Okej, så, jag har nu genomfört min andra dag på praktiken. Jag kommer att vara på Myrorna i Örebro, tre veckor framöver. Hittills trivs jag faktiskt jättebra, över förväntan, och dagarna går jättefort. Att jag får jobba med fyra av mina närmsta vänner gör ju inte saken värre heller.. Har tidigare inte riktigt haft någon ordentlig tid till att komma igång med träningen igen, men det har ju gått några månader så jag är så otroligt sugen på att faktiskt ta tag i det. Som en liten motivation har jag köpt nya träningsskor - Nike Free 5.0

Ni hittar dem HÄR

MER NIKE ⬇Få ytterligare 20% rabatt - ange koden FA1016

1. Leggings HÄR / 2. Sneakers HÄR / 3. Jacka HÄR / 4. Jacka HÄR / 5. T-shirt HÄR / 6. Tights HÄR / 7. Sneakers HÄR / 8. Tights HÄRNu har Nike sin Final Sale, där du får ytterligare 20% rabatt på alla reaprodukter om du anger koden FA1016! Du hittar snygga sneakers, träningskläder och utrustning och får ännu mer rabatt. Passa på att spana in rean - och skynda på så att du kan fynda de allra bästa kapen. Koden gäller till och med 16 oktober 2016. Klicka här för att komma till rean!

Likes

Comments


Nu känns det som att jag har bombat alla sociala medier om min nya tatuering, så jag kan ju lika gärna göra det här också.. Detta hände alltså igår, och det var den första sittningen av två. Om två veckor, precis som förra gången, så fylls den i med färg.

Designen är gjord av Anton Mattsson, som ni hittar på Ekersgatan 13 i Örebro. Jag berättade för honom att jag ville ha något inspirerat av The Beatles låt Lucy in the sky with diamonds, och han lyckades än en gång! Är så otroligt nöjd, och jag ser fram emot att ha den i färg.

Likes

Comments

I fredags kunde jag äntligen hämta ut min nya mobil - iPhone 7, och jag är hittills hur nöjd som helst. Det som är väldigt märkbart och omtalat är att det inte längre finns ett vanligt uttag för hörlurar, då de helt enkelt har bytt ut det mot ett lightning-uttag. Det har inte alls varit ett så stort problem som folk tror att det är.. Jag gissar att det snart kommer att släppas fler och fler hörlurar med den sk lightingkontakten, men tills dess så medföljer det ändå en liten adapter för "gamla" hörlurar. Nej, jag kan inte ladda mobilen och lyssna på musik samtidigt, men det är en otroligt bra batteritid, så det har inte varit ett problem.
Kameran är otrolig, det är bättre "tryck" i skärmen, den är vattentålig och den känns helt enkelt lyxig. Jag valde denna istället för iPhone 7 PLUS, eftersom att denna storlek passar mig bättre. Jag älskar den verkligen!

Likes

Comments

​"friyay"

Likes

Comments

​Har nu lagt upp massor av plagg och prylar som jag inte använder längre. Har dragit på mig en ordentlig förkylning (nej, jag är aldrig frisk) så det är detta jag fått fördriva tiden med.

Alla annonser hittar ni HÄR

Likes

Comments


​Den här lediga måndagen spenderas åt att städa skiten ur mitt rum. Kommer nog inte ens ihåg när jag dammsög här inne senast, så det kanske inte är så konstigt att jag får svårt att andas när jag ska ta fram något som finns under sängen.. Det är helt klart dags nu, hur lite jag än vill det. 

Nej, jag tror inte att jag är en stor bloggerska med tusentals följare, men jag har faktiskt några personen som genuint bryr sig om vad jag gör om dagarna. Här har jag inte skrivit ordentligt på ett tag. Så, för er som undrar; sen sist har jag gått väldigt mycket på bio med min flickvän, pluggat, haft nervösa sammanbrott pga stressad, börjat lyssna igenom gamla avsnitt av Alex & Sigge, FAKTISKT börjat tycka att Pokemon Go är lite små-kul, börjat med balsammetoden igen och gråtit åt Sex and the city. Mitt liv är alltid lika intressant och händelserikt!


Likes

Comments

​Sitter nu med ​Mask of Magnaminty ​i ansiktet, och jag är redan helt såld. Har hört så mycket bra om denna, och igår köpte jag den äntligen. Om den kommer hjälpa mig med min akne, det vet jag inte än, men jag har åtminstone aldrig hört något negativt om den här masken.. Jag köpte den självkonserverade versionen, och som jag förstått det så innehåller den mer honung och pepparmintolja. 
Var även inne på Mac, och köpte en foundation. Fick testa den i butiken och den passade mig perfekt! Jag älskar att den för mig var ganska dryg. Behövde väldigt lite för att få en jämnare hy, utan att se sminkad ut.


LÄNK TILL MASKEN
(för tillfället slut, men originalet finns i lager, länk finns  HÄR  )


LÄNK TILL FOUNDATION


Likes

Comments