Under 2016 har jag vart med om massor roliga saker, jag har varit med mina vänner och haft kul och sommarlovet bar nog det bästa sommarlovet hittills. Jag hade soul under det så jag vill egentligen bara backa bandet eller va man nu ska säga.
Jag har varit i gran canaria igen som jag är varje år fast i år åkte vi två gånger och det var jättekul!
Jag har sovit över med dom tre stycken som betyder väldigt mycket för mig under sommaren och vi var ute och cykla på kvällarna och klättra på tak och allt sånt som man gör med sina bästa vänner.

När dom som gick på chg skolan börja på min skola trodde jag inte att vi skulle bli så tajta med dom från chg som vi är nu idag och inte heller att dom skulle betyda så mycket för mig och va så insatta i mitt 2016.
Kommer lägga till lite bilder så ni kan se, och hoppas ert 2016 också varit jättebra!

Likes

Comments

nu när jag startar bloggen har jag ingen anning om vad jag ska skriva om, jag vet inte vad ni vill läsa eller vad ni vill veta om mig. Jag tror inte heller att jag kommer få så många läsare utan jag gör detta för jag vill och jag bryr mig inte om haters visst det kan vara jobbigt med dom men det man ska göra då är bara att inte bry sig om dom för dom är så mot dig pga en anledning och den andledningen kan tex vara att dom är avundsjuka på dig eller nått sånt!


när jag gick i 5-6 var det massor med tjejbråk i min klass dom bråken var sååå onödiga men vi lärde oss saker från dom och jag säger inte att jag inte gjorde nått fel för det gjorde jag oxå och jag visste inte bättre men nu vet jag det och det är inte konstigt eftersom jag är äldre nu, det jag vill få sagt med detta är att alla kan göra misstag oavsett kön eller ålder. Men det är en lättnad nu för mig för jag gick igenom detta i 5-6 och då vet jag att det är över nu och jag blev mognare med hjälp av det här.

så var inte rädd för att be mig eller någon annan om hjälp!

Likes

Comments