Hej alla fina!

Varit ett tag sedan jag faktiskt bloggade, de blir aldrig som jag tänkt mig med detta menmen sånt som händer. 

Back to topic, skolan har dragit igång igen men denna gången är det inte GA längre utan det är gymnasiet. Mitt val var enkelt & ganska förutsägbart för mig själv, det blev ekonomi programmet på Alströmer. Jag är väldigt nöjd med mitt val och det känns verkligen bra med allt. Vi har en suveränt bra klass som jag älskar, bra lärare (utom en) men utom det är programmet verkligen bra. 

Dock har det bara gått tre veckor men jag känner att om det bara gått tre veckor och det redan känns såpass bra så kommer de (förhoppningsvis) inte bli sämre. 

Well I guess that's that. En liten uppdatering bara.

LOVE.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Folk i min familj har börjat lägga lite kommentarer om vilket hem jag ska till? Nu tänker ni säkert att varför säger de så? Du bor la med din familj? Och ja det gör jag men jag umgås en hel del med min bästavän och spenderar minst fyra dagar i veckan hos henne och varje gång vi ses så har vi sleepover. Och hennes familj har blivit lite som en extra familj pga hur mycket tid jag spenderar med de, Men hennes föräldrar blir inte förvånade längre när de ser mig här för de att är så vana med det. Vilket jag själv tycker är kul fö jag känner mig verkligen välkommen av hennes familj. Jag älskar att vi klickat så mycket som vi gjort och att vi är så tajta som vi faktiskt är. Och framför allt så älskar jag henne något otroligt. 

Så nu vet ni det också, hihi. Ha det bra. Kramis!

Love. A

Likes

Comments

Idag blev de lite photoshoot i solskenet o 19 grader varmt! Love!

Ha de bra!! Kramis

Love. A

Likes

Comments

I juni är det avslutningsfest o jag tror att jag äntligen hittat det jag vill ha på mig (klänning & skor) och det är inte bilden ni ser underst utan de två övre bilderna! Den nedersta bilden är bara hur jag ska ta eftersom klänningen är handsydd. Tror det blir bra.
Bilderna är lite suddiga men det kommer komma klarare bilder senare.

Hoppas ni har en bra lördag! Ha de bra! Kramis.

Love. A

Likes

Comments

Lovet har varit så efterlängtat kan jag säga!! Det enda jag gör i princip är att sova vilket är så otroligt skönt. Jag tillbringar mestadels av tiden med mamma & pappa med tanke på att Madde o Cassie är hos kompisar i bland annat Stockholm & Sandviken.

Tänkte att jag skulle dra med mamma till gymmet imorgon, vi får se hur det går!

Hoppas ert lov är asbra (ni som har det såklart). Ha de bra! Kramis.

Love. A

Likes

Comments

Idag var jag med mamma & pappa på stan och shoppade en del. Älskar verkligen att shoppa!

Det blev ett par mjukisbyxor & en jeanskjol & en vit långärmad magtröja.

Byxor - Stadium Outlet
Jeanskjol - GinaTricot
Magtröja - GinaTricot

Hoppas ni har det kul nu i påsk. Ha de bra! Kramis.

Love. A

Likes

Comments

Som ni ser på titeln så är det påsk, och min farmor o farfar hade gömt godis till mig och mina systrar. Men med tanke på att mina systrar inte är hemma på hela denna veckan så fick jag allt godiset, hur gott???!

Glad påsk 🐥 Ha de bra! Kramis.

Love. A

Likes

Comments

Idag är det långfredag och det är ju så sjukt tråkigt med tanke på att allt verkligen är stängt. Men Wilma o jag har det mysigt ändå! Vi ligger i sängen o har lite musik, mysigt nu innan hon åker to spain på söndag!

Wilma hade dessutom världens goaste kommentar idag

Så om det är långfredag idag så är allting stängt? Är Ica Maxi också stängt då?😱 - Wilma 2k16

Undra om de kommer gå o överleva 10 dagar utan henne?! Ha de bra, kramis!

Love. A

Likes

Comments

Idag är det tjejkväll som är på G! Ebbisen har fyllt år och det firar vi på bästa sätt! Mer bilder från kvällen kommer ikväll eller imorgon.

Mello är ju slut så det spelar ingen roll! Ha det bra, kramis!

Love. A

Likes

Comments

Nationella har börjat nu och hur tråkigt är inte det??? Det är en så sjukt stor press, måste få godkänt och det är en stor del av betygen. Det kändes rätt bra igår när det var läsförståelsen i svenska, men vissa delar var lite oklara. Imorgon är det uppsatsdelen av nationella i svenska och jag vet inte hur det kommer gå. 

vi får hoppas på det bästa. Ha det bra! Kramis.

Love. A

Likes

Comments