De flesta vet inte mycket om hur jag mår eller vet inget alls och hur det påverkar mig hela tiden. Jag är en väldigt öppen person skulle jag säga och gillar när andra kan vara de också för det gör många saker mycket lättare, man slipper gissa eller tro massa om personen som kanske inte stämmer osv. Har ingen speciell anledning till varför jag skriver detta, är mer att jag vill få ut mina känslor och vara mer personlig här, känns som de skulle vara mer intressant också.

Hur jag mår går mycket fram och tillbaka hela tiden beroende på hur min dag ser ut, många personer kan påverka det väldigt lätt just för att jag är så känslig av mig, speciellt denna perioden. Just nu, och idag mår jag helt okej. Jag gråter inte och min värld rasar inte samman i mitt huvud, jag har inte haft en sån dag på ett tag nu tack och lov. Men jag minns att jag hade det när jag skrev mitt senaste inlägg om hur jag mår, det var inte den värsta dagen, kvällen eller natten på veckan, för den kom nästa dag. Jag grät, hela dagen ungefär, från de att jag vakna till kvällen och kunde inte sluta. Mina tankar i de stunderna är så svåra att få bort, det känns som att börja om på 0 många gånger, att känna att man inte har kommit någonstans efter mer än ett år. Och de dagarna är bara hemska för mig, för när jag gråter då, känns det som jag aldrig ska sluta, det känns som att jag kommer må så för alltid, som att alla delar av min kropp gör ont och att jag aldrig ser ett slut på det.

De flesta valen jag gör gör jag för mig själv, för att jag ska kunna må bra. För jag måste välja mig själv och vad jag vill i förstahand många gånger, folk kan tycka att valen är hur fel som helst för de vet jag att vissa gör och tro mig, jag ser det dåliga i valen också. Mina val kan vara både rätt och fel på olika sätt men jag väljer bara det som sårar mig minst, det som gör minst ont och som gör att jag kanske inte mår lika dåligt. Så tycker bara det är synd att alla inte kan ha förståelse även fast man inte skulle gjort eller tycker samma.

På grund av hur jag mår så har jag även svårt för att bli motiverad till saker, till att ta tag i något och vilja göra det. Men jag vet vad jag mår bättre av, hur jag ska slippa vissa av stunderna när jag känner att jag aldrig mår bra. Så det mesta jag gör i mitt liv är att fokusera på att må bra igen, och jag har kommit igång med vissa saker som får mig att må bättre.

Men säger som sist, ska fortsätta kämpa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments