Fiiiina Johanna, jag är så glad att jag bodde med henne och med Jennyfer vi hade verkligen så kul tillsammans, och lånade varandras kläder gjorde vi också, hela tiden haha. Här har Johanna min vita topp, men hon passade mycket bättre i den än jag gör så jag borde egentligen bara ha gett den till henne. I kvällens avsnitt hade vi en "honeymoon" fotografering vilket kändes jättekonstigt, plus att dom bara visade "fula bilder" på oss när vi satt och bläddra mellan bilderna, t.ex. fick jag aldrig se bilderna som är här nedanför och bilden på Johannas så blundar hon, även om den var jättefin endå. Men sen var Jennyfers bild dock JÄVLIGT snygg och jag är glad att hon fick en singeldejt tillslut men jag tycker endå att bilderna blev bra känns som vi gör reklam för en honeymoon resort eller klockor LOL. hahaha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I det här klippet kan ni verkligen höra hur dom klippt ihop ljudet så att det ska låta som att jag är glad för att Nadia fick lämna. Det blir så himla töntigt. Det var egentligen Nadia och Rebecca som hade ett bråk men dom blev sams innan rebban lämnade och ja och Nadia var aldrig osams utan vi hade bara en diskussion "argumentation" eller vad man vill kalla det... skulle inte ens kalla det ett bråk men skit samma. Jag sa aldrig att det var skönt att Nadia fick lämna och det blir ju jättekonstigt när dom klippet det såhär? aja tänkte bara att jag skulle upplysa alla om att ta allt med en nypa salt, dom har uppenbarligen "byggt" min karaktär och för att kunna uprrätthålla den måste dom nu klippa i ljudet. Men jag haaaaar så mycket saker som jag vill ta upp med den här produktionen och för er som sätt klippet där jag säger "sluta fucking filma" att jag är så upprörd handlar inte om Niclas, inte heller om någon av deltagarna utan om produktionen men så kommer det såklart inte se ut på TV haha men jag kommer att prata om det efter det har sänts på TV. 

Staay tuned 
Alex 

Likes

Comments

Nu är veckans två avsnitt avklarade och jag blir så trött på hur programmet är klippt... haha

Jag ser sur ut varje gång det är dejt hahahahaha fast jag brydde mig egentligen inte utan var glad för alla andras skull, så blir så konstigt att se sig själv "sur" för det är så lååååångt i från sanningen sen framstår jag som bitchig typ haha eller massa attityd, det är ocksåååå så långt från mig haha.

Nä, usch vad tråkigt det känns att titta på ett program där jag inte kommer fram som mig själv, det känns jättekonstigt. Trodde det var ett program där jag skulle få vara mig själv och få chansen att träffa en kille .... men jag har blivit framställd på ett helt annat sätt än den personen jag är. Men det vet alla som känner mig men jag hade hoppats att ni hade fått lära känna mitt riktiga jag också! 

Jag har såååååå mycket saker som jag vill berätta men det kommer att komma längre fram.

Däremot har jag nu fått min FÖRSTA singeldejt där jag fick se en ny sida av Niclas men det är fortfarande svårt att känna mer för honom i det här läge då jag har väldigt svårt att få känslor och det är därför jag tackade ja till det här programmet, för att utmana mig själv att visa känslor och att öppna upp mig. På min singeldejt fick jag ju rida, haha jag har inte ridit på fleera år, men det gick förvånansvärt bra och var faktiskt jättekul, men framförallt var det skönt att få komma ut ur huset och få göra något annat, speciellt efter att Rebecca hade åkt hem.
 En rolig sak att tillägga är dock att jag och Niclas försvann på våra hästar och produktionen tappade bort oss i nästan en timme! Så vi fick en hel timme tillsammans utan kameror vilket verkligen behövdes för jag fick då chansen att se en annan sida av Niclas som inte syns på TV då han är väldigt mån om hur han framställs vilket blir så dubbelt då jag önskar att han hade visat den andra sidan för det är den Niclas jag endå tycker har potential.


