Provveckan började igår, och jag hade en ledig dag. Spenderade dagen här hemma, läste på historia och åt. Idag skrev jag första provet vilket var historia och det gick faktiskt helt okej, åt i skolan och gick till gymmet efteråt. Då jag kom hem somnade jag och sen började jag läsa på engelska som jag har imorgon och bläddra igenom religion som jag har på fredag. Mitt liv är ganska tråkigt just nu, speciellt med provvecka för gör inget annat än att vara hemma och läsa. 

Efter engelskaprovet imorgon har jag provprepp och sen åker jag antagligen till gymmet igen. Blev ett väldigt kort och ensidigt inlägg men ja, hade!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här har sett stått tomt nu i några veckor och orsaken är så enkel att jag inte orkat. Har tagit min trötthet till en ny nivå känns det som.. Men iaf, sen jag senast bloggade, vilket var på höstlovet, är skolan igång med fullfart med provvecka som börjar på tisdag. Har även varit till Umeå med W och hans familj för att hälsa på hans syster. Hade en riktigt trevlig helg där med middag hos henne på lördagskvällen och så gick vi på stan.

I onsdags var jag till Korsnäs med W för att titta på deras nya hund, Sheila. Efteråt åkte vi till honom och gick och sova lite för sent. Vaknade kvart före 6 och hoppade i duschen och packade ihop sakerna före vi åkte till bussen. I tre olika bussar åkte hela gymnasiet till Helsingfors på studiebesök och opera. På torsdagen åkte jag till Hanken, och som det ser ut nu kommer jag söka dit efter att jag tagit studenten. Efter besöket åkte vi till hotellet, åt mat och sen fixade vi oss före vi gick till operan. Operan var bättre än jag förväntat mig och faktiskt helt okej, inte något jag skulle frivilligt åka på men ändå inte tråkigt. Tog en relativt tidig natt för började på dåligt och blev sjuk i magen.

Fredagen var det meningen att jag skulle till Hfors Universitet och sen shopping efteråt, men nej. Var ännu sjuk i magen och mådde dåligt så fick stanna på hotellet och byta buss så jag fick åka hem med den första. Före hemfärden var vi till Fazers fabrik och tittade, sen fick vi äta godis så mycket man fick i sig typ, haha. Stannade i Pjelax och sov hos W. Igår gjorde jag ingenting, tittade på tv hela kvällen och sen 1-tiden hämtade jag W och vi for till honom och sova. Idag har jag läst lite på prov och that´s it.

Sorry för långt inlägg men svårt att sammanfatta allt intressant som hänt kort, hade!

Två bilder från Fazer

Före operan

Efterrätt på båten påväg hem från Umeå// Godaste popcornen//Vintern har hittat hit i form av minusgrader//Provläsning

Likes

Comments

​På bilderna ser ni torsdagens middag, dock gillade jag inte lammköttet så bytte rätt med mamma hehe. 

Igår fyllde pappa år så gratulerad honom på morgonen och halv 11 åkte vi iväg till Helsingfors. Pates hade friasatid 12, så medan gick jag och mamma på fazer café och runt i butiker. Hittade träningskläder, en borste och lite annat smått och gott. Då P var färdig for vi till Espresso House och sen gick runt i lite fler butiker före vi åkte hem igen. For på kvällen till Rosso och äta, vi åker alltid dit iaf en dag och äta då vi är här på besök. 

Idag vaknade jag halv 9, åt frukost och räfsade allt färdigt och sen duschade jag. Nu ska jag packa och före vi åker ska jag och m och hälsa på famo. Blir ett stopp vid ikea på vägen hem för jag behöver lite saker till rummet och den behöver vi ett nytt skåp till badrummet. Ha en bra lördag!

Likes

Comments

Magnetröntgen och läkarbesöket gick bra, dock blir det 6 veckor vila till.. Aja, for till Fazer Café mellan besöken och efteråt gick vi i butiker. Hittade en vardagsklänning och pyjamasbyxor. Kom hem lite före 9 och gjorde undan läxorna före jag tog en tidig natt. Lätt dag i tisdags, idrotts och dubbelreligion så slutade redan 12.30. Igår hade jag en vanlig dag i skolan och mamma hämtade mig och P och vi fortsatte vägen till Borgå.

Dagens planer är att åka till frissan, räfsa lite och sen äta någonstans ikväll. Hoppas ni får ett bra höstlov, hade!

