Gokväll på er! Har varit lätt irriterad hela dagen vilket jag inte vet varför, men dagen har varit jobbig på grund av det. Hade i alla fall fyra vanliga lektioner och sedan en håltimme. Känner att jag inte har så bra koll på vad vi håller på med i skolan så det är inte så jätte bra, men idag kände jag verkligen att jag är i behov av höstlovet som är på kommande. Två sista tillbringades på gymmet med ett ben- och magpass. Klockan fyra var det dags för dans med mera styrketräning och koreografi. Efter det kände jag nog att min kropp fått ordentligt med träning idag. Ikväll har jag gjort läxor och plockat ihop lite saker för resan. Något mera har jag inte tänkt göra ikväll.

Bjuder på två bilder till från Umeå resan.

//Alexandra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I lördag vaknade jag runt 11 och hade riktigt träningsvärk i armarna, vilket jag också hoppades på att jag skulle ha. Då jag steg upp gjorde jag lite läxor som jag missade då vi va i Umeå. Sedan tog jag det lugnt och gick i duschen innan jag började fixa mig. Åkte på fest runt halv 8. Hade en helt okej kväll, men det var super skönt att komma hem. Idag sov jag länge och låg i sängen tills jag åkte på Mistral träningar. Hemma igen somnade jag och vaknade för en timme sen. Sen dess har jag skrivit en skrivuppgift och försökt läsa läxor. Imorgon är det måndag igen och ny vecka, men endast två skoldagar för mig.

//Alexandra

Likes

Comments

Hej på er! I torsdag var det tidig väckning som gällde. Vi åkte med buss från skolan till Hamnen i Vasa och sedan vidare med båten över till Umeå. Då åkte vi till universitetet där vi fick kolla runt och det var faktiskt riktigt häftigt och inspirerande. Sedan åkte vi till Hotellet. Jag och Anna gick i några affärer innan vi satte oss i bussen igen. Då åkte vi till ett ställe där vi åt middag. Vi fick välja vilket kött vi ville ha och sedan grilla det själv. Efter middagen hade vi ett par tävlingar, vilket var kul. På hotellet igen gick vi och sova.
Fredagen började med hotellfrukost. Sedan gick vi till gymmet där vi skulle ha ett pass. Vi hade en riktigt trevlig tränare och passet var så himla himla roligt. Efter det gick vi till Dragon skolan där vi tittade runt lite. Sedan fick vi fritid som tillbringades med shopping och fika. Sedan åkte vi till båten som tog oss över till Vasa igen. Hemma var jag runt halv två och då somnade jag som en stock.
Har verkligen två super dagar bakom mig och hela resan har varit såå rolig.

Dock har det inte blivit så mycket bilder tagna.

//Alexandra

Likes

Comments

Hej! Vaknade vanlig tid imorse. Läste lite läxor innan jag åkte till skolan. Började dagen med dubbel historia. Sedan biologi som jag förövrigt tycker är riktigt intressant. Denna kurs handlar om cellen och ärftlighet och det är verkligen det ända jag alltid varit intresserad av, vilket inte jag själv förstår, men det är kul att ha något man tycker om. Avslutade dagen med engelska. Tog bussen hem klockan 1 och sen dess har jag inte gjort så mycket. Ikväll skall jag fixa undan lite saker och packa eftersom vi åker till Umeå med idrottslinjen imorgon.

//Alexandra

Likes

Comments

Gokväll på er! I går var det måndag igen och ny vecka. Skoldagen rullade på i vanlig takt och inte något speciellt hände. Två sista fick man gå på vattenjumpa på linjen och det var verkligen superkul. Har inte varit på vattenjumpa tidigare så det var kanske därför det var extra kul. Efter skolan var det dags för dans träning vilket också var kul. Hemma var jag runt sex och då var det bara att läsa på historia förhör resten av kvällen, men hann knappt läsa något eftersom tiden gick så snabbt.
Imorse gick jag till gymmet på linjen där vi tränade armarna. Sedan hade jag förhöret, dubbel engelska och en håltimme. Slutade dagen med orientering på jumpa. Själv uppgiften var helt kul, men eftersom vi gjorde det i regnet var det mindre roligt. Då jag kom hem hann jag med lite läxor iinnan jag åkte iväg på zumba med mamma. Efter det har jag läst på mera läxor och snart är det dags att sova.
Imorgon är det sista skoldagen för veckan.

