Idag kör jag på dubbel jobb, först Gina 11-15 sen Haga Bowling 16-01. Vad ska ni hitta på en lördag som denna? Någon mer som ska ha det lika skoj som mig? eller är ni lediga? Lycko er isåfall. Ni får gärna komma in och köpa lite julklappar hos mig eller varför inte unna dig själv något snyggt? Jag hjälper dig gärna! Eller så kom in på lite öl och bowling med vännerna, släkten, din partner eller vem du nu vill spela ihop med hehe..

Vi hörs kompisar nu är det faktiskt jobb som står på schemat! Ha en toppen lördag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello kompisar! Hoppas ni mår bra? själv är det fint fint! Har min lediga fredag idag så idag kunde jag sova till 11 faktiskt så jäkla skönt! Nu är det ju lunch tid och vad passar inte bättre än lite pasta till lunch. Idag har jag faktiskt lite att pyssla med även om jag är ledig, ska åka ut till mina föräldrar i Lindö och hämta ett paket sen vidare till Mirum för att hämta ytligare 2 paket som kommit. Sedan händer det inte just nu så mycket senare ska jag hälsa på min fina vän Kimberly.

Vi får höras senare!

Likes

Comments

Livet som bloggare började inte direkt as bra.. Glömde kameran hemma när jag skulle skynda mig till Mirum för att hämta ut lite packet och sedan till jobbet.. Typsikt ska bättra mig! Just nu ligger jag på soffan jag har blivit en riktig nattuggla, klockan är ju för sjuttioen 02.17 borde kanske sova men inte så trött på kvällarna..

Ska försöka somna till lite Gossip Girl, imorgon kommer lite nya inägg! Ses kompisar


Likes

Comments

Ja, vad har jag gjort sen sist? Jo! jag har Äntligen slutat skolan och tagit studenten så nu är lidandet över hehe.. Jag har även flyttat ihop med min pojkvän till en mysig liten tvåa i Haga. Tagit körkort! Jag har även skaffat två nya jobb! Ett på Haga Bowling och sedan butiksjobb på Gina Tricot.

Ja vad har jag mer gjort? Jag har vart ute och rest en massa. Italien, Thailand två gånger Grekland två gånger, London med två gånger, Ja fråga mig inte varför jag inte valt något mer än samma länder haha för jag har inget bra svar på det..

Hmm.. Jag har köpt ny data, bokat ännu en ny resa! Åker faktiskt om 16 dagar ska bli underbart. Sedan vet jag inte riktig exakt vad jag hittat på. Har ju inte vart så jätte bra på att ta några bra kort och så eftersom jag inte haft något att lägga upp, har ju en massa suddiga och inte så bra tagna mobilbilder så det är vad jag har att bjuda på just nu.


Likes

Comments