Header

Idag blev det en sen middag klockan är snart 7 på kvällen usch va tiden går fort.. Vakna för en stund sen brukar vila en timme varje dag för att jag ska orka men idag sov jag för länge och vaknade upp med huvudvärk. Jag sov jätte dåligt inatt la mig runt halv 4, 4 tiden då är det inte så konstigt att jag däcka på en min haha till middag blev det kycklingfilé, broccoli gratäng med Rosépeppar blev så himla gott att vi käkade upp allt. Tänkte vila magen sen blir det nog en promenad runt Huddinge har vart hemma hela dagen behöver röra på mig lite varje dag. Hörs!

Jag stekte kycklingen med lite smör och hällde en massa krydda , det gillar jag man ska inte snåla kokade lite broccoli sen la jag allt i stekpannan med kycklingen och lät det steka lite på sidan om så började kocka pastan. Därefter tog jag fram en form och hällde över kycklingen o broccolin och blanda ner rosépepparsåsen lite riven ost och kryddade lite extra, älskar stark mat! Hade ugnen på 150 vänta i 15-20 min sen var det klart!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Snygga underkläder det gillar alla tjejer visa tycker kanske det är onödigt köp eller att föräldrarna köper åt en men jag gillar spendera mina pengar på det:-) snygga underkläder från Nelly jag dör verkligen för modellerna och färgerna. TITTA HÄR

Likes

Comments

Det är väldigt många som har frågat om jag saknar min gamla kropp. Helt ärligt! Nej det gör jag inte.

Det är så underbart att ha mage förutom att jag har Problem med kläder varje morgon haha det är inte så ofta man blir gravid och jag njuter varje sekund och gör mitt bästa för att jag ska må bra t ex motionera väldigt mycket eller ta långa promenader och äta, dricka bra det får man inte glömma annars är humöret här nere och jag känner väldigt mycket att mina hormoner spökar som bara den det är något man måste jobba på för jag och min sambo Rolle rockar väldigt mycket plus så blir man känslig för minsta lilla gråter o skrattar hela tiden.

Likes

Comments