//Alexandra

Likes

Comments

Gokväll! Igår hade vi skola som vanlig och jag hade sovmorgon som inte blev så mycket till sovmorgon. Åkte till skolan och hade två vanliga lektioner. Sedan lyssnade vi på en föreläsning. Slutade med dubbel bildkonst. Efter skolan hämtade en taxi oss och så åkte vi till Vasa med danslinjen. Först åt vi middag på Fondis och jag tog en halloumi burgare som var helt okej. Kvällen huvudpunkt var att vi skulle kolla på musikalen Billy Elliot. Musikalen var riktigt bra och pojken som var huvudpersonen var en riktigt bra dansare. Hemma igen somnade jag som en stock.

Idag har jag varit i gymnastiksalen från kvart före 10 till kvart över 6. Vi har haft genrep inför jumpaföreningens jubileumsshow som närmar sig med stormsteg. Så mycket annat har jag inte hunnit med och tänker inte gör så mycket annat heller. I morgon är det upp och iväg på träningsdag så ingen vila här inte. Hade bra!

//Alexandra

Likes

Comments

Hej! Skoldagen rullade på i vanlig takt och hade vanliga lektioner, men tyckte inte de var så jobbiga idag. Slutade 12.30 och då och mamma och jag hem. Hemma kollade jag ph och sov lite. Sedan bakade mamma och jag kanelbullar dagen till ära och goda blev dem. Efter det har jag läst lite läxor och bara tagit det lugnt. Om en liten stund skall jag åka till Lappfjärd för att träna ledardansen och så mycket mer har inte kvällen att bjuda på. Tycker det är så skönt att hinna ta det lugn på kvällarna in i veckorna eftersom mina helger är rätt så fullspäckade hela tiden, men kul då det händer saker också såklart.

Här får ni se resultatet på våra kanelbullar.

//Alexandra

Likes

Comments

Gokväll på er! Vaknade vanlig tid imorse och drog på mig träningskläderna. Började skoldagen med ett roligt och svettigt träningspass på linjen. Sedan stod det provutgivning på schemat och jag är riktigt nöjd över mina resultat. Hade endast en vanlig lektion för dagen och det vara engelska. Fick då tyvärr huvudvärk som hållit i sig ända tills kvällen. Hade i alla fall en håltimme efter det och slutade dagen med vanlig jumpa. Kom hem åt mat och slängde mig i sängen och låg där i ett par timmar. Ikväll har jag läst lite läxor och inte så mycket annat. Hösten är verkligen här och regnet öser för tillfället ner och jag tycker faktist att det är mysigt, dock inte om det blir för mycket av allt regn. Något som jag tycker är lite mindre mysigt är kylan som är påväg, tycker verkligen inte om att frysa. Att vi har en resa inbokad om bara någon vecka får verkligen allt att kännas mycket bättre.

//Alexandra

Likes

Comments

I lördags var den marknad i stan så det skulle såklart besökas. Jag och mamma gick runt ett varv men hittade inget annat än vårrullar och träffade på lite släktingar. Gick sedan till mormor för att äta vårrullarna där. Hemma igen gjorde jag lite saker som jag missade då jag var sjuk och sedan började jag fixa mig. Emmas hämtade mig och så åkte vi till Melissa och därifrån på förfest. Sedan hoppade vi på en buss som tog oss till Fagerö. Hade en helt okej kväll, inte extra roligt, men inte dåligt heller. Fick sedan skjuts hem av två vänliga själar vilket var super skönt att inte behöva ta bussen.
Sov till 11 tiden på söndagen och plötsligt var klockan lite före två då Fanny hämtade mig och vi åkte till Lappfjärd för att träna med Mistral. Två timmar senare hade vi träningar med ledarna för att träna en dans med dem och efter det gjorde jag och Emma en dans till Arellorna så söndagen bestod av mycket dans.
Idag har jag haft tre vanliga lektioner. Efter maten hade vi två timmar debattforum och sedan idrottslinjen som spenderades i gymmet. Klockan fyra var det dags för dansträning. Då jag kom hem tränade jag lite till, tog en dusch och nu skall jag bara ta det lugnt tills det är läggdags.

//Alexandra

Likes

Comments

September är slut och jag har...

- Haft taco kväll med två favorit flickor

- Varit till Grankulla på kurs över en helg

- Sovit hos syster i Helsingfors

- Uppträtt på Slättens mystik

- Haft en bra kväll i Fagerö

- Lunchat med mamma

- Dansat

- Firat pappa lite smått

- Haft ostbricka med flickgänget

- Varit på klassfest

- Varit till Solvalla på träningsläger med Arella

- Haft provvecka

- Varit sjuk

- Varit till Fagerö en gång till

Mycket har jag hunnit med och det har varit full rulle för det mesta. September har varit en helt bra månad med ups and downs som det skall vara.

//Alexandra

Likes

Comments