Helluen

Da har jeg nettopp kommet inn døra og ligger fortsatt i senga med jakka på.

Har til sammen vært innom rundt 25 plasser og forhørt meg om jobb. Er nesten så jeg ikke vet om jeg skal fortsette å søke fordi det er noen plasser som frister mer enn andre, så vil på en måte være tilgjengelig for de. Men slik kan man nesten ikke tenke når man er arbeidsledig. Nå må jeg bare kjappe meg å få en jobb, uansett hvilken.

Trikset mitt er søke flest mulig plasser slik at jeg ikke blir skuffet om jeg ikke får den ene jobben jeg kryssa fingrene for og venta på. Gotta keep my pipeline full.

Fikk en bukett med nydelige tulipaner av Benjamin i går, favorittblomsten min. Han vet hva han driver med!

Likes

Comments


Hei dere!Helgen har vært helt fantastisk! Gud hvor deilig det er å komme seg litt unna og bli skjemt bort. Masse god mat, frisk sørlandsluft, dobbelseng og ikke minst godt selskap. Foreldrene til Benjamin er så søte og snille.

Alle i søskenflokken har nylig fått seg dame/type så det var en utrolig koselig helg hvor hele gjengen var samlet. På lørdagskvelden fikk vi servert to-retters (langtidsstekt biff), sang karaoke og koste oss med litt sprudlevin og godtteri. Såå god stemning! Her er noen bilder fra helgen:


Akkurat nå sitter jeg og spiser og svarer på alle gratulasjonene (folk er så søte) før jeg skal videre til Nav for å skrive ut CV. Har allerede vært innom seks-syv plasser og i dag og skal fortsette å søke i morgen. Følte det ble litt feil å spørre om jobb på en plass forså å gå rett inn til naboen og gjøre det samme, i tilefelle de så det, så jeg gikk litt spredt her og der.


I kveld skal jeg feire bursdagen min, men vet ikke helt hva jeg vil gjøre. Jeg elsker å ha bursdag, men det blir liksom ikke den samme type feiring uten alle vennene mine rundt meg. Takk gud for at jeg har verdens søteste kjæreste- han gjør alle dagene mine ekstra bra og har allerede gjort bursdagen min steinbra! Så i kveld skal vi kose oss med Tandori Chicken- min favoritt! og muligens dra på kino.


Vil bare si tusen takk for alle gratulasjoner så langt, dere gjør dagen min perfekt!

Gleder meg supermasse til i kveld!

Likes

Comments

Halloen

Sitter nå på NSB-toget på vei til flyplassen. Tenkte jeg skulle dele et bildedryss av da vi tok oss en luftetur for å kjøpe bryn- og vippefarge til meg. Ikke at jeg egentlig har "råd" til å kjøpe det, men er så sabla lei av å se ut som en nakenrotte uten synlige vipper og bryn.


Venter spent på bussen


Btw, ikke ta flytoget. Det koster 180 kroner for en vei, mens NSB koster 90 kroner og det tar akkurat like lang tid bare at NSB stopper én gang i to min på Lillestrøm. Eneste ulempen er at det går litt sjeldnere. Men med tanke på at det liksom skal gå så fort så er det ikke sant.


Se hvor mongo kjæreste jeg har:

Han er så lættis

Likes

Comments

God fredagsmorgen!

Vi har definitivt tatt helg. Det var såå digg å sove ut, og ikke minst våkne til rakkeren ved siden av meg uten å måtte gå fra han. Selv om vi er på budsjett så finner vi alltid på ganske greie matkombinasjoner. I går kveld måtte vi bare bruke det vi hadde igjen så da ble det ris med fiskekaker i terninger, litt sweet n sour-saus, mais, creme freche og salat. Det var faktisk sjukt godt. Jeg trodde ikke det skulle bli det.

Og hallo, som dere kanskje la merke til så er den Sriracha-sausen med i alle bildene og oppå brødskiva og alt. Jeg elsker den sausen! Den gjør livet mitt komplett. Jeg føler at alle egentlig vet om den, men så visste ikke jeg om den før i høst såå smak den om du ikke har smakt den før. Det er en sterk saus, just to be clear.

Ha en fin fredag!

Likes

Comments

Ligger nå og venter på at 11-trikken med Benjamin skal komme susende oppover fra sentrum. Jeg vet ikke helt hvordan jeg har klart det tidligere men jeg har både missa og gått på feil trikk når vi skulle dratt på trening sammen tidligere. Så samtalene til meg og Benjamin ser pretty much sånn ut nå:Ellers idag har jeg vært innom jobb og sagt byebye til squaden og fortsatt å skrive på programmet mitt hjemme. Bestemte meg for å gjør det hele dagen i morgen også frem til vi må dra på kvelden (var for dyrt å endre bilettene i morgen tidlig buhu). Jobbsøkinga begynner altså på mandag. Før det blir det trening, jobbing og spising med min partner in crime.


