Som vanligt så tappar jag alltid det här med bloggandet efter cirkus en vecka men vad ska man göra alla är helt enkelt inte menade för att blogga och that's it men jag kommer att lägga upp ett blogg-inlägg lots då och då när jag känner för det så ni vet. Hur som helst så senast jag skrev ett inlägg här så skrev jag om att det började närma sig avfärd till utlandet som då var Skiathos, Grekland. Jag åkte med min kompis Anna och hennes föräldrar och vi hade det super mysigt! Om ni får chansen att åka till Grekland någon gång så rekommenderar jag ön Skiathos starkt! Det är en ganska liten ö men som har mycket att erbjuda människor i alla åldrar. Jag tänkte inte berätta så mycket om resan förutom att det var en väl spenderad vecka med sol, bad, god mat och drinkar. Tänkte bjuda på lite bilder i från Skiathos som då är tagna från min instagram.

För övrigt så har jag inte gjort så jätte mycket i sommar om jag tänker efter men samtidigt så har jag nog det bara att det inte känns som det om ni förstår vad jag menar? Jag jobbade i 2 veckor i juni lite efter Midsommarafton där någonstans som spenderades med tjejerna på Annas landställe som vanligt och vi hade det super trevligt med hennes familjevänner och sedan avslutade vi kvällen med lite dansbana med dansbands musik och lite festligheter, en perfekt svensk midsommarafton helt enkelt. Har spenderat mycket tid på med Anna och på Annas land den här sommaren och sen har vi såklart umgåtts med vår andra vänner ganska flitigt ändå skulle jag säga. Det har ju varit en jätte fin, varm och solig sommar i år så det har blivit många sena utekvällar med hela gänget. Nu i slutet av sommaren har jag varit i Sigtuna hos min mormor och morfar i en hel vecka och bara tog det lugnt och mös ute i skogen! Jag jobbade även i 4 dagar i en familje kompis affär som ligger på stora gatan i Sigtuna, Cri Cri heter den supermysig och otroligt fin kläd butik! Så då tjänade jag lite extra pengar vilket alltid är välbehövt! Det va lite om min sommar.. kanske uppdaterar imorgon eller senare idag med en liten mer detaljerad life update!

​Xoxo 

A

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Tjena! ​Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra! Känner mig dock helt slut i kroppen av någon anledning och mitt huvud känns som att det väger 3 ton men aja jag överlever. Jag har nämligen vridit helt på dygnet sen jag fick sommarlov haha helt sjukt fattar inte hur jag lyckas men det har blir ju så på sommaren när man är ute mycket och rör sig på stan, det är mycket fester och man vill bara hitta på saker och umgås med polarna hela tiden och då har man inte tid för att sova så man vrider på dygnet! Jag somnade halv 3 igår och var tvungen att vakna 8 idag på en fredag, på sommarlovet!! Alltså nej..bara nej det är inte ok och jag var så arg när väckarklockan ringde men vad ska man göra då kanske jag lyckas vrida tillbaka på dygnet nu idag, kan nämligen tänka mig att jag kommer slockna ganska tidigt i kväll. 

Men aja hur som helst nu börjar det dra ihop sig för avfärd till grekland!! Eller det är typ 2 och en halv vecka kvar tills vi åker! Med vi som menar jag min kompis Anna och hennes familj som jag ska följa med dit. Ska bli sååå kul! Ni anar inte hur mycket jag längtar efter värmen, god mat och goda drinkar. Vi ska förövrigt till Skiathos som är en ö då, filmen Mamma Mia spelades faktiskt in där eller åtminstone några scener.

Vet inte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget men nu vet ni att jag har vridit på dygnet men kanske kommer att rätta till det ikväll om jag har tur, ni vet även att jag är taggad på Grekland och jaa det var väl typ det! ;) ni får ha en helt underbar fredag och så hörs vi någon annan dag! puss

Likes

Comments

Ja jag tror att jag har blivit galen..Jag har haft en dröm ända sen jag var typ 8-9 kanske och den drömmen har jag alltid velat ska bli sanning såklart men jag har liksom släppt det lite för att det är så långt borta så det är inte sant, och det finns inte ens på världskartan att jag skulle kunna fullfölja den drömmen på något sätt! Det jag snackar om är Brown University! Jag har alltid drömt om att flytta till USA och börja studera på Brown. 19% har chans att komma in och jag lär ju inte vara en av dom 19 procenten men jag ska söka till brown och jag vet det är galet men jag ska söka. Det är väldigt mycket som krävs av mig bara för att skicka iväg en ansökan, det är inte bara att klicka på några knappar på datorn och sen är det klart utan det är mycket som ligger i det som man måste göra men nu har jag bestämt mig och det ska ske. Sen om jag kommer in eller inte det finns inte ens på världskartan som sagt men vad har jag att förlora på att söka? 

