LVU & shit

Vänster bild, innan behandling. Höger bild, efter behandling.

Efter att inte bott hemma på över ett och ett halvt år, får jag reda på att jag ska få flytta hem om två månader. Jag bodde i Osby på mitt första behandlingshem, sedan åkte jag in på låst i Örkelljunga och efter hamnade jag i Eslöv på Stabbarp. Ni förstår inte hur länge jag väntat på detta beskedet, det är helt magiskt! Jag kom in som ett vrak, mitt tänkande var i konkurs, jag visste inte vad jag höll på med. Idag är jag en helt annan människa. Jag har varit drogfri i över ett halv år, jag sköter min skolgång och praktiserar också. Jag vet att jag fortfarande gör misstag, men jag är bara människa. Men äntligen är jag på rätt väg och jag kan inte fatta det. Det kom som en chock. En bra chock! Det har varit jävligt kämpigt, jag har haft återfall då jag sjunkit igen. Men alltid lyckats resa mig igen. Det gäller att inte ge upp, oavsett vad. Ge allt du har, varje gång du sjunker ner, hitta en anledning till att resa dig igen. Jag hittade min. <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

LVU & shit

Godmorgon läsare! Onsdag vilket betyder att jag är i skolan idag. Slutar 13:20 och 14:00 har jag soc möte. Är faktiskt lite nervös inför mötet, har tänkt ta upp hem flytt eftersom jag skött mig utmärkt. Vi får se hur det går, wish me good luck! Vi hörs efter.

Likes

Comments

LVU & shit, MY LIFE

Idag är den segaste dagen på länge. La mig för sent igår, kom alltså inte upp till min praktik vilket betyder att jag kanske inte får åka hem på fredag. Får panik bara jag tänker på det.. Vi får helt enkelt se hur det blir och hoppas på det bästa. Hörs sen. 

Likes

Comments

MY LIFE

Okej, jag har inte uppdaterat på hundra år!!
Så till och börja med, hej! Ska försöka sätta igång bloggen igen, lite underhållande och tidsfördriv☺️ Fredag är det idag, vilket betyder att jag spenderar helgen hemma hos mamma!👍🏻

Lägger upp bilder från imorse, när jag vart på praktiken.😉 Vi får se om jag hinner uppdatera senare, vi ses!

Likes

Comments

Tankar, åsikter & känslor

Hej på er igen.
De senaste dagarna har mitt mående varit dåligt, går upp och ner. Vissa dagar är värre och andra bättre. Det enda som håller mig vid liv är min familj och nära vänner. Vilket jag på sätt och vis är glad för. Åker hem imorgon, ska bli så skönt. Måste försöka sova, vill hem. Och tiden går fortare i sömnen. Godnatt.

Likes

Comments

Tankar, åsikter & känslor

Igår var hemskt. Jag tappade kontrollen, det kändes omöjligt att andas. Jag ville inte mer. Personalen fick köra in mig till BUP i Malmö. Väl där mötte min mamma upp oss, och jag bröt ihop. Jag fick prata med en läkare där inne och sa klart och tydligt att jag inte ville leva mer. Ändå skickade dem hem mig fast med en medicin som skulle hjälpa. Efter bröt jag ihop igen. Ska det vara så? När man vänder sig för att få hjälp så spottar dem på en? Usch. Fick åka hem till mamma och stanna där. Idag mår jag bättre, men vi får se hur länge ser varar. Hörs sen.

Likes

Comments