​ÄNTLIGEN!!! förlåt för att det har tagit sån tid men äntligen svarar jag på era frågor och berättar saker om programmet.
Förlåt för dålig kvalité och dålig redigering men alltså ja ville bara få ut videon så orkade inte redigera så mycket. plus att:

1. Behöver ny kamera, har ni tips på bra kameror så kommentera jättegärna!
2. Har inget minne på datorn så måste spara i lägsta kavlitet....så dåligt så måste köpa en extern hårdiskt typ asap.
3. Fick hem studioljus idag sååå nästa video blir nog 100 bättre. Snälla kommentera NYA frågor om det är något som jag missat så kommer jag svara på dom också!! 

Men är supertaggad på att köra igång med youtube nu, vad skulle ni vilja höra mer om? 

PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har verkligen haft den bästa födelsedagshelgen tack vare alla mina underbara vänner. Känner mi så fruktansvärt tacksam. Det var verkligen över mina förväntningar.

P.s kavajen kommer ifrån zara!

Men usch vad jag är trött på jobbet idag. I lördags hamnade vi på en efterfest i en stor mansion typ 1 timme utanför London!!! Var inte hemma förens klockan 8 på morgonen Hahaha och igår va de min kompis födelsedag så va tvungen att gå på hennes middag så idag är jag verkligen så trött haha. Plus att det är rebbans födelsedag idag :D <3

Sista bilden har inget filter eller nått utan är taget med min kompis samsung visste faktiskt inte att samsung hade så bra kameror ... jag behöver en ny telefon så kanske ska skaffa samsung? Fast nä... jg är Iphone nörd.

I övrigt kan de ocksp vara mina nya fotolampor som hjälper till att få så grymt ljus eller vad tror ni??

Ikväll kommer de en video!! Finally

Likes

Comments

Heeyyyy it’s my birthday!

Okej vanligtvis pratar jag inte om min födelsedag då jag alltid haft ångest över att bli äldre, någon som känner likadant?

I år är inget undantag hehe men det är alltid kul att få lite bekräftelse då det trots allt den enda dagen på året som är tillägnad en själv. Tanke inte fira pa nogot speciellt satt Ikväll men ska ut på en drink i alla fall. Istället ska jag fira med mina vänner på lördag! Så det ser jag fram emot!

Igår däremot fick jag en biljett till Chelsea-arsenal matchen i födelsedagspresent av en av spelarna så det var lyxigt även om matchen i sig var rätt händelselös.

Borde man unna sig en födelsedagspresent kanske? I så fall vad? Haha

Har fått flera förfrågningar om att berätta mer om mig själv vad vill ni veta?

Videon om bachelor kommer i helgen den är inspelad måste bara redigera den. Fööööelåt för att de tagit sån tid. Har speciellt massa lampor för ljuset men dom kom idag så tillslut spelade ja in filmen i dålig ljus endå haha men nästa film ska ja spela in med mina nya lampor !!!

Likes

Comments

Med detta inlägget kommer jag ge er det första träningspasset detta passet vill jag sedan att ni upprepar varje vecka framöver och förhoppningsvis kan ni om några veckor börja se resultat.


Jag har redan nämnt för er att jag går exakt överallt! Och ni som har en Iphone visste ni att det finns en inbyggd stegräknare? Jag kollar alltid hur lång jag har gått på en dag (mest för att det är kul) men det blir också en motivationstrigger där man hela tiden utmanar sig själv att gå mer steg nästa dag. Ibland dricker jag energidrycker (mest på det dagar jag är trött och saknar motvation) men annars dricker jag dom inte så ofta då jag inte vill bli beroende.

Sen har vi ju gymmet.. I min kickstart utmaning vill jag att ni går till gymmet minst två dagar i veckan(har ni inte tillgång till ett gym så kan ni träna hemma) övriga dagar ska ni alltid välja trappan före hissen eller rulltrappor och försöka gå så mycket som möjligt! Här ovan är min rumpa och lår nu när jag är "otränad" pga skador och massa jobb över jul men ja ska köra samma utmaning som jag ger till er och så kommer jag komma tillbaka med resultat. Men ta en förebild oavsätt om ni kommer visa den för endast er själva så är det alltid bra att få ett resultat konkret visat för er! Dock har jag ju alltid tränat så har alltid haft en rumpa men nu är målet att få fram ännu mer tonade muskler men jag vill att Ni sätter upp era egna mål med träningen tex kör ja dessa övningarna med mina kompisar då dom vill bygga rumpa!

