Header

Jag och Bella har haft egen tid vi har färgat håret, fixat naglarna och lagt på ansiktsmask blev precis klara med allt. Känner mig som ny och fräsch. just nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt imorgon så tänkte jag svänga förbi gamla stan och kolla lite sen lite senare hade jag tänkt åka hem till Huddinge och spendera helgen med min Älskling som är ledig från jobbet

Hade rött/orange på mina toppar och utväxten hade jag min naturliga färg såg lite roligt ut haha så var tvungen att ta en mörk färg på topparna blev faktiskt fint skiftar lite mörkbrunt och rött att det kan va så svårt at få bort det röda.. Har lessnat på mitt hår nu men nu ser det bättre ut än innan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej bloggen!
Har uppdaterat jätte dåligt som ni har sätt och många har frågat varför jag inte gör det längre hehe jag har blivit lat som sagt glömmer och har inte haft tid bara.. Försöker göra mitt bästa och måste bli bättre på det ska skärpa mig! Just nu är jag i Älta hälsar på min moster och min små kusiner kom hit igår vi håller på lagar lite Lunch räk gryta med ris min favorit faktiskt min Älskling jobbar för fullt så jag sitter och skickar massa bilder på maten som jag gör, för att jag saknar honom:-)

Har ståt och rensat räkorna

Resultatet

Likes

Comments

Min lilla älskling sparkar och sparkar som bara den känner hur det bubblar i magen😍 haft svårt att sova på nätterna för att hon rör sig så mycket man blir ju nästan prutt nödig hahah idag var jag nere i centrum och kolla på rean såg en massa barnkläder blev så kär ville verkligen köpa allt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Möglar i sängen bara och kollar på The Hills tycker serien är rätt bra så där när man inte har något att göra. Känner mig såå trött skulle kunna sova igen.. Känner mig hungrig också funderar på att gå ner till Kina restaurangen sugen på wok nudlar 😊 skulle sitta fint just nu.

Dem här dagarna har jag vart ute jätte sent med Älsklingen och hans kusiner vi har promenerat långt för att hitta en massa Pokémon haha nog den bästa spelat lite farligt man blir besatt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag och Nico vaknade runt 7 tiden vi åt frukost tillsammans medans Rolle och min svärmor sov ut idag, tog med mig Nicolas till parken och sparka lite fotboll i Rådsparken och jag hade nog lite för varma kläder på mig en svart T-shirt och tränings byxor det var nog jobbig i solen kände jag medans Nicolas kunde ta av sig och steka i solen. Haft en bra dag iaf vi gick hem och väckte alla och började med att göra pasta sallad sen gick vi ner igen med lite picknick 👍🏻 är hemma nu och är helt slut!

Likes

Comments

Godmorgon tog en promenad på morgonen och blev precis klar med duschen och sminkningen ska snart gå ner till centrum och kolla lite, hade tänkt käka ute med Nicolas sugen på Pizza eller hamburgare skulle sitta fint just nu❤️ ha en bra dag!

Likes

Comments

Nicolas med sina nya kläder och skor, stolt kille.

Rolle med Nicolas

Blev ingen lång promenad fastnade i parken med Nicolas men lite fotboll blev det iallafall tog ett bad så fort jag kom hem. Gjorde lite fika och satte på en film till Nico och Rolle drog till jobbet han jobbar natt idag med.. Tråkigt! Nu har han somnat skönt att få lite tid för sig själv tänkte fixa mina naglar , lägga ansiktsmask och kolla serie med lite yoghurt och frukt skulle sitta fint just nu😊

Likes

Comments