Hey venner!

Så titlen siger lidt det hele.. At skubbe mennesker fra dit liv der ikke gør noget godt ved dig eller dit liv. Der bare ikke fortjener at forblive en ven eller bare være en del af dit liv. Det kan lyde hårdt og barskt, men det er skam heller ikke enkelt.

Det er vigtigt at have mennesker omkring sig, som gør dig glad. Mennesker der kan gøre dig til et bedre menneske og også lære af dine fejl. Det er dog bare ikke alle der er sådan og man må jo egentlig gøre hvad man har lyst omkring det, men følg dit hjerte er et godt tip.

Det er svært. Det er det virkelig, men man bliver squ' også nødt til at tænke på sig selv i nogle situationer. Jeg går som jeg har nævnt 253662 gange i niende klasse og skal efter på gymnasium. Jeg har valgt mit gymnasium af flere grunde og med en bagtanke af, at jeg ikke kender super duper mange der også skal gå der. I hvert fald ingen jeg er tæt med. Det giver mig den mulighed for at starte på en frisk med både venner og det sociale. Det er en udfordring at starte et helt nyt sted, hvor man ikke kender mange eller nogen overhovedet. Men det er en udfordring der gør os mennesker klogere på os selv. Selvfølgelig kommer jeg til at savne mine venner, men jeg vil gerne videre. Videre i mit liv og min skolegang.

Man kan måske tro at det er lidt selvisk at tænke på sig selv og skubbe venner fra. Men nej. Gør de dig ikke glade eller noget godt for dig så lad vær at omgås med dem. Du lever kun én gang og lær andre at kende. Mange teenagepiger har sikkert oplevet at have nogle veninder, der bagtaler en eller bare taler ned til en. Det er ikke spor rart og bare vær dig selv og sig fra. At sige fra er stærkere end man skulle tro.

Et godt tip! Som jeg har skrevet gennem hele dette indlæg er det vigtig at gøre hvad der er godt for DIG! Ja, det kan såre andre, men er du ikke lykkelig i et venskab eller forhold måske er det på tide at sige fra før du gør noget dumt.

knuss

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey venner

Nej, nej og atter nej kan jeg kun udtrykke mig med her for tiden. Alles værste mareridt er kommet til virkelighed. Det er mandag d. 24 april 2017 og vi fik at vide hvad vi skal op i, i eksamen .

Det var morgen og jeg kunne ikke sove dagen før faktisk ikke fordi jeg tænkte på hvad vi mon skulle op i, men i kender det nok godt. Ovre i skolen var vi alle lidt hysteriske og ventede spændt på en mail med udtrækningsfagene. Til morgensang råbte min veninde op "VI SKAL OP I IDRÆT OG MUNDTLIG FRANSK!!!". Jeg kunne mærke tårene trillede ned af min kind i det jeg hørte ordet "fransk". EJ MEN FOR SATAN. Faget fransk er ikke blevet trukket i 5 år og så bliver vi de uheldige. Idræt er egentlig fint nok ikke det værste. Men tænker jeg mig mere om så er fransk ikke det allerværste heller. Jeg skal ikke have fransk efter niende klasse og skal jo derfor ikke rigtig bruge det til meget, men det er da stadig rart at få en en god karakter. Mundtlig matematik er nok det absolut væreste for mit vedkomme. Jeg er rent ud sagt LORT til matematik og det er faktisk ikke fordi jeg ikke kan finde ud af det. Men min hjerne eller min tankegang er tit bare lidt anderledes og er ikke så god til at tænke firkantet.

Når, men hvis jeg har nogle læsere der også skal gennem mange prøver her snart vil jeg ønske jer alle held og lykke!

Et godt tip! Lad vær med at tænke på hvad du kunne have haft i stedet! Bare accepter hvad du har fået og nyd det og bare tag det som det kommer!

knuss

Likes

Comments

Hey venner!

Så er det endelig blevet påske og det betyder jo også PÅSKEFERIE!!! Det er simpelthen så rart med noget ferie her i den stressende periode med eksamen og udtrækninger og alt det!

Her i påsken skal jeg dog ikke lave så meget andet end at slappe lidt af efter en masse stresseri.

Jeg har sagt til mig at selv at jeg hver dag i ferien (lige bortset fra weekenden) vil jeg træne. Jeg er fitness world medlemmer, men bruger aldrig muligheden for at gå der ned. Hele tiden vil jeg træne, men kan bare ikke få mig selv til at gå ned i et fitness center og træne. Mange af mine veninder træner og går på hold sammen, men jeg er ikke så meget for det. Det er selvfølgelig en skam, for jeg jo går glip af at træne og have det sjovt med mine veninder samtidlg!

Når men efter ferien sker der også noget spændende! uhh.. Jeg skal nemlig trække udtrækningsfag og fordybelsesområder i dansk! Jeg glæder mig helt vildt, men samtidig er jeg mega nervøs.. Nervøs for at trække noget jeg bare IKKE vil have!

Når, men nyd nu jeres ferie og lad os håbe at det gode vejr titter lidt frem!

Et godt tip! Selvom det er ferie og det endelig er tid til at slappe af så brug stadig din tid fornuftigt! Du har endelig tid til at shoppe, tage i biograffen og alt det som du måske ikke kan nå i din travle hverdag. Så brug tiden fornuft

knuss

Likes

Comments