Då jag kom fram till Helsingfors i fredags stod syster och väntade på mig. Vi åt som sagt kräftor då vi kom till hennes lägenhet och dessutom en lyxig efterrätt. Något mer hann vi inte den kvällen.

På lördagen stod det shopping på schemat. Gick runt i alla affärer tills vi var nöjda och hungriga. Då satte vi oss ner i en restaurang och åt riktigt gott. På kvällen tog jag det bara lugnt och kollade på Idol.

På söndagen tog det rätt så länge innan vi orka upp. När alla var klara åkte vi in till stan för att vara lite turister. Vi gick runt en stund innan vi satt oss ner för att fika på Fazers cafe'. Till middag gjorde vi hemlagade pizzor och sedan stod det spelkväll på schemat.

Måndagen började med att åka till ett shoppingcenter för att kolla det sista. Tillbaka i systers lägenhet duschade jag och sedan kom Emma och Josse dit för att börja fixa oss inför konserten. Och sedan var det äntligen dags för kvällen som vi väntat på. Kan inte beskriva hur fantastiskt det var och jag kan inte förstå att jag sett självaste Justin Bieber. Stod och log under hela konserten och i slutet började även tårarna rinna<3 Oförglömlig.

Idag (tisdag) var det rätt tidigt väckning för att åka iväg till bussen. Är riktigt stolt över mig själv att jag hittade rätt själv och att allt gick bra. I Björneborg var jag tvungen att vänta för att byta buss så jag fördröjde tiden med att gå i några affärer. Hemma i Kristinestad igen mötte Jesse upp mig och följde sedan hem mig eftersom han råkade vara i stan så passlit. Jesse kom tillbaka hit senare mot kvällen för att mysa och kolla serie.

Helgen har varit riktigt bra hos syster och det är nog något som borde göras om. Imorgon börjar ny period som jag inte direkt ser framemot, men det går nog säkert lika snabbt som förra får vi hoppas.

//Alexandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan! Sitter nu just i bussen påväg till Helsingfors för att bo hos syster under mina extra lediga dagar. Provveckan är redan slut för min del och det är riktigt skönt. Spännande ti se hur proven gick också för har verkligen ingen aning. Skulle egentligen haft ledigt idag, men skrev provet som jag skulle haft på tisdag idag eftersom jag är borta på tisdag. Planer för helgen är att shoppa och så får vi se vad vi hittar på för andra saker. På måndag kommer även Emma och Josse ner och då är det äntligen dags för "trumvirvel" JUSTIN BIEBER, iik. Har cirka 1,5h kvar innan jag är framme och då blir det kräftor till kvällsmål, mums!

//Alexandra

Likes

Comments

Igår tog jag bussen hem från skolan och sedan hann jag vila en stund innan vi åkte till Björneborg för att föra syster till bussen. Mamma och jag stannade sedan kvar en stund för att gå i några affärer. Kom hem och var väldigt trött så somnade ganska snabbt.
Idag har skoldagen gått snabbt och det var också sista timmarna för denna period eftersom imorgon börjar provveckan. Har endast två prov så får en förlängd helg som dock är fullplanerad redan, men mer om det sedan. Ikväll skall jag bara läsa på prov och inget annat har jag tänkt.

//Alexandra

Likes

Comments

Igår då jag vaknade tog jag det lugnt en stund och sedan åkte jag på några ärenden med mamma. Hemma ingen tog jag engelskaboken i handen och började läsa på prov, men orken fanns inte riktigt. Sedan fixade jag mig lite och åkte till villan för att ha födelsedagsmiddag för pappa då hela familjen var samlad. Åt riktigt gott och somnade sedan något vid tolv. Ligger nu just i sängen och funderar om jag skall orka öppna engelskaboken och läsa lite medan jag väntar på att Jesse skall orka upp. Idag har jag inga andra planer än att läsa på prov.

