Gokväll på er! Veckan är i full gång och snart är det helg igen. Dessutom får vi en dag längre ledigt då det är fösta maj. Tycker denna vecka har gott otroligt snabbt.
Idag hade jag sovmorgon, vilket alltid uppskattas. Dock sov jag inte så bra på morgonsidan. Skoldagen gick snabb och den var inte så jobbig. Tog bussen hem och mötte sedan mamma för att kolla på kappsäckar. Ikväll har jag sovit och läst på förhör. Skall ännu läsa lite på förhör, kolla på tv och sedan sova.
Måst också tillägga hur ledsen jag blir över vädret. Det är liksom maj om bara några dagar och det bara regnar och snöar om vartannat, suck.

Sötaste kaninen får pryda inlägget. Saknar dig så mycket! <3

//Alexandra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lite bilder från vårfesten i söndags. På bilderna ser ni inmarchen med alla grupper, Arellas uppvärmningsdans, ledardansen, alla grupperna, Arellas tävlingsprogram och till sist avslutningen med alla grupper. Alltid roligt med vårfest!

//Alexandra

Likes

Comments

Genrepet igår gick bra och det gjorde också uppvisningen på kvällen. Alla grupper var riktigt duktiga och Arella gjorde sina program riktigt bra också.
Idag var det skola igen. Tyckte inte timmarna var så jobbiga och de gick ganska snabbt också. I slutet av dagen fick vi gå på ettornas musiklinjes konsert så det var positivt och riktigt duktiga var de. Hann sedan nästan bara hem innan jag åkte iväg till lappfjärd för att hålla träningarna åt Arella. Nu har jag precis kommit hem och skall läsa lite läxor och sedan kolla på serie. Från en sak till en annan måste jag bara påpeka innan jag avslutar att det har varit så härligt när solen har lyst hela dagen. Bara värmen som fattas.

Såhär såg jag ut igår.

//Alexandra

Likes

Comments

Igår kväll somnade jag ganska tidigt och imorse var det skönt att sova lite längre. Har gjort lite skolsaker, kollat på serie och lockat håret hittills idag. Lite senare skall jag åka till kristinahallen för genrep inför kvällen eftersom det är LGFs våruppvisning ikväll. Så dagen kommer i stort sätt spenderas på kristinahallen för genrep och sedan uppvisning. Nu skall jag ta det lugnt en stund och sedan åka iväg.

//Alexandra

Likes

Comments

Imorse väckte mamma mig kvart över sju eftersom det stod tävlingar på schemat. Vi åkte iväg och trots lite problem med musiken löst allt sig som tur. Arellorna var riktigt duktiga och kämpade på. Placeringen blev vi också helt nöjda med. Det var också sista tävlingen som jag och Emma får vara med på i år så det var lite synd. Då jag kom hem sov jag eftersom jag var riktigt trött. Det blev en hemmakväll ikväll också. Är trött och har lite huvudvärk så skönt att bara vara hemma eftersom det blir en lång dag imorgon också.
Ikväll skulle vi också haft våruppvisning med dansen, men eftersom det krockade med tävlingarna så blev jag tvungen att hoppa över det så det var ju lite synd, men sånt som händer. Ha en bra och trevlig lördagkväll!

//Alexandra

Likes

Comments

Morgonen var som vanligt, som ni kanske kan utantill vid det här laget, haha. Började dagen med biologi och sedan en håltimme. Lektion tre och fyra hade vi provutgivning. Är riktigt nöjd över mina vitsord och det känns skönt att kunna vara det även fast det inte är de vitsorden som jag bara nöjde mig med förr. Det är så bra att jag kommit i från det och inte har lika höga krav på mig som jag hade förr. Efter provutgivningen hade vi en matte timme och sedan bestämde jag mig för att gå på gymnastiken och simma och det var riktigt kul. Jag tog bussen hem. Hemma gjorde jag inte så mycket och sov en stund. Ikväll har jag bakat med mamma och nu sitter vi i soffan för att kolla på Let's dance. Blir en hemmakväll ikväll eftersom det inte är någon sovmorgon för mig imorgon. Skönt det också.

Tycker verkligen vädret kan bli lite varmare nu.

//Alexandra

Likes

Comments

Vaknade vanlig tid imorse, men låg kvar ganska länge eftersom jag var så trött. Hade en tung dag idag och det kändes som att alla var lite stressade inombords även lärarna, så det var inte så kul. Var i alla fall och lunchade med mamma så det gjorde dagen bättre. Då jag kom hem från skolan sov jag en stund och sedan var det dags för Arellas träningar. Nu sitter jag i sängen och bara tar det lugnt.
Jag lovade ju också att berätta vad jag tyckte om serien 13 reasons why. Jag satt bokstavligen och sträck kollade den i två dagar, så jag kollade ut den på endast två dagar. Själv tyckte jag den inte var så jätte bra och det var en ganska dyster serie. Det hände nästan inga bra saker så på det sättet tyckte jag lite mindre om den. Sen tyckte jag att den var ganska gripande och hemsk på det sättet de behandlade varandra, men något sånt kan ju också hända i verkligheten. Enligt mig tycker jag man inte missar så mycket om man inte kollar den, men eftersom det har varit så mycket prat om den serien var jag bara tvungen att kolla den och jag förstår om ni känner likadant. Och det här var ju bara mina åsikter så det kan vara att någon annan tycker att den är jätte bra.

//Alexandra

Likes

Comments

Hade som sagt sovmorgon imorse och det var verkligen så skönt. Hoppade i duschen då jag vaknade, kollade lite serie och valde kläder, sånt som hör till morgonen. Sedan åkte vi iväg till skolan. Hade biologi, finska och musik så inte så tung dag. Hela eftermiddagen och kvällen har jag kollat på serien 13 reasons why och nu skall jag börja på sista avsnittet så ni får säkert höra om min åsikt imorgon. Gonatt och sovgott!

//Alexandra

Likes

Comments

Gokväll! Imorse stod väckningen på noll sju noll noll. Åkte till skolan för att skriva mitt sista prov för den här provveckan. Så nu har jag överlevt fem av sex provveckor för ettan och skönt känns det och snabbt som tusan har det gått. Provet gick bättre än vad jag hade trodd så hoppas det är så då jag får ut det också. Jag stannade i skolan ända tills tre eftersom vi hade dans då. Fördrev tiden med att kolla på serie och tiden gick faktist ganska snabbt. Efter att jag kom hem har jag inte gjort så mycket förutom att kolla på serie. Just tömde jag också min skolmapp så nu är jag redo för en ny period. Börjar den nya perioden med sovmorgon imorgon så det är skönt. Bra så!

//Alexandra

Likes

Comments

Igår sov jag länge för att ta igen all sömn jag missat. Sedan försökte jag läsa på prov, men det gick inte alls så jag sket i det. Istället spelade jag spel med syster och Bill. Resten av dagen tog jag det bara lugnt. På kvällen fixade vi ihop en ostbricka som vi sedan åt framför tv:n.
Idag sov jag ganska länge igen även fast jag hade tänkt stiga upp tidigt och läsa på prov, men så blev det inte. Idag har jag inte fått så mycket gjort heller och provet har jag nog inte gjort så mycket åt heller så vi får se hur det går imorgon då jag skall skriva provet då jag knappt läst något alls. Idag är det ju också sista dagen på påsklovet och vardagen kommer emot. Jag har i alla fall haft ett super påsklov och har fått tillbringat det med härliga personer.

//Alexandra

Likes

Comments