View tracker

OKEJ SÅ AH, det var ett tag sen. Känns som att man alltid ska behöva leta efter ursäkter till att inte prioritera något specifikt, men vafan, livet kommer emellan ibland och så får det lov att vara. Så vad händer i mitt liv då? Jag kämpar på i skolan och är snart inne på min allra sista termin. Har svårt att beskriva min ångest över att bli av med den trygghet jag haft hela mitt liv. Men jag är otroligt stolt över mig själv, att jag faktiskt stått ut såhär länge.

Jag har inte pratat eller skrivit ut så mycket om mitt mående efter att jag blev friskförklarad. Men såhär är det - jag blev dålig igen. I somras började jag åka ner i de mörka tankarna och jag kämpade med att få kontakt med Unga Vuxna. Det tog något så fruktansvärt mycket energi av mig, att ständigt behöva tjata till sig den hjälp man behöver. Jag tog mig igenom det, och jag lyckades även få starta KBT-behandlingen flera månader tidigare än planerat, så - jag är redan igång!

Jag är numera inte längre i ett förhållande. Av respekt så tänker jag inte prata om henne, då jag förstår att det inte är något hon vill att jag gör. Men kortfattat - det funkade inte, och det tog slut. Det är jobbigt, precis som det ska vara. Men det är bara att ta sig igenom, så blir allt alltid bra i slutändan.

Som ni ser på bilderna har jag fått färg på armen, och så har jag klippt av mig håret. Jag är äckligt nöjd med båda delarna. Finns väl inte så mycket att säga om det. Jag har en asball arm, och mitt hår är fräscht som aldrig förr!

Det var det, det är jag, slutet gott, allting gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


Har nu under en tid fått testa dessa produkter från Emma Wiklunds hudvårdsmärke Emma S, och jag är positivt överraskad! Jag använder dessa främst på morgonen, eller andra tidpunkter då jag är osminkad. Cleansing Facial Wash tar inte riktigt bort mitt smink, men det tror jag inte att den riktigt är menad till att göra. Den funkar perfekt för mig som en helt vanlig ansiktstvätt, helt enkelt! Har läst många recensioner av folk som tycker att den luktar "gammal tvål" och liknande, men jag tycker faktiskt att den bara luktar fräscht. Något som jag däremot kan hålla med många andra om är att den torkar ut ansiktet lite.. Dock kan jag tycka att det känns bättre, då det får min hy att kännas mer ren.

På kvällarna använder jag en lite fetare kräm efter tvätt, men på morgonen, innan sminket, använder jag dagkrämen som ni ser här ovan - Moisturising Day Cream. Har inget dåligt alls att säga om den! Helt klart den bästa jag använt.

Vill SÅ GÄRNA prova fler av Emmas produkter!
Emma S. är ett svenskt hudvårdsmärke som Emma Wiklund lanserade i Sverige hösten 2010. Tanken bakom linjen är att det ska vara enkelt att ta hand om sin hy på ett bra sätt. Produkterna innehåller väldokumenterade, säkra och effektiva kosmetiska ingredienser med både förebyggande, behandlande och vårdande egenskaper av den sort som Emma Wiklund själv alltid har föredragit att använda.

Likes

Comments

View tracker

Eftersom att jag fortfarande går i skolan, så har jag nu höstlov. Jag har faktiskt varit någorlunda produktiv vissa dagar, och det behöver jag egentligen vara idag också, eftersom att jag reser bort imorgon. MEN, såhär börjar jag min onsdag - öl, pepparkaksdeg och Zelda på Nintendo 64. Ni som inte är lediga, och som jobbar era arslen av er - jag hoppas innerligt att ni är avundsjuka. Detta förtjänar jag.

Likes

Comments

Okej, så, jag har nu genomfört min andra dag på praktiken. Jag kommer att vara på Myrorna i Örebro, tre veckor framöver. Hittills trivs jag faktiskt jättebra, över förväntan, och dagarna går jättefort. Att jag får jobba med fyra av mina närmsta vänner gör ju inte saken värre heller.. Har tidigare inte riktigt haft någon ordentlig tid till att komma igång med träningen igen, men det har ju gått några månader så jag är så otroligt sugen på att faktiskt ta tag i det. Som en liten motivation har jag köpt nya träningsskor - Nike Free 5.0

Ni hittar dem HÄR

MER NIKE ⬇Få ytterligare 20% rabatt - ange koden FA1016

1. Leggings HÄR / 2. Sneakers HÄR / 3. Jacka HÄR / 4. Jacka HÄR / 5. T-shirt HÄR / 6. Tights HÄR / 7. Sneakers HÄR / 8. Tights HÄRNu har Nike sin Final Sale, där du får ytterligare 20% rabatt på alla reaprodukter om du anger koden FA1016! Du hittar snygga sneakers, träningskläder och utrustning och får ännu mer rabatt. Passa på att spana in rean - och skynda på så att du kan fynda de allra bästa kapen. Koden gäller till och med 16 oktober 2016. Klicka här för att komma till rean!

Likes

Comments


Nu känns det som att jag har bombat alla sociala medier om min nya tatuering, så jag kan ju lika gärna göra det här också.. Detta hände alltså igår, och det var den första sittningen av två. Om två veckor, precis som förra gången, så fylls den i med färg.

Designen är gjord av Anton Mattsson, som ni hittar på Ekersgatan 13 i Örebro. Jag berättade för honom att jag ville ha något inspirerat av The Beatles låt Lucy in the sky with diamonds, och han lyckades än en gång! Är så otroligt nöjd, och jag ser fram emot att ha den i färg.

Likes

Comments

I fredags kunde jag äntligen hämta ut min nya mobil - iPhone 7, och jag är hittills hur nöjd som helst. Det som är väldigt märkbart och omtalat är att det inte längre finns ett vanligt uttag för hörlurar, då de helt enkelt har bytt ut det mot ett lightning-uttag. Det har inte alls varit ett så stort problem som folk tror att det är.. Jag gissar att det snart kommer att släppas fler och fler hörlurar med den sk lightingkontakten, men tills dess så medföljer det ändå en liten adapter för "gamla" hörlurar. Nej, jag kan inte ladda mobilen och lyssna på musik samtidigt, men det är en otroligt bra batteritid, så det har inte varit ett problem.
Kameran är otrolig, det är bättre "tryck" i skärmen, den är vattentålig och den känns helt enkelt lyxig. Jag valde denna istället för iPhone 7 PLUS, eftersom att denna storlek passar mig bättre. Jag älskar den verkligen!

Likes

Comments

​"friyay"

Likes

Comments