I andra asvnittet känns det jättekonstigt att jag säger att jag inte tycker om Mathilda L och Nadia då jag faktiskt tycker om dom jättemycket!! Vi är olika så det är sant, men det är också det som är charmen eller hur? Jag tycker fortfarande om dom då dom är helt underbara tjejer på sitt sätt.
Men i huset umgicks jag mest med Johanna och Jennyfer och kom dom två väldigt nära, men jag kom även nära Stassy och Kristin vilket var såå kul för det var efter jag att jag gav min ros kristin som vår vänskap växte fram.

Sen i tjejerna avslöjar allt är det ju jätteroligt att dom visar mitt och Rebbeccas lilla äventyr till vår så kallade "fristad" att tillägga är ju att så fort Rebban åkt hem ville alla tjejerna följa med dit och både Johanna, Stassy, Kristin, Nadia har varit med där hos Evagrio som är helt underbart snäll. Han lät alla tjejerna i huset använda hans gym, basketplan, pool, bar och jag och rebban fick mat där nästan varje dag och mycket tapas då han är spansk i grunden, han son Steven är också såååå himla snäll och alla tjejerna som är kvar i huset nu hade en utgång med Steven på vår lediga dag vilket också är ett av mina roligaste minnen! Jag har tänkt att jag ska göra ett nytt videoklipp där jag berättar mer om allt det här och även visar lite inside material. hehe. 

P.S att jag matchar min häst var en ren slump och ingenting som jag planerat haha ;) 

Stay tuned

Alex


Likes

Comments

​I den här videon berättar jag sanningen bakom båtdejten. Bea som bodde med oss i huset(vår lillla mamma och nu även RAT) hehe. Har berättat att det inte riktigt var som det såg ut på TV och att kan ha varit så att ja skulle ha varit med på den dejten men att jag och rebban varit på äventyr natten innan.....  i denna videon berättar jag sanningen och kommer även att visa er EXKLUSIVT material! hehe

Stay Tuned
Alex 

Likes

Comments

I denna videon pratar jag om min fotboll, bråket med Elin, driver lite med Niclas(glimen i ögat) och teasar inför kommande video ;)

Såååå jag tänkte att jag skulle kombinera bloggen med youtube då jag känner att min personlighet kommer fram mer på video och så får jag chansen att visa att jag är lite mer än vad som syns på TV då jag tycker Bachelor programmet är väldigt vinklat och min riktiga personlighet inte riktigt har kommit fram, Jag älskar att skiva och kommer fortsätta att skriva inlägg men text kan i bland missuppfattas och känns ofta rätt formellt och allvarligt så det är skönt att kunna lätta upp stämningen ibland också.
Så snällllla börja prenumerera på min kanal så ni inte missar mina videos då det kommer att droppa in en och annan video med massa smaskens inom en snar framtid!

P.S

Jag kommer inte bara prata om Bachelor utan kommer ha två olika kanaler en som handlar om Bachelor och en som är som handlar om mig och mitt liv utanför det där huset !

Stay tuuuuuned

Alex

Likes

Comments

Jag har delat upp Bachelor i två delar, part 1 och part 2. Ikväll tog del 1 slut.

När Rebecca fick lämna var det som en trygghet försvann, och de var därför jag bröt ihop. Det kändes lixom som att jag fått mitt hjärta krossat av Niclas, för att han skickade ut Rebecca? Sjukt va? Jag var ju trots allt där för hans skull. Men jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle träffa vänner i huset, jag hoppades såklart, men trodde inte att det skulle ske då vi var där för att bokstavligen tävla om en killes hjärta, en kille som vi inte känner, inte ver hur han ser ur och inte har känslor för själva? ja vet det är så konstigt att jag skrattar åt det såhär i efterhand. Rebecca blev som en storasyster till mig vi gjorde busiga saker och även om många av er tycker vi är barnsliga, omogna och elaka så är det sååå långt ifrån sanningen, nåja vi kanske var barnsliga och lite omogna ibland det kan jag hålla med om men inte elaka och skulle ni fråga det andra tjejerna så skulle dom inte kalla oss för elaka. Men vi hade KUL så himla kul verkligen.

