Header

Min dag

Hej hopp, igår gick jag hem från skolan för att jag mådde dåligt. Gick och åt på La Baguette med några kompisar sen åkte jag hem, mot eftermiddagen åkte jag hem till min syster för att hämta lite grejer sen åkte jag hem. Så spenderande min fredag hemma kollandes på serier.

Denna vecka har varit stressig, var mycket i skolan och privat men tog mig igenom veckan och nu är det helg så det är bara att ladda upp batterierna tills nästa vecka, kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min dag

Idag har varit en ganska slapp dag eftersom att vår lektion blev inställt, så jag åkte in till stan och träffade Linn och Josefine så gick vi på stan. Jag hittade en sport bh på Gina Tricot och den var även på rean så jag slog till!

Imorgon är det fredag och då har jag också 1 lektion så jag slutar vid 11 imorgon vilken är skönt eftersom att det är fredag. På kvällen ska jag ut med Linn och sen lördag så ska jag och Alma ha Harry Potter marathon igen haha, kram

Likes

Comments

​Gott nytt år allesammans! Hoppas ni firade in 2017 på ett bra sätt och att ni alla får en bra start på det nya året. 2016 har lärt mig så många saker om bland annat om mig själv och ser fram emot vad 2017 har att erbjuda! 

Likes

Comments

God jul allesammans och hoppas ni alla har haft en bra jul. Igår så åt vi frukost hemma hos pappa som vi alltid gör sedan så körde jag hem till mamma där vi firade jul. Fick en träningsväska och ett presentkort på stan.

Idag firade vi med pappa och de andra hemma hos mina kusiner. Fick en målarbok, strumpor, pengar och presentkort. Så nu ska det shoppas loss hahah. Ikväll ska jag och Linn ut för första gången själva! ​Kram

Likes

Comments

Som sagt så fick jag jullov idag, mina planer innan julafton är att imorgon träna med Linn sen mot kvällen ska jag till min syster.
På fredag ska jag jobba sen på kvällen ska jag till pappa för att sova där. Julafton ska jag äta frukost hos pappa sen åka till mamma för att fira med dom.
Söndag ska jag fira jul hos pappa sen på kvällen ska jag träffa Linn, kram

Likes

Comments

Min dag

På fredagkväll var jag, Emelie & Josefine hemma hos Linn. Vi hade bestämt dagen innan att vi skulle hem till henne och äta tacos och umgås. Det var så trevligt och roligt att umgås med människor som gör en glad! I fredags var det även sista praktik dagen, har längtat så till sista dagen för har varit så trött på praktik den senaste tiden. Fick present av dom, fick en blomma och en paradis ask så tacksam att jag fick presenten värmer i hjärtat och att de var tacksamma för mitt arbete.

I lördags firade jag jul hos mormor och morfar för att de är borta på julafton. Var även sjuk hade feber samt hosta plus förkylning men jag kämpade mig igenom dagen och när jag kom hem kollade jag på ett avsnitt av skam sen gick jag & sov.

Likes

Comments

Tips

En serie som jag verkligen fastnade för på senaste tiden är serien SKAM, tror nästan alla ni har hört talas om den på något vis. Det är en norsk serie och den handlar om tonåringar som går på gymnasiet och det är mycket drama och kärlek. Tittade klart 2 säsonger på 2 dagar hehe... Nörd.

Jag rekommenderar verkligen denna serie till alla, jag älskar denna serie och det är faktiskt den bästa jag sett. Har sett klart alla säsonger och längtar tills säsong 4. Så om ni inte har sett den så börja nu! Kram

Likes

Comments

Min dag

Vid lunch idag så hade bowlade vi med klassen, det var vårt lucia firande idag & tyckte det var jätte kul att lärarna anordnade detta dels för att det är sista året. Vi hade fika på förmiddagen men var inte där eftersom i tidigare inlägg så körde jag upp idag, kram

Likes

Comments

Min dag

Idag fick jag äntligen körkort, det är en sådan befrielse. Det är så sjukt att jag klarade både teorin & körprovet. Det har inte sjunkit in än & är fortfarande så glad att jag klarade det, kram

Likes

Comments

Instagram@aaalleee