1. När en kille visar att han bryr sig, att han lägger ner tid på en och visar att han vill vara med en.

2. En kille som får en att känna sig speciell, att man inte känner sig som en i mängden.

3. Ärlighet, det är något som är så viktigt för mig. Tycker det är så onödigt om man bara ljuger om allt.

4. När en kille kan vara lite crazy och vilja hitta på saker som kan vara jävligt skumma men samtidigt roliga. De gör allt mer intressant och spännande ;) är sån själv också så ;)

5. Om killen är öppen till en och kan berätta saker. Typ tankar, åsikter osv.

6. När en kille är förstående, lyssnar på en och försöker förstå hur man tänker eller menar i olika situationer. Blir så mycket lättare då även om man kanske känner eller tycker olika saker.

7. När en kille försöker, låter jätte oklart nu. Men typ att han FÖRSÖKER lägga ner tid på en, FÖRSÖKER se en film som jag gillar även fast han kanske inte gör det. Menar bara själva grejen med att försöka, sen om det inte funkar så har han ändå försökt och det är allt jag vill.

8. Inte ge upp på en, visa att han tror på en och inte ge upp direkt när något blir fel.

9. Förlåtelse och kunna släppa saker så man kan gå vidare. Att veta att alla gör misstag och kunna gå vidare från dom utan att behöva gå vidare från personen. Jag själv är en väldigt förlåtande person och i 99% av gångerna så förlåter jag. För om jag ska sluta förlåta alla personer som gör fel så skulle jag inte ha några vänner kvar, och alla gör fel ibland.

10. Att visa att han finns där för en oavsett vad, och att man vet att han kommer finnas där isåfall.

11. Inte vara dömande. Att man ska kunna berätta vad som helst för honom utan att han ska döma en.

12. Tillit. Att kunna lita på honom och inte behöva tveka på om man kan det. Något jag har väldigt svårt med, men det handlar ju om att bevisa att man kan det isåfall. Gäller ju från bådas håll.

13. Att kunna ha djupa konversationer och inte bara prata om vardagssaker. Att personen gillar att gå djupare in på något, egentligen vad som helst.

14. En kille som gillar närhet rätt mycket, typ hela tiden haha. Nä men mycket iallafall.

15. Känslighet. Jag själv är en känslig person och tycker väll inte det är lika attraherande med en kille som är iskall jämfört med en känslig kille.

Det jag har skrivit nu är ju då bara personlighet tror jag. För ett utseende är oftast inte det jag faller för. Det går väll säkert men det är personligheten jag fastnar för isåfall. Och alla saker är väll inte att jag faller för sten hårt typ direkt någon har något av detta, som ni säkert förstår. Det är mer vad jag attraheras och gillar hos killar med. Men hoppas ni förstår vad jag menar :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments