Når folk spør meg hvordan jeg holder meg så motivert hver dag så er det fordi jeg ser på suksess som min plikt, ikke et alternativ. Jeg bli suksessfull, det er ikke noen annen utvei. Det er fullstendig uaktuelt å ikke utfylle mitt potensiale. Det er både uetisk og egoistisk ovenfor andre mennesker og ikke minst meg selv.


Suksess er like nødvendig for meg som å puste og leve. Suksess er min plikt og ære. Det er hvem jeg er.

Om du ikke krever det så mye vil du aldri kunne ha det. Det vil aldri få deg til å gjøre det som er nødvendig og holde ut i de vanskeligste situasjonene for å presse gjennom til høyere nivåer. Du må være villig til å gjøre det som trengs og være utholden, tålmodig og konstant sulten på mer.

Lev med suksess som din plikt og du vil ha et helt annet, mye mer innholdsrikt liv.


For dere som er gira på suksess, sjekk ut Grant Cardone. Han prater rett fra sjela og hjelper folk med å forstå at suksess er noe hvem som helst kan kreve og forteller hvordan han tok det. Han startet selv da han snudde om livet sitt som 25 år gammel og gikk fra å være narkoman til å bli multimillionær i dag. Fyren er helt fantastisk!

Likes

Comments

Siden både Benjamin og Lene er tidenes Harry Potter-fans så følte jeg presset til å kjøre på med en maraton i går kveld. Det tok bare en evighet før vi fikk ordentlig starta opp filmen på grunn av macen min som var klikka. De nekta på det, men fikk selvsalgt igjen for å ikke høre på meg ettersom den begynte å klikke etterhvert. De tror de vet bedre enn meg, so funny.

Og da vi endelig hadde kjøpt filmen og satt oss tilbake i sofaen med hver vår kopp kakao så skulle jeg strekke foten min og klarte å bare legge den rolig oppå kakaokoppen til Lene, så den velta og det ble en mini-tsunami på bordet. Til mitt forsvar så var den i blindsonen. Dere skulle hørt hvordan jeg og Lene hylte da vi så livet hennes tømmes ut over hele bordet- hvertfall kakaoen, sjokoladestrøet og kremen.

En time ut i filmen ligger alle dulla inn i sovestillinger med øynene på gløtt. Maraton-skillsen vår ble utkonkurrert av tacoen. Vi endte kvelden med å bestille flybilletter også var det natta. Dere får se senere hvor jeg skal hen.


Jeg gikk kledd slik i går, men her har dere meg behind the scenes:


Nå skal jeg ordne meg real quick også skal jeg på jobbintervju! Søkte åtte jobber igår i en smekk og fikk to jobbintervju på under én time. Og folk som sier det er vanskelig å få seg jobb i Oslo.

Forteller dere senere om planene mine! Stay tuned

Likes

Comments


Hei kjære lesere

Har vært lite blogging på meg siste tiden nå fordi et prosjekt jeg la sjela mi i gikk til helvete, og på grunn av det har jeg hatt et lite breakdown.

Jeg la all min oppmerksomhet og innsats i det, så mye at jeg sluttet med alt det andre. Et godt tips: ikke gjør det. Ha flere baller i luften slik at hvis det skjærer seg så har du alltid noe annet å gå tilbake til. Da føler man heller ikke at man har så mye uflaks og at "ingenting" funker. Man må gjøre masse slik at man har flere ting å velge i mellom. Samme som når man søker jobb; lever CV flere plasser og vær like ivrig på alle sammen slik at du ikke bruker unødvendig tid og energi om du ikke får den ene jobben du satsa alt på og må begynne fra scratch igjen. Fuck as, var akkurat det jeg gjorde... You stupid.
Gikk jeg en tur iste bare for å komme meg litt ut av tankebobla. Siste 24 timene har jeg omstilt hele tankegangen min og planene mine for fremtiden og vært ganske forvirra og usikker- kjenner jeg trengte den turen for å puste ut litt. Skjønner nå hva folk mener med at det ikke finnes noen snarveier til suksess. You gotta take the stairs.Btw, jeg trente bein med Benjamin forrigårs (han fyren dere sikkert har fått med dere at jeg henger med på snap) og GUD hvor støl jeg er! Jeg er helt handikappa. Assa det er på grensa til krise folkens. Det at Lene bor i øverste etasjen hjelper ikke akkurat noe særlig heller.


Ellers er alt vel og jeg har fantastiske mennesker som støtter meg 100% i alle mine planer og drømmer, noe jeg er ufattelig takknemlig for!

Håper dere alle har en super fredag- Make SHIT HAPPEN__________________________________________________

FØLG MEG PÅ FACEBOOK FOR DAGLIGE OPPDATERINGER link i toppmenyen


Likes

Comments
Mitt syn på skole er sløsing av tid om du ikke lærer noe nyttig hver dag.

Jeg selv har aldri kastet meg på bølgen av desperasjon for å "bli noe". For meg så må jeg ha lyst til å lære til min egen fordel, ellers er det uetisk for meg. Det er uetisk å tvinge meg selv til å lære om noe jeg gir blanke faen i. Ikke misforstå, man må alltid gjennom noe uinteressant.

Men jeg tror spørsmålet er: hvor nødvendig er det for deg? Hvor viktig og nyttig er det for deg å kunne noe om dette? Å ha kunnskap rundt ett eller flere bestemte områder/felt.

