- Bilder lånade från Weheartit.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon!
Jag har varigt uppe och försökt gå av lite av smärtan i benen då de ej rekommenderar att ligga i sängen hela dagarna (trots det är det enda jag egentligen vill göra). Har dock inte kunnat ta mig tillbaks till jobbet än då jag mår på tok för dåligt för att kunna göra mina arbetsuppgifter och hålla ett bra humör.
-Har mått illa fram tills nu för en stund sen så blandade precis ihop en smoothie med spirulina och lite Paulúns granola över. Skulle göra ett försök att sitta i köket på en stol och äta men det gjorde på tok för ont så smoothie skålen fick följa med in till sängen. Ska få i mig frukosten och sen ska jag försöka röra på mig lite och även beställa hem lite ny hudvård och annat smått & gott!

Likes

Comments

Kanske inte direkt så jag känner över den otroliga smärtan jag haft i benen idag, men det känns ändå skönt på något sätt? Som att det blir en typ av bekräftelse?
Har i alla fall endast legat i sängen hela dagen, försökt promenera runt lite i lägenheten och även försökt skriva inlägget om hur det var att vara vaken under en fettsugning. Det är så mycket svårare att skriva ner det än vad jag tänkt. Jag vet precis hur det var och vad för känslor jag hade under hela dagen men nu känns det så svårt att få ner allt i text. Men ska försöka göra ett nytt försök till att få ihop en rimlig text i morgon då jag blir hemma från jobbet då också!

Nu är jag dock helt slut efter medicinerna så jag ska dricka mina sista glas vatten för idag och sen sova. Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Likes

Comments

Åkte ut till Malin i Stenhamra för att äta middag för någon vecka sen och tog med mig en korg med lite smått och gott mot höstdepressionen som då började smyga sig på. Jag älskar ju att hålla på med dukningar, presenter osv så jag hade så kul när jag satte ihop denna korg! Hon vart för övrigt super glad, och det är väl det bästa med presenter?

Likes

Comments

God morgon måndag!
Äntligen dags för en ny vecka och nya tag! Älskar början på nya veckor, dock är denna börja inte precis som jag hade önskat. Vaknade med världens smärta i knäna & insida lår och känner mig helt sänkt. Så jag blir hemma från jobbet idag och hoppas på att kunna vila/promenera bort smärtan under dagen. Ska även försöka få lite bilder från i somras sorterade och skriva klart inlägget om själva ingreppet och hur det var att vara vaken under en fettsugning.

Nu ska jag brygga en kopp kaffe och koka gröt, måste även gå och balansera mig på toaletten hah! Vi hörs senare & hoppas ni får en fin start på denna vecka!

Likes

Comments

Att söndagen nu börjar gå mot sitt slut är helt galet? Det var ju nyss fredagseftermiddag och man fick gå hem från jobbet redo för helgen?

Jag har i alla fall spenderat hela helgen (förutom timmarna på kliniken i lördags) i sängen. Smärtan har inte varigt så farlig fram tills för några timmar sen. Nu känns det som att jag har eld och någon typ av sveda i hela benen och jag kan inte gå på toa utan att balansera mig med hjälp av toalettdörrs handtaget och handfatet, hah. Svullnaden är dock värre än smärtan i nuläget, mina knän och smalbenen är de som är värst drabbade och de på grund av tyngdkraften då jag fortfarande har 3 liter vätska som ska ut! - Men mer om det i inlägg #2 som kommer upp i veckan om hur själva ingreppet gick till!

- Jag är nu helt slut av antibiotikan och håller konstant koll på tempen just nu då smärtan börjar komma i takt med att jag får tillbaks känseln i benen. Har därför bäddat ner mig i sängen efter att ha fluffat till kuddarna och så lär nog min söndagskväll se ut, framför några avsnitt av Gossip Girl! Hoppas ni får en fin söndagskväll! 

Likes

Comments

Söndag idag, helt fantastiskt! Även fast helgen nu börjat gå mot sitt slut. Åh så jag har längtat efter denna helg!
Hade en tid inbokad igår kl.10 och har räknat timmarna enda fram tills den dagen. Det var en väldigt stor grej så samtidigt som jag har varigt så otroligt exalterad så började nervositeten smyga sig på efter frukosten igår.
- Igår var dagen då jag äntligen skulle få ta bort det sista av det jag kämpat för i snart 5 (!!) hela år. Mina låsta fettdepåer på insida lår samt knäna.
Jag har sedan jag gick i åttonde klass kämpat mig ner i vikt, jag var väldigt överviktig däromkring tredje, fjärde, femte, sjätte, sjunde samt åttonde klass och valde då att ta tag i det. Jag tränade otroligt mycket och gick på strikta "dieter" och har gjort det i snart 5 år.

