Hey!!!!! Så jag har inte skrivit på 4 månader. Jag är inte så duktigt på det här med att uppdatera. I mitt försvar så har jag varit upptagen. Jag var en basket manager då had mycket att göra med det. Sen är jag i Broadcast journalism så har också gjort det. Jag var med i en tävling som heter SkillsUSA ( sök upp det). Ska berätta mer om Skills senare. Jag har också köpt min Yearbook. Men jag mår bra och det är inte långt kvar tills jag åker hem. Fått mina flygbiljetter!!

Detta är några av mina vänner. I lilla nedre vänster hörn och höger hörn är mina vänner Dallana och Andrea. Vi är i vår Government klass. I den stora bilden är Steven och jag. Vi är i vår broadcast klassrum. I vänster hörn är min vän Erica. Just nu så läser hon mina inlägg i Google Translate. Varning!! Gör aldrig det. Låter hemskt!!! I nedre höger hörn är min vän Alex. Vi är i bilen påväg hem från en tävling.

Detta är från Crosby High School. Jag är på en tävling för UIL academic team. Det gick inte så bra men vi försökte iaf...

Nu är det dags för SkillsUSA!

Pokalerna och medaljerna är från vår distrikt tävling. Om man vinner i distrikt så går man vidare till State. Jag fick guld så gick vidare till State tävlingen i Corpus Christi.

Nu är det State tävling dags! Buc-ee's är en riktigt stor affär (som egentligen är en bensinmack. Men Amerikanska bensinmackar är som en hel affär men Buc-ee's är tydligen speciellt). Första två bilderna är från Corpus Christi.. Bilden på Tårtan är en av tävlingarna som är i Skills. det var så många fina tårtor.

Detta är mina uniformer för tävlingen. Vita polo tröjan, svarta jobb byxor, och miltär boots är var jag har på mig under tävlingen. Den röda blazern med kjolen är vad jag har på mig när det är officiell Skills möte.

Detta är jag och Karina i Corpus Christi. Vi delade ett rum där så vi blev vänner. Karina tävlade i Welding Art Sculpture och fick guld så hon går vidare tills Nationals. Vi fick dom orangea tröjorna när vi kom dit... P.S. jag hatar orange.

Dom, fula, orangea tröjorna var också en gratis biljett in till en Hockey match. Det var jättekul. Den vänstra bilden är på mig, Kelsi och Christina.

Tyvärr så gick tävlingen inte så bra. Vi placerade inte men det var kul ändå. Fick några nya vänner och fick se en annan del av High School. Åker hem snart men detta året har varit så kul, jag kan inte beskriva det. Snart bara 1 månad kvar. Ska åka till Washington D.C. 31 maj och åker hem till Sverige den 2 juni, men pga tidsskillnaden så är jag hemma den 3 juni. Ses snart Sverige!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!!!

Det var väldigt längesedan jag uppdaterade och jag är ledsen för det. Har inte haft mycket att skriva och jag har varit upptagen. Men det var min födelsedag dagen efter Trump blev president... just min tur. Jag blev firad av min broadcast klass. Vi bestämde i min värdfamilj att vänta tills helgen att fira mig pga att pappan i familjen hade basket träning.

På tal om basket, jag är en manager för vårt varsity basket lag. Det betyder att jag är den som gör statistik och sitter i seket ibland. Och att jag får medaljer och priser om dom vinner något. Så jag har en guldmedalj from killarnas basketturnering som dom vann. Jag vet vad ni tänker, såklart så var det jag som gjorde det vinnande skottet! Vem skulle det annars va? Bara skoja. Men det är roligare att titta på basket den jag trodde.

Julafton kom också. Amerikaner firar oftast juldagen men pga att min värdsyster skulle åka till mamma över jul så firade vi på den svenska dagen, den 24. Det var 26 grader på julafton!!! Det är inte förrän nu som det har blivit kallt. Tror det eller ej, men det var faktiskt -4 grader ute i helgen. Den 26 till den 29 december så var där en bakset turnering så jag var tvungen att gå upp klockan 4 på morgonen!! Det var inte värt det alls... Fråga mig inte hur det gick för laget, jag blir bara irriterad att jag gick upp klockan 4 för att se whatever they were doing.

Jag fick också mina betyg för denna semestern. Jag har A i alla ämnen utom 1. Så skolan går bra. Det är sjukt lätt. Ibland så känns det som jag är tillbaka i första klass.

Efter julafton kom såklart nyår. Det var okej. Vi skött raketer men typ ingen stannar upp till tolvslaget. Inte där jag bor iaf för alla mina vänner skickade "Gott nytt år. Jag ska gå och lägga mig nu". Detta var klockan 9 på kvällen. Jag tvingade Taylor och hennes vän Delaney att stanna uppe med mig till tolv. Dagen efter hade jag ett mentalt breakdown. Jag grät hela dagen och kunde inte stoppa det. Vet inte varför men tror allting kom fram den dagen och jag fick ett sammanbrott. Det hjälpte inte att jag blev sjuk också den dagen. Har fortfarande samma förkylning än. Den vill inte ge med sig.

Vi sålde huset också. Det andra är färdigt byggt i slutet av februari så vi måste flytta någonstans bara för stunden.

Även om jag är sjuk så är jag bra igen. Tillbaka till läxor och skola. Ska försöka uppdatera mer men lovar ingenting. Jag är glömsk och har lite tid med alla dessa läxor.

Sååååååå Bye!!!!!!!!!

