Jeans: H&M Tröja: H&M Klocka: Regal

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Åhh vad jag älskar denna klockan! Fick den av min pojkvän och är super nöjd över att jag fick den! Just en sådan jag ville ha!

Klockan kommer från märket Regal och kostar runt 300 - 600 kr.


Likes

Comments

Godkväll på er!

Idag har varit en chill dag.. Bra några få enkla lektioner. Slutade dessutom tidigare 13:00 som är skit skönt! Ska inte göra så mycket ikväll mer än att packa för att åka ner till min pojkvän som ska bli jätte roligt!, städa och ta lite bilder. Just nu sitter jag och äter youghurt med socker och apelsinklyftor.. skit gott!

Vad ska ni göra ikvöll?

Likes

Comments

Hej på er!
Vädret har varit helt perfekt i helgen, man känner verkligen att våren börja komma på allvar nu! Jag har varit hos min mamma i helgen som har varit super mysigt! När jag kom till min mamma så kom en liten hund och ställde sig i mitt knä och börja slicka mig i ansiktet, guud så söt!                          Min mamma har tydligen fått en liten valp som är så söt 4 månader gammal. Var även hundvakt åt en annan hund. Det var en sån hund jag vill ha, så var skit kul. Vi gick till en lekpark och då fick båda hundarna leka av sig. Dem hade skit roligt och var verkligen utmattade sen! idag kom mammas kompisar förbi med deras 2 ungar.. så söta. Hennes 2 ungar och mina syskon och jag gick till en lekplats en bit bort och vi hade så roligt. Vi såg snödroppar tror jag dem heter och det var super kul! Just nu sitter jag i sängen bara och tittar på youtube. Hur har er helg varit?


Likes

Comments

God efter middag på er!'

Skoldagen har gått bra, hade en tyska dialog och spela upp och det gick väldigt bra är jätte nöjd. Slutade klockan 2 idag som är extremt skönt! Just nu sitter jag och sminkar mig för ska åka till min mamma! Ska bli skit kul!

Vad ska ni göra i helgen?

Likes

Comments

Hej på er!

Skoldagen har gått bra, hade hemkunskap då vi gjorde morotsmuffins super gott! sedan biologi, SO, svenska och klf. Vid 2 idag hade jag utvecklings samtal, hatar verkligen utvecklings samtal. Det är det värsta som finns.. Men det gick bra. Nu sitter jag och äter min hallon smoothie super gott! Jag sitter även och skriver i hur många kakburkar jag har sålt... Min klass säljer kakor till klassresan i 9:an ser verkligen i fram mot det!

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Klänning: Odd molly, Nelly.com  Skor: Johhny bulls , Ellos.se  Armband: Nelly.com

Likes

Comments

Kofta: Odd Molly från Nelly.com Shorts: spets shorst från Dresslink.com Armband: Nelly,com Skor: Ballerina skor från Ellos

Likes

Comments