Var ett tag sedan jag delade med mig, så ska börja dela med mig mer nu och blogga mer :)

Skriver ett längre inlägg senare ikväll

Fick en fråga ang kommentarer varför jag tar bort vissa? Jag tar inte bort dom som är otrevliga elr på något sätt hotfulla komma inte finnas i min blogg för jag har ett nytt liv nytt tänk o nya mönster ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Go kväll alla vackra!
Dagarna verkligen bara springer förbi, känns som att det bara är måndag hela tiden.
Haft en vecka fylld med en berg o dalbana. Men det är faktiskt helt fantastiskt att jag idag kan känna känslor, förr var jag fullkomligt iskall o "låtsades" att jag hade dåligt samvete.
Jag är väldigt trött o slut i psyke på helgerna men det är ju super roligt o kunna uppfatta känslor o kunna greppa dom.

Just nu ligger jag och myser med mina fina flickor o kollar film. Vi lyxade till det med pizza framför vem vill bli miljonär.

Igår fick jag ett bamse paket ifrån Lyko 👍🏻
Visar lite senare vad jag beställt. Förmodligen imorgon.

Hoppas ni får en super mysig helg allesammans ❤️

Likes

Comments

Herre min Gud! Jag ber verkligen om ursäkt för min tystnad! Det har varit så att dagarna bara springer förbi. 😦
September? Vart tog Augusti o juli vägen?
Haft det jätte bra den sista tiden. Dock lite kämpigt men det är väl så livet ska prövas? Vem har sagt att det är lätt o sluta med droger o alkohol?

Mår oförtjänt bra nu förtiden.. Haft så mysiga saker för mig. Fikat shoppat bio uteluncher gokart Bodaborg gullbranna konvent redovisningar!

Ja listan kan bli otroligt långt kommer skriva mer om allt roligt vi gjort den sista tiden när tillfället ges. Hoppas alla får en super dag! Fyllde med kärlek hopp o tro på er själva ❤️❤️

Skriver mer i em/kväll

Puss på er ❤️❤️

Likes

Comments

Äntligen kom denna fredag att få åka hem till min familj. Det finaste jag har mina syskon o syskon barn min mamma o allt annat runt om kring! Sitter på bussen nu med en himlans massa timmar framför mig med tåg o buss!

Fyllde ju år i onsdags o hade en super fin födelsedag på behandlingshemmet fick ett fint armband av tjejerna o kladdkaka o glass! Vi tar så himla bra hand om varandra. Att en grupp totalt okända tjejer för varandra ändå kan vara så lika. ❤️ delar så mycket erfarenheter värd varandra ❤️ riktigt fint!

Skriver lite mer under helgen 😘❤️

Likes

Comments

Ibland blir inte livet alls som man vill! Livet blir totalt kaos helt enkelt. Jag brukar tänka så, om jag bara tar mig igenom dessa mindre än 7 månader jag har kvar här kommer jag lätt kunna gå igenom brinnande eld o tillbaka.

Men samtidigt kommer det stunder i livet som man bara vill dra täcket över huvet o önska att man aldrig ens gick upp den morgonen. Man vill bara vara i sin ensamhet o helt enkelt tycka synd om sig själv! O det bästa av allt är att det är helt okej att ha såna dagar, dagar där man kan bara få vara i fred o gråta tänka spekulera komma i fatt tankarna.

Kärlek som jag valde som rubrik är bland det finaste som finns! Kärleken till att kunna älska sig själv klappa sig själv på kinden o säga "jag är bra precis som jag är" det är äkta kärlek att känna dom orden hur dom går raka vägen in i hjärtat ifrån sig själv då har jag kommit en bra bit på min väg. En väg som jag för 1 år sen nästan grät över att se mig själv i spegeln jag såg bara ett tomt skal o totalt maktlöshet uppgivenhet o noll livsglädje!

