Meg og Benjamin i vinduskarmen


God lørdag

Endelig har jeg tid til å blogge igjen. Dette er da mitt nye rom på Torshov i Oslo, i bokollektiv. Endelig har jeg falt til ro og har lagt bort kofferten som jeg har bodd i de siste to månedene. Det er såå deilig å ha en egen plass hvor jeg kan ha alle tingene mine på samme sted! Dette er en herlig beliggenhet som jeg valgte bevisst da det kun tar 7 minutter å gå til jobb rett over elva, Rema rett utenfor døra og trikken til sentrum rett rundt hjørnet. Assa nå lever jeg livet. Som dere ser på frokosten min over så er jeg også på budsjett (er vanligvis ikke så ille, men gadd ikke å kjøpe ny mat idag), noe jeg egentlig aldri har ordentlig vært før.

Jeg synes faktisk at det å være på budsjett er veldig gøy. Fordi man må planlegge og være nøye, også er det skikkelig koselig når man finner mat til en billig penge. Jeg setter bedre pris på den maten jeg får kjøpt og det er en sykt digg følelse. Er så kos å være i survivalmode.

På nye jobben min så går det kjempebra og jeg stortrives med salgstreningen og kollegaene mine. Herlig å ha en jobb hvor jeg får lært noe og brukt meg selv istedenfor å stå å flippe pølser ellerno shit.


Såååå

nå har jeg nettopp ryddet rommet, dusjet, skal sminke meg litt og trene med Benjamin etter han er ferdig på jobb. Etter det skal vi hamstre mat på 10-kronersmarkedet på Spar og på kvelden kan dere bare gjette hva vi skal lage oss; GUACAMOLE! Wuohooo hæler i taket!


Ha en herlig lørdag dere, vi blogges helt sikkert om ikke så altfor lenge!

Likes

Comments


Ønsker dere alle et godt nyttår!

Håper dere har hatt det fint i jula og kost dere masse. Det har hvertfall jeg gjort! Jeg fikk nemlig besøk av Benjamin i romjula, det var helt fantastisk. Kunne seriøst ikke ønsket meg noe mer. Vi har det så jævla gøy sammen.

Han fikk sett Trondheim, møtt alle vennene mine og ikke minst familien min, noe som var utrolig koselig. Jeg visste at folk kom til å like han, men fyren har tydeligvis en helt sjuk utstrålig ettersom alle bare elsket han og fortale meg hvor keeper han var. Det var dødsgøy.Akkurat nå sitter vi på flyet og har ventet i snart en time på å kunne ta av... Vi ser ikke noe som helst ut av vinduet fordi det snør så sinnsykt masse, som er grunnen til at vi er litt stuck. Jeg skal sove ut så hardt når jeg kommer fram, jeeez.. Opp klokken 07 i morgen for å dra på jobb! Herlig.Ønsker dere fortsatt en fin kveld!

Likes

Comments


Hei alle lesere,


Ønsker dere alle en fantastisk jul!


Grunnen til at jeg ikke har blogga på lenge er fordi jeg når jeg starta på den nye jobben min så er jeg fullstendig opptatt fra 09-17 og etter jobb lytter jeg til lydbøker om salgstrening, lager middag og slapper av.

Ja jeg slapper av, damn. Har merka at jeg trenger restitusjon for å kunne prosessere alt jeg lærer.

Jeg kommer ikke til å blogge like mye som jeg har gjort tidligere ettersom jeg velger å ha full fokus på å lære meg alt om salg. Hadde jeg blitt med på ph så hadde bloggen vært nye jobben min, men siden livet er en boks med sjokolade og man aldri vet hva man får så må man være fleksibel og fortsatt dedikert.

Jeg ser allerede tilbake og er glad jeg ikke ble med. Det er sikkert en jævlig god grunn til at jeg nå har havnet i en jobb hvor jeg føler meg som hjemme og på rett spor. Vi mennesker er så glade i å gi mening til alt som skjer oss (/på grunn av oss).

Håper virkelig at dere alle har en god jul. Kos dere utrolig masse, spis dere feite og nyt øyeblikkene så godt og mye som mulig.

