hej mina sötnosar!
ni är inte jätte många som läser men det kanske kommer mer ;)
förlåt ännu en gång för mitt uteblivna inlägg jag sover väldigt tidigt på kvällarna och just nu har jag åkt på ännu en förkylning 🤒
kom hem från jobbet för en stund sedan och ligger nu i badet. Bästa sättet för mig och slappna av är ljudbok och tända ljus.

ikväll ska jag ner på ett möte och hämta en vit bricka. det är ingen nådig skam jag känner över att jag ska göra det. även om jag efter alla år vetat om att det enda jag kommer få är kärlek.

påtal om kärlek, hur tycker ni en vänskap ska vara?
vad förväntar du dig av din bästa vän?

puss på er!

hörs ikväll säkert då har jag fin sällskap också tjejhelg hela helgen ❤👌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

woohoo!
Go morgon mina fina följare ❤
Förlåt att inlägget inte kom upp igår men jag somnade jätte tidigt och var helt färdig. 😋
Jag kan inte riktigt förstå det där med min sömn. Jag blir så döende trött på 2 sek o somnar typ sittande då.
Förlåt för svammel. haha
jag ska skriva er ett inlägg ikväll. (i skrivandets stund är jag stressad till jobbet)
Hoppas ni allesammans får en dag av kärlek och sann vänskap runt er.

du tror att världen är uppbyggd och kretsar kring dig? jag är ledsen hjärtat men min värsld är uppbyggd för att jag behöver ta hand om mig själv.👊❤

Likes

Comments

Jag hittade min gamla blogg. Kan ni förstå om jag vart glad?
Jag kommer börja med den igen.
ikväll kommer det komma upp ett inlägg om svek och lögner.

Vem kunde tro att jag bara skulle rycka på axlarna och skratta åt dig

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag delade med mig, så ska börja dela med mig mer nu och blogga mer :)

Skriver ett längre inlägg senare ikväll

Fick en fråga ang kommentarer varför jag tar bort vissa? Jag tar inte bort dom som är otrevliga elr på något sätt hotfulla komma inte finnas i min blogg för jag har ett nytt liv nytt tänk o nya mönster ❤️

Likes

Comments

Go kväll alla vackra!
Dagarna verkligen bara springer förbi, känns som att det bara är måndag hela tiden.
Haft en vecka fylld med en berg o dalbana. Men det är faktiskt helt fantastiskt att jag idag kan känna känslor, förr var jag fullkomligt iskall o "låtsades" att jag hade dåligt samvete.
Jag är väldigt trött o slut i psyke på helgerna men det är ju super roligt o kunna uppfatta känslor o kunna greppa dom.

Just nu ligger jag och myser med mina fina flickor o kollar film. Vi lyxade till det med pizza framför vem vill bli miljonär.

Igår fick jag ett bamse paket ifrån Lyko 👍🏻
Visar lite senare vad jag beställt. Förmodligen imorgon.

Hoppas ni får en super mysig helg allesammans ❤️

Likes

Comments

Herre min Gud! Jag ber verkligen om ursäkt för min tystnad! Det har varit så att dagarna bara springer förbi. 😦
September? Vart tog Augusti o juli vägen?
Haft det jätte bra den sista tiden. Dock lite kämpigt men det är väl så livet ska prövas? Vem har sagt att det är lätt o sluta med droger o alkohol?

Mår oförtjänt bra nu förtiden.. Haft så mysiga saker för mig. Fikat shoppat bio uteluncher gokart Bodaborg gullbranna konvent redovisningar!

Ja listan kan bli otroligt långt kommer skriva mer om allt roligt vi gjort den sista tiden när tillfället ges. Hoppas alla får en super dag! Fyllde med kärlek hopp o tro på er själva ❤️❤️

Skriver mer i em/kväll

Puss på er ❤️❤️

Likes

Comments

Äntligen kom denna fredag att få åka hem till min familj. Det finaste jag har mina syskon o syskon barn min mamma o allt annat runt om kring! Sitter på bussen nu med en himlans massa timmar framför mig med tåg o buss!

Fyllde ju år i onsdags o hade en super fin födelsedag på behandlingshemmet fick ett fint armband av tjejerna o kladdkaka o glass! Vi tar så himla bra hand om varandra. Att en grupp totalt okända tjejer för varandra ändå kan vara så lika. ❤️ delar så mycket erfarenheter värd varandra ❤️ riktigt fint!