Jag vill läsa dubble major det innebär att man läser 2 inriktningar och jag vill läsa english litterature och political science and government. Det är något som jag är väldigt intresserad av och som jag verkligen vill läsa och jobba med i framtiden. Det är den inriktningen jag kommer att vilja ha på högskolor här i sverige också om jag inte flyttar till USA. 

Det roliga är ju det att jag har inte pratat med min familj, släkt och vänner så mycket om det här. De vet att det är min dröm men jag tror inte att de är beredda på att jag faktiskt är villig att ta det steget på riktigt. 

Likes

Comments

Ett ämne som jag aldrig har pratat eller aa skrivit om här på bloggen är kärlek.. Något som jag tycker är väldigt viktigt att prata om och som man borde vara öppen om, jag menar det är ju ett ämne som tar väldigt mycket plats i konversationer med kompisar, familj, i filmer ja, you name it! Innan jag börjar skriva ner mina tankar om kärlek här för er att läsa så tänkte jag bara klar göra att nej jag har ingen pojkvän just nu så det jag skriver nu är inte baserat på egna erfarenheter eller så utan mer min syn på kärlek utifrån mitt perspektiv som jag fått ifrån kompisars förhållanden och sen andra upplevelser som jag har varit med om men som inte har någon som helst involvering med förhållanden i från min sida då.

Jag har aldrig haft ett förhållande, varför? Ja det är svårt att svara på.. Jag antar att jag inte har stött på någon som jag skulle kunna fatta tycke för än, det är svårt det där med att träffa någon som man tycker om tycker jag eller alltså de tär ju inte det när man väl träffar den personen men för mig som inte vet vad jag vill eller vad det är jag letar efter överhuvudtaget så är det svårt för jag har på något sett intalat mig själv att jag vet precis vad jag vill ha och att jag inte har hittat det än typ men jag vet faktiskt inte vad det är jag väntar på. Jag kan erkänna att jag är otroligt kräsen när det kommer till killar, mer än vad jag borde vara helt klart! Många av mina kompisar brukar säga att jag måste sluta vara så kräsen för annars kommer jag aldrig att hitta någon och ja det kan stämma mycket bra men nu är det faktiskt så att jag är inte kräsen för att på något sätt " leka svår" om ni förstår vad jag menar? Jag säger inte att jag är kräsen bara för att jag tror att jag kommer att kunna få något bättre än vad någon annan har utan det är bara så jag är som person. Jag vet att när jag träffar någon och sen då blir kär så kommer det att vara i en person som är 100% rätt för mig och hur lång tid det nu tar det har inte jag någon aning om men det får ta den tid det tar för det är något som är värt att vänta på enligt mig.

Jag är inte den typen som bara slänger mig in i ett förhållande eller som tar första bästa utan jag strävar efter något mycket mer, något djupare liksom. Jag är säkert som alla andra rädd för att bli sårad, mina föräldrar är skilda så jag har inte precis haft ett liv då jag har växt upp i en familj med föräldrar som har ett hälsosamt förhållande så jag kan inte säga att jag vet vad det är riktigt heller. Några av mina vänner har haft förhållanden som har varit bra, dåliga, korta och långvariga och utifrån det så har jag väl fått en uppfattning om min syn på kärlek, hur jag skulle vilja att mitt första förhållande var och vad jag absolut inte vill ha. Jag har liksom lärt känna mig själv lite bättre genom det, jag vet exakt hur jag fungerar som person och jag skulle inte säga att jag är mer speciell än någon annan men jag har ett "sätt" att vara på så som jag fungerar som person och det jag letar efter i en framtida partner då är att han ska förstå vem jag är på riktigt, någon som står ut med mig, någon som kan ta att jag är som jag är och inte få fel uppfattning och bara vrida på saker och ting och sen slutar allt i tårar. Det är det jag är rädd för.

