Imorse blev jag väckt av mamma och pappa som kom insjungandes i mitt rum eftersom jag fyller år idag. Vi tjuvstartade redan med att äta kaka igår kväll eftersom vi inte skulle hunnit med det idag. Sedan hoppade jag i duschen och packade det sista. Åkte iväg till skolan för att skriva mitt sista prov för den här provveckan. Då både mamma och jag var klara åkte vi hem, packade i bilen OCH nu är vi på väg!! Ååh så skönt det skall bli.

//Alexandra

Likes

Comments

Lördagen blev slö och jag sov typ bort hela dagen och mådde lite som man förtjänade, haha. På kvällen kollade mamma och jag på melodifestivalen och sedan somnade jag halv 11.
Idag har jag försökt läsa på prov eftersom provveckan börjar imorgon. Blir lite spännande att se hur proven kommer gå eftersom jag knappt läst något alls, men man vet ju aldrig om ett mirakel sker. Dessutom blir det en lite kortare skolvecka för min del.
Imorgon skriver jag första provet som är geografi. På tisdag skriver jag både data och matteprov och på onsdag har jag tyskaprov. Sedan tjuvstartar jag lite på sportlovet och åker iväg till varmare breddgrader, äntligen!

//Alexandra

Likes

Comments

Igår vankades det vanha i skolan. Tvåorna firade att de är äldst i skolan genom att klä ut sig till gamlingar och vi ettor klädde ut oss till bebisar. Tvåorna var våra föräldrar och tog hand om oss hela dagen. På eftermiddagen hade de ordnat lekar och tävlingar till oss. Efter en rolig dag hann jag bara hem för att äta och fixa mig. Sedan åkte vi iväg på förfest där det var riktigt kul med fint folk. Efter det steg vi på en buss som tog oss till vanha festen som tvåorna också ordnade. Kvällen var riktigt bra till en början, men sedan blev det lite som det blev. Efter en lång, men bra dag var det nog så himla skönt att lägga huvudet på kudden vid fyra tiden.

//Alexandra

Likes

Comments

Steg upp vanligt tid i morse och gick sedan iväg till bussen. Hade en lite annorlunda början på dagen eftersom det var abisarnas sista skoldag alltså penkkis. Då vi kom till skolan fick vi ställa oss i kö för att gå igenom en tunnel och någon slags hinderbana där vi bland annat blev ritade i ansiktet, fotade och mycket annat. Sedan visade de abifilmen som de fixat ihop och så hade de också fixat lite tävlingar för eleverna och lärarna. Efter det skulle vi lösa tre gåtor som tvåorna gjort åt oss så att vi skulle få nyckeln till vårt latrum. Sedan fortsatte skoldagen i vanlig takt.
Hade dans som vanligt och hann bara hem för att släng i oss mat och sedan vidare på Arellas träningar. Ikväll hade vi också föreningsuppvisning för föräldrarna där alla trupper visade upp sitt program. Kom hem nio tiden och då hoppade jag i duschen, dammsög och bytte lakan i min säng. Nu har jag äntligen hunnit sätta mig ner och bara ta det lugnt. Imorgon väntar en fullspäckad dag igen med roligt program.

//Alexandra

Likes

Comments

Gokväll!
Åkte iväg till skolan lite tidigare idag eftersom jag inte ville ta bussen och mamma skulle tidigare till skolan. Passade då på att läsa lite på förhör, men jag vet inte om förhöret gick så bra trots det. Sedan hade jag två chill hälsotimmar och slutade dagen med matte som faktiskt gick bra idag. Då jag kom hem sov jag en stund. Hela kvällen har jag försök läsa på prov, men det har gått lite mindre bra och allt annat än geografi har varit mycket intressantare. Idag är det ju också alla hjärtans dag. Jag har inte firad det på nåt speciellt sätt och tycker det är rätt så överskattat hela grejen, men alltid roligt att få några fina meddelanden. Hoppas alla har haft en fin dag iaf!

