I lördags fotade jag bröllop igen och denna gång i Vadstena. De är en favoritstad. Inte för att jag spelar handboll och gått i skolan där utan för att den är så fantastisk. Liten, mysig och charmig med alla dessa smågator. Denna gång var det Nayana och Fredrik som skulle säga ja till varandra. De var ett så fint bröllop. Kändes nästan lite som en saga. Och Nayanas sång till Fredrik. De var svårt att stå och filma då tårarna bara sprudlade. Så vackert! Nayana hade också på sig en sari istället för brudklänning. Jag är så glad att jag fick va med dom på den här dagen. Tack underbara ni!

Alexandra JohanssonLikes

Comments

Jag har nu fotat mitt första bröllop någonsin och vilken otroligt fin dag jag fick vara med om igår. Igår gifte sig Jessica och Fredrik i Vinnerstads kyrka en liten bit utanför Motala. En mysig vigsel framför nära och kära. Det här brudparet är så fina människor och deras kärlek till varandra bara sprudlar. De hölls fina tal och ibland var det svårt att hålla tillbaka tårarna. Jag är så glad att jag fick vara med på deras stora dag och föreviga den tillsammans med dom. Tack och lycka till i framtiden! <3

Några utav alla bilder från gårdagen.Likes

Comments

Idag är jag lite smånervös. Jag ska träffa de första bröllopsparet för denna sommar och planera lite. Vad don har för tankar och sedan ska vi komma på något bra. De ska bli riktgt kul att träffa dom! Och jag är så himla glad att jag ska får chansen att göra detta. Tre bröllop ska jag fota! Det ska bli så roligt och jag är redan så förväntansfull på hur alla foton kommer att se ut. I juli har jag två bröllop och i augusti ett. Så nu ska jag ge mig ut och hitta fina platser och massa inspiration.

Bilderna är tagna från Google

Likes

Comments

Hunnit fota fina Linnea och Airija idag. Åkte in till mysiga Vadstena och så fotade vi vid slottet. Det blåste dock en del men trots blåsten så blev det jättefina bilder på dom. Ikväll ska jag ut och käka i Vadtena med Evelina, Jesper och Mattias. Imorgon beger vi oss till Ullared för en liten shoppingdag. Hoppas ni får en fin kväll!

​Som sagt det blåste väldigt mycket. Men ändå väldigt charmig bild. Finisar!

Likes

Comments

Likes

Comments

Fem olika foton från de senaste två veckorna. Också jävligt kul att vi fick avsluta säsongen med cupseger. Och på lördag är det dags för handboll igen. Och VHF-fest på kvällen. Hur kul?!

Likes

Comments