View tracker

Det var ju gött längesen man bloggade iallafall. Anyways tänkte la förbättra det och försöka blogga så mycket som möjligt. Tappade det ett bra tag men vafan shit happens?!

Gymnasiet är igång vilket är super, går snabbt fram vilket är lite ansträngande men det går bra ändå! Klassen är jag verkligen jättenöjd, så bra!! 

Well, let's see hur länge bloggandet håller denna gången...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Jag tänkte berätta lite om mig själv nu när jag startat blogg. Jag heter Alexandra och fyller 16 i juli. Min familj består av min mamma Carina som fyller 54 i år, min pappa Micke som fyller 52 i år, min storasyster Nathalie som fyller 22 i år, min lillasyster Madeleine som i år fyller 14, min lillasyster Cassandra spm precis fyllt 12 och sist men inte minst min katt Lotus som blir 1 år i år. På fritiden umgås jag mestadels med mina kompisar och har ingen speciell aktivitet jag håller på med. Jag är i grunden från Sandviken men bor nu i Alingsås sedan 1,5 år tillbaka.
Älskar verkligen hästar men har en otrolig rädsla för de om jag aldrig träffat de förut med tanke på att jag inte vet hur de är.
Jag är lite av perfektionist. Måste veta vart saker finns etc. 

Nu vet ni lite om mig och mitt liv! 


Likes

Comments

View tracker