Ändrade planer för livet. Jag har efter många om och men valt att skjuta upp jobb och flytt till Thailand, och valt att styra kursen för en flytt tillbaka till min hemstad Helsingborg i Skåne istället.

I hela min uppväxt har jag skickats som ett paket fram och tillbaka mellan Karlstad och Helsingborg för att slitas mellan mitt liv här i Karlstad, och min släkt i Helsingborg. Jag har trivts och trivs fortfarande här, men jag känner att jag behöver vara närmre mina rötter, åtminstone för ett tag. Jag har småsyskon och småkusiner där nere som jag vill finnas hos, dom behöver mig på ett annat sätt än mina vänner behöver mig just nu. Ni, alla mina nära och omtyckta här i Värmland, det svider verkligen att flytta ifrån er. Ibland måste man dock välja mellan två bra saker, och jag behöver få prova mina vingar. Jag har sagt i hela mitt liv att jag ska flytta hem till Helsingborg igen, det perfekta tillfället är nu. Take the moment and make it perfect. Jag tror inte på att inte våga. Jag vägrar sitta och ångra mig för chanser jag aldrig tog när jag som gammal ska se tillbaka på mitt liv. Man måste prova sina vingar.

Jag hade velat berätta detta till alla vänner och bekanta face to face, men just nu har jag fullt upp med gymnasiearbete och snart är studenten här. Jag ber om ursäkt.Likes

Comments

Inte riktigt. Spanien en vecka med två favoriter från min klass först. Men två dagar efter studenten sticker jag till Phuket och bosätter mig där ett tag för jobb. Min familj blev vansinniga då jag åker helt ensam hehe. Men jag har liksom ingenting här att stanna för känner jag. Jag är ung, singel och har hela livet framför mig, såklart jag tar chansen?! Jag kommer att jobba som VIP värd på en stor nattklubb på partygatan Banglaroad, kommer bli slitigt i och med att man förtär alkohol varje arbetsdag i stort sett, så det återstår väl att se hur länge jag orkar. Egentligen känns det inte alls som min "grej" att blogga, gillar verkligen inte att ha så himla offentligt liv, så jag tänkte att jag börjar blogga på riktigt när jag kommer ner till Thailand. Mest på kul, för att mina vänner och bekanta ska kunna följa mitt liv från andra sidan planeten.🌍 slänger säkert in någon bild och ett par inlägg från Spanien, men annars hörs vi från Thailand next time!

ett par bilder från Miami.

Likes

Comments