Allmänt

När man har kvällskifte får man inte gjort så mycket före och dagarna rusar bara iväg.
Idag var jag då ledig och vaknade ovanligt tidigt och bestämde mig för att ta en liten länk, händer inte allt för ofta. Väntade sedan ett kaffebesök av släktingar från schweiz som är i Finland just nu på besök och efteråt körde jag iväg till Poes ett varv.
Han åkte sen iväg på nattskift så det blev kaffe och onnensanat vid abc med Nenni och liten perus rundi i stan efteråt! 😊

​/Alevid

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Resor, Vardag

Go afton.
Blir ett sent inlägg idag.. Har inte bloggat på länge nu så tänkte sådär snabbt slänga ihop ett litet inlägg. Vi kan ju börja med Rukaresan, vi åkte då som sagt på torsdag efter jobbet så vi kom ju fram på kvällen så vi bara åt och tog det lugnt och for tidigt å sova. På fredag gick vi lilla björnstigen, tyvärr va vi ju så sent ute så någon ruska var de ju inte men visst var det väl fint iallafall. De tog ju int nå länge eftersom den va så kort den rutten så vi kom tidigt till stugan så vi badade bastu och ställde oss iväg på bowling. På lördag gick vi uppför Valtavaara om de ens heter så, den rutten var ju ennu kortare men dock var den tyngre men all uppförsbacke, uppe på toppen var utsikten aaasnice. Nåja då vi kom tillbaka till stugan slappade vi, badade bastu och for sen ut och äta. Alltså nog e de dött i ruka då int backen e upp. Sen på söndag så packa vi ba ihop våra grejor och körde hem, söndag kväll spenderade vi vid tomppis.

Sen så har jag jobbat, träffat en saknad Julia, blivit bjuden på brunch hos Frida(sååå gott) , tagit det lugnt osv.

/nenni

Likes

Comments

Resor

helou, hemkommen från en otroligt bra resa! 😄 Allt var bara såå bra, vädret, stället, hotellet och framförallt sällskapet. Vi har egentligen inte gjort så mycket mer än solat på stranden och simmat i polen och tagit det lungt, precis som man ska göra! På kvällarna åkte vi oftast till Puerto rico centrum och titta. På onsdag åkte vi till Maspalomas och gick på sanddynen, tyngre än jag trodde... i och för sig är nog allt nästan tyngre än vad man tror när det kommer till mig hehe. Efter att vi gått på sanddynen hade vi bestämt oss för att åka till en vattenpark som finns i Maspalomas. Vattenparken var en liten besvikelse tyckte jag, mest för att det var ganska otydliga kartor och vägar var allt fanns och lite rörigt när de grävde nya rutschbanor där. Kan ha med att man var trött efter att ha gått på sand före också och faktum att man inte längre är 10år. Resandet gick bra men tyngst är nog hemresan... ditvägen kan man nästan vänta vid flygfältet flera dygn känns det som när man ändå är taggad och vet att man slipper bort snart, men hemresan ska helst vara så kort som möjligt.
Vårt flyg åkte kl. 13:45 på lördag och då var det 6timmars flygresa, sen en natt på hotell och på söndag morgon med tåg hem. Kände bara hur tröttheten började ta över i slutet.
Hursomhelst, redan efter att man hade varit hemma några timmar kändes det som att man bara ville boka en till resa så fort som möjligt igen 🙈
Idag hade jag kvällskifte och i morgon samma sak. Poe fick redan samma dag vi kom hem åka till nattskiftet 😌 Nåjaa ha det bra! 👋🏼

❤️ /Alexandra

Likes

Comments

Resor

Hejsan, bloggen har jag glömt bort totaaaalt!
Men iaf lever vi och har det super. 25-27 grader varje dag och full sol.
Vi har bl.a varit till puerto rico centrum några gånger och handlat onödiga saker, solat på finaste stranden jag sätt, besökt mogán och gått på sanddynen i maspalomas!
Hotellet vi bor på var nog överförväntningarna, bra pool och billigt att äta här. Bilder från hotellet kommer senare!