Jag har ju träffat ett gäng grabbar under mina 17 år och jag kan inte säg att jag har träffat någon som jag har gillat på det sättet men det har helt klart funnits vissa som jag har klickat väldigt bra med och vissa som jag inte alls har klickat lika bra med, men så är det ju alla har olika sätt att vara på, olika personligheter så man kan inte tycka om eller vara omtyckt av alla. Det är på så sätt som jag har tagit reda på vad jag inte gillar och vad jag gillar när det kommer till killar men jag kan fortfarande inte säga eller påstå att jag vet vad jag vill överhuvudtaget men jag antar att jag vet det när jag väl träffar den personen som får mig att inse det. Än så länge så klarar jag mig jätte bra och lever singellivet till fullo och jag har helt underbara människor runt mig hela tiden så kärlek är inget jag letar efter, inget som jag har bråttom med alls utan kärleken får komma till mig en vacker dag. Något som jag tror många som är i min situation känner igen sig i är att alla mina kompisar som har eller har haft förhållanden kommer till mig som är singel och har ingen erfarenhet What so ever för råd... Det är konstigt men jag kan se det dom inte ser i från ett helt annat perspektiv, man brukar ju säga "love makes you blind" .

Den enda sorts kärleken jag har och behöver i mitt liv just nu är den kärleken jag har för min familj och mina vänner, har jag dom så klarar jag mig! Jag behöver inget mer men vem vet jag kanske tänker annorlunda om några år, några vekor eller kanske till och med några dagar vem vet när det kommer att hända? Only Time Will Tell.

Puss.

(Bjuder på några bilder på mig och mina bästa vänner!)

Likes

Comments

Hej mina fina! Nej bilderna är inte från idag eller nyligen utan dom är ifrån 1-2 månader tillbaks i tiden skulle jag tro, har inga bilder som är tagna från idag så jag tänkte att jag tar lite fina bilder från förut istället som ni inte sett här på bloggen förut.

Min dag har inte bestått av något roligt alls faktiskt, tråkigt nog! Jag hade lite planer för kvällen men det blev inget av det pga oklara människor och det mina vänner är något jag ogillar väldigt mycket, blir så lack på sånt men vad ska man göra.. Så jag ska spendera kvällen hemma och kolla på film istället, inte lika roligt men det är ganska skön med en hemma kväll någon gång ibland också. Ska laga lite sen middag till mig själv snart och sedan välja en film att se. Min familj bestämde sig för att överge mig i kväll så jag måste anstränga mig lite själv idag och ta saker i egna händer, känns lite jobbigt faktiskt! haha skämtåsido dock..

Jag ville mest uppdatera lite om min dag idag så inget speciellt men alltid något. Funderar på att skriva ett inlägg senare ikväll om vänner, min erfarenhet av vänner och folk som jag har socialicerat mig med under mina dagar haha inget jätte seriöst men ett sådant ämne som har fått mig att tänka lite extra så tänkte att jag skriver ner mina tankar om det och publicerar på bloggen så läs om ni vill annars så kan ni skrolla vidare eller något, det är inget som alla finner intressant men om du gör det så fine, jätte bra då kan det vara ett inlägg för dig. Inlägget eller sådana inlägg framöver kommer att liga under kategorin " personligt" tror jag att det blir. 

Puss!

Likes

Comments

tjenis! Det var evigheter sen jag senast skrev något här och mycket har hänt sen dess! Det är så himla typiskt mig att hålla på med bloggande i typ 2-3 veckor sen lägga av i en månad och sen skriva ett inlägg om hur jag ska " ta tag" i det och sen lägger jag av helt typ haha.. Men aja jag har ju typ inga läsare här på bloggen vilket är helt förståligt eftersom jag typ inte har bloggat på ett år! helt sjukt vad tiden går blir typ rädd. 

Jag tänker inte lova att jag kommer att hålla mig till att blogga flitigt eller något sånt men jag kommer kanske lägga upp ett inlägg eller två någon gång ibland om jag känner att jag har något på hjärtat eller om det händer något skoj som är värt är dela med mig av och det tror jag att ni förstår. Det har varit väldigt mycket fokus på skolan det här året och det är jag jätte glad över att jag har valt att lägga ner så mycket tid på för det har payed off om man säger så satt jag är jätte nöjd! Juste kanske ska in fleeka att idag är det 10e juni och jag hade skolavslutning idag, satte nu har jag sommarlov!!! helt galet så nu har jag tid att blogga och göra massor av roliga saker och sen jobba dåre men det  gör jag bara för att ha lite extra deg liksom inför alla resor som jag har inplanerade den här sommaren! Sååå taggad. 

