I fredags hade jag en vanlig skoldag, slutade 13.20 och åkte hem direkt. Tittade på Liar en stund före jag åkte till Moa, vi beställde pizza och åt det hos henne. Madde kom en sväng och sen skjutsade jag henne. Då jag kom tillbaka hade Ronja kommit och senare kom även Morgan. Mot kvällen åkte vi ut och köra, hem kom jag lite över 12.
Igår gjorde jag inte mycket på dagen förutom att duscha och fixa mig. Åkte till Moa och sen handlade vi. Hade nämligen tapaskväll hos Madde. Åt massa gott, pratade och hade det trevligt. Tog en tidig kväll och for hem redan halv 11. Idag har jag inte gjort något vettigt, bara hämtat biilen och nu ska jag göra läxor.
Ha det så bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå! Bloggen har fått stå tom nu i över en vecka, dels för att det har varit provvecka och för att jag inte gjort så mycket intressant.

Sen jag senast uppdaterade här, så har jag skrivit 4 prov, de jag vet resultaten på har gått helt okej. I fredags slutade jag redan halv 11 men åt i skolan och sen kom jag hem lite före 1. Tog en nap före Madde kom till mig för att äta räkpasta. Vi åkte sen till Moa där vi var en stund före vi åkte ut och köra med Allan och Morgan. Lördagen var chill, var på farsdagskaffe till mommo och vaari och kvällen spenderade jag med Moa och Jesper. På söndagen firade vi pappa snabbt före han åkte till Borgå.

I måndags skrev jag sista provet och slutade därmed halv 11. Åkte hem och på kvällen drog jag gympa till barnen. I tisdags började en ny period som är relativt tung för min del. Slutade 14.20, hemma var jag i några timmar före jag åkte till Moa. Igår var det onsdag, vanlig skoldag med simning på gymnastiken. Efteråt var jag med Madde en kort stund och på kvällen hade jag träning. Idag är det torsdag och för denna dag har jag inga särskilda planer. Snart är det helg och har lite saker inplanerade. Ha de så bra!

​Har inga andra bilder än matbilder hehe..

Likes

Comments

Igår skippade jag stödlektionen och åkte hem istället klockan 15. Räknade matte i cirka en timme före jag åt mat och sen åkte iväg för att dra gympa 18-20. Då jag kom hem satt jag mig återigen ner för att räkna mera matte. Tog en snabb dusch före jag bestämde mig för att åka till Madde på sleepover. Pratade hela kvällen och somnade runt 1. Vi var båda lediga idag så vi steg inte upp förrän klockan var halv 11. Åt frukost och sen åkte vi till skolan för en provprepp. Efteråt gjorde vi tacos och sen räknade vi båda matte, hem kom jag efter 16.
Nu har jag läst på biologi i en timme och ska väl ta en kort promenad före jag fortsätter läsa. Imorgon ska jag endast skriva matteprov och sen är jag ledig resten av dagen.
Ha de så bra, kram!

Likes

Comments

Klockan är redan över 2 och jag borde verkligen sova, men tänkte slänga upp ett inlägg då john blund vägrar hitta hit.
I fredags blev det myskväll hos Moa med Madde, satt och pratade hela kvällen om lite allt möjligt. Var ett varv till tb före jag åkte hem runt 23. Igår vaknade jag sent, sen läste jag lite på biologi före jag åkte till Moa. Började fixa oss och 19-tiden kom det mera folk dit. Hade ett riktigt trevligt förfest före vi åkte till Lappfjärd med buss. En helt okej kväll och hem kom jag 3-tiden, kan inte beskriva känslan då jag fick lägga mig i min egna säng.
Denna dag har gått ut på att bara ligga i sängen, äta och sen räknade jag även matte i några timmar. Morgondagens planer är att åka på innebandy träning 7.30 och sen ha en vanlig skoldag till 15. Ska kanske gå på stöd efter skolan och mot kvällen kommer jag dra gympa åt barn.

Provveckan börjar på tisdag, med en ledig dag för min del. Är verkligen inte redo för att skriva 4 prov men nåjå. Ha en bra vecka allihopa!

Likes

Comments

Igår gick vi in i november, och har ganska mycket att se framemot denna månad. Kommer högst troligen börja bilskolan och sen sista november åker jag till Tyskland med min tyskagrupp!
Annars har inget speciellt hänt, skolan rullar på och nästa vecka börjar den andra provveckan. Känner mig lite stressad och lost just nu men de kommer nog lösa sig.
Imorgon är det äntligen fredag och planen är att umgås med vänner. Annars är helgen rätt så oklar ännu. Fick bli ett kort inlägg men har inte så mycket att berätta, hade!

