Låg länge i sängen igår då jag vaknade. Senare mot eftermiddagen gick jag i duschen och började sedan fixa mig för kvällen. Sju tiden blev jag hämtad och så åkte vi på fest för att fira Melissa som fyllde år. Hade en bra kväll/ natt och landade i sängen halv 2.
Vakande i morse bredvid Jesse ovanligt tidigt. Har inte gjort så mycket annat än myst och sovit idag. Ikväll har jag inga planer, far kanske till Jesse en stund, men inget är bestämt.
Skönt att fortfarande ha en ledig dag framför sig!

//Alexandra

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I fredags då vi kom hem åkte vi och handlade. Passade då på att köp rosor till mitt rum. Rosor är nog de finaste blommorna av alla och jag tycker att mitt rum blev mysigare med rosorna. Dessutom hängde jag också upp en lampa i fönstret som dock inte fastnade på bild.

​//Alexandra

Likes

Comments

Jag och mamma startade på torsdags morgonen med riktning mot Tammerfors. Då vi kom fram åkte vi till hotellet för att lämna av sakerna. Sedan shoppade vi i flera timmar och åt lite mat där emellan. Då vi kände oss klar shoppade för dagen gick vi till Fazer Café för att fika. Sedan gick vi på bio för att kolla Bridget Jones's Baby. Filmen var riktigt bra och jag rekommenderar den verkligen om man vill se på en roligt film. Efter bio gick vi till hotellet och somnade sött.

Imorse seg vi upp och gick på hotellfrukost. Satte oss sedan i bilen påväg till Ideapark. Gick runt i affärerna där till vi kände oss klara. Vårt sista stopp för resan var Ikea. Hade direkt inget vi skulle ha därifrån, men något hittar man ju alltid.

Har haft en riktigt bra resa och jag är nöjd med prick allt. Vi har cirka en halv timme kvar innan vi är hemma. Ikväll tar jag det säkert bara lugnt, tar en dusch, syster kommer hem och sedan Idolmys. Får också somna i nytvättade lakan som jag bytte före vi åkte.

Likes

Comments

I tisdags gick skolan bra och tyckte inget var så jobbigt. Då jag kom hem från skolan tog jag en springrunda i hopp om att jag skulle bli piggare. Lite senare kom Jesse till mig en stund.
Igår var jag väldigt trött och så var det hela skoldagen. Slutade två lektioner tidigare än vanligt och då fick också jag äntligen höstlov. Efter skolan var jag till Felli för att catcha upp det senaste och då jag kom hem städade jag rummet och lite här och där i huset eftersom jag tyckte det var så kul.
Nu sitter jag i bilen påväg på en liten minisemester med mamma. Mer om det senare.

//Alexandra

Likes

Comments

Väcktes sju i morse och gick då i duschen. Tog bussen till skolan. Skolan gick helt bra och vi fick även höra lite på vad operan handlar om som vi skall åka och se på med skolan inom en snar framtid. Resten av dagen gick snabbt och efter ett förhör skrivet var dagen slut. Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Var ut och gick med Hedda hunden som vi sköter om för några dagar och så har jag läst lite på förhör. Ögonen börjar redan vara trötta, men skall ta en sista titt på förhöret och sedan sova.

//Alexandra

Likes

Comments

Igår kväll kom Emma, Enrico och Robin hit. Vi kollade film, åt chips och bara pratade. Lite senare åkte vi och kollade till en hemmafest. Var hemma 1 tiden och somnade sedan bredvid Jesse.
Idag sov vi rätt länge. Var på pizza till Milano och bara myste. Nu borde jag börja ta itu med läxorna, men det finns inte riktigt någon motivation till det.

//Alexandra

Likes

Comments

Helgen är har och det känns så skönt efter en tung vecka. Nu är det bara tre skoldagar kvar till jag också får ta höstlov. Igår gick skolan lite som den gick. Kom hem först fyra och då tog jag det lugnt en stund. Sedan tog jag en springrunda. Före jag satt mig framför idol gick jag i baston och hade lite spa. Då idol var slut kom Jesse och hans kompisar efter mig och sedan somnade vi hos Jesse något vid 1.
Sov rätt länge imorse och det tog en stund innan Jesse fick upp mig. Mamma hämtade mig två och nu ligger jag och kollar på serie. Ikväll har jag inga större planer så vi får se va som händer.

//Alexandra

Likes

Comments

Gokväll! En ny vecka är igång och tiden bara rusar iväg. Det ha blivit så himla tungt att stiga upp på mornarna och sängen är ju också så skön så man skulle helst bara vilja ligga kvar och mysa hela dagen, men nej. Dagarna har iaf gått helt bra och igår kväll läste jag lite på förhör och så kom Jesse på besök. I kväll har jag mest läst på förhör. Resten av veckan ser i stort sätt likadan ut som alla andra veckor, inget speciellt händer. Nu skall jag tillbaka till läxorna.

Jag vill ha sol och värme!

//Alexandra

Likes

Comments

Lite halvdåliga telefonbilder, men här ovan ser ni i alla fall maten som vi blev bjuden på igår.
Förrätt: Kräftstjärtssoppa som verkligen var himmelskt god, mums!
Varmrätt: Anka med en god sås och potatis till.
Eftterrätt: Limekaka som också var jätte gott.
Allt var verkligen super gott och rullade nästan då vi åkte hem.

Mellan all den goda maten han vi också busa med alla gullungar, tyvärr han bara en av dem fastna på bild.

Hemma igen blev det myskväll med Jesse.

//Alexandra

Likes

Comments

Igår kväll kom Jesse ett tiden och då låg vi och pratade tills vi somnade. Jag steg upp 11 tiden för att gå i duschen. Då Jesse orkade vakna myste vi en stund och sedan började jag fixa mig. Sitter nu i bilden påväg till Vasa för att fira min moster/ gudmor som fyllt år. Kommer hem till kvällen så då kanske Jesse kommer till mig. Ha en bra lördag!

Dagens outfit. Nu fick det äntligen bli dags för min pälsjacka att komma fram från sommarförrådet.

//Alexandra

Likes

Comments