Bonsoir, buenas noches, godkväll!

Jag försöker att kurera min baksmälla och ladda upp inför en ny vecka med att hinka i mig Oboy och kolla på kläder som jag DEFINITIVT inte har råd med, vilket faktiskt hjälper ganska så bra. Fick ett litet ryck och ville uppdatera mig otroligt töntiga (får man erkänna det?) och fallerande blogg, men helt ärligt så.. ja, det händer inte ett piss just nu. Jag går i skolan som vanligt, jag tränar mer och mer, jag har fått dille på Yelawolf, jag kollar på Dexter så fort jag har tid, jag söker jobb varje dag, äter mycket falukorv. Det är väl ca det! Flytten står still just nu, och det plågar mig att behöva bo med tillfälliga möbler, nedpackade nödvändigheter och att ha kartonger som utsikt från sängen. Dagdrömmer var eviga dag om hur ball min lägenhet kommer att bli och hur mycket middagar jag kommer att bjuda mina vänner på i den...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Igår släpptes det första avsnittet av podcasten, vilket helt enkelt är vårt gymnasiearbete. Har fått fin respons det senaste dygnet, och för er som ännu inte lyssnat så finns det här över. Vi planerar (och hoppas på att det fungerar) att få upp det på iTunes inom kort, och därefter även de kommande avsnitten.

Det var så otroligt roligt att få spela in detta! Kanske inte är så proffsigt att nämna det, men ljudet är inte på topp - vi vet. Vi jobbar på att förbättra det så mycket som möjligt, men när man har en budget på 0kr så är det lite som det är. Det viktigaste är innehållet, och jag tycker att vi har mycket bra ämnen att ta upp. I detta avsnitt pratar vi om våra kroppskomplex, hur vi utvecklats från mellanstadiet fram tills nu, killar som tar friheten till att ta på en och lite kort om hur våra liv ser ut idag. Lite get to know us-avsnitt.

Hoppas ni gillar det!


UGH, jag är fortfarande så dunderförkyld, och inget hjälper. Kan inte sova om nätterna, så jag sitter som vanligt i fönstret och iakttar det som jag alltid iakttagit under de senaste årens vintrar - snöplogen. Har ingen aning om vad det är med den som är så rogivande, men det började i åttan när jag började må dåligt. Blir som en 5-åring på nytt, älskar det! Sitter på fönsterbläcket, äter kakor och tittar på när det där monster-fordonet plöjer fram på trottoaren, medan alla andra sover.

Poetiskt, eller hur?

Likes

Comments


Jag berättade ju i inlägget nedan vad som pågick i mitt liv just nu, men jag lämnade ute en väldigt viktig sak som tar upp största delen av min tid - jag ska flytta ut. Lägenheten töms mer och mer, och nu är det i det stadiet att man får ta sig fram via flyttlåde-labyrinter. Så det är det jag gör idag, jag packar, städar och rensar.

Jag har längtat efter detta så länge! Jag hängde på hemnet.se redan när jag var 14 år, men det är nu jag känner att jag faktiskt är redo. Jag är inte rädd alls, utan jag har som vanligt "allt löser sig"-inställningen. Det som dock kan ge mig magknip är att jag inte får ha mamma lika nära längre. Det är hon som alltid har stått bredvid mig och hjälpt mig genom alla möjliga motgångar. Men det spelar ingen roll om jag är 18 eller 45 år, jag kommer alltid att sakna henne.

Har åkt på en förkylning från helvetet, men jag har inte tid att kurera. Nu behöver jag återgå till kartongerna!

Likes

Comments

OKEJ SÅ AH, det var ett tag sen. Känns som att man alltid ska behöva leta efter ursäkter till att inte prioritera något specifikt, men vafan, livet kommer emellan ibland och så får det lov att vara. Så vad händer i mitt liv då? Jag kämpar på i skolan och är snart inne på min allra sista termin. Har svårt att beskriva min ångest över att bli av med den trygghet jag haft hela mitt liv. Men jag är otroligt stolt över mig själv, att jag faktiskt stått ut såhär länge.

Jag har inte pratat eller skrivit ut så mycket om mitt mående efter att jag blev friskförklarad. Men såhär är det - jag blev dålig igen. I somras började jag åka ner i de mörka tankarna och jag kämpade med att få kontakt med Unga Vuxna. Det tog något så fruktansvärt mycket energi av mig, att ständigt behöva tjata till sig den hjälp man behöver. Jag tog mig igenom det, och jag lyckades även få starta KBT-behandlingen flera månader tidigare än planerat, så - jag är redan igång!