Likes

Comments

Heyyyyy!!! Så i fredags så va den en amerikansk fotbolls match mellan New Caney och Porter. New Caney och Porter hör båda till New Caney ISD så dessa två skolor ör typ rivaler. Tråkigt nog så vann New Caney men Porter går fortfarande till Playoffs. Go Spartans!! Jag jobbar på fotbolls matcherna så jag är i Pressbox rätt så mycket. För att detta är en stor match där vi bor så kom fotbolls spelare från Houston Texans dit. Ni som inte vet vad the Texans är så är det ett känt fotbollslag. Jag och mina vänner som också jobbar på matcherna stod och pratade med en kille som var där. Vi hade en normal konversation med honom och när han gick iväg så fick vi reda på att han var från the Texans!!! Vi hade ingen aning. Anyway, matchen var kul och spännande även om vi förlorade. Nu ska jag göra en läxa och sen bara chilla. See ya later alligator. Som min skola säger, Veni Vidi Vici ( we came, we saw, we conquered)

Likes

Comments

Jag har varit jättedålig på att uppdatera men jag är inte van vid att ha en blogg. Jag ska försöka uppdatera mer men jag har inte hunnit med skola och allt. Lördag så var det Homecoming och det var okay. Lite overrated men annars bra. Nedanför så kommer det lite bilder från den dagen. Jag hade min vän Dennis, som är från norge, som "dejt" och för att vår andra vän Ole, som är från Tyskland och är värdbror till Dennis, hängde med så blev han typ min andra "dejt". Det blev lite konstigt men det var kul ändå.

Likes

Comments

För två veckor sedan så gick jag till min första amerikanska fotbolls match. Igår gick jag till min andra men jag tittade inte bara på matchen, jag filmade den. Här i Porter så går jag en Broadcast class. Vi filmar skolnyheterna och jobba på fotbolls matcherna. Igår så var det första gången jag var den som filmade. Det bästa är att jag blir betald 50 dollar av skolan av att vara där. Min Broadcast klass har ett eget film team som heter "Dream Team" och jag är en del av det. Det va så kul men mycket att göra. Blev nästan tacklad när jag var ute med några andra precis utanför fotbolls planen för att filma. But whatever, det var svinkul ändå. Kom hem sent så är svintrött men nu ska jag snart börja min skoldag igen så måste gå. Jag kommer vara seg på att uppdatera så förvänta er inte förmycket ;)

Likes

Comments

Igår landade jag på flygplatsen. Planet var egentligen försenat men en på flygplatsen kom fram och sa "give me your bag tags , I'm gonna put you on a earlier plane". Det blev så sjukt stressigt men det blev bra tillslut. Mina föräldrar smsade min värdfamilj att jag var tidig så dom var där när planet landade. När vi kom fram till huset så gav jag dom deras presenter. Jag hade med mig 2 böcker, Swedish traditions och Swedish cakes and cookies. 3 choklad, 1 oreo, 1 mjölkchoklad och 1 black saltlakrits. och sen det godis dom gillar minst, djungelvrål!!   

Idag åkte jag och Taylor (värdsyster) till ett shopping center. Jag köpte en Hogwarts college jacket! Den är så snygg! Anyway... nu ska jag gå. See ya!

Likes

Comments

Hej!! jag byter ibland vilket språk jag skriver på. Beror lite på vilket jag känner för, just nu är jag sjukt trött så det får bli svenska. Anyway... Idag va det sista dagen i New York. vi hade en liten picknick i Central Park och sen shoppade vi på en outlet mall. Här är en bild från Central park, Från vänster till höger så är det Alva, Pietro, Ebba, Julius, Susanne and Eve. Efter det så åkte vi och shoppade. Jag köpte en Tommy Hilfiger väska och en tröja från en affär som heter Garage. Bilder kommer senare ;) snart ska jag sova och min säng på hotellet är den skönaste som finns!! Love it!

Igår var vi på Time Square och Rockefeller center. Time square was so cool! Jag hade verkligen en WOW känsla när jag va där. Vi va inne i en jättestor disney affär och Forever 21. Vi fick också se var Monicas lägenhet i Friends är. Någon som är Gossip Girl fans?? För jag fick se The Met steps och var Chuck och Blair gifter sig! Fick ingen bra bild från där ifrån....

​Nu ska jag gå och lägga mig sååååå godnatt!! Imorgon flyger jag till Texas och då är det dags att träffa min värdfamilj för första gången! See you later alligator

  • USA

Likes

Comments

Hello!! I've landed in Newark, New Jersey. We are staying at a hotel right by the airport and it is also near a prison. In 5 min I will go on the bus that will take us to Manhattan. We will go sightseeing but we will also get 3 hours free time to do whatever we want. My plan is to go to Time Square and fifth avenue! This day is going to be awesome!!! 😎 hey! Btw go follow www.nouw.com/usaebba

Likes

Comments

Imorgon åker jag till New York!!! Super taggad! På onsdag den 17 augusti åker jag vidare till Texas. Känns helt overklig. Har även packat klart idag. Så många papper man måste ha med sig för att komma in... Anyway..., Min familj har gjort en hejdå film med hälsningar från familj, släkt och vänner. Kommer sakna Sverige men vet att jag kommer ha det awesome i USA🤗🤓👍🏻❤️

Likes

Comments

Igår kom jag hem från en amazing resa!! Jag var på Poros i Grekland. En liten vacker ö som jag är typ förälskad i. Men någon gång måste jag ju komma hem såååå... Idag är det 14 dagar tills jag åker till New York och jag är jätte jätte taggad!! Next up USA

Likes

Comments