Redan tillbaka? Gud ja. Jag kände att jag inte var redo för sömn riktigt än och jag kommer inte ha tid att blogga imorgon alls typ så slänger in ett litet inlägg till och nu blir det lite random frågor som jag hittade på en blogg för ett tag sen som jag tänkte använda mig av, kommer dessvärre inte ihåg från vems blogg det var nu men det är iallafall inte mina frågor från början så ja nu vet ni det.


1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?

Grejen är ju såhär va att alla som känner mig vet att jag har varit lite anti att skaffa barn av någon konstig anledning men har faktiskt en liten lista i min mobil med barn namn. Hade nog sagt Chloë eller Inez på den.

2. Beskriv din stil med tre ord.

Basic, enkel och bekväm

3. Har du bra självförtroende?

Det är något som går i perioder men överlag så ja.

4. Nämn tre saker på din bucket-list.

Volontärarbeta någonstans i världen, flytta utomlands ett tag och köpa hund.

5. Beskriv ditt drömutseende.

Tror inte jag har något speciellt faktiskt.

6. Någon du har kysst?

Ingen speciell jag kommer på såhär på rakarm men känns som att jag har varit lite extra kärleksfull mot mina vänner på senare dar lol.

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Det har inte jag sådär jätte bra koll på om jag ska vara helt ärlig, men det kan hända att min mor har sparat något enstaka plagg.

8. Hur viktigt är sex i ett förhållande?

Det är något som är väldigt individuellt i varje förhållande, men jag skulle tro att det är en viktig del.

9. Vad väljer du, godis eller chips?

Chips alla dagar i veckan.

10. Hur uppvaktar man dig?

Vet typ inte ens det själv.

11.Är du svartsjuk?

Det skulle jag inte vilja säga att jag är nej, men det har självklart hänt att jag ibland har blivit lite små svartis.

12. Din sämsta egenskap?

Kanske att jag ofta sätter andra före mig själv många gånger.

13. Din bästa egenskap?

Uppmärksam

14. Kan man vara vän med sitt ex?

Det tror jag beror lite på vad för typ av relation man har haft och hur den avslutades om man kan säga så haha, tror dock inte att vara vän med sitt ex slutar så jätte bra alla gånger men ibland så blir man överraskad.

15. Har du kysst en kompis?

Det har jag.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?

Så som mitt liv och min vardag ser ut idag så tror jag ärligt att det inte hade varit helt omöjligt för mig men det är säkert mycket svårare än vad det verkar så lite både och på den.

17. Hur lång är du?

170 cm.

18. En vacker person?

En vacker person är helt omöjligt att utse när jag konstant är omgiven av mina vänner som alla är otroligt och orimligt vackra hela dagarna, inte ens kul!

19. Ett boktips?

Läser faktiskt inte alls så mycket som jag önskar att jag gjorde men under min semester till Grekland i somras så läste jag boken Me Before You som även finns som film men boken är 100ggr bättre kan jag lova! otroligt gripande och välskriven.

20. Bäst just nu?

Att min bästis Vilma fyller 18 idag och att hela gänget äntligen kan gå ut tillsammans! Finns inget som glädjer mig så mycket som när jag får umgås med alla mina vänner samtidigt.


Detta var alltså frågorna, kan ju bara hoppas att det var lite underhållande och intressant att läsa. Nu ska jag verkligen sova, ta hand om er!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ytterst oklar rubrik...Men känner typ att jag alltid skriver blogginlägg på kvällen, eller jag gör typ allt på kvällarna det är typ då jag tar tag i allt jag inte har haft orken till att göra under dagen. De senaste dagarna har jag faktiskt varit väldigt produktiv! Lite stolt! Jag har då alltså skrivit en del på mitt gymnasiearbete som jag verkligen inte trodde att jag skulle göra men det visade sig att jag inte hade något bättre för mig så jag bestämde mig för att ta tag i det. Jag har även varit inne i stan några vändor och köpt present till min fina vän Vilma som fyller år idag faktiskt så grattis till min fina vän! Var även i stan idag för att köpa lite grejer till halloween som jag för övrigt ogillar starkt! Hatar att klä ut mig, blir verkligen aldrig nöjd och det är sällan folk som anstränger sig så då pallar jag inte heller göra det liksom men nu så kände jag väl att jag kunde slänga på mig lite blod eller något bara för att. Fikade även med min andra vän som också heter Vilma, nu lät det dock som att jag bara har två vänner vilket typ är sant lol, har nämligen två vänninor som heter Vilma så det kan bli lite jobbigt ibland. Hur som helst så tog vi en kaffe på Strandvägen1 och bara satt och snackade skit i någon timme eller så, ibland behövs verkligen det!

