Header

Blev en super bra dag idag uppe i Sälen med bra sällskap och bra väder. Åkte över dagen tillsammans med pappa och syrran så man är hyfsat trött nu efter att ha gått upp tidigt och åkt skidor hela dagen. Men Sälen bjöd på bra väder dock lite kallt högst upp men de kunde man ta😊

Likes

Comments

Idag blev det mysmiddag tillsammans med bästa familjen på pinchos!
Så himla gott och super bra avslut på denna torsdag❤️

Likes

Comments

Blev lite söndags mys tillsammans med familjen idag. Julmarknad i gruvorna, så mysigt. Dock var de ganska så jätte kallt så mina fötter va som isbitar, haha. Familjemys idag som sagt och jätte mysigt sätt att sluta helgen på, att bara åka iväg en stund och vara med familjen.

Likes

Comments

Drog hem till Elin igår efter att hon slutade skolan. Vi fixade lite lyx mat, amerikanska pannkakor med blåbär och sirap. Sov där också tills idag och ska sova där ikväll också. Längesen jag träffade henne nu och känns skönt att få prata av sig och lite så.

Likes

Comments

Dessa två senaste dagarna har jag faktiskt tillbringat i Stockholm tillsammans med mamma och syster. Vi har varit i Mall of Scandinavia och kikat runt, sen har vi också varit på mässa i Älvsjö. Super mysig helg iallafall och kändes verkligen behövligt att åka ifrån allt en liten stund😊

Likes

Comments

Lyxmat på en torsdag med efterrätt till å med. Man lär ju lyxa till det när bästa mamma fyller år idag❤️ fett cozy middag.

Dagen i övrigt har varit helt okej fast jag hade två prov idag. Både fysikprov och matteprov, gick väll sådär.

Imorgon, fredag!! Ska bli lika skönt som vanligt med helg!! Inget planerat alls imorgon mer än att jag ska träna efter skolan. Känns helt okej ändå att gå till skolan imorgon eftersom det bara är tre timmar sen helg.

Likes

Comments

Idag har jag faktiskt hunnit med en del. Har bland annat hunnit med ett benpass på gymmet. Sen har jag också fixat rummet, städat och möblerat efter vi tapetserade mitt rum. Vissa stunder har också gått till lite ångest över att det faktiskt är skola imorgon. Men har ändå haft ett så himla bra höstlov så jag kan nog ändå klara av att gå upp tidigt och gå till skolan fram till jullovet.

Hela kvällen har jag tillbringat i mitt rum, har kollat på youtube och bara njutit av att rummet blev så himla bra med en ny tapet. Känns som ett helt annat och finare rum nu så detta gjorde en stor skillnad.

Nu ska jag försöka att lägga mig och försöka sova så man klarar nästa vecka med skola och träning. Ska försöka att leva på denna vecka som varit en stund så kommer denna vecka som väntar förhoppningsvis gå snabbt. - Godnatt!

Likes

Comments