Likes

Comments

Har varken haft orken eller lusten till att blogga nu på en vecka så har bara låtit det vara tomt här. Iaf, inget speciellt har hänt, skola måndag-fredag, gymmat några dagar, träffa W och sånt. Igår steg jag upp 8 och 9 for jag iväg med familjen till Björneborg. Hämtade P´s glasögon, gick i butiker och åt sushi. Kom hem lite över 1. Då jag steg upp igår kände jag mig förkyld och har haft stegring sen det. Suger verkligen att bli sjuk då höstlovet börjar på trosdag.. Men jaja, på kvällen var jag bara hemma och sen for jag med mamma till City Gillen efter mat och sen hämta P.

Dagens planer är att åka till mommo&vaari på mat för att fira mommo och pappa då de fyller 21.10 men vi är i Borgå då. Imorgon har jag skola till 3 men hamnar att skippa idrottslinjen och åka till Vasa på magnetröntgen och till ortopeden jag var till några veckor sen. Annars har jag vanliga skoldagar och på onsdag åker jag, mamma och Patse ner till Borgå. Ha en bra söndag!

Bildbrist

Likes

Comments

Mina nya höst-/vinterskor som jag beställde från nelly.com.

Likes

Comments

Skoldagen i fredags gick ganska snabbt och hade pompa två sista då vi var i gymmet. M&p hämtade mig och vi for och handla. Då jag kom hem duschade jag, åt mat och lite över 6 for jag till W. Var där i 3h innan jag åkte hem igen. Tog en tidig natt då jag skulle stiga upp 7 lördagsmorgonen. Åkte iväg till Mosedal med mamma på bollhallstalko. Var där i bara 3h för foten började värka så pappa hämta mig. Resten av dagen gjorde jag ingenting.

Idag är det söndag och har varit till marknaden som är här i Kaskö. Ska försöka städa rummet och sen göra läxorna. Hoppas ni har haft en bra helg, hade!

​Weheartit bilder återigen

Likes

Comments

For inte till gymmet i tisdags för blev på dålig humör så åkte hem istället. W kom hit 4-tiden så var med honom hela kvällen. Igår hade jag skola till 15, åkte hem med buss och åt middag. For sen med mamma till en familj och bekanta mig då jag ska vara barnvakt åt barnen nästa vecka och möjligen i framtiden. Var där i några timmar och for via Sale hem. Gjorde läxorna och gick och sova.

Idag börja jag dagen med ett garudapass på idrottslinjen. Hade sen 3 vanliga lektioner till och så slutade jag 13.20. For till gymmet och tränade ben och mage i lite över en timme och nu är jag hemma. Har inga särskilda planer för ikväll så kommer säkert bara se på TV och chilla.

Likes

Comments

Fredagskvällen spenderades hos Moa med ett gäng flickor. Vi pratade, tittade på idol och sånt. Jag for hem 23 och plockade upp Patse på vägen hem. Lördagen vaknade jag 9, tittade på TV och åt frukost. På dagen började jag fixa mig inför kvällen. Vi flickorna for till Moa först och for därifrån till mommahaus på förfest. Hade helt kul i början men sen orkade jag inte. For till fagerö men genast hem igen med W, mamma hämtade mig sen från Pjelax och jag somnade i min egna säng.

Söndagen spenderade jag ensam hemma, gjorde läxor och hade tråkigt. Ny vecka idag, hade idrotts två sista så var till gymmet och tränade axlar och mage. Imorgon slutar jag redan 12.30, då ska jag till gymmet och sen hem. Hoppas på att W skulle komma hit men får se det sen. Hade!

Likes

Comments

Igår hade jag en vanlig skoldag till 3, åkte hem och gjorde nada på kvällen. Idag började jag med idrottslinjen, hade spinning som uppvärmning och jag for sen till gymmet för att träna rygg. Resten av dagen gick snabbt och fick sluta tidigare då jag bestämt att tenta bort finskan. Så nu känns perioden mer chill, då jag har en position i princip ledig. Kvällens planer är att göra läxorna och bara chilla I think.

Imorgon är det äntligen fredag och ska väl gymma på jompa/efter skolan beroende på hur länge musiklinjes konsert tar. Har inga särskilda planer för fredagen men på lördag är det förfest och fagerö som gäller!

bildbrist..

Likes

Comments