Header
View tracker

Jahapp då var man hemma efter ännu en hektisk långhelg.. Hör kylskåpet surra och småfåglarna som kvittrar utanför. Att bo själv har sina för och nackdelar. Just nu är det väldigt tyst, inte ens katten har jag kvar. Tillbaka till verkligheten, make money.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Då rullar vi hemåt. Skåne-->Harbo är planen. Precis innan vi skulle åka smällde ett däck så nu är det bytt också. Nu är vi fit for fight. Brum brum.

Bjuder på en härlig bild från Valborg!

Likes

Comments

View tracker

Så besviken och arg på mig själv! Vill bara slänga min kropp i vattenhindret och låta den ligga där och förmultna. Apollo var såå fin på framridningen och så klantar JAG till det inne på banan... Ok det var lervälling och mjukt på hoppbanan men så skulle jag ju som enligt plan bara sätta en starkare galopp. Varför gjorde jag inte det då?! Vad höll jag på med egentligen?! Helt lost var jag. Trodde han hade bra galopp men bevisligen inte tillräckligt. Rev lite för många hinder för att nå placering. Men fick iaf mitt kval som jag strävat efter och vi kommer hem hela och rena. Totalt kom vi 10 av 30. Så är ju helt ok men mycket vill ha mer, det är så vi bygger problem.. Som lite plåster på såren fick jag skriva mina första autografer och Apollo var ju fin i både dressyren och terrängen så nu taggar vi iför Strömsholm och debut i CIC**!

Likes

Comments

Apollo var så taggad på fältet att en sko flög av. Tur att vi har så bra hovslagare på plats vid mållinjen. Problemet löst på 2 min. 😌👌

Likes

Comments

Wopwop!

Till er som inte såg oss live. Apollo ägde terrängbanan idag! Vi klarade alla svåra hinder och avancerade linjer kanoners makaroners. 8.10 minuter gick vi i mål på och optimaltiden var 8.30 så nu är vi redo för CIC**. Vilket adrenalin, vilken galopp och vilken fart han hade! Vill rida igen och igen och igen!

Likes

Comments

Yey! Apollo höll sig på mattan även fast det inte var så mycket till gräsmatta kvar när jag skulle starta. Dressyrbanan var bara lervälling så hade svårt att visa övergångarna ordentligt, blev lite feg. Slutade på 50.4 / 66%. Ligger bra inför imorgon. Missa inte mig och Apollo live i terrängprovet imorgon!

http://ridsportplay.sportsground.tv/

Likes

Comments

Då var vi äntligen framme här i Eketorp efter 12 h resande. Allt är så grönt och skönt här. Vi har varit på mingel med ryttarna och jag har även gått terrängbanan som har en hel del svårigheter faktiskt. Imorgon är tanken att jag och Apollo ska dansa oss igenom dressyren. Idag när jag tränade i hettan gillade Apollo inte solen så vi stannade på Sharpman och shoppade solkräm och skydd att ha över mulen. Så får hålla tummarna att det hjälper så han inte slår med huvudet. Så taggad inför den här helgen!

Likes

Comments

Tiden går så fort. Nu är det tävlingsdags igen. Den här gången bär det av mot skåneland. Vi startar på Eketorps internationella tävlingar. Heja heja.

Likes

Comments

Solen skiner, gräset växer, våren är här och säsongen är igång. Jag vet inte varför men idag är en sån dag då ingeting kan bli bättre. Jobbat sten hårt hela veckan med ett event på Arlanda och jobbar även hela helgen men vad gör det när man trivs på jobbet! Apollo kändes dessutom kanon på träningen! Känner verkligen suget av att tävla nu. Ja, jag är nog ganska beroende.

Likes

Comments