Likes

Comments

hello, här har det stått tomt ett tag, brassar bara runt med bilen så vem hinner blogga då liksom höhö. Näämen jag har väl inte gjort så mycket, varit med jenni, frida, tomppi, ätit makuuni osv.. Idag har jag iallafall haft morgonskifte och varit en sväng till kokkola för tomppi skulle ha ny jacka och skor nu till vår ruka resa som vi far på imåron. Lite avundsjuk på Alexandra och Poe som far till södern meeeen nog blir de väl lika så bra uppe i fjällen (försöker intala mej de iallafall) haha. Nu sitter ja vi pappas jobb och väntar att han ska slut så vi far hem. Ikväll ska ja meet up with them gurls😍.

/nenni

Likes

Comments

Resor

Hejsan, på fredag kväll åker vi ner med tåg från kokkola till helsingfors flygplats och på lördag morgon lyfter planet till Gran Canaria! 👌🏼Började sådär smått packa redan för en vecka sen hehe men lämnade lite på hälft, så imorgon slänger jag in resten av sakerna i kappsäcken. Resfebern börjar verkligen komma nu när man inser att det inte är många dagar kvar.
Var med familjen för 4 år sen till Gran Canaria och det var nog en av de bästa ställen vi har varit till. Stället vi bodde på då var i Taurito och nu åker vi till Puerto rico.

Vädret ser lovande ut och bästa sällskapet förståss!
Nu kvällskifte.

/Alexandra

Likes

Comments

Vardag

Igår kändes det att man hann vara på ganska många ställen. Började med att åka till Nennis och titta på hennes nya bil! Sen till Jeppis med Mimmi ett varv och efter det åkte vi till Saras. Åkte vidare till Poes och ett besök till subway blev det förståss senare. Till sist åkte vi sedan till Killingholmen och hängde med ett helt gäng, där de spelade bl.a NHL :)
Idag var det kvällskifte på schemat!

/Alexandra

Likes

Comments

Allmänt

inte trodde jag när jag vaknade imorse att jag skulle bli bilägare men det blev jag haha. En ford fiesta, så liten och ack så söt haha.

så förutom att ha fräst runt med den hela halva dan så har jag hunnit hälsa på världens sötaste hund😍 och en kaffe med tomppi innan jag for iväg på nattskifte. Nu har vi välkomnat sista timmen på detta skifte och snart får jag sova, det låter utmärkt i mina öron iallafall 😴

/nenni

Likes

Comments

Allmänt

hejsan,
hade tänkt blogga igår men ni vet, de blir ju int alltid som man tänkt sej.. jag hadd ganska fullt upp nämligen. Jag jobbade från 7-14.35 och när jag kom hem var alexandra hos mej sååå jag hoppade i duschen och vi fixade oss och sen plockade vi upp frida och for mot kokkola. I kokkola köpte jag då en iphone 7, den så bra o fin haha. Kvällen spenderades hemma hos mej med frida alexandra och joel. så om ni frågar mej hade jag en bra fredag höhö.
Nu sitter jag återigen i bilen påväg till kokkola med mamma och pappa. Vi skall kolla på bilar och handla, skoj! Sen kallar nattskifte...

/nenni

Likes

Comments

Vardag

well helloo,
nu ligger jag här och varvar ner efter ett lungt kvällsskifte på jobbet. Kom från Alexandras rätt så sent igår så var ganska seg imorse så fick inte gjort något vettigt före jobb, hann bara äta frukost och kolla ett serie avsnitt innan de var dags att åka iväg. De e ju nog skönt att ibland ha kvällsskift så man får ha sovmorgon men visst är det stressand på samma gång.. hela förmiddagen går man och räknar timmarna hur länge de e tills man börjar och hu länge de e tills man måst start så man hinner dit till klockan 2 och sen går hela kvällen åt då man slutar runt en 9-10 tiden. nåjaa ikväll kändes de nog som ja skulle ha kunnat lämna dit och sova eftersom ja har morgonskift imåron å böri klockan 7  sååå hinner ju bara hem å sväng .. haha nåjaa jag avrundar här så hörs vi, kanske redan imåron 😉

/nenni

Likes

Comments