Header

Då var det dags för mig att lämna Nouw! Jag har haft ett fantastiskt år (+2 månader) här och även fast jag aldrig blev utsedd till "Veckans blogg" var jag under en tid med bland topp 10 modebloggare i Stockholm och var med i reportaget "Veckans outfits" vilket jag ändå får tacka för. Jag har fått ett erbjudande av chefredaktören på Vione att vara med i deras team då hon tyckte att min blogg har potential med fantastiska och inspirerande bilder och att jag på nolltid kan ta mig upp bland deras toppbloggare! Hur kul är inte det att höra? Ni hittar mig nu på alexandrasalomatin.vione.se!!

Det gick inte att flytta över hela mitt arkiv från denna blogg till min nya så jag satt och skrev om över 100 inlägg för hand, så glöm inte att titta igenom arkivet för att uppskatta mitt slit och arbete! Puss och kram <3

Likes

Comments

Tittar just nu på World Fashion som visar olika shower och är helt kär i Max Mara:s höstkollektion!! Varendaste outfit är to die for och Max Mara lyckas alltid vara sådär kvinnliga. Alla fina pennkjolar och kappor i neutrala färger, j'adore! Mina favoritmodeller under denna show var utan tvekan Aya Jones (längst ner till vänster) och Lindsey Wixson (längst upp till vänster), riktigt snygga och går bra på catwalken! Skulle lätt kunna se mig i denna show, too bad att jag inte är 16!

Likes

Comments

Åh vad jag älskar lemonad! Denna är fransk från Effervé och är inte för söt vilket är gott! Bilderna är från gårdagens middag.

Likes

Comments

Mario Testino har tagit många av de mest ikoniska bilderna från de senaste decennierna, som den på Claudia Schiffer på omslaget av hans bok vid namnet In Your Face. Han är verkligen ett geni och jag hoppas att jag en dag få chansen att jobba med honom.

Likes

Comments

Sitter här och lyssnar på "Last Christmas" av Wham! och har det mysigt med tända ljus och te. Jag är inget större fan av hösten och vintern men nu när jag kollat igenom mitt egna arkiv från December så ser jag faktiskt fram emot de kommande månaderna. Resor på hösten/vintern är så mycket mysigare, kommer ihåg Paris, St. Petersburg och Milano förra vintern! Jag har massor med resor att se fram emot nu också, taggad!! Och alla mysiga fikor och shoppingrundor på stan med vänner...

Nu ska vi snart på restaurang så vi hörs senare, har även en liten överraskning till er! Xo darlings <3

Likes

Comments

Härlig måndag, right? Soligt ute, inte så kallt och framförallt ledighet. Jag fösöker få så mycket gjort som möjligt nu innan Frankrike och innan lovet är slut, så idag har jag rensat min garderob och under de senaste dagarna tränat massor. Så helt ledig är jag ändå inte!

Vad ska ni göra på lovet?

Likes

Comments

Igår promenerade jag och ma chère mère runt i soliga Stockholm och avslutade med en fika på Café von Linné. Jag tog en bit chockladtårta (som jag inte orkade äta upp haha). Riktigt mysig inredning där med sidenstolar och fina tapeter. Det ligger på Strandvägen 9 för er som vill besöka caféet!

Likes

Comments

Om fem dagar befinner jag mig i ett av mina favoritland; Le France!! Vi ska ju som sagt till Beziers som är en mysig liten stad i södra Frankrike och vi ska bo på ett hotell nära Lafayette (som på bilden, fast det är i Paris) och mer vet jag inte. Staden ska vara som en miniversion av Paris så det ska bli kul att se. Förresten så är det ju mindre än en månad kvar tills jag befinner mig i huvudstaden så det ser jag verkligen fram emot.

Likes

Comments