Likes

Comments

I fredags hade jag skola 9-13.20 och efteråt stannade jag där för att blåsa lite ballonger och printa ut papper. Åkte sen med Moa till henne för att äta och fixa oss. Åkte tillbaka till skolan 17-tiden för att fixa resten och sen 19 kom alla barnen. En riktigt kul kväll och hem for jag 22.30, somnade på sekunden, så trött var jag.
Igår chillade jag hela dagen och kvällen spenderades med Moa. Var till Julia en sväng och sen var vi i Nämpnäs där det var fest. Helt trevlig kväll men trevligt folk. Hem kom jag halv 3 och gick och sova genast.
Har inga större planer för dagen, har några saker jag borde göra men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inta göra dem hehe. Men ni ska ha det så bra allihopa!

Dagens goda lunch, kyckling- och spenatsås med pasta!

Likes

Comments

Hejsan! Höstlovet är slut nu och var tillbaka i skolan i tisdags.
Kom hem från Borgå i söndags och det blev en hemmakväll med mamma och pappa. I måndags bytte jag till vinterringar på mopedbilen och på kvällen var jag med Moa.
Skoldagarna har rullat på i vanlig ordning, fast igår åkte vi till Vasa med skolan för att se på musikalen Ingvar. Fick först en rundvandring på Wasa Teater, sen gick jag ut på stan för att äta och shoppa lite med Moa. Musikalen var helt okej och hem kom vi relativt sent. Första snön kom även igår och kan bara konstatera att mopedbilar inte är gjorda för detta klimat.
Idag hade jag skola 9-15 och ikväll var jag med Madde en stund. Imorgon är det äntligen fredag, dock blir det en lång dag då vi 2or ordnar halloweendisco för lågstadiet. Men ha de bra!

Likes

Comments

Hejsan! Här har det ekat tomt i nästan en hel vecka.. Nåjå, sen jag senast bloggade har det inte hänt så mycket.. Hade skola som vanligt måndag-onsdag, gjorde heller inget speciellt på kvällarna. På onsdagen slutade jag lite tidigare än vanligt för att åka hem för att hinna duscha och packa. 16-tiden satt jag, Patse och mamma oss i bilen för att åka till Borgå. Har höstlov torsdag-måndag, vilket är verkligen skönt. Vi kom fram där kring 21, chillade bara före jag gick och sova. Igår, fredag, åkte jag och pappa till en bilbutik för att se på bilar, blev nog inte så mycket klokare i valet om vad jag skall köpa för bil. Åkte efteråt till Helsingfors med syster och mamma. Shoppade lite och åt sen på Vapiano före vi styrde bilen hemmåt igen. Vi åt på rosso senare på kvällen och sen blev det bara en lugn hemmakväll igen.

Idag är det pappas dag, vilket vi har firat med att äta på El Patio och gud så god mat det var!! Bilderna uppe i inlägget är det jag åt där. Annars har vi besökt 3 till bilbutiker och sen hälsat på farmor. Kvällens planer är att packa ihop sakerna eftersom vi åker hem till Kaskö imorgon. Aja, vi hörs snart igen, Hade!

Likes

Comments

Denna helg har varit väldigt lugn, vilket var välbehövligt! Kom hem halv 2 i fredags och gick genast och sova. Sov länge och steg upp först 12-tiden igår och åt frukost. Chillade hela dagen, sen på kvällen kom Morgan efter mig och vi åkte efter Ronja och sen joinade även Jesper. Vi körde runt, var till ett förfest och åt grillmat. Kom hem 1-tiden, var jättetrött och somnade genast.
Söndag idag, hittills har jag bara legat i sängen och ätit lunch. Dagens planer är att göra läxorna och städa rummet.
Imorgon är det måndag, dock kommer denna vecka också vara kort då vi har höstlov torsdag-måndag. Kommer åka till Borgå på onsdagen efter skolan, men mer om det sen. Ha en bra söndag allihopa!

Likes

Comments

Hejsan!
Onsdagens skoldag gick snabbt och väl hemma hjälpte jag Patricia med lite saker och sen packade jag väskan till Umeå.
Vi är till Umeå på studiebesök med idrotts- och fotbollslinjen. Igår besökte vi IKSU, som är ett stort träningscenter i princip. Svårt att förklara men häftigt var de! På kvällen åkte vi på middag, speciellt men helt gott. Hade lite tävlingar före vi åkte till hotellet och somnade genast.
Gick på frukost 7-tiden och efteråt checkade vi ut och åkte till Dragon Skolan. Fick vara med på ett friidrottspass, sprint för att vara exakt. Fy vad tungt men roligt var det! Annorlunda pass men jag gillade verkligen det. Nu ska vi in till stan för lite fritid och sen åker vi hem ikväll. Hade så bra!

Likes

Comments