Vurderer å selge den Louis Vuitton-veska, hvis du lurte

Likes

Comments

Heiaaaa og god morgen!

Akkurat nå sitter jeg i morgenkåpa i senga til Benjamin og skal begynne å sminke meg straks. Han stakk nettopp på jobb. Jeg skal straks på jobb jeg og nå, på den nye jobben min: å finne en ny jobb.

Tenker å gå hardt til verks rundt området der jeg bor (er typ tusen caféer/butikker der) og tvinge de til å ansette meg. Men vurderer også å skrive ferdig dette programmet mitt som jeg allerede har startet på. Tror det skal hete Nok er nok. Jeg skal fortelle mer om det senere, det er et selvhjelpsprogram.

Om dere liker Shape Of You av Ed Sheeran så ta en titt på den rolige remixen til Benjamin her under

Jeg synes han er kjempeflink! Skriv gjerne i kommentarfeltet hva dere synes er bra og dårlig med låta :-)


I morgen reiser jeg og Benny hjem til familien hans. Det gleder jeg meg utrolig mye til, da blir det karaokefest og gudene vet. Ikke minst deilig mat siden faren er kokk! Blir digg med noe annet enn pasta og kjøttdeig.. Må bare få endra disse flybillettene til i morgen tidlig ettersom jeg nå ikke har en jobb. Hehe.


Ha en strålende dag da dere! Følg meg her for varsling om nytt innlegg.

Likes

Comments

Hello peeps!


Siden jeg sa opp jobben min i dag så handler dagens innlegg om det å leve litt. Nå skal jeg fortelle dere. Dere lurer sikkert på hvorfor i all verden jeg gjorde det. Jeg slutta på telefonselgerjobben min fordi jeg mista motivasjonen. Den kjernemotivasjonen til livet. Tidligere stod jeg opp kl 06 frivillig fordi jeg hadde ting å gjøre og jobbet konstant med meg selv. Hvor jeg blogga, lærte nye ting og pønsket ut nye ideer. Det var også en av grunnene til at jeg startet på en selgerjobb, nettopp fordi jeg vil utvikle mine ferdigheter og lære meg salg fordi i mitt hode så gir det mening at salg driver man med uansett hva man gjør i livet til en hver tid, derfor kan jeg like så godt bli flink på det.


Jeg vil fortsatt lære meg salg, bare ikke på akkurat den måten. Det ble rett og slett for mye fokus på å få salg istedenfor å lære det i mitt eget tempo. Jeg følte meg dårlig om jeg lærte masse en dag men ikke hadde fått noen/nok salg. Helt ærlig så får jeg ikke til å sette fingeren på hvorfor det føltes feil ut for meg, men det gjorde bare det. Nå ser jeg for meg en jobb hvor man er mer lowkey-selger er en fin plass å "starte", og hvor jeg kan komme i kontakt med mennesker ansikt til ansikt. Og med mer variasjon i produkt og omgivelser.


Det var ikke lett å ta denne avgjørelsen og jeg føler meg ikke kjempestolt over å ha "gitt opp" på denne tøffe jobben (jeg liker å være hardbarka), men helt seriøst- det er ikke krise. Jeg tar ikke ting så jævla seriøst i livet mitt. Det er selvfølgelig både en bra og dårlig egenskap, men jeg liker å leve. Jeg er bare 21 år (22 på mandag folks) og det er nå jeg skal prøve ut mest mulig! Og om det å følge magefølelsen sin er idiotisk så kall meg gjerne en idiot, heller det enn å være en slave av hva andre tenker om meg og hvordan jeg framstår i andres øyne. Jeg vil ikke binde meg til ting som får meg til å føle meg dårlig. Jeg jobber og handler best når det føles både riktig og viktig ut.


Se hvor jeg flyr. Følg meg gjerne på Facebook her for varsel hver gang jeg skriver et innlegg.


Greit man kan si mye konstruktivt her. Jeg har kanskje ikke verdens beste arbeidsmoral helt enda, jeg er impulsiv, utålmodig og uforutsigbar og man kan kalle det ustabil. Kaskje litt umoden?

MEN jeg er hvertfall lojal mot hjertet mitt og stoler på at de valgene jeg tar er riktig for meg. Det er hvertfall MINE valg. Hvordan jeg føler meg (fri) og opplever livet mitt er det viktigste for meg. Livet er for kort til å tenke seg om to ganger om noe ikke føles rett, og spesielt om man allerede har gitt det en sjanse og prøvd sitt beste.


