Kan fortfarande inte förstå, att min älskade mormor inte längre är med oss. Men jag vet att hon har de bra nu, med morfar. Du har visat mig vad riktigt kärlek innebär, hur tacksam man ska vara för de man har och att uppskatta människorna i din omgivning.

Älskade älskade du, vila i frid.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej måndag, hej tentavecka. Just nu känns allt lite hopplöst faktiskt, mycket rörande kring skolan. Men det löser sig!

En måndag i skolan och lite tentaplugg med min Elin. ❤️ hem för ännu mera plugg och avslutar nu dagen framför Sofias änglar. Kommer somna gott sen!

Likes

Comments

Här kikar jag inte in allt för ofta. Har liksom inte något att skriva. Idag är de söndag, inatt ställde vi om klockan och går mot vintertid.

Ledig helg, mysigt. Torsdag och fredag firade vi Louise med spa och wildwest med gänget. Så mysigt verkligen! Nu är de söndag och plugg står på dagens schema. Ska försöka ta mig ut på en promenad i de fina höstvädret med. Fånga lite d-vitamin medan man kan.

Likes

Comments

Som så många gången förut sitter jag där i soffan, hemma hos pappa och kollar hur Lea dansar och stojar och varje gång slår de mig, att du inte är här. Att du som älskade barn högst på denna gjord inte fick uppleva känslan av att få sitta första barnbarn, men oroa dig inte. Vi har de bra här nere på jorden. Vi håller ihop familjen.

Vi gjorde iordning din yngsta dotters rum i födelsedagspresent, hon saknar dig och helst av allt hade hon nog velat att de var du som var med och tog alla valen, vilken färg väggarna skulle vara och hur tavlorna skulle hänga, men oroa dig inte. Vi har de bra här på jorden. Vi håller ihop familjen.

Jag vet att där uppe är du stolt, över dina fyra barn och över mig, Robin och Eric. Som du alltid välkomnande med de största armarna någonsin. Ditt hjärta, av guld. Och var det något du skulle gå igenom eld och vatten för så var de familjen. Men oroa dig inte, vi har de bra här på jorden. Vi håller ihop familjen.

Det är klart vi håller ihop familjen, och att vardagen faktiskt rullar på. För vad ska vi göra? Jorden slutar inte snurra för att du lämnade den. Vi kämpar, och visst blir de lättare för varje år som går. Men ibland sitter jag där, och funderar hur livet skulle sett ut om du var här idag. Jag hade fortfarande åkt hem till dig på kvällarna och fått mitt hår flätat, de är jag säker på. Och hur vi skrattade åt Julia när hon gnällde att de gjorde ont.

Allt gör ont, att vi inte längre kan vara tillsammans. Men i hjärtat är vi alltid tillsammans. En faster, inte bara en faster. En extra mamma!

Älskade Anna, jag skulle göra exakt vad som helst för att få se dig tillbringa en dag med Lea, vår älskade lilla Lea som förgyller vår vardag med skratt. Och jag vet att du hade vart stolt över den relation Marie och Lea har byggt upp. Och hur min pappa, Peter din brors ögon lyser varje gång han busar med Lea.

Jag vet att du ser ner på oss, att du ger oss tecken i vardagen att du är med oss.
Jag saknar dig, mer än ord kan förklara.

Likes

Comments

Kan vi inte bara ta en stund och berätta för de som ligger dig närmast runt hjärtat, att de verkligen betyder något. Skita i allt småtjafs för en stund, uppskatta livet lite mer. Livet är mer än orättvist i många lägen. Jag är en av dem som mist en av mina närmaste i cancer. Och jag skulle inte önska min värsta fiende de. Det är det värsta jag upplevt.

Mitt i allt fick man bestämma sig för att gå vidare, för att ha personen kvar i tankarna för att få en fungerande vardag. Och det är alldeles för många som får göra det idag, alldeles för många!

