Man får säga vad man vill om lagerarbete, men Clas Ohlson DC är den bästa arbetsplatsen jag jobbat på! Med hästlängder! De är måna över sin anställda och har bra struktur över hela arbetsplatsen. Är otroligt glad över att få jobba där och trivs som fisken i vattnet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som vanligt har tiden bara flugit förbi... Gårdagen bjöd på helt okej hoppträning med Novan (lite seg konstigt nog), snabbt firande av mamma som fyllde år och derby mellan Leksand-Mora i hockey. Leksand krossade Mora, bästa hockeymatchen jag varit på!
Denna dag har varit helt grym!! Började med en sovmorgon, fortsatte med en promenad närmare milen med Jennifer och Doris, valpmys på eftermiddagen, städade lägenheten (finns inget bättre än nystädat!) och avslutade dagen med stekt potatis, lax och sallad till middag.
Strax ska jag och Doris ut på en sista promenad för dagen för att sedan inta sängen då det blir en tidig morgon imorgon.

Ha det gött kära vänner.

Likes

Comments

Vaknade av mig själv 06.30, trots sovmorgon... Låg kvar i sängen tills kl slog 09.00 i ren protest. Sen vart det fullt ös. Upp, möta Jennifer, sen gick vi 5 km, hem och lämna Doris, sen mot stallet, mocka, fixa mat, rida, ta in hästarna, hem och hämta Doris, åkte till mor och far för att hämta en möbel, hem, laga mat till mig och Jossan och nu sitter vi framför datorn och kollar på klipp på youtube... Så dagen har bjudet på en del.
Lär sova gött inatt!😅

Likes

Comments

Ojojoj vilken dag... Började så enda in i helvete dåligt... Gick inte som planerat om jag säger så. Men men, åkte hem och sov en timme när jag äntligen kunde slappna av. Sen kom en kompis, med pizza❤️ Och där vände dagen totalt! Så mysig kväll.
Simpla saker i vardagen är de som betyder mest. För varje dag som går lär jag mig uppskatta det "lilla" i livet, det man lätt tar föregivet.

Likes

Comments

Tog mig en sovmorgon idag, första på länge! Vakna upp till blå himmel och sol med -3 grader ute. Vårkänslorna idag är på topp! Så fruktansvärt skönt ute!! Passade på att gå en bit med Doris, båda lika nöjda.
Mamma mockar åt hästen och Jossan rider honom, så att det enda jag behöver fokusera på idag är teorin för BE-kortet. Skriver ju snart.😁
Ev att jag går på fotbollsträningen ikväll, tiden får utvisa.

Likes

Comments

Livet har rullat på i en väldig hastighet! Vardagen är väl egentligen detsamma. Det är jobb, häst, hund osv. Det största som har sedan sist är väl att jag flyttat. Bor numera i en 1:a inne i Leksand.
Hästen är piggare och galnare än någonsin... Vet inte vart han får all sin energi ifrån.😳 Men men, kunde vara värre! Han är frisk och glad, och jag har livet i behåll.

Nu ska jag plugga lite BE-teori, solen lyser ute så det är bäst att hålla sig inne... Fast jag släppte ut hästarna imorse och passade på att fixa med Novan också. Så har väl fått min dos av utevistelse för en stund. 😉

Likes

Comments

​Från att vara nere i botten och gräva till att komma upp och se solstrålarna ljusa upp vardagen igen. Visst kan solen överskuggas med mörka moln då och så, men inte idag. För att idag skiner solen som aldrig förr! Allt börjar falla på plats tror jag. Konstig känsla. Van att allt är like kaos hela tiden. Fick ett telefonsamtal som jag väntat på i över en vecka nu, och trots mardrömmar om vad som skulle kunna hända var budskapet bara glada besked. 

Så nu vänder jag skeppet och styr mot nya roliga äventyr, och lämnar det gamla bakom mig.

Likes

Comments

Doris, den lilla chihuahua-hunden som tror att hon är 10 gånger större än vad hon är. Bryter alla oskrivna regler om hur en chihuahua ska vara och agera. Hon älskar lera, hatar väskor, skäller nästan aldrig, gillar barn osv. Det som bland annat gjort att hon är den hunden hon är för att hon behandlas som en hund, som har egna ben att gå med och som måste veta vad man får och inte får göra. Hon har ändrat hela min syn på hundrasen chihuahua. Alla hundar blir vad man gör dem till.

Likes

Comments

Bättre sätt att beskriva min häst på än vad rubriken säger finns inte! I stallet går han efter namnet "Den galne" av vissa, och "Världens mysigaste" av andra. Galen är han inte om du frågar mig, bara en häst med massor av energi och glädje som ibland inte riktigt vet vart han ska ta vägen. Snällare häst får man leta efter. Vill aldrig någon illa, älskar uppmärksamhet från allt och alla. Aldrig träffat en häst med ett sådant hjärta. Gör sitt yttersta i alla lägen och ger inte upp förens han står på stallgången och det finns inget mer att göra.

Hoppning är det han älskar allra mest, och tur är väl det för att om det är något den här hästen är bra på så är det att hoppa. Han är så fokuserad när han hoppar att allt runtomkring existerar inte, det är som att tid och rum stannar till för honom och att det enda som finns i hans värld är just dem hindren han ser framför sig.

Han är ett svenskt halvblod efter hingsten Szkopul. Född 2007 och har varit i mina ägor sedan 2012. Aldrig ridit en häst som honom och kommer aldrig göra.


Casanova Brazil is one of a kind

Likes

Comments