Hann till stallet medan det var ljust för en gångs skull(!!) Longerade Flicka i paddocken i ca 30min då hon blivit en riktigt kaxig brud så nu behöver jag verkligen jobba med henne varje dag. Förra veckan var jag lite off så då blev det för få timmar i stallet vilket jag fått äta upp nu haha. Alltid lika roligt med en unghäst som ska testa en så fort man slappnar av lite ;-)

Nejmen jag har faktiskt världens finaste och bästa häst. Är så himla lyckligt lottad och jag vet att vi kommer komma långt tillsammans. Har en så otrolig bra relation till min häst. Finns såklart saker jag behöver jobba på men så länge man menar väl kommer hästen göra detsamma. Så tänk en extra gång på det innan ni ryter till, hästen vill bara göra sitt bästa så blir det inte som du tänkt är det 9/10 gånger ditt eget fel.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagens trick blev en same sided superman. Första gången jag provade den men det är sååå roligt med nya trick! Känner mig mycket bättre idag än tidigare i veckan då jag va lite krasslig. Så skönt att ha en riktig träning och en timmes stretch som avslut på veckan. Träning är verkligen något som får en att må bra. Alla ångest och negativa tankar är som bortblåsta efter några timmars tränande.

Nu är det bara mat och ett varmt bad som återstår av denna vecka, ska fila på ett måndagspepp inlägg som kommer ut imorgon också. Tänkte börja med det varje måndag framöver så hoppas att ni gillart. Själv har jag aldrig någon ångest inför måndagen så hoppas att det kan smitta av sig genom mina inlägg. Kommentera gärna om det är något annat ni vill se här på bloggen, kan handla om vad som helst så ordnar jag det, puss.

Likes

Comments

GODASTE pastan någonsin som käkade till lunch på stan. Har haft en sån chill dag. Fick sovmorgon för en gångs skull, åt frukost och kollade på serier i några timmar sen blev det en promenad med vovven. Spenderade eftermiddagen på stan med mammsen. Fick med mig lite saker hem och ska avsluta dagen med lite hemma-spa efter jag fixat stallet. Blir bara en promenad för hästen idag då jag orkar verkligen inte göra något annat. Ska bara mocka sen dra hem typ. Ouff vilken skön dag alltså. Har nästan aldrig riktigt lata dagar så njuter rejält ska ni att veta.

Likes

Comments

Finns inget bättre än en skogspromenad med vovven<3

Likes

Comments

Har insett att jag är så otroligt hård mot mig själv. Allt jag gör ska bli perfekt och alltid ska jag prestera på topp. Om jag gör fel eller bara får ett litet snedsteg så ger det mig ångest enda in i själen. Låter kanske lite väl dramatiskt men jag blir verkligen helt rubbad. Kommer ur balans och klankar ner på mig själv för riktiga små skitsaker.

Kom på detta igår då jag ska söka ett jobb. Jag satt ensam i mitt rum och skämdes när jag skrev mitt cv och personligt brev. Tyckte att allt jag skrev var antingen för skrytigt eller för töntigt eller för dåligt skrivet. Tänkte att ingen skulle någonsin vilja anställa mig och bara radade upp alla möjliga anledningar till varför jag inte skulle få jobbet. Det är ju inte minsta lilla rimligt att göra så. Man ska ju tycka att man är bäst i världen och det är ju självklart att jag kommer få jobbet.

Men egentligen är jag helt perfekt för det jobbet jag ska söka. Jag vet att jag kommer trivas jättebra på den arbetsplatsen och kommer sköta jobbet galant. Ändå så fick jag ett litet ångestanfall av att ens tänka mig söka tjänsten. Såg framför mig hur chefen sitter och skrattar åt min ansökan. Helt jävla orimligt är det. Usch och fy för prestationsångest. För det är ju det allt grundar sig i, min prestationsångest. Alltihop känns lite ironiskt för när det kommer till andra så accepterar jag alltid deras svaga sidor. Men när det kommer till mig själv har jag väldigt svårt för det.

Hur som haver ska jag lämna in min ansökan imorgon och trevla mig riktigt ordentligt så som jag alltid gör. Klart att jag får jobbet. Måste verkligen ge mig själv beröm ibland. Vara stolt över vem jag är och inse att allt måste inte vara perfekt hela tiden.

Dock är bloggen min lilla flykt från prestationsångesten. Jag bara skriva hej vilt och kollar knappt igenom det innan jag publicerar. Slänger inte minsta lilla tanke till hur det kan uppfattas av andra eller vad någon kommer tycka då jag egentligen inte bryr mig om sådant trams. Tror det är så för att jag förstår inte riktigt att folk läser allt jag skriver. Ser ju bara en massa siffror och kopplar inte riktigt ihop det med individer. Släng iväg ett hej vettja, vill se vad det är för tomtar som hänger här hela dagarna.


Likes

Comments

Likes

Comments