Jag är mega kär i en kille som också visar mig den kärleken tillbaka! Det bästa med denna kärlek är att jag ALDRIG behöver känna mig trängd tvingad eller behov av att få bekräftelse för jag vet idag att om han inte är nöjd med mig precis som jag är så behöver han inte stanna kvar hos mig han behövs då inte i mitt liv! För den jag är, är precis den jag är o absolut ingen annan! Jag har kommit så långt i mig själv att jag kan se mitt egen värde!

Sov gott ❤️

Likes

Comments

Förlåt mig att jag hållt mig undan ett tag. Det har varit en del som hänt med mig den sista tiden! Har valt o låta bli o skriva men nu är jag tillbaka med nya fina inlägg o energier. 


Dagarna bara springer förbi här snart har ja avtjänat halva tiden o jag bara växer mer o mer i mig själv. Att bo på ett hem fullt med kvinnor kan vara så otroligt påfrestande ibland, men sålänge jag gör det jag ska o det jag blir tillsagd att göra så kommer detta gå helt underbart för mig! 

JAG TROR PÅ MIG SJÄLV DENNA GÅNG!!!!

Jag är väldigt glad nu förtiden känner lugn o harmoni i hela kroppen känner mig positiv o mer o mer stabil med mig själv för varje dag som går. Igår hade jag dock en tung redovisning men ja gjorde det ja skulle o kände mig lättad efteråt.

Har börjat tänka lite mer på hur mkt man äter o vad man äter. När man sitter såhär är det väldigt lätt att man hela tiden tycker väldigt synd om sig själv o tröst äter men det får det nog ta o trappas ner på haha! 

Har varit hemma hos min familj en sväng på permission o fortsätter o kämpa på medans ja slits mellan 2 världar för just nu vet jag inte riktigt vart jag passar in, det enda jag vet är att jag aldrig mer ska ta en endaste drog eller en endaste klunk alkohol igen, för alkoholen är inte bara farlig den ger även en falska vänner. Vänner som på låtsas är dina vänner men den enda gången ni egentligen ses är när det vankas fest! JAPP så är det eller har iaf varit för mig. Idag har jag ett val o välja vilka ja vill ha i mitt liv, vilka som vill vara en del av mig ALEXANDRA inte av mig ALKOHOLISTEN/LADDAREN! 


Nu är det dags o bege sig till stugan igen är som sagt inte helt hundra i kroppen huvet värker kroppen värker o det är tungt i halsen! 

Ta hand om varandra med kärlek o respekt 

Likes

Comments

Den här veckan har verkligen bara sprungit förbi!
O dagen idag ska vi inte prata om. Viiiips sa det o nu är det redan lördag kväll.
Haft en super dag idag. Skrattat mått bra o bara varit.
Solat , spelat lite volleyboll o umgåtts ute i solen.
Så skönt när man känner att man bara kan släppa alla tankar för en stund o vara här o nu.

Sitter o väntar på grillningen ska bli klar så det blir en mysig festmåltid tillsammans med alla fina själar här.

Kommer återkomma såklart, kanske en tråkig uppdatering men kände bara för o dela med mig!

Hoppas ni tar hand om varandra ikväll om ni ska ut på dumheter.

Massa kärlek allesammans <3

Likes

Comments

​Herregud dagarna bara springer förbi och ingen är gladare än jag.
Vist det är ju lite läskigt att det går så fort o helt plötsligt en dag står jag där fri o redo för verkligheten, verkligheten för mig har inte alltid varit så positiv i slutet av mitt missbruk hade jag ingen aning alls om vad som var verklighet o "drogernas verklighet" jag hade tappat mig själv totalt o va livrädd för o visa mig ute utan att använda mig av några kemikalier innan jag klev utanför dörren. Jag hade liksom inget innanför mitt fina skal o fasad jag hade byggt upp. Men det är här o nu jag ska leva. Att tappa sig själv så långt ner i botten att man inte viste om man orkade leva igen vill jag aldrig mer vara med om. Och för varje gång jag tänker på skiten jag levde sista tiden så orkar jag mer o mer o kämpa. Man faller inte bara en gång under tiden här. Nog om detta svammel. Man måste ju blicka framåt.