Jag har egentligen inte så mycket mer att skriva om min dag och har inte några passande bilder från dagen att bjuda på heller tyvärr men jag tänkte att jag får bjuda på några bilder från halloween för några år sedan och någon annan helt opassande random bild, vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments

Oj vet knappt vart jag ska börja...Det har varit en väldigt händelserik helg och en väldigt stressig start på veckan må jag säga. Senast jag uppdaterade så skulle jag ut med mina vänner, vi hade världens bästa förkrök men grejen är ju den att varje gång vi har ett bra förkrök så är det lite som att inget kommer att toppa det så resten av kvällen blir liksom inte lika rolig eller så händer det något som förstör hela stämningen.
Det var fallet i lördags.. allt va så himla bra och vi alla hade nog kört lite för hårt och då är det lätt att det blir missförstånd och det här missförståndet förstörde hela kvällen, vi gjorde en höna av en fjäder skulle man kunna säga. Självklart så löste sig allting och det är lugnt nu men ingen va speciellt sugna på att dra vidare efter det så kvällen slutade tidigt för mig.

Apropå stressig början på denna vecka så var tågen inställda i måndags pga något fel som det alltid är.. och jag kom aldrig iväg till skolan men sen fick jag reda på att vi är lediga hela veckan för att alla 1or och 2or på skolan skulle ha projektvecka och då får vi andra jobba hemifrån med gymnasiearbetet så det är vad jag ska göra i veckan. Tyvärr så är lärarna på min skola otroligt oklara just nu vilket bidrar till att det blir väldigt stressigt för oss elever, det dyker upp oväntade deadlines som inte stämmer och allt är bara en stor jäkla röra som jag känner att jag har lite svårt att hantera just nu, så att få vara hemma den hör veckan och höstlov nästa vecka kunde inte ha bättre timing!

Likes

Comments

Bra då sket det sig direkt...fast nja ändå inte typ för jag har nämligen planerat upp lite inlägg som jag hade tänkt publicera lite då och då. Men sen har det ju varit lite stressigt också den hör veckan så har inte haft tiden heller men nu är vi här ändå.

Jag sitter för tillfället hemma hos min polare Vilma, vi är här ett gäng brudar som förar och fixar oss tillsammans för en utekväll. Vi ska väl bege oss till brillo om ett tag för det va fan evigheter sedan jag var där och det är lite mysigt emellan åt. Sen bär det väl av till någon klubb kanske vårat söder häng eller så tar vi något av det vanliga, finns ju ändå inte så jötte mycket att välja på här i stockholm om man frågar mig. Huuursom helst så uppdaterar jag imorgon om min utekväll med bilder och hels köret för nu drar vi fram fireball och sveper vinet och därmed är det dax att dra sig från bloggisen, puss!

Likes

Comments

Hallå! Det kan vara så att det har gått ca 2 år sedan jag senast skrev ett blogg inlägg, lite sjukt hur snabbt tiden går! Jag vet faktiskt inte vad som har flugit i mig och varför jag av någon anledning tror att jag kommer att göra ett bättre jobb med att blogga nu men jag kände väl någonstans att det är värt ett försök. Jag har ändå saknat att skriva av mig lite någonstans och typ låtsas att det finns någon enstaka person som intresserar sig av att läsa om mig och min vardag. Jag älskar ju själv att läsa bloggar och följer flera stycken som jag läser varje dag. Älskar även när det är mycket och fina bilder att kolla på men ibland ska det även finnas lite värdefull text att läsa, så det är väl det jag ska försöka åstadkomma denna gång..kan ju uppdatera mer om hur det går sen lol.

Detta var ju bara någon form av introduktion till ett första inlägg så jag har väl egentligen inte jätte mycket mer att skriva just nu men hade tänkt att sätta igång med ett inlägg om min sommar på dirren faktiskt för det tycker jag är kul så jag tänker att jag börjar med allt roligt så kanske jag lyckas hålla motivationen uppe ett litet tag iallafall. Ni får ju dock ha lite överseende med att jag fortfarande går i skolan och att jag försöker hålla mig motiverad för att klara av det också haha så ni får inte bli arga om jag inte uppdaterar varje dag sen bara för att jag typ kommer att göra det nu i en vecka eller två men det är ju bara för att det är nytt och kul nu liksom. Ja men det var väl så roligt som det hade kunnat bli idag ändå och med det säger jag hadet bra hej! vi hörs!

Likes

Comments