Skriver lite mer under helgen 😘❤️

Likes

Comments

Ibland blir inte livet alls som man vill! Livet blir totalt kaos helt enkelt. Jag brukar tänka så, om jag bara tar mig igenom dessa mindre än 7 månader jag har kvar här kommer jag lätt kunna gå igenom brinnande eld o tillbaka.

Men samtidigt kommer det stunder i livet som man bara vill dra täcket över huvet o önska att man aldrig ens gick upp den morgonen. Man vill bara vara i sin ensamhet o helt enkelt tycka synd om sig själv! O det bästa av allt är att det är helt okej att ha såna dagar, dagar där man kan bara få vara i fred o gråta tänka spekulera komma i fatt tankarna.

Kärlek som jag valde som rubrik är bland det finaste som finns! Kärleken till att kunna älska sig själv klappa sig själv på kinden o säga "jag är bra precis som jag är" det är äkta kärlek att känna dom orden hur dom går raka vägen in i hjärtat ifrån sig själv då har jag kommit en bra bit på min väg. En väg som jag för 1 år sen nästan grät över att se mig själv i spegeln jag såg bara ett tomt skal o totalt maktlöshet uppgivenhet o noll livsglädje!

Jag är mega kär i en kille som också visar mig den kärleken tillbaka! Det bästa med denna kärlek är att jag ALDRIG behöver känna mig trängd tvingad eller behov av att få bekräftelse för jag vet idag att om han inte är nöjd med mig precis som jag är så behöver han inte stanna kvar hos mig han behövs då inte i mitt liv! För den jag är, är precis den jag är o absolut ingen annan! Jag har kommit så långt i mig själv att jag kan se mitt egen värde!

Sov gott ❤️

Likes

Comments

Förlåt mig att jag hållt mig undan ett tag. Det har varit en del som hänt med mig den sista tiden! Har valt o låta bli o skriva men nu är jag tillbaka med nya fina inlägg o energier. 


Dagarna bara springer förbi här snart har ja avtjänat halva tiden o jag bara växer mer o mer i mig själv. Att bo på ett hem fullt med kvinnor kan vara så otroligt påfrestande ibland, men sålänge jag gör det jag ska o det jag blir tillsagd att göra så kommer detta gå helt underbart för mig! 

JAG TROR PÅ MIG SJÄLV DENNA GÅNG!!!!

Jag är väldigt glad nu förtiden känner lugn o harmoni i hela kroppen känner mig positiv o mer o mer stabil med mig själv för varje dag som går. Igår hade jag dock en tung redovisning men ja gjorde det ja skulle o kände mig lättad efteråt.

Har börjat tänka lite mer på hur mkt man äter o vad man äter. När man sitter såhär är det väldigt lätt att man hela tiden tycker väldigt synd om sig själv o tröst äter men det får det nog ta o trappas ner på haha! 

Har varit hemma hos min familj en sväng på permission o fortsätter o kämpa på medans ja slits mellan 2 världar för just nu vet jag inte riktigt vart jag passar in, det enda jag vet är att jag aldrig mer ska ta en endaste drog eller en endaste klunk alkohol igen, för alkoholen är inte bara farlig den ger även en falska vänner. Vänner som på låtsas är dina vänner men den enda gången ni egentligen ses är när det vankas fest! JAPP så är det eller har iaf varit för mig. Idag har jag ett val o välja vilka ja vill ha i mitt liv, vilka som vill vara en del av mig ALEXANDRA inte av mig ALKOHOLISTEN/LADDAREN! 


Nu är det dags o bege sig till stugan igen är som sagt inte helt hundra i kroppen huvet värker kroppen värker o det är tungt i halsen! 

Ta hand om varandra med kärlek o respekt 

Likes

Comments

Den här veckan har verkligen bara sprungit förbi!
O dagen idag ska vi inte prata om. Viiiips sa det o nu är det redan lördag kväll.
Haft en super dag idag. Skrattat mått bra o bara varit.
Solat , spelat lite volleyboll o umgåtts ute i solen.
Så skönt när man känner att man bara kan släppa alla tankar för en stund o vara här o nu.

Sitter o väntar på grillningen ska bli klar så det blir en mysig festmåltid tillsammans med alla fina själar här.

Kommer återkomma såklart, kanske en tråkig uppdatering men kände bara för o dela med mig!

Hoppas ni tar hand om varandra ikväll om ni ska ut på dumheter.

Massa kärlek allesammans <3

Likes

Comments