Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har haft galet mycket i skolan sista tiden och mycket utanför skolan också! Försöker ta vara på den sista tiden som är kvar nu i London så mycket som möjligt, innan jag tar mitt pick och pack och flyttar tillbaka till Sverige. Som det ser ut nu så återvänder jag till London redan i sommar!! Hoppas verkligen det! Just nu lägger jag all fokus på skolan men ska försöka uppdatera lite med jämna mellanrum!

Likes

Comments

​En vårjacka fick följa med mig hem. Brukar oftast klä mig i svart, men kändes lite roligare med mer färg nu på våren, så den här gröna skinnjackan från Zara fick bli min!

Likes

Comments

Var hos frisören i Torsdags och gjorde slingor och klippte topparna, vilket var välbehövligt!! Färgade håret ljusare i början på året och blev inte riktigt nöjd, men min frisör sa att jag inte kunde färga om det för då skulle håret gå av. Fick istället en toning som skulle ta bort de gula tonerna i håret, men den gick ur för ett tag sen... Så det var dags att slinga det igen nu!! Riktig stor förändring, håret känns mycket frächare nu!!

Likes

Comments

Sugen på bio? Besökte i lördags den bästa biografen jag varit på!! Electric cinema heter den och ligger på Portobello road i Notting Hill. Vi hade en soffa längst fram i biosalongen, vilket var så himla skönt! I biosalongen finns det en bar längst bak där man kan beställa in mat och dricka. Alla får också varsin filt i kashmir som man får ha under bions gång! Vi såg på Djungelboken och köpte in nachos, super smarrigt! Tips tips för er som vill ha det lilla extra när man går på bio.

Likes

Comments

Råkade tappa bort mitt bankkort, för ca två veckor sedan, så var tvungen att beställa ett nytt i Sverige och be mamma skicka över det, så krångligt! Men förra veckan kom det äntligen!! Mamma var snäll och skickade med lite lösgodis, två Marabou och en tidning:)

Den här veckan har vi haft sjukt mycket i skolan! Verkade som alla lärare ville lägga allt första veckan efter lovet... (suck) Därför har bloggen fått vila lite. Har inte gjort så mycket under veckan, förutom plugg och en dejt igår haha. Men nu är det äntligen helg!!

Likes

Comments

Instagram@alexandrapavlov