Klicka bara på bilderna för att komma till plaggen!

-inlägget innehåller adlinks

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Trycker i mig godis framför ett avsnitt vampire diaries. Annars har jag bara tagit en liten tur till stallet för att pussa på hästen. Precis såhär ska söndagar vara. Lite söndagsångest har jag dock. Känns som att helgen har gått så himla fort även fast jag inte gjort något. Har också tusen saker att få klart nästa vecka innan lovet. Usch vilka problem va. Så hemskt liv jag lever fy fabian.
Som motivation har jag en massa roliga saker planerade under lovet så får kötta genom veckan. 😉

Likes

Comments

​Ingen kan väl ha missat Beyoncé senaste uppträdande? Livets kvinna är hon, helt otroligt vilken hög standard det är på varenda konsert. Hon gör det bara bättre och bättre för varje gång. Är så jävla redo för nästa album och hennes nästa turné. 

Likes

Comments

​Hade ingen energi alls när jag kom hem förut så det blev bara en kort tur i padocken. Första gången som jag red barbacka idag så därför ville jag inte utmana ödet för mycket ifall hon skulle få något ryck. Gäller att inte pressa unghästar allt för mycket. Menmen hur som gick det jättebra och Flicka va väldigt pigg och framåt idag. Känns bra att hon orkar när jag inte gör det ;-)Likes

Comments

Spenderade större delen av dagen i sängen framför datorn och tyckte synd om mig själv för att jag är förkyld. Otroligt mesigt av mig men jag ryckte upp mig sen när Fanny kom hit(!!!) VI bakade en morotskaka som blev jättegod och sen kollade vi på Rupaul´s Drag Race samtidigt som vi tryckte i oss kakan. Planerade vad vi ska vara på Halloween och pladdrade på om allt som vanligt. Fick sen något ryck så vi bestämde oss för att gå ut och fota lite. En av bilderna ser ni ovan och resten får ni till veckan. Tog bara kort på mina nya jackor och sen larvade vi oss med kameran ett tag. Roligt var det iallafall.

Om någon av er är intresserade av Fanny och hennes foton så kan ni kolla in hennes instagram @fannypajen.

På bilden finns det en direktlänk till jackan!

-inlägget innehåller adlinks

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Är hemma och döförkyld. Finns inget värre för mig själv än att bara sitta ner och göra ingenting för då tänker jag för mycket på allt. Analyser varenda litet ord jag någonsin har sagt och så kommer ångesten och hälsar på. Ångest är verkligen helt värdelöst. Den gör mig till en osäker liten flicka som tänker för mycket på vad andra kanske tycker om mig. Vilket är totala motsatsen till hur jag är. Helt otroligt att en känsla kan få en att se sig själv på ett helt annat sätt. Har någon av er ångest? Alltså alla människor känner av ångest ibland men är det någon av er som lever med panik-ångest? Isåfall är mitt bästa tips till er att se ångesten som en annan person. Att sätta distans mellan sig själv och ångesten. När man har gjort det kan man utsätta sig själv för ångesten vilket är det viktigaste för att få bort ångesten. Göra precis allt som man har ångest för varje chans man får. Gör man det man har ångest för tillräckligt många gånger så försvinner det till slut. Lovar. Jag brukar se det som att jag har en lista att bocka av. Bara köttar igenom listan så jag kan bli ångestfri så fort som möjligt. Att jag är extremt målmedveten kan aldrig ångesten ta ifrån mig.Likes

Comments

Twitter
alexandralinne