Likes

Comments

Hei alle søte


Håper dere har en herlig tirsdag så langt! Jeg kom nettopp hjem fra opplæring i nye jobben og skal ta meg en kjapp matbit før jeg stikker ut på julegaveshopping. Må også kjøpe meg et par fin-sko og kanskje noen fine overdeler (skjorter n stuff) bare for å bli en ordentlig kontorbetch.
Jeg svever fortsatt i helgekosen med Benjamin og familien hans. Jeg koste meg så utrolig mye hele jævla helga. Jeg har aldri opplevd å kunne vært meg selv så mye som jeg gjør når jeg er med han. Jeg kan være så mongo og retard jeg bare vil uten å føle meg for barnslig/teit. Prate om de største drømmene mine uten å føle meg cray cray og urealistisk. Jeg kan synge så mye og så stygt jeg vil hvor han bare slenger seg med. Jeg ler som en galing (høyt på bussen osv) og har dype samtaler på skift. Og beste av alt så kan jeg være nedfor hvor han lar meg være det og oppmuntrer meg ved å la meg gråte og prate lenge om det jeg føler. Han bryr seg virkelig, i tillegg er vi helt utrooolig like. Det er på grensa til creepy.


Ikke rart jeg er gal etter han.


Planen var ikke å ha type nå, men jeg ser ikke på han som det i det hele tatt. Hadde jeg sett på han som en kjæreste hadde jeg ikke giddet å vært med han. Dette er en person som støtter meg 110% og har lik visjon. Begge vet hva vi skal og er villig til å gi slipp på hverandre anytime for å sette oss selv først. Han er like glad og entusiastisk over livet, inspirer meg og får meg til å føle meg fri.


Én av sangene fra spotifylista vår


Jeg kunne skrevet i en evighet om hvor glad han gjør meg!!
Det verste med alt er at vi kun har kjent hverandre i fem uker. Lolz.


Vi blogges! Ha en super dag videre:-)


Likes

Comments


Takk for en fantastisk tur Benjamin!
Gleder meg til vi skal backpacke i sommer, det kommer til å bli helt sinnsykt.


Likes

CommentsHei folkens


Da er jeg i Mandal, hjem til Benjamin på Sørlandet. Benjamin er en jeg møtte på Tinder. Det var han jeg dro på date med som dere kanskje fikk med dere for noen uker siden. Vi klaffa utrolig bra og har det dritkult og gøy sammen. Er som om jeg har kjent han i hundre år, derfor ville jeg være med å se hvor han kommer fra. Får også besøkt et helt nytt sted!

Jeg har bare vært på Sørlandet (Kristiansand) i noen timer da jeg hentet en valp her for to år siden. Så jeg har gledet meg veldig til se hvordan det er her nede. Vi startet dagen med ristet brød og en kopp te. Etter frokosten dro vi på "roadtrip" rundt i byen hvor han viste meg rundt. Jeg skriver roadtrip i hermetegn fordi byen er liten og hele roadtripen varte i 10-15 min. Noe helt annet enn Trondheim for å si det sånn. Så utrolig koselig by! Kommer med ordentlige bilder i morgen.
Nå har vi nettopp spist middag og skal på trening. I morgen skal vi ta oss turen inn til Kristiansand (40 min unna) og tenker å handle litt julegaver. Begynner å bli på tide goddamn it!Ønsker dere alle en herlig fredag kveld

X

Følg meg gjerne på SNAP (sliwaaa) for å se litt mer av hva vi driver med her

Likes

Comments

Ny dag, nye muligheter

I dag våknet entreprenøren i meg og jeg følte en stor trang til å få rævva i gir og produsere noe eget. Derfor har jeg bestemt meg for å skape noe nytt gjennom mine kunnskaper som jeg i tillegg kan tjene penger på. For noen uker siden fikk jeg en idé om å skrive en bok om meg selv og hvordan jeg på to år gikk fra å være på totalt rock-bottom deprimert til å føle meg så supermotivert og sulten på livet som jeg er nå. Prosessen var ikke enkel og på de to årene har jeg lært nesten alt jeg vet i dag- jeg lærte ett tonn for å si det sånn.


Jeg føler så sterkt at det alltid er noen der ute som vil bli inspirert, tar i bruk/har nytte og ser verdi i mine erfaringer og min lærdom.For å nå enda mer direkte fram til folk så har jeg bestemt meg for å ikke skrive en bok om meg selv og mine erfaringer, men å lage et coaching-program med få enkle steg hvor hver og en kan ha fokus på seg selv og sin utvikling. Disse programmene vil være egnet for de fleste uansett hvilken situasjon.

