Jag älskar verkligen helsvart, det är så classy, snyggt och sexigt på samma gång. Dessa skorna är mina favoriter tillsammans me ett par svarta jeans, en vit eller svart skjorta med spetsbh under sen luktar jag alltid av D&G eller Chanel beroende på tillfälle.

i övrigt kommer jag flytta över denna bloggen till min andra mer London baserade blogg - @londonperks följ gärna den då jag tror jag kommer att satsa helhjärtat på den istället. Följ även min instagram @londonperks  för dagliga inlägg/inspiration :D 


Puss på er !! 

Likes

Comments

Min dag börjar bokstavligen efter mitt morgon kaffe.

Kaffet är lixom kickstarten på min dag, haha bokstavligen.
Dock har jag inte lärt mig att drick svart kaffe ännu, däremot tycker jag det är lite av en motivation att kliva upp på morgonen och veta att jag får unna mig en god kopp kaffe.
Oatly har kommit med en ny havreprodukt som heter Ikaffe som är perfekt till kaffet då det går superlätt att skumma och havremjölken skär sig inte i kaffet som anda havreprodukter kan göra, plus att den är mycket godare än vanlig mjölk.
Det är den hör produkten jag kommer sakna mest när jag flytta tillbaka till London 😌 där använder dem mest kokos eller mandelmjölk vilket jag inte tycker är lika gott.

Likes

Comments

Till frukost eller perfekt mellanmål:

1 banan
1 avokado
Hallon + blåbär 
Kvarg eller naturell yoghurt
Någon form av vätska, Havremjölk, mjölk, mandelmjölk
Ibland blandar jag i lite havregryn och linfrön också.


Mixa alla ingredienserna och sen voilà ! 😍

Älskar matigheten/fylligheten som avokadon ger smoothien

Likes

Comments

Jag åkte med ett gäng vänner från USA till Seychellerna över nyår. Vi bodde på det lyxiga Four Seasons hotel Det är det absolut lyxigaste hotellet jag bott på i hela mitt liv, allt var perfekt, rummen, stranden, poolområdet, servicen, maten ALLT! Men inte så konstigt när just det här hotellet är med på listan bland det mest lyxiga hotellen i världen. B.la så bodde Englands premiärminister här samtidigt som vi var där. 

Jag har nog aldrig varit så bortskämd som jag var under den här resan och jag skulle verkligen rekommendera alla att åka hit, men kanske inte med ett gäng vänner över nyår(även om vi gjorde det till en kul grej)men definitivt med en partner, eller på smekmånad.

Flygplatsen på seychellerna är nog den minsta flygplatsen jag någonsin varit på, men det är också det som är charmen med Seychellerna, allt känns fortfarande så personligt.
​Vi flög i alla fall direkt från från Abu Dhabi vilket tog ca 4 timmar.

Four Seasons är en privatresort där vi bodde i en egen villa med utsikt över havet(så sjukt vackert) privat strand, egna restauranger, barer, servicefolk som hämtar en med golfbil, frukost på rummen m.m.

Vi var där i 6 nätter innan vi åkte vidare till Dubai och var där ytterligare 7 nätter.
På Seychellerna var vi mest på resorten och njöt och tog det lugnt men vi gjorde även en utflykt till ett vattenfall mitt ute i skogen vilket var helt underbart, där träffade vi även lokalt folk som alla var supergulliga och jätte nyfikna på oss, dem visade oss hur man hoppas från klipporna ner i lagunen och sen visade dom oss alla möjliga volter så jag höll på att få en hjärtattack, men det var så kul att få se en del av den lokala befolkningen men också se någonting annat än resorten. Vår guide berättade även att det inte finns några farliga djur på hela ÖN!?!?! jag blev så sjuk lättad då jag gick runt och var livrädd för ormar och spindlar haha men tydligen så är dessa helt ofaliga. Det beror tydligen på att Seychellerna ligger så nära ekvatorn. Det finns en liten risk för hajar då dem gärna jagar fisk vid korallreven men att det är väldigt sällan som det händer att någon blir attackerad. 

Så är ni nyfikna på Seychellerna eller på min resa så tveka inte att ställa frågor :)

Likes

Comments