RUMPA & LÅR - Jag vill att ni gör alla övningarna som jag har länkat här nedan minst två gånger i veckan. 10 repitioner minst 3 gånger och att tänka på när ni gör övningarna är att dom ska kännas i rumpan och låren så försök att verkligen hitta kontakten med musklerna när ni gör dom. Mens om sagt dessa övningar går att göra exakt överallt och mitt tips är att gå ut på en löprunda (ca 30 min) och sen avsluta med dessa övningarna!


Staaay motviated

Alex

Likes

Comments

"Ignoring your initial alarm settings and waking up from your heavenly slumber on your own terms means you’re more likely to follow your ambitions and find solutions to problems yourself."

Tydligen finns det forsking som visar på att personer som har svårt att vakna av alarm etc på morgonen kan vara mer kreativa och ha större chans till att följa sina ambitioner i livet då dessa tenderar att hitta lösningar på problem. Jag tror framförallt det handlar om att då man inte är en morgonmänniska(som mig själv) så hittar man en väg i livet där man inte behöver ställa klockan varje morgon. För mig handlar det inte om tiden jag går upp utan de faktum att jag är "tvingad" till att gå upp om jag vaknar av mig själv kl 7 på morgonen är jag helt nöjd med det och kliver gärna upp men det är just det där när ja sätter ett alarm... de spelar ingen roll vilken tid jag sätter alarmet jag kommer fortfarande inte vilja vakna.

Och juste... har fått flera kommentarer om mitt nyårsinlägg.... och antingen snoozade ni igenom det eller så bryr ni er inte men jag skrev att jag var glad för deras skull och självklart ska alla få få vidare det är ju väldigt länge sedan inspelningen var nu.

Dock så menade jag på att jag personligen inte tycker de va okej att kyssa Ellen när Johanna såg på då det känns rätt onödigt då dom för bara några veckor sedan pratat om att ses. Men klart att dom ska få kyssa varandra på tolvslaget men behöver dom verkligen lägga ut de på instagram???? Ja hade ialf blivit lite ledsen. Självklart ska han få kyssa sin nya tjej men lite smidig kan man väl vara. Anyways. Fun Fact Ellen är ju från Vingåker... mina kusiner växte upp i Vingåker och Ellens syster gick i samma klass som min kusin(tyvärr var dom inte så snälla mot henne men de är en annan story) och jag själv har faktiskt också bott i Vingåker som liten (några år) sen hängde min Mamma mycket där som ung och hon och Ellens mamma har faktiskt umgåtts och mammas kusin umgås fortfarande med Ellens mamma - small world huh?

hela artiklen här

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hallå den snygga ryggsäcken som jag håller i här kommer i från märket Gaston Luga, alltså den är helt perfekt i LONDON!! jag använder den heeeela tiden så är ni på jakt efter en ryggsäck så kan ni använda rabbatkoden "anord15" så får ni 15% på ett helt köpt! Grymt va :D <3

Så jag berättade ju att ja skaffat en ny vän här i London och hon är ingen mindre än Awa(hon som vann xfactor a while back) sååå himla gullig och coool brud! Love her already. Vi har redan sätts 4 gånger på mindre än en vecka haha! Hon känns som en lillasyster och jag vill bara ta hand om henne och visa henne everything i know.

Igår sågs vi på tjejmys hos mig och planerade massa för 2018 - guys ja har så roliga saker på gång nu, så stay tuned för det kommer avlöjas snart. Fick även lyssna på några av hennes låtar and OMAGAD hon är så jävla grym I'm telling yah she's gonna be a star!

Sen har ja ju lovat att mina videos ska komma ut snart och ja har spelat in dom och ja ska bara redigera och lägga ut dom nu, promise!!! Har mer tid över i helgen så då äntligen kommer det ut. Ska även passa på att filma lite nytt innehåll. I helgen ska jag släppa en video om Bachelor - sanningen efter och sen en video om hur jag lockar mitt hår !

Vidare kommer det komma ett inlägg om 1. mina utbildningar 2. Mina "10 saker ni inte visste om mig" historier!

P.s blev inte mina naglar som jag fixade till nyår snygga?

Likes

Comments