View tracker

USA

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

 • USA
 • 192 readers

Likes

Comments

View tracker

USA

Den har helgen borjade med en fundraiser for cancer pa fredagen.

Lordagen borjaade tidigt, klockan 8 akte vi hemifran mot Ms. Heathers Pumpkin Patch.

Sen malade vi pumpor istallet for att skara pumpor, det var int elika rorrigt och det blev faktiskt fint.

Lordag kvall var jag pa ett katolskt dop, det var en jattefin, aldre typ av kyrka, mer som Sverige. Efter det akte vi till ett haunted house som heyer "The 13th gate". Vi kom dit vid 19.30 och raknade med att vara klara och pavag hem innan 10. Vi kom inte in i sjalva byggnaden forens 23.15. DEt var jattelaskigt men enda valdigt kul. Jag gick med pannan i min kompis Holly's rygg storsta delen av tiden. Har ar den enda bilden jag har fran den kvallen.

Pa sondagen akte vi till ett fodelsedag kalas for Baby David, vi hade ocksa somnat med alla fonstrena oppna sa nar alla vaknade tanda vi brasa.

 • USA
 • 433 readers

Likes

Comments

View tracker

USA

​Förra helgen var första helgen som inte var helt uppbokad, fredagen spenderades i New Roads på deras harvest festival. De flesta bilderna är därifrån. Lördagen spenderade jag och min värdmamma med att shoppa, nu har jag min homecoming klänning. Men bilder får vänta till nästa lördag ;). Söndagen spenderade vi bara hemma :).

Likes

Comments

USA

Förra helgen hände massa grejen och veckan har varit så stressig så det blev aldrig någon uppdatering. Vi har haft ert magvirus som gått omkring i familjen och sen tillslut fick jag det så denna helg har varit extremt lugn. Men hör kommer lite bilder. :)

Likes

Comments

USA

I tisdags åkte vi på en fieldtrip med yearbook. Det var som ert seminarier dör man lärde sig allt om en yearbook. Det var inre jätte intressant men de slutade inte mata oss så i blev i proppade pizza och pretzels och massa gott så all and all en bra dag.

I fredags under andra timmen så blir det utropat i högtalarna att ingen lärare får under några omständigheter släppa ut någon elev i korridorerna. Först reagerar jag inte på det utan jag fortsätter bara med uppgifterna jag höll på med. Sem när det gått ca 20 minuter av våran "lockdown" blir jag nervös, jag börjar tänka i skolskutningsbanorna och nojar upp mig. Men efter ca 40 minuter får vi gå till vår nästa lektion. Då visar det sig att det var en "drug check". Så poliser kommer till skolan med hundar som får gå omkring i hela skolan och på elev parkeringen och då markerar hunden när den känner lukten av droger. Poliserna tog ut 5-6 elever som behövde gå och låsa upp sina bilar. Men bara en blev "Busted". Så hur det funkar med bilarna är att hunden får lukta på den när den är låst och stängd, sen markerar den om det finns spår av droger. Men om den markerar droger så är hundens jobb klart, för om poliserna öppnar bilen och sen skickar in hunden att ta fram drogerna kommer hunden slita sönder bilen. Så när hunden markerar att det finns droger så är det poliser som får leta och om de inte hittar något så kan dom inte åtala personen.

Sen vid femte timmen så har jag egentligen yearbook men det är bokmässa för småbarnen just nu så vi fick göra lite vad vi ville, jag passade på att ringa hem till pappa då jag visste att farmor skulle vara där på middag. Det var super kul att höra i från dem alla❤️❤️

Sen efter skolan så åkte jag, min v-mamma, Lawson, min v-mammas kusin och hennes dotter till Lafayette och skulle äts middag. Vi åt på ett hibachi ställe, jag har aldrig hört talas om vad det var. Men det var coolt.

På den sista bilden ser ni hur mina kompisar reagerade när dom förstod vad som hände

Lördagen spenderades med att min v-mamma och jag lagade mat hela dagen. Hon gjorde två tårtor till fotbollsmatchen och jag gjorde svenska köttbullar med brunsås och lingonsylt. Brunsåsen blev förvånansvärt bra:). Dock har jag inte en enda bild på det:( men den enda bilden jag har var från när jag gjorde en södern möter Sverige mix, en biscuit (södern) med drottning sylt(Sverige) super gott❤️

 • USA
 • 798 readers

Likes

Comments

USA

Söndagen började med en slowstart där jag skippade kyrkan, då jag kände mig lite krasslig :/ Jag tror jag lyckats dra på mig någon slags förkylning men förhoppningsvis så lugnar den ner sig snart. Sen vid 12.30 åkte vi till ett födelsedagskalas och jag fick träffa en massa slänt på min v-pappas sida:) har nästan inga bilder tyvärr.