Vi smet från huset precis som två tonåringar, gick på nattklubb, poolfest, det kanske berodde på avundsjuka för att vi körde vårt eget race och dem kanske kände att vi inte förtjänade att vara för vi inte la ALL vår vakna tid på att prata och bry om oss Niclas. Men vi är inte tjejer som sitter och väntar på en kille och är han intresserad så får han visa det, alla tjejer vill ju känna sig speciella. Det roligaste är dock att så fort Rebban åkt så ville alla andra tjejer också börja hänga hos grannen och smita ifrån huset.

Vad ni inte heller vet är att jag och Rebecca fixade så att ALLLA tjejerna fick använda grannes gym då vi inte hade ett eget gym. Efter att Rebban åkt hem så fixade hon från SVERIGE så att de andra tjejerna också kunde gå på nattklubb då pratar jag b.la Stassy, Johanna och Kristin. Så när ni tycker jag inte var där för rätt anledning för att jag smet ur huset etc så kan jag säga att det gjorde många av era favoriter också, big deal? nej.

Då kanske ni tycker att jag var oseriös och att ja inte kom dit pga Niclas, att komma ihåg är att fram till den här stundeni inte har varit på en enda singeldejt med Niclas, hur ska jag då veta om jag tycker om honom? Jag har träffat han korta stunder när jag delat på han med 20 andra tjejer. Innan vi kom dit visste vi inte ens hur Niclas såg ut? Vi har inga känslor för honom(i alla fall inte jag) och jag anser att det är lika mycket upp till honom att få oss att känna något för honom som det är för han att känna något för oss? eller? jag har svårt för att få känslor så för mig var hela den här situationen en stor utmaning.

Då tänker några av er kanske, men ni kände ju redan varandra? njaaaaa inte direkt.....

Här är sanningen om hur jag och Niclas känner varandra en sanning som produktionen har klippt bort båda gångerna som vi pratat om det hittils:

Jag säger till Niclas att jag känner igen honom(jag ljuger) jag känner absolut inte igen honom men när jag får reda på hans efternnamn så insåg jag att vi var vänner på facebook så jag använder "jag känner igen dig" som en ursäkt för att säga att vi är vänner på facebook för att jag är nyfiken på hur vi blivit vänner på facebook, också då vi har en konverstation på facebook där vi pratat om att vi sätts? Men jag minns inte var. Detta var 2011 och då var jag 18 år.

Det visar sig att vi sätts på Ambassadör i Stockholm och Niclas frågade om ja ville med på efterfest men jag skulle på efterfest med mina polare Knappen och Hakim (Hakim som förövrigt var tillsammans med Sofia då, hon som åkte ut i första avsnittet, JA VET LITEN VÄRLD) sen var det inget mer med det. That's it. Det var 2011 och vi bytte Facebook.

Så rolig var den historien.

Nu är i alla fall Rebecca ute ur bilden och ni kommer att få lära känna mig på riktigt, eller ni kommer att få lära känna en annan sida av mig. För den som jag är när jag är med Rebecca, den tjejen är jag också! Jag är inte en tjej och kommer aldrig att vara en tjej som sitter hemma och väntar på att min man när han är ute och har roligt, jag kommer förhoppnings vara ute och ha roligt tillsammans med honom men jag kommer också vara ute och ha kul med mina vänner, för sån är jag, väldigt självständig och jag skulle ALDRIG låta en man styra mitt liv och bestämma eller säga åt mig vad jag FÅR och inte FÅR göra.

Däremot tackade jag ju JA till Bachelor för att få lära känna Niclas för när jag landade i Domikanska och fram till den här stunden har jag faktiskt inga känslor för Niclas, inte ens fjärilar i magen så nu är det dags för honom att visa vem han egentligen är och kanske även få mig på fall? Hur kommer det sluta? Det får tiden avgöra!

Tack för denna tiden Rebban och utan att avslöja för mycket kommer ni inom en snar framtid att fååå se mer av henne vare sig ni vill det eller ej ;)

Rebecca du är underbar, oavsätt vad andra tycker/säger men det är bara för att dom inte känner dig som jag gör <3

Men jag presenterar här med Alex part 2 för er, och nu får ni se vad ni tycker helt enkelt..... förhoppningsvis kommer ni att bilda er en ny uppfattning om mig !

Stay Tuned

AlexLikes

Comments