Jag är numera inte längre i ett förhållande. Av respekt så tänker jag inte prata om henne, då jag förstår att det inte är något hon vill att jag gör. Men kortfattat - det funkade inte, och det tog slut. Det är jobbigt, precis som det ska vara. Men det är bara att ta sig igenom, så blir allt alltid bra i slutändan.

Som ni ser på bilderna har jag fått färg på armen, och så har jag klippt av mig håret. Jag är äckligt nöjd med båda delarna. Finns väl inte så mycket att säga om det. Jag har en asball arm, och mitt hår är fräscht som aldrig förr!

Det var det, det är jag, slutet gott, allting gott!

Likes

Comments


Har nu under en tid fått testa dessa produkter från Emma Wiklunds hudvårdsmärke Emma S, och jag är positivt överraskad! Jag använder dessa främst på morgonen, eller andra tidpunkter då jag är osminkad. Cleansing Facial Wash tar inte riktigt bort mitt smink, men det tror jag inte att den riktigt är menad till att göra. Den funkar perfekt för mig som en helt vanlig ansiktstvätt, helt enkelt! Har läst många recensioner av folk som tycker att den luktar "gammal tvål" och liknande, men jag tycker faktiskt att den bara luktar fräscht. Något som jag däremot kan hålla med många andra om är att den torkar ut ansiktet lite.. Dock kan jag tycka att det känns bättre, då det får min hy att kännas mer ren.

På kvällarna använder jag en lite fetare kräm efter tvätt, men på morgonen, innan sminket, använder jag dagkrämen som ni ser här ovan - Moisturising Day Cream. Har inget dåligt alls att säga om den! Helt klart den bästa jag använt.

Vill SÅ GÄRNA prova fler av Emmas produkter!
Emma S. är ett svenskt hudvårdsmärke som Emma Wiklund lanserade i Sverige hösten 2010. Tanken bakom linjen är att det ska vara enkelt att ta hand om sin hy på ett bra sätt. Produkterna innehåller väldokumenterade, säkra och effektiva kosmetiska ingredienser med både förebyggande, behandlande och vårdande egenskaper av den sort som Emma Wiklund själv alltid har föredragit att använda.

Likes

Comments

Eftersom att jag fortfarande går i skolan, så har jag nu höstlov. Jag har faktiskt varit någorlunda produktiv vissa dagar, och det behöver jag egentligen vara idag också, eftersom att jag reser bort imorgon. MEN, såhär börjar jag min onsdag - öl, pepparkaksdeg och Zelda på Nintendo 64. Ni som inte är lediga, och som jobbar era arslen av er - jag hoppas innerligt att ni är avundsjuka. Detta förtjänar jag.

Likes

Comments

Okej, så, jag har nu genomfört min andra dag på praktiken. Jag kommer att vara på Myrorna i Örebro, tre veckor framöver. Hittills trivs jag faktiskt jättebra, över förväntan, och dagarna går jättefort. Att jag får jobba med fyra av mina närmsta vänner gör ju inte saken värre heller.. Har tidigare inte riktigt haft någon ordentlig tid till att komma igång med träningen igen, men det har ju gått några månader så jag är så otroligt sugen på att faktiskt ta tag i det. Som en liten motivation har jag köpt nya träningsskor - Nike Free 5.0

Ni hittar dem HÄR

MER NIKE ⬇Få ytterligare 20% rabatt - ange koden FA1016

1. Leggings HÄR / 2. Sneakers HÄR / 3. Jacka HÄR / 4. Jacka HÄR / 5. T-shirt HÄR / 6. Tights HÄR / 7. Sneakers HÄR / 8. Tights HÄRNu har Nike sin Final Sale, där du får ytterligare 20% rabatt på alla reaprodukter om du anger koden FA1016! Du hittar snygga sneakers, träningskläder och utrustning och får ännu mer rabatt. Passa på att spana in rean - och skynda på så att du kan fynda de allra bästa kapen. Koden gäller till och med 16 oktober 2016. Klicka här för att komma till rean!

Likes

Comments


Nu känns det som att jag har bombat alla sociala medier om min nya tatuering, så jag kan ju lika gärna göra det här också.. Detta hände alltså igår, och det var den första sittningen av två. Om två veckor, precis som förra gången, så fylls den i med färg.

Designen är gjord av Anton Mattsson, som ni hittar på Ekersgatan 13 i Örebro. Jag berättade för honom att jag ville ha något inspirerat av The Beatles låt Lucy in the sky with diamonds, och han lyckades än en gång! Är så otroligt nöjd, och jag ser fram emot att ha den i färg.

Likes

Comments