For et halvt år siden hadde jeg aldri ville lært om salg. Det å være en selger er noe av det siste jeg kunne tenkt meg å være, det har jeg alltid tenkt. Nå ligger jeg her og vil lære alt om det. Fordi for meg så er det nødvendig for min personlige utvikling og suksess. Derfor blir det også automatisk interessant i og med at det er "livsviktig" for meg. Hele min karriere er avhengig av at jeg skal kunne selge meg selv og mine idéer. Uavhengig av produkt eller tjeneste.


Poenget mitt er at så lenge du lærer med glede og engasjement fordi det betyr noe for deg så fortsett. Jeg vil heller være selvlært og kunne bruke det jeg har lært meg selv enn å ta bachelor i tre år, bli "utdannet" og så vidt huske det jeg har lest om.

Våg å følge dine egne inspirasjoner og ditt eget driv, ikke samfunnets. Vær ærlig ovenfor deg selv og vær modig nok til å ta ansvar. Om du vil bli verdens beste fotograf så for all del gå skole, ta kurs og lær alt som er om foto. Så lenge det trigger din nysgjerrighet og gjør deg sulten på å lære så har det ingenting å si hvordan du går frem.

Det mener jeg er etisk rett- uavhengig om du går skole eller ikke. Gjør det som føles rett for deg. La alle andre bli villedet, men ikke du. Følg dine egne drømmer og alt vil sakte men sikkert falle på plass.

Likes

Comments


Hei alle

Tuner inn for å fortelle at dagen har gått som smurt hittil. Jeg og Lene (hun jeg bor hos atm hvis noen lurer) tok helt av med lørdagsvasken da vi først begynte, er sikker på at dere skjønner hva jeg mener. Når man begynner med å tørke bordet og ender opp med å bli helt rabiat og vasker ned hele plassen. Digg å få rydda med god musikk og godt selskap da!

Ellers tror alle at jeg er sur de få periodene jeg ikke smiler i løpet av dagen. Smålig irriterende. Liksom, la meg få være litt normal av og til da. Energinivået mitt går opp og ned som hos alle andre.

Likes

Comments


Goood kveld fra stua til Lene. Her blir Views blæsta og det er fullt kjør i planlegging om sminke, klær og drikke til i morgen kveld. Oslo uteliv burde være klar for meg nå. Add meg på snap og let me know hvis du også skal ut så kanskje vi møtes!

Kommer ut med innlegg av outfiten i morgen, så get ready. Jeg kommer til å se bomb ut (som alltid).

Hvis dere vil ha litt mobilordning-inspo:

Vi bloggges
Ha en fortsatt fin fredagskveld

Likes

Comments


Hallais

Tenkte jeg skulle anbefale den plassen jeg pleier å dra til for å bli flettet.
Stedet ligger i Oslo på Hausmannsgata, og heter Afro Aanabell. Om du tar trikk nr 11, 12, 13 og 17 fra Jernbanetorget så kjører den forbi (stoppet heter Hausmannsgata).Priser ligger på 420,- inkl. extentions og flettene varer i ca. 1,5 uke (spørs hvor rufsete det blir). Jeg synes de er helt awesome! Og noe som er skikkelig kult er at når jeg tar de ut, som forresten er veldig enkelt, så får jeg tidenes afro. Så jeg bruker det som en egen frisyre. Jeg synes det er såå gøy og ikke minst fint med andre type hårfrisyrer enn bare rett hår. Det er så boooring. Så det er bare å stikke innom om du er i Oslo!


Ha en herlig fredag, vi blogges.

Likes

Comments

Bare for å utdype litt mer i etterkant:

Jeg mener at for å kunne gi en så stor verdi til verden så må man først tro og vite at man selv har en slik verdi. Derfor er det viktig å tenke høyt om seg selv for at man i det hele tatt skal kunne komme dit. Slik som bokseren Muhammad Ali sa "I am the greatest", før han faktisk ble det.


Kommer med anbefalingen i morgen isteden! Ha en super kveld videre :-)

Likes

CommentsHei folkens, håper alle har en super torsdag! Om ikke så gjør den super. Det fortjener du.


Hver gang jeg mister meg selv eller blir usikker på hva det er jeg driver med så prøver jeg alltid å oppmuntre meg selv ved å se/høre på motivasjonsvideoer. Og det funker som bare det!! Du burde virkelig prøve det en gang du føler deg litt nedfor eller demotivert.

Jeg fant denne da jeg gikk hjem fra trening for tre dager siden og da jeg hørte på den så begynte jeg å grine, sånn midt på veien. Også grein jeg enda mer da jeg viste den til mamma da jeg kom hjem. Jeg vet ikke hvilke tårer jeg skal kalle det... motivasjons-lykke-tårer? Det er hvertfall de aller beste tårene man kan kjenne på kinnet.

Denne videoen er seriøst den nydeligste jeg noen gang har sett og den bare traff meg så dypt i sjela. CREDS til de som har laga den.


Da jeg fikk den sykt gode følelsen av håp så bestemte jeg meg for at én dag så vil jeg kunne gi en slik følelse til noen andre. Det er seriøst målet i livet mitt.

Håper du likte den! Let me know:)

Likes

Comments