Hej vänner, ovänner, bekanta och nyfikna !

Jag är nog världens sämsta bloggare... men med tanke på omständigheterna som ni snart kommer att förstå tänkte jag ta upp den här bloggen igen men istället för att skriva långa inlägg som ingen orkar läsa tänkte jag prova att göra en vblogg på Youtube där jag vidare kommer att posta inläggen här på bloggen också men självklart kommer jag att lägga upp bilder och text också men... sen finns ju instagram också! 

 Ni som känner mig vet att jag har svårt att committa till saker, oavsett om de handlar om att planera in en lunch, ett projekt eller förhållanden dock är det något som jag jobbar med dagligen och förhoppningsvis kommer jag fullfölja detta projektet en gång för alla haha

Första videoinlägget kommer att handla om mig och mitt liv i London.


Men


No pressure...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​I helgen har det varit riktigt bra väder här i London, massor av sol vilket alltid får mig på gott humör!

I fredags bestämde jag och min vän oss för att gå ut i Chelsea, det slutade med att vi drog till Jak's (min favoritbar på kings rd) sen Bodos i south ken innan vi hamnade på Tonteria vid sloan sq och slutligen Raffles (nattklubb i chelsea) eller aaa slutligen hamnade vi på VQ som är ett fine dining resturang som har nattöppet och vi var nog inte i säng förens kl 6 på morgonen, vilket är typ standard för våra utgångar. 

På lördagsmorgonen trotsade vi våra trötta huvuden och tog oss ut till RIchmond park för en härlig promenad i solen, rikigt bra beslut av oss.. även om det slutade med att vi var där i en timme innan gick och åt mat på en lokal pub. 

Likes

Comments

Jag älskar verkligen helsvart, det är så classy, snyggt och sexigt på samma gång. Dessa skorna är mina favoriter tillsammans me ett par svarta jeans, en vit eller svart skjorta med spetsbh under sen luktar jag alltid av D&G eller Chanel beroende på tillfälle.

i övrigt kommer jag flytta över denna bloggen till min andra mer London baserade blogg - @londonperks följ gärna den då jag tror jag kommer att satsa helhjärtat på den istället. Följ även min instagram @londonperks  för dagliga inlägg/inspiration :D 


Puss på er !! 

Likes

Comments

Min dag börjar bokstavligen efter mitt morgon kaffe.

Kaffet är lixom kickstarten på min dag, haha bokstavligen.
Dock har jag inte lärt mig att drick svart kaffe ännu, däremot tycker jag det är lite av en motivation att kliva upp på morgonen och veta att jag får unna mig en god kopp kaffe.
Oatly har kommit med en ny havreprodukt som heter Ikaffe som är perfekt till kaffet då det går superlätt att skumma och havremjölken skär sig inte i kaffet som anda havreprodukter kan göra, plus att den är mycket godare än vanlig mjölk.
Det är den hör produkten jag kommer sakna mest när jag flytta tillbaka till London 😌 där använder dem mest kokos eller mandelmjölk vilket jag inte tycker är lika gott.

Likes

Comments