Men ja då vet ni lite hur det ligger till och nu tar vi nya tag det är sommar och alla är glada eller hur? Jag skulle gärna säga att ni kan följa mig på andra sociala medier för att få lite mer daily update så att säga men tyvärr så är inte jag så aktiv på andra socialmedier heller så jaaa men i framtiden om jag blir en flitig insta-user så kanske ni kan få följa mig där men som sagt jag är inte riktigt där än men en vacker dag kanske! :) 

Nu ska jag tvätta av mig min ansiktsmask så gotta go osv men vi höres, 

Hadet bra, Hej!

Likes

Comments

​God kväll mina vänner! ​Bloggade inte något igår för att jag ville umgås med mina vänner och sen så kom jag även hem rätt sent. Lite om gårdagen kan jag ju dela med mig utav, Jag slutade 16.00 vilket sög men jag tog mig i genom dag som den kämpe jag är! Efter skolan tog jag en tripp in på ICA och handlade lite gott till kvällen som spenderades tillsammans med tjejerna Hanna, Anna och Vilma. Vi var hemma hos Anna och bara tog det lugnt, pratade och åt godis, frukt med nutella eftersom det tydligen var "nutellans dag" igår (!?) visste inte att det ens existerade men det gjorde vi iallafall. Drog mig hemåt vid 12 draget där någonstans sen var det bara att gå och lägga sig när jag kom hem var så trött. 

Till vad jag har gjort idag nudå.. Idag vaknade jag ganska sent kan jag erkänna vilket inte är bra för då kommer jag inte kunna sova i kväll.. Hur som helst så vaknade jag 11.30, åt lunch, gjorde i ordning mig sen begav jag mig till gymmet duktig som jag är! Legday stod på schemat för dagens gympass, väldigt bra pass idag faktiskt även fast jag var helt slut som människa. Sen har jag inte gjort så himla mycket har sagt att jag ska plugga lite idag men vet inte om det blir något av det för jag orkar inte med skolan just nu känner jag, vill inte anstränga mig just nu haha. Men vi får se om jag gör det eller ej, just nu så ligger jag i sängen och lyssnar på Rihannas nya album ANTI det är galet! Ni måste lyssna!!! Ska kolla lite youtube videor nu och äta godis hihi! Sandra Lindahl på youtube är min favorit, så jävla underbar människa! Hon förgyller mina dagar, ni måste kolla in hennes vloggar dom är bäst! Sen gillar jag Therese Lindgren också men vem gör inte? 

aja nu ska jag gå och hämta något att dricka.. uppdate u later!

​PUSS!!

​Bilder : en gammal bild på mig från i sommras, när jag åt crepes på café machiato på söder, Bild från en fest för ett tag sen på mig och girlsen. 

Likes

Comments

Tjenis penis! Vet inte om man kan skriva sådär, hur som helst menar jag inget illa om någon skulle ta illa upp! Nu har jag bestämt mig för att ta tag i det här med bloggandet. kommer jag att blogga dagligen, nja förmodligen inte men jag har bestämt att jag ska försöka hålla bloggen "aktiv" så att säga. Det har såklart hänt massor sen vi senast hördes vid, om ni inte visste det redan så är jag en sån person som har massor av grejer att berätta hela tiden för jag hör och ser allting typ, helt galet. Jag ser nog på livet ur en annan synvinkel än de flesta skulle jag tro haha! Såå jag känner att jag har mycket att berätta tänkte kanske ha lite story times här på bloggen och nej det är inte jag som berättar en natt saga då utan det kommer vara en kategori här på bloggen där jag berättar om lite skumma/roliga/pinsamma saker jag varit med om, kanske kan vara kul? Jag vet inte you tell me. Sen vettefan om mitt vardagsliv är så himla intressant men några sådana inlägg kommer nog också komma upp ganska ofta för jag tror vi alla vet att jag inte kommer ge tips på hur man sminkar sig, hur man flätar håret eller vad man ska ha på sig så jag tror det är bäst att vi håller det rimligt och att jag håller mig till det som jag vet att jag faktiskt gör och kan. Hur låter det mina vänner? Bra hoppas jag om inte så let me know. Ska bli kul att komma i gång lite med bloggen nu om jag kan göra det haha men vi ger det ett försök.

