Gokväll på er! I söndags vaknade jag med lite stegring även då. Klockan 11 träffades vi med Mistral för att fortsätta med vår jubileumsshows dans, som vi även gjorde förra söndagen. Diamant värd grupp, verkligen. Kom hem och läste på prov som kanske inte var så givande som det borde varit. Så såg ungefär söndagen ut.
Idag måndag och ny vecka. Har haft en jobbig skoldag med trötthet och huvudvärk. Efter skolan hade jag dansträningar och sedan fick jag åka hem. Hemma har jag läst på prov som faktiskt gått ganska bra. På onsdag börjar provveckan, har egentligen bara ett prov jag behöver oroa mig för och det känns skönt att det provet är först ut och är över redan på onsdag.

//Alexandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår vaknade jag med stegring och var förkyld så kunde tyvärr inte åka och uppträda. Låg i sängen rätt länge innan jag orkade börja läsa på prov. Läste i ett par timmar tills mitt huvud inte orkade längre. Tog det lugnt en stund innan jag började fixa mig lite och målade naglarna. Blev hämtad av Emmas och så åkte vi till Julina. Där fixade vi till ostbricka och väntade tills resten av flickorna skulle komma. Vi hade riktigt trevligt och både åt och skrattade massor. Blev hämtade av syster och Bill redan runt halv 11 eftersom jag inte var helt frisk. Somnade sött då jag kom hem.

//Alexandra

Likes

Comments

Gokväll på er! Imorse fick jag tyvärr skippa min sovmorgon eftersom mamma var tvungen att åka till skolan. Det resulterade i att jag låg död i latrummet i två timmar. Var så trött och kände mig sjuk. Sedan släpade jag mig till hälsolektionen. Efter lunchen hade jag dubbel matte med förhöret som faktiskt gick bra. Slutade dagen med två konsttimmar och sedan hoppade jag på bussen hem. Hemma började vi fixa mat till Pappa som fyller år idag. Ikväll har vi plockat bär, ätit tårta och bara umgåtts. Mys fredagskväll.

//Alexandra

Likes

Comments

Vaknade vanlig tid imorse och åkte till skolan. Hade vanliga timmar hela dagen, men dom var inte så tunga idag heller. Vid lunch tid åkte mamma och jag och lunchade inne i centrum eftersom vi båda hade en ledig position. Vi åt räksallad och fattiga riddare och det var super gott. Efter skolan hade vi dans som jag tyckte var riktigt kul. Efteråt hann jag hem en sväng före Arellas träningar. Hemma igen duschade jag och satte mig med matteboken. Vi har förhör imorgon och jag förstår ingenting så jag orkade inte dessmera med det. Ikväll har syster och Bill kommit hem för helgen vilket är kul. Nu skall jag börja leta mig mot sägen eftersom jag är super trött och känner mig förkyld.

//Alexandra

Likes

Comments

Mamma väckte mig 7 som vanligt och jag var riktigt trött. Kom till skolan och hade inte så tunga lektioner. Slutade halv 1 och då åkte mamma och jag hem. Förstås somnar jag och sover en timme. Sedan bestämde jag mig för att gör mycket och hinna mycket så att det känns bra då jag skall gå och sova. Först läste jag biologi läxan och tog tag i några ärenden. Efter maten började jag städa mitt rum och tvättade mina lakan. Då det var klart började jag läsa på prov, jo ni läste rätt lilla jag började läsa på prov EN vecka i förväg!! Det har nog aldrig hänt, får se om det syns i resultatet eller om det inte gjorde någon skillnad. Eftersom jag har ett minne som en guldfisk så känner jag att det är lite onödigt, men vi får helt enkelt vänta och se. I alla fall känns det bra att ha börjat läsa redan. Sedan tog jag mig ut på en springrunda och tränade lite ben och mage. Hemma igen tog jag en dusch, bäddade min säng och läste lite till på biologi. Nu sitter jag i soffan och kollar Idol och snart är det läggdags. Gonatt på er!

Min finaste Ellen som jag fick tillbringa lördagskvällen med.

//Alexandra

Likes

Comments

Tänkte berätta med hjälp av en bild i timmen vad jag har haft för mig idag.