Jag är i dagens läge normalviktig för min längd och har nästintill gått ner 40 kg från maxvikt. Trots den stora viktnedgången från överviktigt till normalviktig så kämpar jag konstant med fettdepåerna på låren. Därför valde jag att när jag var på besök hos min kirurg på Renaissance Clinique på Strandvägen här i Stockholm för någon vecka sen att genomgå en konsultation på benen för att se vad man kunde göra för att få bort det där sista fettet på låren som ej svarat på träning. Och till min stora lycka så finns det idag något som kalla Advanced Laser Lipo (en nyare och förbättrad version av fettsugning). Utan att ens fundera över saken så bokade jag en tid inom 10 dagar då jag skulle kunna lägga mitt liv i min kirurgs händer då han är så otroligt duktig. Så igår var dagen äntligen här och kl.10 befann jag mig på våning 17 på Hotel Ariadne vid Södra Kajen.

Detta möts man av när man kommer upp på 17:onde våningen på Hotel Ariadne där de har sin klinik för större ingrepp som fettsugningar, bröstoperationer osv.. Den andra har de på Strandvägen 15, där de gör bland annat fillers osv..

Detta rum ovan är mitt rum som jag fick för att byta om, duscha och fixa till mig både innan och efter ingreppet.

Min mamma följde med och väntade i deras underbara lounge och lyckades knäppa en halvdan bild på min precis innan persiennerna drogs för rummet där de skulle skissa upp på benen.

Jag tänkte att jag skulle skriva ett längre inlägg om hur själva ingreppet gick till då jag valde att vara vaken och inte sövas (då det kan ske större komplikationer om man sövs ner). Och eftersom att jag då var vaken och medvetande under hela processen så finns det ju (såklart) en del underliga upplevelser att skriva om! Men det här får duga för det här inlägget! Om någon skulle ha några frågor så är det bara att kommentera så svarar jag på de senare!

Likes

Comments

Vi spenderade ju som sagt våran helg ute hos några familjevänner som har hus på Utö. Jag har aldrig haft tid att åka med ut tidigare men den här helgen var tom så jag åkte med. Och wow? Att jag inte har åkt med tidigare får jag ju nu äta upp då det var otroligt mysigt och fint ute hos dem. Har lite bilder därifrån med det var så satans kallt och saknade vantar så fotade inte riktigt så mycket som jag hade velat, but this will do..

Hur fint är det inte?

Eftersom att vi endast var där fredag kväll - söndag morgon fick vi effektivisera oss på lördagen och köra på snabblunch, korv med bröd, för att hinna med dagens agenda!

Det senaste året har jag fått världens dille på båtar? Är till hundra procent inne på att ta en skepparexamen till nästa sommar och tjatar som en galning här hemma på att vi bör skaffa båt, hah. Men visst skulle livet vara bra mycket bättre med en båt? 

Likes

Comments

God morgon onsdag! Hur skönt att snart halva jobbveckan har gått och vi snart börjar gå mot helg? Onsdagar är en bra dag, det innebär att det snart är torsdag och därefter har i fredag. Jag personligen längtar oftast mer till torsdagen än till fredagen då själva torsdagen innebär att det dan där på är fredag.. Hur invecklat som helst och kanske svårt att hänga med, men det strategi-tänket funkar för mig, haha. 
- Började i alla fall min morgon med en smoothie bowl med spirulina och en kopp rykande kaffe på det och ska nu snart ta och springa iväg till jobbet!  

Likes

Comments

Söndagen började ute på Utö hos några familjekompisar. Vi har varit på deras landställe över helgen där och bara kopplat av. Och det har både varit behövligt och underbart. Att bara få komma bort sådär snabbt över helgen är guld, bara få ladda på batterierna och koppla bort allt runtom. 
- Är nu tillbaka hemma i stan och ska snart slänga i mig något för att få lite energi och efter det ska jag springa iväg till gymmet för ett gympass med Molly! Ska bli så skönt, vad gör ni denna söndagseftermiddag/kväll?

Likes

Comments