Nu ska jag gå och lägga mig snart, skola imorgon vet ni.. slutar 16.00 på en fredag och ja jag vet vad ni tänker hur kan dom göra så mot mig och svaret på det är jag vet inte :(

Liten sidenote: bilderna ni ser där upp är på mig, en middag med Annisen på Levinsky's vid St Eriksplan för ett tag sen och en bild på mig och Annisen från Nyårsafton!

Puss och kram!

Likes

Comments

Godkväll allesammans! Jag har inte vetat vad jag ska skriva om idag för jag har princip bara varit i skolan sen åkte jag hem typ så kändes inte värt att skriva om men tänkte köra på en sånär " that kind of person" frågegrej så får ni veta lite mer om mig och vad jag är för konstigt freak..nej skoja bara men nu ska jag sova, Puss!

1. Vilket tuggummi brukar du köpa?

svar: Extra sweet mint brukar jag oftast köra på!

2. Vad har du alltid i kylen?

Svar: Mjölk och juice typ det är det viktigaste enligt mig haha!

3. Kex eller tjex?

Kex utan tvekan!

4. Har du mjölk i kaffet?

Är ingen kaffedrickare men en och annan kopp slinker ju ner ibland och då är mjölk ett MÅSTE.

5. Apple eller android?

Apple alla dar i veckan.

6. Spolar du vatten på tandborsten innan eller efter du haft på tandkrämen?

Innan, fråga inte varför 😄

7. Hur står du vänd i duschen?

Med ryggen mot väggen så jag kan ha koll ifall att det skulle komma in någon.

8. Knyckla eller vika toapappret?

Vika såklart, vem knycklar ens?

9. Hur fördriver du tiden när du åker kollektivt?

svar: Lyssnar på musik eller lyssnar på någon podcast!

10. Fönsterplats eller gångplats?

svar: Fönsterplats.

11. Stressad eller lugn?

Svar: Hyfsat lugn.

12. Tålmodig eller otålig?

Svar: önskar att jag var tålmodig men icke så otålig.

13. Planerare eller impulsare?

Svar: Impulsare men aldrig oklar!

14. Uppklädd eller nedklädd?

Svar: Uppklädd!

15. Östkusten eller Västkusten?

Svar: Västkusten.

16. Sover du med dörren öppen eller stängd?

Svar: Stängd för säkerhetens skull.

17. Vilken sida av sängen sover du på?

Svar: Jag har turen att kunna breda ut mig i en 180 säng satt det är lite olika.

18. Vilken är din fotomin?

Svar: Leendet. Med tänderna numera.

19. Musik eller böcker?

Svar: Musik.

20. Sms eller mail?

Svar: SMS!! Använder bara mail till skolan och arbete typ.

21. Sött eller salt?

Svar: Vad svårt...jag är en sån som gillar kombinationen utav båda.

22. kan du nå näsan med tungan?

Svar: Hahah nej, som jag har försökt!

23. Tror du på spöken?

Svar: Det är lite oklart.

24. Tror du på ailiens?

​Svar: Ja faktiskt! Tror att det finns ailiens på Mars typ som chillar och väntar på bättre tider typ.

25. Vad tror du händer efter döden?

​Svar: Att man kommer till ett annat liv någon annanstans, himmeln kanske vad vet jag? Det återstår att se när den tiden är kommen.


Likes

Comments

Hello darlings! Hoppas allt är bra med er, med mig är det jätte bra. Känner mig taggad på skolveckan som är framför mig för engångs skull!😅 Det är inte ofta jag är taggad eller glad över att behöva gå till skolan men nu så ser jag fram emot det och jag har ingen aning om varför men det kan bara vara något positivt så ska inte gräva djupare i det.

Hur som helst så her jag bara chillat hemma idag och försökte plugga lite Natur till provet jag har nu i veckan men det gick lite si sådär skulle jag säga, kände inte riktigt för det så jag satte mig och kollade på lite youtube videor istället och kom då in på videor som var filmade med gopro kameror, sådana som man kan filma med under vattnet såå häftiga videor!! Funtar på att införskaffa mig en sån hade ju varit hur fett som helst att filma utomlands resor med!

En av videorna jag såg var en utomlands resa till Hawaii och ni anar inte hur mycket jag vill åka utomlands just nu! Bada i vattenfall, gå på hiking i djungeln och utforska, sola och bada! Det är drömmen just nu och att få uppleva det är något som jag ska checka av från min bucket list innan mitt liv avslutas.

Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka få lite sömn om det är möjligt med tanke på att jag vaknade 13.00 idag så känner mig ganska pigg just nu.
Godnatt, puss!

Likes

Comments