//Alexandra

Likes

Comments

Idag var det sista fredagen som jag endast har tre lektionen eftersom provveckan är på ingång och sedan byter vi period. Låg i min säng rätt länge när ja kom hem och sedan städade jag rummet och bytte plats på sängen. Vi middagsdags kom båda systrarna hem för helgen eftersom pappa har fyllt. Efter maten åkte vi ner till villan där vi fick njuta av solen tills en oväntad olycka hände, men som slutade bra tillsist. Nu är jag hemkommen igen och sitter i soffan och kollar på tv. Är riktigt trött så får se hur länge jag orkar vara uppe. Ha en bra helg alla!

//Alexandra

Likes

Comments

Gokväll! Nu har jag äntligen landat i min säng efter en lång dag och skall snart få sova.
Började dagen med att åka ner till villan med mamma för att gratta pappa på hans födelsedag. Sedan var det skola som vanligt till tre och efter det en rolig danstimme till fem. Kom hem och åt snabbt och sedan var det dags för Arella träningar. Efter träningarna åkte jag och mamma till villa igen för att äta smörgåstårta och umgås med pappa en stund. Haft en riktigt bra dag, men nu skall det bli skönt att sova.

//Alexandra

Likes

Comments

Dagens humör: Helt okej, inte jätte glad, men inte ledsen heller

Dagens borde: Träna, men det har jag också gjort

Dagens frisyr: Halva av håret fast i en hästsvans

Dagens smink: Inget alls

Dagens klädsel: Chinos, en basic svart långärmad och adidas skor

Dagens planer: Skola, läxor och träna

Dagens materiella vill ha: Nya träningskläder

Dagens fundering: Matte läxan, haha

Dagens tråkigaste: Engelska timmen

Dagens längtan: Att få åka utomlands

​//Alexandra

Likes

Comments

Väcktes imorse kvart före sju för att gå i duschen. Började dagen med två modde timmar som var chill med en bedömd gruppdiskussion. Hade sedan två håltimmar och de ägnade jag åt att planera Arellas träningar för torsdagen och fick också en uppvärmningsdans lagad. Hade sedan två matte timmar och slutade dagen med en chill jumpa timme. Då jag kom hem gjorde jag läxorna och satt i den varma solen en stund och sedan kollade jag Paradise hotel. Nu har har jag just tränat och skall ta en dusch och sedan avsluta dagen med Idol. Har varit på riktigt bra humör idag efter två sämre dagar så jag känner mig riktigt glad. Bestämde mig igår kväll för att jag skulle vara glad idag och att de skulle bli en bra dag, men trodde det aldrig det skulle funka att tänka så, men tydligen gjorde det, ganska häftigt sånt där.

//Alexandra

Likes

Comments

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen:

 • Sommaren ifjol
 • Australien resan
 • Att få tävla i truppgymnastik

Tre saker jag älskar att göra

 • Dansa, alla dagar i veckan
 • Ligga och prata om allt möjligt om nätterna med någon man tycker om
 • Att mysa

Tre ord som beskriver mig

 • Envis
 • Noggrann
 • Känslosam

Tre saker jag uppskattar

 • Att alla i min familj mår bra
 • Då någon rör i mitt hår
 • Att få kramar lite då och då

Tre saker jag vill bli bättre på

 • Att inte jämföra mig med andra
 • Att inte ta allting så seriöst
 • Att steka lika goda plättar som mamma gör

Tre saker jag inte kan vara utan

 • Min säng, lever seriöst i den
 • Min telefon, ofcourse
 • Musik

Tre saker som jag vill ha

 • Ett djur att gosa med
 • Nya lakan till min säng, älskar att få byta lakan
 • Tillbaka mitt "gamla" hår

Tre saker du gjort idag

 • Varit i skolan
 • Sovit då jag kom hem
 • Ätit choklad

​//Alexandra

Likes

Comments

Igår kväll kom Emma till mig igen och vi kollade på gamla bilder och pratade. Hon for vid elva tiden och Jesse kom sedan tolv. Sov dåligt en till natt så jag hoppas jag får sova bra inatt istället då även fast det är skola imorgon. Har legat ner bäddad under täcket hela dagen och haft en lite sämre dag. Har nu förflyttat mig till soffan istället och kollar på tv och kommer nog inte göra något mer idag.

//Alexandra

Likes

Comments