Likes

Comments

Bilder från en riktigt kylig morgon i helgen när jag släppte ut hästen. Det är väldigt trevligt att ha häst ska ni veta. Konstigt nog är det inga sura miner när man går upp 07 en lördagmorgon för att ta ut hästarna. Så himla fridfullt att slänga ut lite hö, leka med hunden och sen ta en promenad med hästen. Fokuserar på det just nu, att umgås med mina djur.

Likes

Comments

Likes

Comments

Första dagarna hemma tyckte jag att det var så himla skönt att bara vara hemma men just nu kryper det i kroppen på mig. Är trött, förkyld och förjävlig så vill bara bort till värmen. Menmen inget att göra åt, får vara nöjd med det jag har som min hund, häst och att det har snöat(!!) Låter kanske konstigt att jag är glad över snö när jag samtidigt vill fly landet pga kyla men om det ska vara kallt så ska det finnas snö också. Mycket finare och ljusare. Sådeså.

Nyårslöften då? Kommer aldrig på några. Har ju mål och delmål hela tiden så att hitta på några bara för att det är ett nytt år känns ju ganska onödigt. Kanske borde ha som löfte att blogga mer än en gång varannan vecka? Får ta mig i kragen lite där va.


Likes

Comments

Hade med mig världens bästa häskötare Ebba till stallet idag. Riktigt söt liten tjej som älskar hästar<3

Har spenderat nästan hela dagen i stallet, är rätt trött nu men det är så skönt. Det absolut bästa med loven är att ha hur mycket tid som helst till hästen. Så himla skönt och avslappnande att vara med djur, släpper allt annat och fokuserar bara på min häst.

Uppdatering på Flicka: Hon har haft sin vintervila när jag var borta på semester men nu när jag kom tillbaka tappade hon en sko och sen vart det nyårsraketer så nu är hon ömfotad också. Tack för den, ingen hänsyn till djuren nej. Hon fick en ny sko idag och ska stå på box på nätterna tills hon känns helt bra igen. Hann bara med att longera henne en gång innan hon tappade skon men det var mycket bättre än det brukar vara. Hon börjad gallopera av egen vilja(!!!) vilket denna lata lilla dam aldrig gör annars. Så efter det löslongerade jag henne och bara lekte lite. Ibland kan lite vila gör så mycket nytta.

Likes

Comments

Äntligen hemma. Även fast det har varit otroligt skönt att vara utomlands så är jag så glad över att vara hemma. Grät nästan när vi hämtade hunden förut haha. Ni som har djur fattar ju att dom blir som ens barn. Kan knappt bärga mig för att få åka till stallet imorgon, hann inte med det idag.

Det bästa med denna resan är att jag har kommit hem med så grymt mycket motivation. Har hundra mål med hästen och min egen träning, vill bara konstant bli bättre och bättre. Skillnaden är att nu kommer jag faktiskt ha tiden till att göra allt som jag vill hinna med varje dag, även när skolan drar igång. Känns inte ett dugg ångestfyllt längre, vilket är väldigt ovanligt.

Likes

Comments