Header

ah, lär ju inte klaga

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ofyfan vilken fin dag! verkligen råfint väder, äkta vår! ❤
har haft en rätt bra dag faktiskt, hade historia prov imorse, och det gick väldigt bra, har mina små knep när jag gör prov vettni... ;-) så godkänt blire det ju jallafall! :D sen har vi väl bara haft tjilliga lektioner, käkat massa saker från bageriet hela dagen oså fick vi även käka i restaurangen, men fan vilken äcklig mat det var (Ta inte illa upp nu kära rl'are...) (eller jo förresten, gör det) haha nämen fyfan de va nå jävla spagetti med nå räkor och musslor och sån skit, typical rl mat.. usch :)
sen har vi vart ute massa och härjat, alltid lika skoj :D

fett coola som ba glidäär på vår vursting ride

Likes

Comments

Kom precis hem från skolan och är lagom trött så myste ner mig i sängen och satte på da vinci koden.. och kattjäveln joina också :) så gossi! dock världens fulaste katt, men äsch :')
Likes

Comments

Emmas nya skal, såååå snyggt! 😍


Likes

Comments

här på kanalskolan är alla jättesnälla mot varandra! hahaha åh orkar inte :') #snöbollskrigpårastenLikes

Comments

bra Alex, jävla bra!

Likes

Comments

fitta. det värsta som kan hända

Likes

Comments

idag har vart en bra dag så är så sjukt glad! tror fan inte nåt skulle kunna få mig att bli nere just nu, såhär borde man känna jämt, fyfan vad härligt det hade vart! :D just nu sitter jag och kollar på massa gamla bilder och lyssnar massa gammal musik och bara tänker på hur jävla bra allt är. känner mig som en jävla hippie eller nåt som bara sitter och älskar livet for no reason liksom :D

gamla bilder från typ sjuan eller åttan, haha orkar inte hur fula alla var :')♥
 

Likes

Comments

en såhär bra dag har jag inte haft på länge, åh vad bra den har varit! ❤

Likes

Comments

gaaah så jävla coolt! la ut en bild på instagram för några dagar sen på den där boken gängmedlem som jag läser och taggade #gängmedlem, så nu nyss aje (en av huvudpersonerna) ba gilla bilden, så jävla fräänt så jag tror jag dör :')

Likes

Comments