Hva tror dere er det verste som kan hende?

Og btw, hvis dere lurer på hva som skjer framover så bare følg med!

Likes

Comments

Halla folkens!

Jeg har ikke forduftet helt fra overflaten. Dere blir desverre ikke kvitt meg.


Se så idyllisk bakgården min er. Fucking luv it.


Og nå kjenner jeg på savnet ved å blogge... Selv om dagene mine er ganske så monotone så har jeg faktisk en del ting jeg gjerne skulle delt med dere. Slike småting som at flytoget bare er hustle og andre ting som mine utfordringer og opplevelser og diverse dype tanker om å gjøre de rette valgene. Det eneste som suger er at jeg er på jobb fra ni til fem hver dag og kvelden går stort sett ut på å komme seg på trening, lage middag også legge seg. Og slik går dagene mine på repeat. Dessuten liker jeg å legge kvalitet i det jeg legger ut på bloggen min så jeg slenger ikke bare ut et bilde med litt tekst under og sier meg fornøyd. Neida du. Det var akkurat derfor jeg slutta å blogge i denne perioden fram til jeg reiser til Asia i slutten av April. Det vil jeg forresten også fortelle om!! So much to tell ya guys...

Om dere har noen spørsmål til meg så bare fyr løs. Åh! Så har jeg bestemt meg for at alle negative anonyme kommentarer på bloggen kommer jeg ikke til å svare på fra nå av. Hvorfor skal jeg gidde det liksom? Don't be a little bitch så skal jeg faktisk gidde å svare deg om du har noe konstruktivt å si.


Ellers som jeg sier på telefonen "da ønsker jeg deg en herlig dag videre og velkommen som kunde hos nouw.com/alexandrasliwa". Akkurat det sier jeg.

Ha en fin dag da dere!


Likes

Comments

Meg og Benjamin i vinduskarmen


God lørdag

Endelig har jeg tid til å blogge igjen. Dette er da mitt nye rom på Torshov i Oslo, i bokollektiv. Endelig har jeg falt til ro og har lagt bort kofferten som jeg har bodd i de siste to månedene. Det er såå deilig å ha en egen plass hvor jeg kan ha alle tingene mine på samme sted! Dette er en herlig beliggenhet som jeg valgte bevisst da det kun tar 7 minutter å gå til jobb rett over elva, Rema rett utenfor døra og trikken til sentrum rett rundt hjørnet. Assa nå lever jeg livet. Som dere ser på frokosten min over så er jeg også på budsjett (er vanligvis ikke så ille, men gadd ikke å kjøpe ny mat idag), noe jeg egentlig aldri har ordentlig vært før.

Jeg synes faktisk at det å være på budsjett er veldig gøy. Fordi man må planlegge og være nøye, også er det skikkelig koselig når man finner mat til en billig penge. Jeg setter bedre pris på den maten jeg får kjøpt og det er en sykt digg følelse. Er så kos å være i survivalmode.

På nye jobben min så går det kjempebra og jeg stortrives med salgstreningen og kollegaene mine. Herlig å ha en jobb hvor jeg får lært noe og brukt meg selv istedenfor å stå å flippe pølser ellerno shit.


Såååå

nå har jeg nettopp ryddet rommet, dusjet, skal sminke meg litt og trene med Benjamin etter han er ferdig på jobb. Etter det skal vi hamstre mat på 10-kronersmarkedet på Spar og på kvelden kan dere bare gjette hva vi skal lage oss; GUACAMOLE! Wuohooo hæler i taket!


Ha en herlig lørdag dere, vi blogges helt sikkert om ikke så altfor lenge!

Likes

Comments


Ønsker dere alle et godt nyttår!

Håper dere har hatt det fint i jula og kost dere masse. Det har hvertfall jeg gjort! Jeg fikk nemlig besøk av Benjamin i romjula, det var helt fantastisk. Kunne seriøst ikke ønsket meg noe mer. Vi har det så jævla gøy sammen.

Han fikk sett Trondheim, møtt alle vennene mine og ikke minst familien min, noe som var utrolig koselig. Jeg visste at folk kom til å like han, men fyren har tydeligvis en helt sjuk utstrålig ettersom alle bare elsket han og fortale meg hvor keeper han var. Det var dødsgøy.Akkurat nå sitter vi på flyet og har ventet i snart en time på å kunne ta av... Vi ser ikke noe som helst ut av vinduet fordi det snør så sinnsykt masse, som er grunnen til at vi er litt stuck. Jeg skal sove ut så hardt når jeg kommer fram, jeeez.. Opp klokken 07 i morgen for å dra på jobb! Herlig.Ønsker dere fortsatt en fin kveld!

Likes

Comments