Akkurat nå har jeg forslag til tre ulike programmer som jeg tenker å bli ferdig med i løpet av en månede (mye å gjøre i jula). Det er en stor utfordring og jeg kommer garantert ikke til å føle meg fullstendig ferdig i midten av Januar, men får bare lansere likevel.Så om du føler du får utbytte av min kunnskap og mine erfaringer på vegne av hvordan jeg håndtterte mine største utfordringer så vil det være mulig å anskaffe et program hvor jeg går step-by-step gjennom de samme utfordringene jeg hadde med deg for å gjøre deg sterkere!Jeg kunne skrevet MYE mer om intensjonen min med dette prosjektet, men alt er under arbeid og mye har jeg enda ikke funnet ut av som feks fremgangsmåte. Jeg bare lufter mine idéer på bloggen min.


Gi meg et tegn på om du synes idéen er skikkelig kul eller skikkelig på trynet!
Vi blogges

Likes

Comments

Som mange av dere vet så har jeg tidligere vært i flere forhold som ikke har vært helt gunstig for meg. Av mine erfaringer nå i etterkant så er det tusen ganger bedre å være alene enn å være sammen med en hvor du føler følgende:

- du blir ikke sett i form av å bli forstått, satt pris på og beundret

- du skaper unnskyldninger for å tilrettelegge/veie opp for personens oppførsel og nøyer deg med bagateller

- du er redd for å si ifra om problemer

- du blir ikke superglad av å møte kjæresten din

- du føler ikke at alle dine behov er tilfredsstilt og at du lever naturlig/er deg selv

- du føler du blir holdt tilbake på hvilken som helst måte VIKTIG

- du føler du må møte/gjøre ting regelmessig for å holde liv i forholdet

- du overtenker og henger deg opp i småting, leter kanskje litt etter problemer

- du kan ikke være like barnslig og mongo som du feks er med din beste venn eller familie OGSÅ VELDIG VIKTIG

- du føler du gir mer enn du får eller motsatt

- du føler deg i bunn og grunn ikke så veldig bra med deg selv når du er med denne personen VIKTIGSTE

Om du føler noen av disse punktene over stemmer så tenk deg godt om for hva det er du egentlig vil i livet og hvordan du ser for deg å leve (tenk på deg selv nå). Så skal jeg fortelle deg noe du mest sannsynlig ikke har blitt fortalt før; det du mener du fortjener, det fortjener du. Så lenge du mener at du ikke kan få det bedre på egenhånd eller finne noen som behandler/passer deg bedre, så fortjener du ikke bedre. Det er den harde sannheten. Så lenge du lar det skje deg så skjer det deg, og det vil fortsette å skje deg. Du har ikke uflaks, bare dårlig dømmekraft og kanskje ikke så mye mot til å ta ansvar. Eller kanskje du ikke vet helt hva du vil. Men så lenge du ikke vet det så vil ingen andre vite det for deg heller og du vil bli styrt som en dukke fordi noen andre vil ta kontrollen du ikke har. Her er din eneste løsning for å få det bedre:

Vær bestemt på hva det er du vil, vit hva du fortjener og ha mot til å ta ansvar for deg selv.

Likes

Comments

Hei kjære lesere


Da har jeg så si kommet hjem fra visning på Torshov hos et bokollektiv. Selve plassen er supersentral med tusen butikker rundt og apotek, caféer og frisører. Trikken og bussen er rett rundt hjørnet og det beste med alt er at det kun tar 10 minutter å gå til den nye jobben min. Selve rommet, atmosfæren og folkene som bor der var utrolig koslige og alt var bare så idyllisk. Det er 5 personer som bor der fra før, noe jeg synes er så gøy, at vi er så mange. Jeg er oppvokst med fire søsken så dette skal ikke være noe problem! Alltid noe som skjer og noen å prate med. Jeg kunne umulig takke nei til denne muligheten. Leia ligger på underkant av seks tusen inkludert alt. I tillegg er det en superkoselig bakgård og utsikten fra vinduet mitt går rett ut mot gata, så idyll. Utsikter er the shit (dødsviktig for meg), jeg må kunne se ut og bli motivert over alle mulighetene som er "der ute".


Jeg er superfornøyd! Flytter inn i starten av Januar. Jippiiii.


Jeg har alltid drømt om å bo på en rustikk og nostalgisk plass en periode av livet mitt.

Grunnen til at jeg flytter inn alene i et kollektiv er fordi jeg ikke vil være bundet til venner og slikt. Jeg vil kunne dra når det passer meg og være totalt uavhengig fra å svikte/skuffe noen. I tillegg vil jeg bo sammen med totalt fremmede mennesker og oppleve det (det er jo skummelt så må teste det ut), ha fullt fokus på jobb og karriere. Det kommer til å bli så bra!!! Jeg er så glad jeg styrer livet mitt i den retningen jeg alltid har drømt om.