På vägen hem testade vi "snowballs". Det var som en sluss typ. Johan hade älskat den.❤️Jag tog smaken grönt äpple, förvånansvärt gott. Men såklart blev ju tungan färgad av det så Lawson blev ju såklart blå i princip hela ansiktet. Haha. Det enda bilderna jag får ta på Lawson är med hundfiltret då han tvärvägrar allt annat.

När vi kom hem satte bag och gjorde lite läxor. Ja, jag har läxor på helgerna.... Sen åkte vi ut med rangern och tittade på rådjur. Jag fick några fina bilder med solnedgången men det var svårt att få en bild på själva rådjuren eftersom de är så skygga.

 • USA
 • 870 readers

Likes

Comments

:)

 • 889 readers

Likes

Comments

USA

Fredagen spenderades hemma med att äta kräftfettucine och bara ta det lugnt. Mamma hade beställt en Astrid Lindgren bok till Aria som en försenad födelsedagspresent, hon fick "Lotta på Bråkmakargatan". På lördagen fick jag upp vid sju och pratade med pappa och Johan, saknar er något otroligt ❤️❤️. Sen kom Chett vid 8 och vi åkte till ett museum. Det var Cassie, Aria, Lawson, min värdmamma, Chett och jag. Vi kom dit vid 10 och stannade i ca två timmar. Efter det åkte vi til Wendys för lunch. Det påminde lite om Max hamburgare i Sverige men ändå inte :/. Vi kom hem vid 3 halv fyra och alla sov middag. Sen tittade vi på LSU matchen och sen gick jag och la mig tidigt eftersom jag känner mig lite förkyld.

 • USA
 • 882 readers

Likes

Comments

USA

Fredag:
Efter skolan hämtade Abby's mamma mig och Abby i skolan och vi åkte till typ tre olika sportaffärer för att hitta en Plauqemine High tröja inför kvällens match. Efter det åkte vi till Fat daddys för att köpa lite mat och jag fick smaka nån typ av friterad potatis grej, super gott och vi plockade upp Shelby som också var på Fat daddys och åkte sen vidare hem.

Sen åkte vi till matchen. Det var superkul att titta på och jag förstod förvånansvärt mycket. Men vi mötte up Luna precis innan det började regna , då fick vi stå under läktarna och äta lite eller dricka något. PLAQUEMINE VANN!!
Efteråt skjutsade Chett hem mig och vi umgicks lite med familjen innan han åkte hem.

Jag har försökt posta det hör inlägget hela veckan men något trasslar alltid

 • USA
 • 881 readers

Likes

Comments

USA

Förra veckan firade vi Maw Maw Trina's födelsedag!! Super mysigt att mitt i veckan spendera lite kvalitetstid med familjen:)

Lördagen spenderades hos Poppie's framför säsongens första LSU game. Vi åkte också ut med rangern för lite duvjakt, jag höll i fågeln men sköt inga. Finns inte så mycket att skriva men insåg hur tacksam jag är över att jag är här och med just min familj. Just nu är jag omgiven av underbara människor och livet är extremt bra:)

Söndagen: På morgonen städade vi våra rum och min v-mamma åkte till kyrkan. Sen packade vi ihop oss och åkte till "3 mile lake" för att umgås med min v-pappas gamla kompisar plus deras familjer. Jag och en tjej som heter Hailey hade super kul och vi åkte ring, testade chips och hade en allmänt trevlig kväll!! Vi såg bland annat en alligator i vattnet bara 5 min efter jag gått up för att dricka lite vatten, eeeeh nej tack !! Annars badade jag och Lawson hela dagen han hoppade och "went under!!" Gissa om han vad stolt?? Åter igen en helt underbar dag. :)
Hemlängtan har kommit i vågor den senaste veckan men jag använder mig av EF's tips att försöka distrahera sig. Och det funkar verkligen! Sen har jag också mina underbara värd föräldrar att tacka!!❤️

 • USA
 • 1081 readers

Likes

Comments