//Alexandra

Likes

Comments

Måndag morgon igen och jag sitter i bussen påväg till skolan. Sista vanliga veckan före sportlovet också. Det känns som att den här veckan är full med program och sånt som jag borde hinna med, men det skall väl nog gå bra ändå. Det är ju trots allt också roliga saker som händer.

Igår var som sagt mamma och jag till Vasa. Vi shoppade lite, hälsade på syster å Kimmo, var på ett kalas och till sist hälsade vi ännu på moster där också min kusin och hennes dotter var. Då vi kom hem läste jag på förhör och sedan var det lägg dags.

Ha en bra måndag!

//Alexandra

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Igår började jag dagen med att träna. Sedan torkade jag damm och dammsög i mitt rum. Efter det gjort jag tyska läxan och lämnade in en inlämningsuppgift. Fick också en uppgift i geografi klart som man behöver för att få kursen godkänd, så det känns bra. Ungefär 5 tiden började jag fixa mig eftersom Emma och jag hade bestäm oss för att gå på bio. Filmen vi kollade var Fifty shades darker, jag tyckte att den var riktigt bra och mycket bättre än första filmen. Efter bio kom Emma hit en stund och sedan somnade jag sött något vid tolv.

Ligger som bästa i sängen och skall just stiga upp för att träna, ta en dusch och sedan åker mamma och jag till Vasa.

//Alexandra

Likes

Comments

Hej! Igår efter skolan tog jag bussen hem och skippade dans. Kände att varken knoppen eller kroppen skulle klara av det så åkte hem, vill verkligen bli frisk och inte vara så här halv sjuk. Eftersom Arella inte heller hade några träningar igår blev det en riktigt lugn kväll. Kollade ph som jag missat och läste på tyska förhör.

Imorse tog jag en dusch och sminkade mig lite innan vi åkte iväg till skolan. Fredagar går alltid snabb i skolan så det är ju skönt. Avslutade dagen med att skriva en essä i hälsokunskap och fick sluta då vi var klara. Åkte hem då mamma var klar och somnade en stund. Ikväll har jag bara tagit det lugnt och tränat. Tror nästan det lutar mot att bara vara hemma ikväll, men skönt det också.

//Alexandra

Likes

Comments

1. Ditt första jobb? Tränare till Arella, men sådär riktigt så lekledare

2. Första personen du skrev ett SMS till idag? Skickar inte SMS så ofta, men första snappen idag var till T.

3. Din första tanke i morse? Att jag ville sova längre och inte stiga upp

4. Vad hette din första lärare? Beatrice

5. Vart någonstans flög du första gången? Thailand

6. Din första sleep over? Hos Fanny kanske? Minns inte riktigt

7. Den första personen du pratade med idag? Mamma

8. Första gången du färgade håret? I sexan

9. Första piercingen? I öronen

10. Första gången du opererade dig? Hösten 2013

Två gamla fina bilder som förgylla inlägget.

​//Alexandra

Likes

Comments

Nu är vi halvvägs i skolveckan och dagarna går sjukt snabbt.
I måndags var det en jobbig dag och ville helst bara åka hem och krypa ner under täcket. På kvällen hade vi avslappning och lugnande övningar före års mötet.
Tisdagen var ungefär likadan som måndagen och humöret och orken var inte på min sida.
Idag däremot har humöret varit helt på topp utan anledning. Imorse då jag väcktes låg jag kvar i sängen 45 min längre än vanligt för ville verkligen inte stiga upp. Redan då jag satte mig i bilden kände jag att jag mådde bättre än vad jag har gjort på en lång tid nu. Lektionerna gick bra och kroppen mådde bra också. Ikväll har jag lagat läxor, läst på förhör och hjälpt pappa att montera en sak till mitt rum. Bra så.

Två från idag.

//Alexandra

Likes

Comments