Igår onsdag vaknade jag 9 tiden eftersom jag hade sovmorgon. Orka mig sedan iväg till skolan trots förkylningen. Då jag kom hem hann jag inte så mycket innan det stod möte på schemat. Då jag kom hem läste jag på förhör och somnade sedan. Idag fick det också bli en sovmorgon eftersom jag kände att jag inte skulle orka med skoldagen. Så idag har jag vilat, läst i boken som jag läser och gjort det som de gjorde i skolan idag. Kvällen blir nog också riktigt lugn med förhör läsning eftersom jag skriver två förhör imorgon om jag åker till skolan.

//Alexandra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår måndag var det skola som gällde igen. Dagen gick helt okej. Lite trött och sådär som måndagar brukar vara. Då jag kom hem gjorde jag läxorna och resten av kvällen kollade jag på serie.
Idag steg jag upp och gick i duschen. Hade en ganska lätt dag, men tröttheten och humöret tog över. Tog i alla fall bussen hem halv 3. Då jag kom hem mätte jag feber och nu ligger jag här med stegring. Så det kanske förklarar mitt humör lite. Har kollat på serie och försökt läsa på förhör så bra som möjligt, tror dock inte så mycket fastnade men lite i alla fall. Tycker samhällslära är ganska intressant nu just så då går det ju alltid lättare att läsa. Tror det blir en tidigare natt ikväll och så får vi se om jag kan åka iväg till skolan imorgon.

//Alexandra

Likes

Comments

Rosor, smörgåstårta, tårta och släkten bestod gårdagen av. Allt var så himla gott och alltid roligt att träffa släkten.

//Alexandra

Likes

Comments

Hej! Helgen är i full gång och snabbt har den gått som vanligt.
I fredags kom jag hem tio tiden och då kom Josse hit en stund. Lite senare bakade jag med mamma och sedan städade jag mitt rum. Sedan fick jag besök i några timmar. Mot kvällssidan kom också Emma hit och projektet för kvällen var att färga hennes hår. Sedan chillade vi bara tills hon åkte hem. Somnade sedan sött.
I lördags började jag dagen med att läsa i min bok och sedan satt jag ute i solen med mamma och mormor. Var så himla trött hela dagen så sov i någon timme också. Mot kvällen fixade jag mig och åkte till Ellen därifrån vi sedan åkte vidare. Landade i min säng halv tre tiden.
Idag skall vi ha släktkalas åt mig lite i efterskott så söndagen kommer bestå av att fixa till det. Älskar för övrigt också då våren verkligen är på kommande nu, så härligt med sol.

//Alexandra

Likes

Comments

Sista kvällen hade vi en liten photoshoot i vår djungel innan vi åkte in till Grand Baie som var ett lite större ställe cirka 10 minuter med taxi från där vi bodde. Där fotade vi först solnedgången och kollade lite runt innan vi satte oss ner på en restaurang.

Sista dagen bjöd vi systrar på blåbärscheesecake och champagne. Sedan var det bara att packa ihop sakerna och åka till flygfältet.

Jag hade verkligen en super bra resa och det var så himla skönt att komma bort från Finland och allt som är runt mig. Dessutom var det också kul då vi åkte hela familjen då det är så sällan vi är alla tillsammans nu för tiden.

//Alexandra

Likes

Comments

Vi åkte till en annan strand en dag för att se lite nya saker. Vi var dock inte så imponerade över stranden och tyckte "vår" strand var bättre. De fösta bilderna är i alla fall från den andra stranden. Sista bilden är vår utsikt från vardagsrummet.

Likes

Comments

I söndags vaknade jag ganska tidigt, men låg länge i sängen ändå. Läste lite i en bok som vi läser i engelskan och kollade på youtube. Sedan blev jag så trött så jag sov bort halva dagen. Klockan fyra befann mamma och jag oss på bio. Vi kollade filmen La la land, tyckte filmen var helt okej, lite annorlunda. Då vi kom hem läste jag på förhör och inte så mycket annat.
Måndag idag och jag började dagen med två finska timmar. Sedan hade jag två håltimmar, samhällslära och till sist två engelska. Tyckte dagen gick ganska snabbt och humöret var inte så dåligt trots att det är måndag. Då jag kom hem försökte jag läsa på förhör, men allt annat lockad mer. Sedan hade vi Arellas tränare en liten träffis för att göra lite ändringar i deras tävlingsprogram. Nu ligger jag i sängen klar för att snart ta natten.

//Alexandra

Likes

Comments

På första bilderna ser ni vår lilla vän som vi hittade en morgon då vi skulle till stranden. 

La residence hette stället som vi bodde på. Vi bodde i en två våningslägenhet som hade allt från kök, tre sovrum, tre Wc:n, två duschar, till diskmaskin, tv, tvättmaskin och poolen precis utan för dörren. Ett riktigt fint boende. 

Strandbilderna är tagna en lugn morgon klockan halv åtta. Så himla fint då det var vindstilla och alldeles lugn. Vår lugna morgonpromenad slutade dock med en regnskur och vi blev alldeles våta, men det gjorde inte så mycket då det ändå var varmt. 

Sista bilderna är tagan i vår lilla djungel som vi kallade det. Ljuset blir så fint på kvällarna då man är utomlands, dock hann det bli lite för mörk då vi tog bilderna.

Likes

Comments

Igår var det väckning 06.30 eftersom det var tävlingsdags för Arella. Vi åkte iväg till Vasa och Botnia hallen där Wasacup ordnades i år. Arella var riktigt riktigt duktiga och de tog faktiskt hem bronset. Himla glada och stolta blev vi eftersom det var en finsk tävling och vi trodde att vi inte hade någon medaljchans. Så en bra start på tävlingssäsongen fick vi.
Hemma igen var jag himla trött och låg i sängen resten av kvällen. Gick i baston och kollade sedan finalen i melodifestivalen, tyckte dock att fel bidrag vann. Somnade sedan sött.

(Bilderna är inte mina)

​//Alexandra

Likes

Comments

Igår vaknade jag vanlig tid och gick i duschen. Sedan åkte jag och mamma till skolan för vår enda lektion för dagen, så vi slutade alltså halv 10. Då jag kom hem var jag och hälsade på kompisarna som går i skolan här i stan. Efter det kom Emma till mig en stund och sedan var jag med e kompis i ett par timmar. Mot kvällen fixade jag mig och gick iväg till Felli. Det blev bara en hemma kväll hos henne, men skönt det också. Så hade en riktigt bra fredag och hann med mycket, kanske inte det jag skulle bordat hinna med men det gör inte så mycket då man har kul.

//Alexandra

Likes

Comments