Lovet har varit så efterlängtat kan jag säga!! Det enda jag gör i princip är att sova vilket är så otroligt skönt. Jag tillbringar mestadels av tiden med mamma & pappa med tanke på att Madde o Cassie är hos kompisar i bland annat Stockholm & Sandviken.

Tänkte att jag skulle dra med mamma till gymmet imorgon, vi får se hur det går!

Hoppas ert lov är asbra (ni som har det såklart). Ha de bra! Kramis.

Love. A

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det långfredag och det är ju så sjukt tråkigt med tanke på att allt verkligen är stängt. Men Wilma o jag har det mysigt ändå! Vi ligger i sängen o har lite musik, mysigt nu innan hon åker to spain på söndag!

Wilma hade dessutom världens goaste kommentar idag

Så om det är långfredag idag så är allting stängt? Är Ica Maxi också stängt då?😱 - Wilma 2k16

Undra om de kommer gå o överleva 10 dagar utan henne?! Ha de bra, kramis!

Love. A

Likes

Comments

Idag är det tjejkväll som är på G! Ebbisen har fyllt år och det firar vi på bästa sätt! Mer bilder från kvällen kommer ikväll eller imorgon.

Mello är ju slut så det spelar ingen roll! Ha det bra, kramis!

Love. A

Likes

Comments

Nationella har börjat nu och hur tråkigt är inte det??? Det är en så sjukt stor press, måste få godkänt och det är en stor del av betygen. Det kändes rätt bra igår när det var läsförståelsen i svenska, men vissa delar var lite oklara. Imorgon är det uppsatsdelen av nationella i svenska och jag vet inte hur det kommer gå. 

vi får hoppas på det bästa. Ha det bra! Kramis.

Love. A

Likes

Comments

​Igår flyttade min mamma hit äntligen och det känns så otroligt skönt men dock så var det så sjukt mycket jobb igår med att bära in allt som lastbilen kom med. Det var allt från bord, stolar, sängar, bokhyllor allt som man kunde hitta. Men det känns skönt och det gick hyfsat snabbt, vi hade tömt lastbilen på två och en halv timma vilket inte kändes som så lång tid med tanke på hur mycket det var. 

Idag blir det gym efter skolan och sen är det ganska oklart vad som händer. Ha det bra. Kramis

Love. A

Likes

Comments

Idag blir det mellomys återigen med finalen! Jag själv hoppas att Frans vinner för han är lätt grymmast!

Idag är jag o mina systrar hemma ensamma för pappa är ute med några kompisar!

Igår sov jag över hos Wilma och vi var på bio, filmen vi såg var Deadpool vilken jag personligen rekommenderar pga att det var action men man fick ändå ett gott skratt vid olika tillfällen, plus att det var lite romantik med!

Hoppas alla njuter av mello!! Ha de bra, kramis!

Love. A

Likes

Comments

Idag ska jag gymma med Wilma och sen möta farmor och farfar för att käka Max! Gött e d plus att det är fredag!

Igår fotade jag och Wilma lite som ni ser på bilderna ovanför!
Ha de bra! Kramis.

Love. A

Likes

Comments

Jag vet att jag inte bloggat på ett par dagar med det har verkligen inte varit bra dagar, har inte mått bra alls, ingenting med hälsan utan psykiskt och jag vet på ett ungefär vad det är men det har varit så här ett bra tag och inte vetat vad det har varit men men jag får kolla upp det. Så jag tänker så att jag ska göra mitt bästa med bloggen även fast jag mår dåligt.

Helgen var bra i sig, som sagt så var jag med Ebba, Rasmus och Hampus i fredags efter Ebbas match och sen umgicks jag mest med min syster i lördags vilket var otroligt mysigt och sen i söndags var det städdag vilket inte var så effektivt i början med tanke på att jag och Madde bara lekte i typ 2 timmar istället för att städa. Det blev lite TB till helgen även fast jag skrivit lite om det men aja det blir nog bra. Hörs sen. Kramis.

Love. A

Likes

Comments

Mellomys med syster blir det idag! Jag är inte så inne på vilka som är med i andra chansen ikväll. Men jag ska se om det är någon annan än Frans och Robin jag kan ge en chans dock så kommer det vara svårt för de att slå de. 

Skrev igår att jag skulle uppdatera om vad som hände igårkväll men det glömde jag tyvärr av men det enda vi gjorde efter vi käkat var att träffa Rasmus och Hampus så det var ingen big deal som alla ville veta. 

Idag blev det bara ett kort inlägg men så är det ibland, kramis!

Love. A 

Likes

Comments

Följer strömmen med FRIYAY!

Vet att jag inte bloggade igår, men det var verkligen en seg dag och orkade i princip ingenting. 

Som jag längtat till fredag, denna vecka har varit så otroligt seg men äntligen är det helg!! Jag tror att veckan har blivit lite extra seg med tanke på snön med tanke på att jag ville ha vår nu. 

Idag ska jag kolla Ebbas match och sen sova hos henne vilket jag tycker kommer bli så mysigt eftersom vi inte umgåtts på ett tag utanför skolan. Efter matchen tror jag vi ska käka Thai och ha lite mys sedan kanske vi träffar någon mer. 

Jag uppdaterar senare om vad som händer senare ikväll eftersom det är så oklart atm. 

Love. A 

Likes

Comments