Header

Igår kväll hade vi vänner över på trerättersmiddag. Vi hade det väldigt trevligt med mycket skratt och väldigt mycket prat. Igår var det ju melodifestivalen och det kollade vi ungdomar på i alla fall. Jag hejade såklart på Anton Hagman. Hur duktigt var inte han egentligen? GRYM!

Hon till vänster på bilderna är hur grym som helst. Jag har känt henne i hela mitt liv. Vi brukar inte träffas så ofta men vi håller skriver extremt mycket via sms. När vi träffas känns det som vi träffades igår. Jag och hon vet alltid var vi har varandra i alla lägen. Om alla kunde ha henne som vän! Kram! <3

Likes

Comments

FINALLY! Jag har äntligen tagit lov. Så himla skönt efter tuffa veckor i skolan. Jag ska ta vara på detta lovet så mycket, verkligen. Jag ska göra allt som jag älskar och mår bra av. Som jag har planerat nu ska jag träna, träffa kompisar och ha egen tid med mammisen. Kram!

Likes

Comments

Hur vacker är inte himlen? Imorse när jag vaknade var det minusgrader och kallt ute men himlen var så himla fin. Jag stod i fönster i några minuter och bara njöt av så vacker utsikt med himlen och sjön. Myyysss<3 Kram!

Likes

Comments

Igår var det en speciell dag för vissa och för andra var det en hel vanlig tisdag. Den dagen som var igår var som sagt Alla Hjärtans dag vilket jag tycker det ska vara varje dag. Du ska sprida kärlek varje dag. Drömmen hade ju varit att en kille hade kommit med rosor och choklad men jag är så glad att jag har min fina familj, vänner och släkt så jag är lycklig ändå. Kärlek till dessa fina människor! Min tisdag blev inte som planerat. Mer går jag inte in på. Kram!

Likes

Comments

Ny vecka och nya utmaningar. Dagen började med att jag inte hörde alarmet imorse men som tur var så väckte mamma mig. Jag fick äta frukost snabbt som attan, sminka iordning mig och slänga på mig kläder sen var det bara att gasa iväg till skolan. Efter skolan åkte jag till gymmet och körde ett rygg och axelpass. Så himla skönt att jag har kommit igång med träningen igen efter en "paus". Nu ikväll har jag bara chillat med familjen och ska faktiskt sätta mig och läsa en bok som jag köpte i helgen. Kram!

Likes

Comments

Solen skiner och snön ligger och glänser på marken. Underbart väder! Just nu sitter jag och väntar på att tåget ska börja rulla mot destinationen där jag ska av. Kram!

Likes

Comments

FINALLY FRIDAY! WOOW! Som jag har längtat till helgen. Slippa plugga till massa prov och kunna slappna av istället. Ikväll kommer det att bli en hemmadag Jag ska städa rummet och käka middag med familjen och min morbror. Kram!

Likes

Comments

Några bilder från kamerarullen. Så fina vänner! 

Snön bara faller och faller. Hur mysigt är inte det? Tända massor med ljus och krypa ner i sängen med en bra film.

Imorgon är det fredag och hur skönt är inte det. Imorgon har jag dock ett matteprov som jag ska skriva. Jag är så otaggad.... Matte är inte min grej. Kram!

Likes

Comments

Tog några selfies på rasten idag när man fick till ett bra ljus. Standard!

Godkväll vänner! Halva veckan har gått och jag har bara 11 lektioner kvar innan jag tar helg. Fredagarna i skolan är väldigt dryga och då har vi flest lektioner på hela veckan. Helgen är planerad i alla fall lördag till söndag då ska jag träffa en saknad vän som jag lärde känna i somras. LÄNGTAR! Kram!Likes

Comments

Jacka- skulle tro att den är från Ullared (en gammal jacka) // Halsduk- H&M // Mössa- Stadium // Byxor- Gina Trciot // Skor- Adidas Superstar //

Likes

Comments