Min familj, mina vänner, min pojkvän, min släkt, mitt gudbarn är det finaste jag har. Och jag skulle göra allt i min makt för att de ska må bra. #fuckcancer

Likes

Comments

Idag började skolan igen och jag längtar lite extra tillbaka till Kroatien. Vilken underbar vecka vi hade, Kroatien fångade verkligen mitt hjärta. Nu är jag i alla fall tillbaka i skolan igen. Känns bra, träffa goa klassen igen. Att man börjat andra året känns också bra, för ett årsen var man ganska nervös vid de här laget. Men de visade sig bli skitbra ändå.

Som de ser ut blir de en intensiv höst. Mycket plugg, jobb men också lite roliga saker. Tar de lite som de kommer helt enkelt. Nu ska jag plocka iordning lite här hemma innan de blir idol. En fördel med hösten är alla bra tv-program som börjar. Jag är redo för mysiga stickade tröjor och tända ljus.

Likes

Comments

Jobbet börjar droppa av och vi tog tillfället i akt för några härliga dagar i Västervik, vädret visade sig vara kanon på ostkusten. En skur regn kom men annars var de perfekt! Härligt att komma iväg lite. Kom hem i fredags och hade en lugn kväll, Julia och Tobbe var barnfria så de kom förbi på lite spelkväll. Mysigt!

Lördagen började med jobb i några timmar, inte mig emot då jag trivs. Tess kom och bytte av mig vid tre och jag stack hem snabbt för dusch, fix och sånt. Vid fyra styrde vi bilen mot värobacka för en underbar kväll. Var längesen jag hade så roligt! Idag öppnade jag på jobbet, strax innan sex var jag på plats. Nu i eftermiddag har vi tvättat och när Coffe stack och spela golf så passade jag på att städa garderoben och städa. Nu är allt rent och fint inför avresan på fredag. Då flyr vi landet för en vecka i Kroatien!!!!!

Likes

Comments

om jag mår bra? ja! senaste veckan har jag gått runt med ett konstant leende. Vart ledig efter 94 h jobb på 8 dagar. Och då kom 7 dagar ledighet väldigt lägligt. De har förgyllts med fina personer, måndagsklubben, mat vid hamnen, spelat minigolf, vart på stranden, suttit på uteserveringar. Livet skulle jag så fint kalla det. Nu är hemmet rent och fint. Väntar in Coffe så ska vi till Kungsbacka och köpa ett nytt golfset till han. Imorgon står jobb på schemat följt av Göteborg med goa brudar!

Likes

Comments

Och slut på ledigheten. Igår började sommarschemat på riktigt och denna veckan blir intensiv. Men så blir det ibland. Ska få in lite roligt med, imorgon ska jag till Halmstad och göra mina fransar. Sen på kvällen ska jag iväg med jobbet. Resten av veckan blir de jobb, fredag är jag ledig och då ska jag bara va. En lugn kväll ned mitt hjärta står på schemat då lördag och söndag visar 24 h jobb..

Midsommarhelgen var helt perfekt. Midsommarafton med nära och kära. Midsommardagen var det mer fart på, förfest med mina brudar innan vi avslutade kvällen på Bratt. Rolig kväll!

Likes

Comments

Igår kom Elin hit och vi handlade, gjorde lite ärenden och packade bilen för lite camping. När vi kom fram bodde vi in oss och gick därefter och spelade äventyrsgolf. Fram mot kvällen kom även Sophie och Angelica. Mysigt!

Idag startade vi dagen med en frukost på stålboms. Sen körde Elin hem mig och hon fortsatte hem till Halmstad igen. Jag somnade en stund på soffan, haha klassiker för mig. tog mig upp och träffade Ellinor en stund och cyklade sen till farfar och farfar. När jag kom hem satt Lea och Julia utanför. Mysigt! Nu har jag precis kollat ett avsnitt av oitnb och ska fixa till mig lite innan de blir en fika med Linn.

Ikväll blir de fotboll för hela slanten, heja Sverige!!

Likes

Comments