View tracker

Redan 5:e december och bara 19 dagar kvar till julafton, och 22 dagar kvar till min födelsedag.

Jag har börjat skriva en så kallad önskelista men det är svårt eftersom att man kommer på alla saker och ting mitt i sommaren. Men skriver upp dem gör man icke då.. jag har bland annat önskat mig en egen saxofon men vet ju inte hur mycket jag kommer hinna med när jag senare börjar gymnasiet. Men det jag önskar mig mest är en burk med kakor! Ni vet en sådan metallburk med chokladkakor i! Mmmmm

#citatfrånmarabou


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Här ligger jag en söndag, i mina strumpor. Fullspäckad helg med repetitioner varje dag och konsert idag kl 15. Blev väldigt bra måste jag säga ända. Men gud, jag och tre typer sjöng solo på konserten och det lät faktiskt helt okej. Det är ju bra 400 pers där sa mina peppande vänner... Men nu är de avklarat. Imorgon skolan som vanligt, min låt ska in på musiklektionen, ekonomitext in och allt annat. Jag har även luciaövning imorgon. Alla nior har som tradition att alltid ha lucia och i år är det våran tur!

Följer ni julkalendern, det gör jag för det är ju så mysigt, nästan idylliskt. Imorgon är det ny dag och nya möjligheter. Taggad till tusen:)

Kanske lite lagom knasig "pose" men faktum är att jag brukar sitta med fötterna i fönstret eftersom att söngen står näst intill.

Puss

Likes

Comments

View tracker

Hej alla mina läsare! Förlåt att jag varit borta så länge.. men nu är jag här igen!

Det har varit rätt fullt upp med allt annat i livet. Jag har tänkt lite för mycket på allt som händer runt om mig och "livet" ungefär. Låter lite skumt måste jag hålla med om..

Men nu är jag tillbaka och beredd att möta nya utmaningar. Om några veckor har vi både julkonsert och gymnastikuppvisning som jag taggar till. Det är bara att tänka positivt så ska det nog gå bra iallafall!

Puss och hej, lägger in lite bilder från när vi var i USA förra hösten! :)

Likes

Comments

Just nu är vi i Örebro på hotellet Clarion. Ett superfint hotell med fina rum! Idag har vi gått runt hela dagen på stan och jag har inhandlat en berlock formad av ett kors, jättevacker! Imorgon blir det Gustavsvik, ett badhus, som ska bli så kul! Puss och kram från mig så ska jag ha en veckas höstlov nu.

Likes

Comments

Nu är det onsdag alltså lillfredag för mig. Torsdag fredag är studiedagar och ska därmed ägnas åt så lugna aktiviteter som möjligt. Idag lagade jag vegetariskt här hemma med tagiatellepasta, spenat och soyabönor. En liten improvisation men väldigt gott!

Kvällen ägnade jag åt ett FaceTime-samtal som varade i nöstan en timme:) imorgon ska jag, Bella, Albin och Adam träna till våran teaterföreställning slm vi ska ha på en av våra jubileumsfestivaler.

Likes

Comments

Idag så var jag på kadettbal på kvällen i Vadstena. Min kusin Jonna och hennes pojkvän Alexander var med. De var så otroligt vackra tillsammans och jag hoppas att de fick en minnesvärd kväll!

Dag att minnas, blev tillsammans med Albin.

Likes

Comments

Hej igen!

Jag var nyss och spelade saxofon som jag gör varje fredag kl17-19:30.. Tjohej såhär en fredagkväll. Kom hem. Åt. Ja inte så mycket mer med det. Men innan jag gick och la mig så var jag tvungen att få in lite mer kläder i min nya garderob. Jag är så nöjd med den! Den är 125 bred och vit. Den är från Ikea om ni vill veta och heter PAX.

Nu imorgon så ska jag jobba på Sharpman, en lifestyle- butik i lilla Hogstad(utanför Mjölby). Där är det höstfest imorgon med nya märken och extra pris och sånt tjotafräs:)

Jag ska bjuda alla kunder på soppa och fika! Så om ni ser mig kan ni väl säga till! by the way så är pappa chef på själva ingenjörssidan av butiken och halva släkten jobbar i butiken..rätt kul faktiskt!

Ögonen somnar innan huvudet just nu vilket kanske är ett tecken på att jag borde sova nu.. sov gott mina vänner<3

PS. Ni får med en fin bild från lägret i Brevik.

Likes

Comments

Nu är jag här i Brevik, inte Breivik, på läger med mina konfirmander💗 Vi kom hit rätt sent så vi vet inte riktigt hur det ser ut här men det verkar lovande! Vi ska stanna här tills på söndag och det ska bli så roligt att lära de nya om den kristna tron.

OBS. Killen heter Albin men är dock inte min pv💗

Likes

Comments

En perfekt kväll på sjön tillsammans med vänner och familj. Vi tog vägen mot Varamon där vi lade ankare och åt en bit mat. Efteråt hoppade vi i vattnet där vi låg i en bra stund. Det var dock endast 17 grader vilket ledde till att vi tillslut hade bortdomnande ben men det var riktigt kul iallafall! Riktigt roligt att min vän Iza var med och det gjorde mig väldigt glad att hon uppskattade resan.

Vacker solnedgång på slutet som vi iakttog ända tills den försvann bakom Sandön.

Likes

Comments

Idag för ett år sedan så blev jag en konfirmand. Jag fick i uppdrag att gå på minst 15 gudstjänster och lära mig allt inom den svenska kyrkan. Idag, 17 gudstjänster senare, så blev jag konfirmerad. (Innan jag fortsätter på den storyn så vill jag bara slänga in att jag var på Gotland med konfirmationen förra veckan. Vi hade sjukt roligt och vi bodde tillsammans i små mysiga stugor.)

Tillbaka till verkligheten. Vi blev som sagt konfirmerade idag vilket var jätte skönt. Vi samlades kl. 11 då håret redan var fixat och klart. Sedan övade vi lite i kyrkan och tog fina bilder. Efter det så tog vi på oss kåporna och gjorde oss beredda för själva ceremonin. Sen i 1,5h så hade vi konfirmationsgudstjänst i Mjölby kyrka tillsammans med typ 400 pers. Ceremonin innehöll bl.a skådespel, musik, dans och drama. Större delen av min släkt var där vilket var jätteskönt och efteråt så togs det en massa kort. Sen åkte vi hem till mig och jag bjöd på middag och hemmagjorda tårtor. Dock så har jag varit förkyld hela dagen vilket är pest och pina. Men det har fortfarande varit en toppendag!

Efteråt så skrev jag upp mig som ung ledare så att jag kommer kunna få ta hand om nästa års konfirmandgrupp, sååå kul! Nu ska jag gå och lägga mig och sova så att jag är pigg imorgon för då så kommer min kusin Elin som jag ska vara barnvakt till. Puss och kram:)

Likes

Comments