View tracker

Nu är jag äntligen på wången! Eller jag har ju varit här ett tag men aa. Jag har kört speek som jag ska köra på torsdag och en treårig hingst från heden faktiskt. Båda var fina och så. Jag har även sett en ren som dom kör klickerträning med och kört den oxå, riktigt häftig.
Nu ligger jag i sängen o Freja försöker få igång nån film.

Loads of laughs, A.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 91 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag blev det banjobb för alla fyra då ingen har startat på länge och Windra skulle prova sin nya balans på banan. Och vad kan man säga? Alla skötte sig super. Gasko går framåt även fast han tycker att allt annat är mycket intressantare än att springa. Nova går framåt för varje banjobb och jag ser fram emot att starta henne snart. Koddy kändes superfin tredje banjobbet efter hans hälta i våras. Och Windra, äntligen. Hon har inte alls travat bra på slutet med två par boots och en egentligen för lång check. Men eftersom hon bara surat ihop när jag försökt höja henne eller provat raymond. Men nu har vi provat ny balans och ett par mindre boots och äntligen. Äntligen travar hon bättre igen. Vi ska jobba på att höja checken hemma inför sprintermästarn om de går och så kör vi nån gång till med biolighten och sedan blir det super i sprintermästarn!
Annars så är det ju midsommar imorgon och på måndag åker jag (äntligen) till wången. Som jag har längtat efter denna vecka o nu är det bara 3 dagar kvar ungefär. Men som vanligt blir det stress både under resan dit, där, veckan efter och även veckan efter det. Men, men, de blir roligt!

Glad midsommar!

  • 113 readers

Likes

Comments

View tracker

Igår kom jag äntligen hem från en helg på fastlandet med klubben. En resa jag är glad över att inte göra ofta. Visst det är jätte kul att klubben gör något tillsammans men det blir för mycket för mig. För mycket energi för mig då jag nästan aldrig har energi längre. Men, men. Idag ska jag och mamma köra alla fyra hästarna. Och imorgon laddar vi upp för stortrav.

Loads of laughs, A.

  • 128 readers

Likes

Comments

Hej efter typ två månader! Haha nejmen det har varit så mycket med skolan som bara slutade för nån dag sen och så har jag insett att 6 hästar på träningslistan kanske var liiiite för mycket. Så ny har jag lånat ut två av dom. Men säsongen har rullat på grymt än så länge! Windra har sedan gävle fått in tre segrar och en tredjeplats, Gamm har sedan Gävle fått in en seger, Koddy har endast hunnit göra en start sen han blev friskförklarad och det slutade med en seger, Nova har endast hunnit göra ett lopp som slutade med en seger, Gasko har sprungit in en seger och en andraplats!
Nästa start är inte fören den 9 juli då Windra förhoppningsvis kommer med till sprintermästarn. Vi har provat ny balans på Windra som än så länge verkar fungera super! Har dock bara kört henne en gång med den balansen så vi får se framöver.
Imorgon åker jag till Halmstad med GRTK för att hejarklacka i ponnykampen.

Loads of laughs, A.

  • 143 readers

Likes

Comments

Hejhej, jag vet att jag har varit fett trög med blogginlägg igen men det har varit så jävla mycket som bara ugh har fuckat upp sig de senaste veckorna. Men nu börjar allt komma till rätta igen. Men idag har jag kört en liten Gasko och en stor Riitva på banan och båda skötte sig utmärkt! Imorgon ska jag köra 4 hästar och göra de sista finjusteringarna inför lördagens lopp med Gamm på hemmaplan. Koddy ska ej starta då han är under behandling för att komma tillbaka som bäst.

Loads of laughs, A.

Likes

Comments

Hejhej, jag vet inte när jag bloggade sist men jag har bara varit så trött efter denna resan så jag har inte orkat någonting typ. I lördags så blev Windra 3:a med ny värmning som inte verkade passa henne då hon sprang ungefär 8 sekunder från rekordet. Men men, man måste prova sig fram. Gamm blev tvåa med ny värmning som verkade passa henne iallafall då hon bara var två sekunder från rekordet och med tanke på att hon nyss varit halt oxå så var hon verkligen jätte duktig. Imorgon kommer Sandra för att biolighta Windra och sen ska vi kanske in med Koddy till travet för en behandling av Johanna Modigh. Vet dock inte säkert de än.

Loads of love, A.

Likes

Comments

Hejhej, nu är vi framme i gävle. Eller de har vi varit sen typ två men ja. Hästarna är nerbäddade i boxarna och lika så är vi. Känns lyxigt att bo på B&B då vi är vana att bo i omklädningsrum😂 nu tänker jag sovaaaa för jag är trööööötttttt.
Loads of love, A.

Likes

Comments

Hejhej, idag var en riktigt mörk dag. Inget gick som jag ville och annat familjeproblem. Känns inte så jätte bra inför gävle men, får hoppas att det blir bättre💖 Annars så har jag friserat Gamm o Windra och packat det sista inför resan imorn som bara blir att gå upp kl 5. "😊"
Men den känslan som uppstår genom tidiga morgnar och resa den 5 timmars resan är nästan oslagbar.


Loads of love, A.

Likes

Comments

Hejhej. Idag har det varit en fett tröööög skoldag. Men när jag väl kom till stallet så fick jag köra en ovanligt pigg och busig Windra. Helikoptern körde hon ju som vanligt och två bakutare drog hon också. Så hoppas på det bästa inför lördag.😁Gamm var också ovanligt pigg, inte pigg, men pigg för att vara Gamm. Och jag hade tänkt att bara köra dom men när Gasse stod och stirrade på mig så kunde jag inte låta bli, så jag tog en runda med honom oxå. Annars fixade vi inför resan då Team Videbo's EGNA lastbil kom hem från verkstan.😍Dock får vi hoppas den kommer igenom besiktningen imorn då. Så vi kom väl hem runt 21.15 så nu ligger jag i sängen och myser.

Loads of love, A.

Någon blir rosa på lördaaag😏

Likes

Comments

Helloooooo igeeeen. Eftersom jag är fett trög och fett efter så skriver jag här igen. Skolan har ju börjat som nog alla vet, tyvärr. Men igår fick jag lite pepp då startlistorna till årsdebuten kom ut sisådär åtta på kvällen. Och det såg helt ok ut. De kan placera sig om, hahaha, de två har lust. De kan vara lite tveksamt på de, hehe. Idag har jag varit på grtk's allmänna möte som ja, rullade på ovanligt snabbt. Och ja mycket mer har de väl inte varit?

Loads of love, A.

Likes

Comments