Hejsan!
Idag har jag provat mitt nya puder från Mac och jag använde mig av en fuktig sponge från real techniques. Jag doppade spongen i pudret och duggade på det bredvid näsan och undre delen av kinderna och jag är supernöjd! Huden blev otroligt len efter att jag borstade port pudret som suttit i cirka 10 min. Det känns nu som att sminket kommer att sitta på plats under hela dagen! 😃
Detta rekommenderas! Pudret hittar ni på kicks och kostar 215kr om jag minns rätt 👍🏻

/Alexandra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon :D

Idag hoppas jag på att få paket som jag beställt. Förra veckan beställde jag bland annat prep+prime transparent puder från MAC som jag är väldigt nyfiken på! Vet att många använder sig att metoden som kallas ''baking'' att man lägger ett lager med transparent puder efter man lagt foundation för att sätta foundationen och för att huden ska bli ''flawless'' :D ska bli kul att prova detta och se hur det blir.

Använder ni er av ''baking'' och vad tycker ni om det? funkar det bra? :D

Kram

Alexandra

Likes

Comments

Hejsan!
Är så glad!! Gick precis tag på Kylies kyliner, créme shadow i färg Rose och poppin gloss! 😍 kommer nog inte få dom förrän om 2 veckor men kommer bli så spännande att testa 😃 har ni några produkter från Kylie cosmetics?

Nu ska jag börja se på orange is the new black 😊

Ha en fin kväll 🌺

Likes

Comments

Hej på er,

Som ni kanske vet så har en av Kardashian systrarna (hon yngsta) startat ett eget sminkmärke som heter Kylie Cosmetics och det är väldigt mycket hype kring detta. Det startade med att hon släppte matta läppstift, Lipkit, där man får en läppenna och ett matt läppstift. Efter det släppte hon läppglans och matta läppstift med metallicfärg.

Jag har köpt 3 lipkits; Koko K, Candy K och Exposed. 2 läppglans; Literally och So Cute. 1 metallic matte lipstick; Heir. Jag älskar hennes produkter! De matta läppstiften sitter som sten, de håller verkligen hela dagen/kvällen och man får med en väldigt mjuk läppenna när man köper ett lipkit.

Glossen är väldigt pigmenterade och väldigt täckande vilket jag tycker är bra men som med alla läppglans så försvinner dom efter ett tag och man får ta på mer. Dock så tycker jag att om man haft på glosset ett tag och det börjar försvinna så ser det faktiskt snyggt ut ändå vilket andra gloss inte brukar göra.

Matte metallic lipstick håller inte lika länge som de vanliga matta läppstiften och det får man ta på mycket oftare. Trots det så är denna min favorit för den är så snygg på!

Men iallafall, ikväll kommer Kylie släppa för tredje gången sin birthday edition och jag ska försöka köpa hennes dark bronze eyeliner, Kyliner, Creme shadow i färg rose och poppin gloss! Detta blir tredje gången jag försöker, innan har det tagit slut direkt. Så håller tummarna!!

(På bilden har jag på mig Koko K)

// Alex

Likes

Comments

Hejsan,

Jag tänkte starta med att skriva ett inlägg om mig själv. Mitt namn är Alexandra och jag är om en vecka (exakt hihi) 20 år. Jag ville starta en blogg för att dela med mig av mitt liv. Mina intressen är smink och skönhet och så älskar jag att baka. Ni kommer att få se olika sminktips, vilka produkter jag använder, tips, vad jag tycker är bra/dåligt och mina bakverk samt recept :D

Jag är utbildad spraytanspecialist och snart kommer jag att gå en franskurs för att så småningom bli en certifierad fransstylist!

Hoppas ni finner intresse i min blogg och vill följa med mig i min resa!


Likes

Comments