Jag inser nu att våran uppdatering är på topp, ingen av oss har uppdaterat bloggen på nästan 1 månad. Egentligen har väll inte jag någon speciell anledning till att inte blogga utan det har bara inte blivit av. Jag tänkte iallafall be om ursäkt för detta och hoppas att det är lugnt att ni inte fått några inlägg. Det känns taskigt mot er som faktiskt går in här och räknar med att se ett nytt inlägg, för jag vet hur irriterande det kan vara. Största dels har det väll att göra med att jag startade en egen blogg i somras och det är där jag lägger mest energi, det är rätt tråkigt att det går ut över denna bloggen och jag trodde det skulle fungera att ha två bloggar...

Tänkte bara att jag skriver detta inlägget så får vi helt enkelt se om det kommer fler inlägg eller inte. Men tills vidare så blir detta inlägget liksom som ett halvt avslut skulle jag säga, eftersom ingenting är bestämt än. Men ni får helt enkelt hålla utkik om det kommer något mer eller inte, det är lättare att säga så. Men för er som fortfarande vill läsa någonting så kan ni gå in på bloggen jag har på sidan av, som ni läst så har jag lagt mer energi på den under senaste tiden. Här hittar ni den för er som är intresserade..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Sunday fun day? Inte riktigt kanske med tanke på att min söndag består av städning och plugg. Och mera plugg kommer det att bli under den kommande veckan, eftersom att det är sista veckan innan lovet. Alla lärare har ju en tendens att sätta alla prov sista veckan och även om jag går en ganska slapp linje så är 5 prov under en vecka lite mycket. Men men, det löser sig nog. 

Förutom det har jag inte så mycket att säga idag. Min vecka har inte varit särkilt intressant även om jag har haft mycket. Men förhoppningsvis vänder det under lovet, då jag äntligen får tid att träffa mina favorit tjejer igen. :)

// Johanna

Likes

Comments

Har längtat hela sommaren efter nya album och ny musik att lyssna efter och nu kommer äntligen säsongen då alla som jag lyssnar på väljer att släppa nya album. Därför tycker jag om hösten väldigt mycket haha. Så det är relativt många artister/band som jag tycker om som släpper sina nya album nu under oktober och november så tänkte tipsa om några utav de!

?

Selena Gomez Revival / Little Mix Get Weird / Justin Bieber

Selenas album släpps den 9:de oktober, Little Mix den 6:de November och Justin Biebers den 9:de novemver

5 seconds of summer Sounds good feels good / Cody Simpson Free

5 seconds of summers album släpps den 23 oktober och Codys album finns redan på spotify! Klicka HÄR

Likes

Comments

Photo by: Paulina Sjöberg
Instagram:
@_labyrinthine__

Idag bjuder jag på en sneak peek på en ganska "gammal" shoot jag och Paulina fotade nån gång i september. Jag har ju inte varit särkilt bra på att uppdatera på senaste tiden, därav har den inte publicerats. Men bättre sent än aldrig right? :) I alla fall så är det torsdag, den dag jag ogillar mest på hela veckan. Jag börjar klockan åtta (vilket innebär att jag måste åka med sju bussen), har endast teorilektioner samt tre timmars stylist teori de sista timmarna, slutar vid fyra (och då är jag inte hemma förens fem) och det är inte ens fredag än. :(( En ganska dryg dag alltså, men jag överlever. Jag menar, jag har ju bara en av dessa dagar i alla fall. ;)

// Johanna

// Johanna

Likes

Comments

Hittade dessa söta DIY's på youtube för några dagar sedan och jag tycker verkligen att ni borde kolla på den. Speciellt ni som älskar EOS och att pyssla för då är detta den perfekta inspirationen till er! Det är fem olika grejer som man kan återskapa i en tom EOS behållare, vilket är ganska smart, tycker att den som gjordes av krita var allra bäst!

// Ebba

Likes

Comments

​Ännu mera bilder från när jag hade långt hår. Det känns så otroligt konstigt att kolla på dessa bilder och sedan se sig i spegeln. Antar att jag inte riktigt vant mig vid mitt korta hår än. Det positiva är i alla fall att jag har börjat tycka om det mera. Mestadels för att det är så lättskött och jag sparar såååå mycket tid på morgonen, då jag slipper styla håret. Haha. 

I alla fall så är det onsdag idag, vilket innebär:

1. Jag har en relativt kort dag framför mig.

2. Jag har endast vanliga lektioner, vilket är ett litet minus.

3. Det är endast två dagar kvar tills det är fredag, vilket innebär snart helg!

Antar att det är så man får se det för att veckorna ska gå snabbare. För även om jag går på gymnasiet nu och har fått välja skola och inriktning själv, kommer jag nog alltid att längta till helgen. :)

// Johanna

Likes

Comments

​Det här med toppar med knytning vid urringningen, hur snyggt är det inte då? Jag tycker att den rosa är finast eftersom den ser mer vardaglig ut just för den är långärmad. Men bortser man från den så kommer nog den allra första toppen som är en cropped top, lite mer festlig. Alla dessa topparna finns att köpa på Gina Tricot!

// Ebba

Likes

Comments

Vibes - Chase Atlantic/ You´re always loved - Golden/ Rollercoaster - Fanny Andersen

Here´s to us - Kevin Rudolf/ Run away - Chase Atlantic/ Should´ve been us - Tori Kelly

Nästan varje månad brukar jag tipsa om lite olika låtar jag lyssnar på för tillfället och eftersom att det börjar bli en rutin tänkte jag, varför inte göra det även denna månad. Så detta är vad jag lyssnat på mycket i september, men även nu i oktober. Speciellt ett nytt band som jag nyligen hittat, Chase Atlantic. Definitivt en av mina favoritband. :)

// Johanna

Likes

Comments