Vaknade åtta efter 10h sömn vilket var så såå skönt. Började då direkt läsa på matteförhör.

Klockan nio valde jag kläder, klädde på mig och lockade håret.

Klockan tio var jag och mamma en sväng till Tokmanni och med mig fick jag min favorit choklad.

Klockan elva var jag på min första lektion för dagen vilket var hälsokunskap. Då kollade vi på några videor om självkänsla.

Mellan tolv och ett hade jag dubbeltimme matte. Skrev förhör och försökte lära oss att räkna på datorerna.

Hemma var jag klockan två redan eftersom vi inte behövde gå på bildkonst. Då kollade jag på GG och det gjorde jag nästa ända tills klockan fem.

Klockan fem satte jag mig ner framför min sminkspegel och började sminka mig inför kvällen. Klockan sex packade jag väskan och bytte kläder och åkte iväg till Närpes.

Klockan sju uppträdde vi på slättens mystik.

Klockan åttan då vi hade uppträtt klart, träffade jag på min saknade Ellen<3 som jag inte sett på över en månad.

Klockan nio uppträdde vi med ännu en dans. Efter det åkte vi hemåt.

Klockan tio var jag hemma igen och då tig jag bort sminket och fixade mozzarellasticks åt mig.

Klockan elva avslutar jag dagen med att kolla på film med mamma. Efter det kryper jag ner i min säng för att sova.

//Alexandra

Likes

Comments

Vaknade med gott humör imorse och tänkte att dagen skulle bli bra, dock ändrades det redan påväg till skolan. Så skoldagen blev inte så bra som jag hoppats på. Slutade halv ett och åkte så hem. Då jag kom hem kände jag mig konstig och somnade i en timme. Klippte sedan gräset som också krånglade. Sedan kollade jag gg och läste läxor. Funderar på om jag orkar träna ännu ikväll, men vi får se hur det blir med det. Imorgon har jag en lång dag framför mig som vanligt.

//Alexandra

Likes

Comments

Väcktes av mamma imorse efter 9 timmars sömn, älskar att hinna sova så pass många timmar in i skolveckorna. Började dagen med dubbel biologi, följt av en finska timme och dubbel hälso. Sedan hade vi mental träning föreläsning för tredje tisdagen i rad. Avslutade skoldagen med jompa där vi spelade fotboll i det härlig soliga vädret. Då jag kom hem lagade jag matte läxan ute i solen och sedan kollade jag lite gg före jag åkte på zumba. Nu har jag precis lagt mig i sängen och det skall bli skönt att sova. Kram och sovgott.

//Alexandra

Likes

Comments

I lördags var det väckning 5. Jag blev hämtad och så åkte vi till Tåget som först tog oss till Helsingfors och där bytte vi tåg till Grankulla. Hela helgen har jag tillbringat i en gymnastiksal på kurs i truppgymnastik. Då kursen var slut på lördagen blev jag hämtad av syster. Hemma hos henna åt vi hemlagade hamburgare och kollade på film, mysigt. Hela söndagen var jag också på kurs tills det var dags att hoppa på tåget och åka hem. Hemma igen hade mamma och pappa lagat plättar åt mig som jag åt före jag somnade som en stock. En intensiv men lärorik helg har jag bakom mig.

I fredags hade vi tacomys med Felli och Amelia som också var riktigt mysigt.

//Alexandra

Likes

Comments

Augusti är slut och jag har...

- Sovit hos sassa med Felli och Amelia

- Varit på weekend festival med ett helt gäng

- Haft en myskväll på Emmas vill

- Börjat andra året på gymnasiet

- Varit på begravning

- Haft kräftskiva med flickgänget

- Varit ut och köra

- Haft kräftskiva med familjen

- Hälsat på Grålle

- Varit på ledarmöte

- Firat villavslutning

- Haft skolfoto

Så en hel del kul har jag hunnit med. Augusti har varit en av de bättre månaderna på länge, i alla fall nu på slutet. Idag avslutade jag augusti med roliga och intressanta timmar i skolan (vilket inte händer ofta), dans träning och Arella träning. Idag har det varit en bra dag!

//Alexandra

Likes

Comments