Jag bestämde mig tidigt förra veckan att den gångna helgen skulle spenderas i lugn och ro! Min favoritplats att göra absolut ingenting är Grebbestad, hos pappa så dit bar det av! Förutom att ta det lugnt bestämde jag mig också att öva upp mina kameraskillzzzz ! Känns som ett måste nu när jag jobbar med Designish.se och chefsbox.se ☀️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tror aldrig en måndag har varit så efterlängtad som denna för min del någonsin... När förra veckan bjöd på hårda slag i magen i form av en historia upprepar sig ville jag inget hellre än att sätta mig och bara skrika rakt ut. 

Tackar livet för att jag har ett stort projekt i det nya bolag jag är med i att starta upp nu, tro mig när jag säger att denna vecka kommer mina redan långa arbetsdagar bli ännu längre, jag behöver något annat att fokusera på samtidigt som jag håller tummarna för att allt kommer ordna sig. Fallet kommer vara hårt men when the botten is nådd går det bara att klättra uppåt. 

Lägligt nog är denna måndag fylld med möten kring kartonger (ett ytterst tacksamt samtalsämne just nu), tidsplanering och budgetering. 

Nu kör vi. 

Likes

Comments

05.45 drog min dag igång idag, 07.30 var jag på plats på kontoret för att förbereda inför möte med ett kartongbolag. Frågan jag ställer mig är hur f*n började min vardag kretsa kring kartonger plus mått och vikt på produkter att stoppa i dessa. Att begrepp som uv-lackad, vattenlackade tryck och ifall kartongen ska vara en standard 0427 i well med fast lock nu mer är vardag anser jag helt klart vara lite humor... men jag älskar det.

Dagen kommer fortsätta i mötestema och snart ska jag köra workshop med AD på bolaget för webbsideskisser. Nu börjar bolaget helt klart ta form och fler bitar börjar falla på plats. Spännande!

Nej nu blir det åter till jobb.

Likes

Comments

05.45 ringde klockan i morse, konsekvensen man får ta när man väljer att gästa mamma i Torslanda för räkor och skumpa. 08.00 var jag på plats på kontoret och fick världens bästa start på dagen, nämligen en fredagsfrukost alá hotell deluxe, det var inget som inte fanns... mums.

Nu väntar en härlig arbetsdag med möten och idéspånande inför lansering. I eftermiddag har jag Viktor på besök så det blir en middag på stan och kanske en drink eller två, dock inget stök då mamma ska köras till flygplatsen tidigt imorgon för en månad i Florens... nog tråkigt. Men efter taxiarbetet bär det av till Grebbestad vilket ska bli otroligt trevligt.

Fick hem lite nya kontorsaccessoarer också vilket gör att jag känner mig sjukt organiserad idag. Kanske att något liknande kan vara något för en box?


Likes

Comments

Jag vet inte vilket nummer på alla bloggar jag har startat detta är, men vad spelar det för roll när jag vet att jag framöver kommer ha ett stort behov av att skriva av mig, varför? Jo med ett nytt jobb som innebär uppstart av ett helt nytt bolag där jag sitter som ansvarig för både marknadsföring och försäljning plus att jag just nu jobbar ensam med hela uppstartprocessen. Jag ser det alltså som att detta nya jobb kräver en helt ny blogg, för min egen skull.

I 6 år tillbaka har jag spenderat mina somrar i Grebbestad, jobbat i den fantastiska butiken Classic Corner med helt underbara kollegor och levt säsongslivet deluxe. Sena nätter, långa arbetsdagar och inte ett bekymmer i hela världen. Låt säga att det är något annat denna sommar, har visserligen fortfarande inga bekymmer (tack och lov), långa arbetsdagar har jag också men sena nätter går fetbort. Det faktum att arbetsdagen börjar 08.00 (inget konstigt med det) gör att jag värdesätter sömn absolut senast 23.00 hahaha, jag har gått och blivit gammal. Undantag finns givetvis. På helger åker jag till Grebbestad och genast är man tillbaka i samma sinnesstämning som att jag skulle kört ännu en sommar där, har fortfarande inte hunnit sova ikapp helgen för två veckor sedan och för att inte tala om midsommar. Men vad gör det, för tusan vad roligt jag har i livet just nu.

Likes

Comments

I N S T A G R A M@alexandralulek