Header

En helg till skulle inte skada. Jag vill hinna plugga, vila och ladda inför nästa jobbvecka. Hela helgen har vi haft besök av våra nya vänner, gamla vänner och till sist min mamma och mina systrar. Vi har också varit på besök hos våra vänner, grillat och haft det kul. Ikväll ska jag sitta framför teven och titta på min favorit turkiska serie. Imorgon börjar en ny vecka och mycket jobb och plugg väntar på mig.

Trevlig kväll //

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har det gått tio dagar sedan vår flytt till Mjölby. Visst är det ingen stor stad men jämförelse med Tranås så trivs jag mycket bättre i mitt hem nu. Vi bor på torget, i en trea, längst upp som jag vill ha det och dessutom finns det hiss! men det bästa har jag inte nämnt än. Jag har en mini walk in closet !!! Kan ni tänka er hur glad jag är över det? Jag spenderar halva dagarna i den haha. Nu kan jag åka till jobbet och slippa tänka på att jag är knuten till en buss som går från mitt jobbställe till Tranås bara en gång eller att jag behöver vänta på min kollega eller sluta tidigare för hon har slutat och måste hem. Nu kan jag även pendla till Stockholm och hälsa på pappa eller åka till flyplatsen utan att byta tåg hur många gånger som helst, jag får även flera på besök utan att de sitter och klagar på den tråkiga vägen från Ödeshög till Tranås.

Idag är en ny dag för alla, men ett nytt start för mig. Idag måste jag bara börja äta hälsosamt och gå ner i vikt. Jag är inte nöjd med min kropp, jag känner mig som en annan människa och är inte trygg och jag har svårt att bli gravid pga min vikt. Nu är det dags att återhämta mitt gamla jag.

Så jag håller tummarna för allt ska gå som tänkt.

Kärlek till er alla

Likes

Comments

Det var länge sen jag bloggade, jag har haft fullt upp med jobbet och packningen inför flytten. på måndag flyttar vi äntligen till Mjölby, vi har stått i kö i drygt två år.

I veckan fick jag dubbla poäng samt byte av mina poäng till pengar på Lyko.se, då beställde jag hem ny smink och en burk SugarBear vitamin som jag hoppas ger näring till mitt hår igen. (mina poäng motsvarade nästan 450kr så jag har lagt till en summa)

Hösten blir ju roligare när man gör sig av alla sina pengar !

De smakar som bär, och dessutom är de vegan. like it

Och parfymen! Denn äe bara Ååååååh! luktar sååå gott.

Nu är det vår sista helg i Tranås, vi ska packa det som är kvar och kanske åker vi in en sväng till Linköping.

Ha en trevlig helg , kram kram

Likes

Comments

Hösten är redan här, tråkigt för de som gillar värmen och solen lika som mig men, vi dör inte. Vi klarar kylan och mörka kvällar vi med.

Förra veckan blev vi beviljad en trea i Mjölby, centralt och den tackade vi ja för direkt. Vi flyttar in redan första oktober så vi kommer få betala dubbelhyror till sista november. Tufft kommer det att bli men det har vi blivit vana vid. Alltid händer det saker som förhindrar oss spara lite pengar. Sista september upphör också min tjänst som elevhandledare på skolan jag jobbar i. Jag har inga planer för nytt jobb men jag kommer jag fortsätta gå på komvux på heltid istället och bli klar med kurserna snabbare än beräknat.

Ensam är jag ju också! Min älskling är bortrest. och kommer inte hem förrän den 26 september. Jag försöker fylla i min tid så mycket det bara går för att inte känna mig ensam men det gör jag ändå.. Jag har ingen att grälla med, ingen att klaga på, ingen att busa och mysa med, ingen som lagar mat åt mig när jag inte orkar och ingen att krama om när jag sover. Kan inte hösten september bara ta slut !

Likes

Comments

Jaha! Då var man tillbaka till verkligheten, de vanliga rutinerna och det tråkiga vädret. But i stay positiv !!!

För nu händer det nya saker i mitt liv, jag har åter börjat skolan igen efter ca 3 år uppehåll. Usch vad jag ångrar dessa år, tiden gick ju så fort att jag inte märkte det men nu när jag kollar på alla mina vänner som redan är ingenjörer, läkare, lärare och tränare så väcks viljan hos mig igen och med hjälp av min familj som stöttar mig så kommer jag klara det här, det vet jag. Just nu gäller det att plugga samhällskunskap, matte och engelska 6 för att kunna ansöka vidare sen till ämneslärare. Det är vad jag vill bli, det har jag bestämt mig nu under sommaren. Det blir fem långa år på universitet men såsom dessa år har gått fort så kommer de kommande år också göra. Plan B är annars att studera Mode och Fahiondesign i Paris under 3 år, det har alltid varit min dröm men det känns inte så bra för då måste jag lämna min man kvar här i Sverige och det klarar jag inte av.

Andra veckan på jobbet går också bra, jag är glad att träffa mina elever igen, för de har jag verkligen saknat.

Tyvärr så jobbar jag bara till sista september för sen är jag LASAD och vår lilla kommun är nog tveksam för att fastanställa mig. Tråkigt för mig men ännu mer för alla arabisktalande elever som behöver min hjälp och stöd. Jag hoppas verkligen de klarar sig bra.

Andra planeringar är också på gång, men de håller jag hemliga tills jag känner för att gå ut med.

Ha en trevlig fortsättning på veckan alla fina där ute.

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter hela 54 dagar i Tunisien! Gud vad tiden går fort. Det känns bara som några få dagar.

Jag har haft det så kul att jag inte ens ville komma hem men det var dags att åka tillbaka till verkligheten, jobbet som kallar och den vanliga rutinen. Det är bara att vänta på nästa semester. Jag har träffat min släkt och mina vänner. Åh vad jag redan saknar dem.

Jag ville blogga om mina vardagar i Tunisien under min resa och dela av de med er men det gick tyvärr inte, jag tror det beror på det svaga nätet jag hade, jag skrev och laddade bilder men det gick inte att publicera inlägget.

Men nu så delar jag här några av bilderna jag tog i flera olika städer i Tunisien.


Jag hoppas ni också har haft en skön sommarlov, badat, ätit gott och haft det kul så som jag har haft det. Nu gäller det att jobba fram till höstlovet.

Vill tacka alla som finns i mitt liv och gör det till det bästa.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Produkterna här ovan har jag köpt förra veckan.

Kan starkt rekommendera instant illumination, en flytande highlighter som ger huden en härlig och naturlig glöd.

Resten har jag fortfarande inte testat. Har ni något av dessa ? Vad tycker ni om dom? Vad skulle ni rekommendera för fondation och mascara? Jag har acne och vill gärna ha något som täcker men ändå vill jag kunna se naturlig ut. Som mascara vill jag ha något som ger volym. Tipsa mig gärna !

Ha en trevlig vecka allihopa

Likes

Comments

Summer!

Äntligen heta dagar, brun hudfärg och framförallt långhelg. Jag hoppas att alla njuter av dessa fina dagar.

Idag är det första dagen i den muslimiska heliga månaden Ramadan, då fastar vi som är muslimer från gryningen ända tills solnedgången, det vill säga avhålla sig från att äta, dricka röka och ha sexuellt umgänge. Lite tufft är det i början, alltså de första dagarna men sen går det alldeles utmärkt och vi klarar oss bra och så går dagarna ganska fort.

Idag har vi också (jag och min man) bokat vår sommarresa till Tunisien. Själv åker jag den 24/06 sen kommer min man veckan efter och vi kommer att vara borta en hel månad. Sedan har vi pratat om att resa till Venedig för att fira min älsklings födelsedag men det är inte helt klart än. Vi får anpassa oss till plånboken.

Ha en trevlig fortsatthelg


Likes

Comments

Merci Paris pour ton existance!

Varje gång jag åker till Paris så vill jag aldrig komma hem igen och ner jag väl kommit hem längtar jag tillbaka. Kulturmetropolen och kärlekens stad Paris är ju en av de bästa staderna. Är man ute efter shopping, romantik eller kulturupplevelser blir man aldrig besviken. Det som gör allt lättare för mig är att jag kan flytande franska. Men numera så kan de flesta Parisbor engelska också till skillnad för typ 20 år sen.

Nu sitter jag och planerar min nästa resa till Paris. Tänker åka i slutet av juni innan jag reser vidare till Tunisien. Jag har tänkt shoppa och köpa presenter till familjen och släkten i Tunisien för allt är liksom billigare och det finns mycket att välja på i Paris.

Jag har också tänkt träffa några av min vänner som bor där.

Likes

Comments

Köpte mig en festklänning inför min bästa väns förlovningsfest. Det blir alltså en stor fest för så är det i de flesta arabiska länder. Man brukar hyra en stor lokal eller har man ett stort och fint trädgård är det ännu bättre, dekorera platsen ,skaffa sig en orkester eller DJ, bjuda på mat och efterrätt samt alkoholfria drinkar . Festen brukar vanligtvis vara på natten, från kl 21.00 till 1.00

Tillbaka till min klänning nu, jag köpte den från L&S butiken i Malmö, jag skriver adressen här nedan sen om ni vill gå och ta en titt på de fina klänningar de har.

Jag valde den ljusrosa för den färgen gillar jag och den passade mig bäst.


Adress: Per Albin Hanssonsväg 32B, Malmö

Tel: 040-130940

Instagram: Isbutiken_mobilia

Likes

Comments