. Vi har blitt fortalt alt for mange ganger at ekte suksess er utenfor vår rekkevidde til et punkt at det har brent seg inn i hodene og tankegangene våre.

I tillegg, om du prøver å heve deg over middelklassen så blir du kritisert og sett ned på. Rart hvordan man blir sett på som unormal om man stikker seg ut på den måten. Men haters gonna hate! Des mer man stikker seg ut, des mer blir man kritisert, men også beundret. Så hva skal du velge å fokusere på? Ingen av delene spør du meg. Fokuser på målet ditt og hold hodet høyt, ikke bli distrahert av hva andre sier er bra og dårlig for deg. Du vet det best selv. Og hvis ikke, så er det som sagt ditt ansvar å finne ut av det.

For ca. 1 månede siden kom over en mann på youtube som heter Grant Cardone da jeg søkte litt rundt for å lære mer om salg. Fyren er genial! Han gikk fra å være narkoman i en alder av 25 år til å bli mulitmillionær, og han klarte det helt på egen hånd. Nå har jeg tre av bøkene hans på Audible (en app hvor man laster ned lydbøker) hvor han forteller alt han gjorde og hvordan hvem som helst kan klare å oppnå stor suksess. Han har serrrr revolusjonert hele tankegangen min, og hele meg! Er det en ting jeg anbefaler mest på jord så er det å sjekke ut han på youtube eller høre/lese bøkene hans. Sjekk ut også Elliott Hulse på youtube om du er interessert i selvutvikling. De to ser jeg på som mine mentorer. De har hjulpet meg enormt i livet. Jeg hadde aldri vært den jeg er i dag uten disse to.

Bøkene til Grant Cardone finner du HER - 10X er en bestselger btw! Han kom akkurat ut med en ny bok for to-tre dager siden som heter Obsessed, som jeg kjøpte idag. Har kommet meg til kapittel to og den er helt sinnsyk allerede.


Legger ved noen videoer av favoritt-videoene mine av de begge: ta deg tiden, du vil ikke angre.


Håper dette kom til inspirasjon for dere! Ønsker dere alle en fin kveld videre.

X

Stay strong!

Likes

Comments