Äntligen fredag och äntligen helg. Hela dagen har vart oklar men ändå sjukt skön, fick ett bra avslut innan jag går på lov! Skrattat mig till tårar nästan hela dagen, vilket var första gången på väldigt länge. Ser fram emot lite ledighet och sportlovsveckan kommer bli riktigt bra tror jag. Hoppas ni får ett minst lika bra lov! Puss 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God kväll på er! Och glad alla hjärtans dag. Jag vaknade vid 11 av Niklas som väckte mig med frukostbricka och en bukett rosor. Han kan han!

Under dagen har vi tagit det lugnt, vart och hälsat på ett par vänner och sedan stod vi för middagen och efterrätten ikväll! Blev hemskjutsad för ett tag sedan och nu ska jag krypa ner i sängen, skola imorgon men sista veckan innan ett efterlängtad sportlov!

Hoppas er alla hjärtans dag vart minst lika bra! Puss

Likes

Comments

Efter en dag spenderad i bilen är jag hemma i Örebro igen! Känns skönt men också tråkigt, Stockholm ligger varmt om hjärtat och har nog alltid gjort. Men är säkert snart tillbaka!

Besöket i huvudstaden bestod av shopping och middag! Fick med mig en hel del grejer hem som jag så småningom visar!

Ikväll ska vi äta middag på Pinchos, äntligen! Jag är en av de få som inte ätit där ännu. Så det ska bli spännande

Puss

Likes

Comments

God morgon på er. Efter en alldeles för sen natt igår lyckades jag somna runt 4-tiden. När klockan ringde imorse var jag som ett kryss, men det var bara att kliva upp!

Vart upphämtad vid 11 och nu sitter jag i bilen påväg till huvudstaden med en redbull i högsta hugg. Jag älskar Stockholm stad, så jag är supertaggad!

Hoppas ni får en bra fredag! Puss

Likes

Comments

Nu var det min tur att testa mig på detta med att blogga! Jag har aldrig haft en blogg tidigare, så detta blir en utmaning!

Idag övertalade min kompis Alice att starta en blogg och att vi ska hjälpa varandra till att hålla igång allt. Jag tror det kan bli bra! Vi har alla förutsättningar för det, men det gäller att hitta tiden mellan skolan och livet själv. Här kommer det bli en blandning mellan mode, skönhet, träning och mycket mer.

Nu måste jag försöka somna, imorgon ska jag upp tidigt. Puss


Likes

Comments