Torsdagen var en bra dag, jag hade en föreläsning om medberoende o det var häftigt att få höra andra tjejer säga att dom fick en tankeställare av min föreläsning. HÄFTIG KÄNSLA!

Fredag är det idag o mår helt okej idag. Ska på möte i Kalmar ikväll har tvättat städat min lilla stuga o suttit o virkat. Dom andra tjejerna var iväg en sväng men jag valde att stanna hemma o bara få vara i lugn o ro. Kan vara skönt har varit med folk nu varje dag sen 2 feb. Ibland längtar man tillbaka till sin lilla häktes cell o få vara i lugn o ro ligga i sin säng kolla på tv o skriva några brev i mellan pogramen som gick dagarna i ända.

Hoppas alla får en fin helg o njuter av livet att vara precis den man är o bli älskade o respekterad precis för den man är trotts sina fel o brister.

Älskar min familj <3

Hörs ikväll imorgon eller under veckan.,

KRAM till er allesammans
Likes

Comments

Go morgon allesammans!
Jag hann inte skriva igår heller dagen gick i ett o avslutades inte fören ögons gick i kors o huvudet ramlade ner på kudden runt 23 tiden. Hade en super dag igår men va ändå helt totalt slut körd!

Va på bio igår o va superlyxigt få komma ifrån hemmet gå ut o äta lite sitta o känna sig som en i samhället (hur man nu är när man är en av alla i samhället)

Jag är väldigt stressad in för framtiden, jag är väldigt rädd in för framtiden! Att sitta här på en behandling o gå i sina grupper redovisa jobba med sig själv är inga som helst svårigheter det är jätte tungt vissa dagar men man gör det man måste o hålla sig nykter o drogfri här är en kamp vissa dagar o andra dagar super lätt, jag har vid flera tillfällen frågat mig själv om jag hade klarat detta ensam o hålla mig nykter o drogfri jag kan säga att det finns inte en endaste chans i hela världen att jag skulle lyckas. Det är litegrann som en skyddad verkstad! Menar jag måste bara acceptera att jag kan inte dricka den där ölen eller drinken sen är det bra, jag måste supa mig full tills det inte finns några gränser! JAG ÄR ALKOHOLIST. Jag kan heller inte längre hantera den där "party drogen" sen är det bra JAG ÄR NARKOMAN. I slutet innan jag blev häktad var jag tvungen o ta droger för att orka se mig själv! Jag hade bestämt mig för o ta mitt liv samma dag som dom plingade på dörren o hämtade mig. Man kan säga att häktet räddade mitt liv?

Jag är livrädd för o tappa kontrollen i framtiden! Jag älskar mitt nyktra liv men att hålla sig nykter livet ut? Hur gör man?

Jag ska nu börja jobba med mitt kriminella beteende! Jag tror på riktigt att man nästan bara blir kriminell för o bli sedd o hörd ? Självklart är man kriminell under sitt missbruk för o få tag i droger! Men att jag hade en kriminell livsstil tyckte jag lät lite hårt när terapeuten sa det? Så när ja frågade o betenden hos en kriminell lästes upp kunde jag placera mig i många fack!!

Nu säger jag god morgon måndag morgon!!!

Puss o kram Alexandra

Likes

Comments

Jag har haft så mycket o göra att jag verkligen inte hunnit med o sätta mig ner! Jag ska göra det ikväll jag lovar! Sen denna vecka som kommer ska jag dela med mig varje kväll ett kort eller längre inlägg ber som sagt om ursäkt!

Ja ska på bio idag så får bli efter den som ja skriver lite ❤️

Ta hand om er ❤️ 

Likes

Comments