Nå må jeg nesten ringe mamma og fortelle at jeg har funnet meg en plass å bo hehe. Vi blogges!

Likes

Comments

Tenker å virkelig bare legge alle kortene på bordet i dette innlegget. Det er vanskelig å blogge når ting skal holdes hemmelig, er ikke derfor jeg begynte å blogge. Siste uken her har vært svært omveltende og kaotisk for meg. Jeg har måttet endret hele innstillingen min og jeg skal fortelle dere hvorfor.


Dette såkalte prosjektet jeg hadde var Paradise Hotel. Jeg hadde kommet meg til siste intervjuet og var "såå" langt unna å få bli med. Jeg var 99% sikker på at de ville ha meg med og at jeg var den de så etter. Da de ringte på den avgjørende dagen tok jeg telefonen for å høre det aller siste "ja-et" og ble sjokkert over at jeg ikke var den rette likevel. Jeg hadde altså puttet all energi og alt håp i at jeg skulle få bli med. Det bare knuste alt av mine planer og forventninger. Jeg hadde skyhøye forventninger. Bedre det enn å gå halvhjerta inn spør du meg. For meg var det ikke noe annet alternativ enn at jeg skulle være med, så sikker var jeg. Men slik ble det desverre ikke. Derfor kjenner jeg nå på at suksess kommer ikke av seg selv. Gotta take the stairs man. Men det er jeg forberedt på. Ting kan senke tempoet mitt, men det vil aldri stoppe meg.


Dere skjønner kanskje nå hvorfor energi-nivået mitt har vært lavt. Mest fordi jeg ikke har en ordentlig mening/mål og er forvirret over hva det er jeg holder på med.
Derfor har jeg endret litt fremgangsmåte. Skal jeg være helt ærlig med dere så aner jeg ikke hva jeg holder på med, jeg er flere steg foran meg selv. Jeg går på autopilot og følger frykten min. Jeg vet bare at jeg skal utfordre meg selv og lære noe nytt hver dag. Jeg mener det er bedre enn å følge en detaljert plan (gørrkjedlig spør du meg). Samme dagen som jeg ble avvist fant jeg ut at jeg må dra. Jeg har vært klar for å dra lenge nå. Så om det ikke ble PH så ble det verden. Derfor bestemte jeg meg for backpacking. Jeg har alltid drømt om å reise rundt i verden og ta hver dag som den kommer, gripe hver mulighet og ikke minst klare meg selv. Planen er å ta helt sykt fete bilder og videoer og ha skikkelig insta-life. Om jeg er flink nok kan jeg tjene penger på det, det er det ultimate målet.

Men først må jeg spare opp penger. Så jeg søkte på åtte jobber dagen etterpå (tre dager siden) og har allerede vært på to intervjuer. Var på et intervju i dag tidlig og får svar i løpet av dagen på om jeg får jobben- skal komme med oppdatering på hvordan det går (tror jeg får den)! Jeg skal hvertfall bo i Oslo, det er sikkert og visst. Om dere har tusen spørsmål så bare spør meg i kommentarfeltet, men jeg vil fortelle nærmere om hele planen min med backpacking, hvor, når, hvor lenge, med hvem sjo og hei! Dere skal få vite alt. No more secrets.Jeg blogger generelt om livet mitt, mine oppturer og nedturer. Jeg er verken interessert i sminke, mote, hår eller produkter. Dette er ingen rosablogg. Selv om jeg selvfølgelig liker å se bra ut så er ikke det de tingene jeg bryr meg om. Derfor vil jeg heller ikke blogge om det. Bloggen min handler hovedsaklig om meg og min personlige utvikling. Jeg deler mine wins for å inspirere dere og mine fails for at dere kan lære av de og slippe å begå de selv. Noen av dere vil ta i bruk det jeg deler, mens andre vil kun observere og underholdes. Det er selvfølgelig helt greit. Så lenge jeg gir noen noe så er jeg fornøyd.


Så da vet dere det (my life your entertainment). Er ikke lett å skrive om sårbare situasjoner og når ting går til helvete, men det er nettopp derfor jeg blogger- for å dele slike nedturer med dere for å vise og forhåpentligvis inspirere dere til at man ikke skal gi seg. Aldri gi opp. Det er en humpete og stygg vei, men det er min vei og jeg er stolt av den. I wouldn't have it any other way.


Spør meg gjerne om det er noe dere lurer på


Likes

Comments